BDSM за или против? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

BDSM за или против?
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 5475 пъти
Здравейте на всички! От доста отдавна чета историите в този сайт, и се усмелих и аз да напиша статия. На 17 години съм и съм почитателка на БДСМ практиките. И тук ще спра тенденциите за "50 нюанса сиво", тък като съм почитателка на тази сексулна практика много преди да разбера за книгата (което беше около 8-9 месеца съвсем случайно от една моя позната която чакаше филма). Откакто разбрах за секса, и по точно тази сфера в това, намерих един свят на удоволствия за които хората дори не подозират. Тази практика ме завладя още преди да съм научила как точно се нарича. Идеята мъж да ме доминира, връзва и прави каквото пожелае с мен винаги ме е възбуждала адски много. Ходя с мъж, доста по възрастен от мен от почти година, и мога да кажа че съм много щастлива с него и вече чертаем своето бъдеще като съпруг и съпруга (не ме съдете, не знаете къде и кога ще срещнета половинаката си). Той не споделя интересите ми свързани с това, но пък се опитва да ми достави максимално удоволствие, както и аз на него. Мил, нежен, невероятен човек, за който съм се убедила че би напраил всичко за мен, без значение от цената. Възпитавана съм като домакиня и домошарка, и именно поради тази причина трудно намирам общ език с хора на моята възраст (което може би обяснява връзката ми). Не съм виждала статия свързана с това, за това се обръщам към Вас - За или против БДМС практиките? Това може включва и от най - невинното и палаво връзване за "доминантност", до по сериозните форми на "господарство". И ако сте за, предпочитате да сте "господаря" или "подчинения". Като жена, не обичам да съм доминирана в живота, и поемам лидерството в живота, училище и работата, но в спалнята с удоволствие съм готова да се подчиня на всяка негова заповед и прищявка, и да бъда неговото "мако палаво послушно момиченце". Ще се радвам ако изкарване мнението си по въпроса, споделете и някоя история или фантазия свързана с това, отворена съм за всякакви мнения и изказвания по въпроса. Благодаря на всички, и на редактора, ако уважи да сподели въпроса ми с Вас!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: ea54d7467f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо трябва да сме за или против? Кой го интересува какво правят другите под чаршафите, стига да е легално?
За мен BDSM е нищо особено, дори много хора го практикуваха и преди 50те нюанса, която книга е толкова пошла, че не успях да стигна отвъд 17та страница. Има къде-къде по-добри книги и изобщо материали по темата, но на английски. Аз от много отдавна чета такава литература, но знам, че реално никога няма да осъществя такъв вид фантазии с партньора си, защото той не е такъв тип. За това си трябва и доминантен мъж, което е и трудно за намиране, но в 50те нюанса каквото поне беше показано или загатнато във филма не е и 10% от това, което практикува BDSM обществото и дори не вярвам у нас да има такива кръгове

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 506b897560
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   щом ти харесва БДСМ, намерила си партньор, с когото да го практикуваш, дори смяташ да се жените (тук доста избързваш, добрият секс е важен, но далеч не е всичко в един брак), какво значение има какво ние мислим? Никой няма да дойде и да проверява какво правите в леглото, така че си е ваша работа. Такива въпроси тип анкета са доста безсмислени.
Ж44

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8c0b14dacd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не съм чела книгата, филма го гледах - нищо кой знае какво. Животът си е твой, можеш да си правиш, каквото ти харесва, щом не вредиш на някой друг. На мен лично разните там инструменти, които предполагам се използват ми изглеждат страховити, пък не знам. Връзването си е ок, стига да го прави някой, който е наясно с това, а не да ти спре кръвообръщението и да те осакати. Понеже някой път от играчка става плачка. Иначе не виждам какво лошо има в това, всеки с предпочитанията си.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: cf309b9c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №1 Не е вярно, че в България няма такива кръгове! Явно че не се интересуваш от тези практики но се изказваш неподготвен! Имаме си и форум, има и сбирки на живо, но просто сбирки, не си представяйте разни разкрепостени оргии.
Много хора го практикуваме в различна степен и не бих казал че е нещо свръх екзотично.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a9a220d194
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Който го кефи го практива в степнта в която го кефи, всеки има право на избор хубаво е когато двама партньори са със сходни рабирания и желания в секса

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2e4781d766
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Нищо против. Дори и педесе нюанса беше хипер макар че го отсъждат като порно в истинската филмова индустрия

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: cb84cb1394
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм с две ръце да.. Приятелят ми си беше порно ( за портлкола аз нямам против това и понякога гледам с него защото съм много извратена) това порно беше BDSM тогава го направихме... Но най ми харесва да съм подчинена да ми причинява болка.. Изхарчихме много пари за BDSM оборудване.. И на негому доставя удоволствие както и на мен така че няма нощо лошо в това

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0e31e82385
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   BDSM има различни варианти и различни крайности.
Не съм против леката доминантност - закопчаване на ръцете с леки белезници. Или завързване на очите.
Но партньорката/партньора трябва да е напълно съгласна/съгласен, да се уточни още преди акта - как точно ще се случат нещата. Трябва да има и някаква дума за отказ, ако партньорката/партньора решат да спрат.
Освен това не трябва да се прилагат неща които сам не би ги причинил на себе си.
Тоест ако ще се включват белезници - човекът предложил ги трябва да се подложи пръв на това, за да знае как и доколко ще боли.
Останалите практики които са вредни за здравето и водят до някакви трайни следи трябва да се избягват.
Да ЗА съм - когато е в минимална степен. И ако това което смяташ да направиш на партньора, да си го изпитал първо на свой гръб.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: aea7300c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   За

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 00bc63ed6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз съм късметлийка. Наскоро се разведох и срещнах прекрасен човек, който се оказа, че има същите наклонности като мен. И сега сме си съвършената БДСМ двойка, защото освен, че обичам да ме връзват, а той да връзва, сме и влюбени и това прави нещата още по-горещи. А колкото до намирането на партньор, ами има специални БДСМ партита. Там има доста самотни хора, които си търсят някой с подобни интереси.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2f0f6c4d72
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жена на 25. Аз също си падам по БДСМ със тази разлика си падам по хард методи като бой с колан или пръчка просто се възбуждам от болка. Мисля че това до някъде е в резултат на детството ми тъй като баща ми системно ме пребиваше. Някъде към 15 годишна установих след един бой за това че бях се прибрала след 12 че се бях подмокрила. След което правех неща така че да дам повод на баща ми да ме бие без изобщо да разбира че ми харесва. Сега с мъжа който живея той е на 35 понякога разиграваме сцена с непослушната дъщеря. Случвало се е със седмици да не мога да си седна на задника.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ec6cecbe7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Мъж съм на 23 и също ми харесва да имам Господарка,обичам аз да съм доминиран и да съм неин роб.Особено ако е с кожени ботуши ,обожавам да и ги лижа и да усещам как токчето и се забива в задника ми...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: b91ab06eaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Много странно зададен въпрос... Какво значи "за" или "против"?
Аз съм "против" някой да го прави на мен, защо не ми харесва, но съм "за" хора, които го правят по взаимно желание, да си доставят удоволствие по този начин. Simple :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 18f819333a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз си падам по това но обичам да ме доминират млади момичета, да изпълнявам всички тяхни желания и да ги лижа където поискат. Ведъж ме доминира момиче на 18 накара ме да и лижа краката, дупето, путето, биеше ме и накрая ми се изпика в устата. Много ми хареса от тогва търся такива момичета, които си падат по това.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f31ec37fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Мъж на 41 съм и ми харесва момиче особено доста по младо от мен да ме връзва и да ме доминира да изпълнявам заповедите и без изключени, да я лижа навсякъде а може да ползва устата ми за тоалетна!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker