Не съм наясно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не съм наясно
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 2628 пъти
Здравейте! Моля това да бъде публикувано, страшно много се нуждая от някакъв съвет.
Става въпрос за първия ми път. Девствена съм и с приятеля ми сме заедно от 6 месеца. Той е една година по-голям от мен, не съм му първата и скоро ще дойде времето, в което просто ще започнем да правим секс (макар че си мислех, че вече трябваше да е дошло това време). Не ме е страх толкова от болката, колкото от това, че не знам какво да правя и как да се държа. Знам, че е добре да го оставя той да води, но не мога просто да си лежа и да го чакам да свърши всичко сам. Нямам идея дали трябва да се движа по някакъв начин и ако да, какъв. Чудя се също колко време ще продължи самият полов акт без любовната игра преди него. Имам някаква представа какво би трябвало да се случи, ако съдя по това какво правим докато се натискаме. Тоест, имам някаква бегла представа какво трябва да правя по време на секс, но нямам идея какво точно се иска от мен. Та моля за малко разяснения.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 55f4bd0eb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В твоя случай най-горещо те съветвам да изчакате със секса и да почнете с Петинг (Peting - от английското милвам, галя) - това е взаимно задоволяване с устни и пръсти. Не си пишеш годинките, но това е и методът, по който на Запад по-образованите хора на вашата възраст просто отлагат половия акт и рисковете, свързани с него без да се лишават от интимност и полово задоволяване. Много печелите и двамата, защото и той ще научи много за теб, нещата, които харесваш (мастурбирай и му покажи как го правиш и къде ти харесва), а и ти ще научиш за нещата пък, който на него му харесват без притеснение за нежелана бременност, разочарования от секса и така нататък и ще имаш свободата да изследваш свободно мъжкото тяло - да се концентрирате върху най-хубавото всъщност в секса..без да се стига до секс..
Говори с него, предложи му го като определете някакви правила - например 3 месеца така да се задоволявате като той веднага ще се съгласи, защото отдавна сигурно те чака и вече... му се е насъбрало.
Въпреки споразумението си носи винаги кондоми, защото кой знае какво може да се роди от спонтанността, когато и двамата решите, че сте готови.
Хубавото е, че като неопитни и двамата нямате венерически болести и тем подобни - можете да експериментирате съвсем свободно с телата си, а сексът ще се случи от семо себе си, когато и двамата сте готови и ще си дойде спонтанно и без притеснения

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 77657b47f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката:
Благодаря за отговора! Петингът обаче е различно нещо и според мен от него няма как да добия представа за секса. На 19 съм, той е на 20. Проблемът ми е, че не знам просто какво да очаквам от самия секс и как да се държа и бих искала някакви разяснения.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f763569627
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   На колко си години? Щом се готвиш да правиш секс, би трябвало да си на възраст, на която да си гледала порно и да си чела по въпроса. Има класически пози - мисионерска, ездачка, кучешка и т.н. Отвътре му идва на човек, на когото му се иска силно. Аз мисля, че ако жената е активна, това може да е само от полза. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 76420d7b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това са интимни неща, не ти трябва съвет от публиката.
Жените дето "правят нещо" на мъжете те са "учителки", друг съвет не знам.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 77657b47f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Авторката:
Благодаря на всички за коментарите! Разбирам, че това са интимни неща и точно затова реших в този сайт анонимно да поискам някакъв съвет. Ясно ми е, че това как ще протече "първият път", а и не само първият, си зависи от двойката, но това, което ме притеснява е, че не знам как точно да бъда активна. Все едно съм си прочела урока по математика, слушала съм в час, но не съм решавала достатъчно задачи, та има голям шанс да объркам. (Нищо, че не би трябвало да сравнявам секса с математиката, просто така го усещам. )

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 787454e0b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мила, то не е за хвалене, ама според мен не е и за срам, просто така се получи! Аз съм на 16 и за първи път го направих на 14! Чувството беше чудесно и с всеки изминал ден става все по-хубаво! Да не говорим, че станаха вече 2 години с моето момче. Секса е страхотен! Ами ето-ти сама си знаеш, докато се целувате и докосвате... минете на следващата стъпка, за да ви е още по-лесно! И си говорете де-кажи му, че те е страх се пак. Да ти кажа на мен ми е супер смешно да говоря за секс, не, че знам всичко, просто много се притеснявате, а това е удоволствие, тоест забавлявай се и не се притеснявай!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: bed893a6be
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Аз също бях в твоята ситуация преди около година, леко уплашена, притеснена, имах чувството, че всичко ще е доста неловко и неестесвено, нямах идея как да се държа. Но се оказа, че съм била в голяма грешка. Сигурно вече са ти го казали, но всичко идва отвътре, не е въпрос на движения и на разни сложни пози, а на усещане. Да чувстваш човека, когото обичаш и да се наслаждаваш на момента, е много по-приятно от това да мислиш как и накъде да се завъртиш, за да не лежиш просто "като дърво". Той знае, че си девствена, няма нищо странно да му споделиш, че малко се притесняваш от първия път, предполагам, че той не очаква някакви велики сексуални подвизи от теб, а просто иска да бъде с теб. В началото е достатъчно просто да го прегръщаш и да го целуваш, да го милваш, да следваш неговото темпо, той ще те насочи какво да правиш, остави на него. В последствие ще свикнете един с друг и всичко ще е лесно и естествено. Няма дори да се замисляш какво и как правиш. Факт е, че от порното можеш да научиш някои неща, но най-добре е да не се психираш прекалено много и да не анализираш ситуацията повече отколкото трябва, остави нещата да се случват сами.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 77657b47f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От авторката:
№7, благодаря много за съвета!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker