Моля ви помогнете - не съм правил секс от години - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Моля ви помогнете - не съм правил секс от години
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 6000 пъти
Няма кого да питам защото ще ми се смеят. Проблемът е, че не съм правил секс от отдавна. От 7 години. Сега съм на 24. Преди си мислех.. "какво толкова, с времето нещата ще потръгнат. " Обаче се оказа, че с времето нещата стават по-зле. Преди ми се струваше лесно "просто излизам известно време с едно момиче, целуваме се и я каня след известно време в нас. " Сега обаче след 7 години ми се струва направо невъзможно. Сякаш съм неспособен да го направя. Имам чувството, че липсата на секс е влошила много качеството ми на живот и психическото ми здраве.. Моля ви помогнете

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 69afc50467
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, кaк дa ти помогнем, дa ти се предложим зa секс ли? !
Не кaзвaш кaкъв ти е точно проблемa, зaщо не стигaте до секс с момичетaтa? Ти ли се притеснявaш, те ли се дърпaт? Кaжи повече! Въобще връзкa имaл ли си? Кaк изглеждaш, с кaкво се зaнимaвaш, кaкви хобитa имaш?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9be498def5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И как да помогнем по-точно? Съжалявам за това, което ти се случва, но през нета няма как да ти помогна.

Съветвам те да отидеш при проститутка. Може след като я из**каш да ти се вдигне самочувствието и така... Не знам.

Надявам се да успееш да се справиш с това! :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9981716587
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Отивай на проститутка бате

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8ed4a51b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Проблемът е в твоята глава. Отпусни се и живей щастлив живот. Сексът ще дойде, бъди спокоен. Той не е изискване, а само един от резултатите. Научи се да обичаш себе си, след това вече ще можеш и да обичаш момиче. Но задължително трябва да обичаш себе си, иначе без това ще "увиснеш" на шията на партньора (в случая, партньорката) и това ще скапе връзката.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0f0963d7f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   от автора..
Симпатичен съм, забавен съм, имам приятели, работя и имам долу-горе нормален живот. Има интерес към мен от страна на момичетата, проблемът е, че го убивам.
Проблема ми е, че когато се появи момиче и започвам да говоря глупости, притеснявам се..
Преди си казвах "спокойно с времето нещата ще се оправят" Сега след като минаха толкова години си давам сметка, че нещата не се оправят а стават по-зле..

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3db5e8992a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами съветвам те да четеш книги. Жените харесваме начетени, умни, възпитани, зрели мъже. На 24 години си казваш. Предполагам имаш работа, сигурно и завършваш университет. Някоя колежка нещо... Заговарял ли си?

Седни и чети книги. Наистина помагат. Когато говориш с момиче какви са ви темите? Как се държиш докато говориш с тях? Гледаш ли ги в очите? Усмихваш ли се? Обясни повече.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 93a6cd12d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хората са казали една мъдрост: срам пу*ка не е*е! Не се срамувай, не отива на мъж! Просто се дръж естествено, какво им се сдухваш на няк"ви кифли.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c2c26518e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Еми отговори си на въпроса кое те притеснява, когато се появи момиче, и ще разбереш къде е проблемът. След това пусни тема как да се справиш точно с конкретния проблем и ще видиш какво можеш да направиш за решаването му.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: be60b5a4d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автора
Благодаря ви много, но ми се струва невъзможно.. Преди беше притеснение, страх от това да не кажа някоя глупост, но сега проблема е по-голям.. Преди време срещнах едно момиче, за пръв път не се притеснявах. Флиртувахме, говорихме си до късно нощем, излизахме. Въодушевих се и започнах да си мисля , че най-после живота ми се усмихна. Оказа се, че момичето си има приятел и си прави някакви игрички с мен.. Сега вече не само се притеснявам, ами и когато тръгва да ми се случва нещо хубаво с някое момиче някак си автоматично го блокирам, започвам и да се чувствам зле.. Страх ме е случката да не се повтори..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e53595f330
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не съм предполагал, че ще получа толкова много съвети от напълно непознати хора. Ще направя някой промени в начина си на живот и се надявам да потръгне. Благодаря на всички

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d05b6d83c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Възможно е сам, макар и несъзнавано, да саботираш връзките си с жени, защото се страхуваш от близост, т. е. боиш се, че ако се сближиш с някоя, тя може да злоупотреби с теб или ти можеш да загубиш идентичността си. Възможно е и да си се формирал така, че да смяташ секса за нещо мръсно, нечестиво, за което трябва да се чувстваш виновен. Повтарям, че тези убеждения са на несъзнавано ниво и че това са само предположения от моя страна. Аз имах такива проблеми и ги осъзнах едва след като тръгнах на психоанализа. Но докато се случи това, минаха двайсет години. Опитай с психоанализа, не чакай да пропилееш цялата си младост. Ако имаш интерес, дай знак да се свържем някак, за да ти дам координати на най-добрите специалисти. Ако отидеш там, не значи, че си луд. Всеки има някакви проблеми, просто не всеки ги признава и поради това зацикля.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 4879c47cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Моето мнение е, че си се вглъбил прекалено много в това, което ти се случва, или в случая- не ти се случва. Звучи тривиално, но когато спреш да мислиш всеки ден за подобни неуспехи и неудовлетворени желания, животът ти ще се промени към по-добро. Не се концентрирай върху това, което нямаш- надграждай това, което имаш. Бъди уверен, контактувай с приятели, създавай нови познанства, излизай и се забавлявай. Това е начинът да се измъкнеш от ситуацията. Реално погледнато, никой тук не може да ти помогне, защото проблемът е изцяло в твоята глава- решил си, че едва ли не никога няма да срещнеш подходящо момиче или пък, че ако съдбата ти се усмихне, ти ще развалиш работата. Няма такова нещо! Давай го по-спокойно, прекалено млад си, за да те налягат подобни мисли и съмнения. Като се отпуснеш малко, ще видиш, че жените не са толкова недостъпни и много малко им трябва, за да ги впечатлиш- една добра дума, малко уважение, разбиране и приятелско отношение. Никой не е роден научен как да общува с противоположния пол, но от теб зависи да се вземеш в ръце и да направиш поне опит.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 459b8f9e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Автора.. Мисля да послушам 15.. Терапийте са много скъпи и не винаги помагат. Аз лично ходих 8 месеца редовно на психотерапия и не ми помогна.. Изчетох и сумати психологически книги. Изпълнявах духовни практики, до някъде ми помогнаха, но сега започвам да си мисля, че това което ме развива най-много е контактите ми с хората. 3апочна все повече да ми харесва да общувам с хората. Имам чувството, че това ме тласка много напред..

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 459b8f9e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   До 14 .. Да и двете неща ,които казваш ги има при мен. Смятам секса за нещо нечестиво..и това за идентичността. С първата ми приятелка ,когато правихме секс някак си ми стана противна след това и повече не и се обадих.. Как успя да се справиш с този проблем?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d4a1dde3f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Давам ти следните съвети. Имай предвид, че на мен тези неща ми се отразиха добре в това отношения. Моят проблем продължи по-малко, но това е само, защото разбрах някои неща.

1. Тръгни на фитнес. Това ще те накара да се чувстваш по-добре цялостно. Не, еднва ли ще те направи с по-голямо самочувствие, но повярвай ми - помага да чувстваш самото си тяло по-различно. Отделно е полезно за здраветото ти, пък и жените харесват по-здрави мъже, независимо, че не си го признават.

2. И това е по-важното. Аз прочетох една книга по темата. Казваше се "Как да се влюбят в теб за 90 минути". Не и правя реклама. Искам само да ти помогна. Тая книга на мен ми промени живота. Не се майтапя. В нея е описано как да говориш с жени, как да се обличаш, къде е добре да я поканиш.

Например: какви теми на разговор са подходящи и какви не.

Ако не можеш да намериш книгата мога да пробвам да ти напиша тук някои неща от нея. Но наистина е по-добре да я прочетеш внимателно.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d05b6d83c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От 14: Има разлика между психотерапия и психоанализа. Първата поражда измамната вяра, че знае решението на всичките ти проблеми и може да те излекува, все едно си болен от грип. Психоанализата се опитва да те доведе до осъзнаване на онези твои страни, които са невидими за теб и те въвличат в безкрайно повтаряне на една и съща грешка. При нея пациентът не е безучастен, а зависи изцяло от него дали ще приеме истината за себе си и ще промени начина си на съществуване в съответствие с нея. Единственият път, по който човек може да се промени към по-добро, е чрез собствените му усилия, а не когато разчита пасивно на помощ отвън или следва сляпо някакви рецепти. Вярно е, че психоанализата е скъпа, но човек може да се договори и за 20 лв на час. Това е инвестиция, която е по-важна от всяка друга, защото касае собственото бъдеще и щастие. Съветът на 15 да общуваш повече и препоръката на 18 да упражняваш тялото си са изключително смислени и ти желая те да имат ефект. При мен двете неща бяха незаменима част от психоаналитичната терапия. Ако не сработят обаче, причината за това би била, че не е разкрита онази неосъзната част от собствената индивидуалност, която блокира отношенията ти с жените и ги прави да изглеждат невъзможни. Бих те посъветвал в подобен случай да се обърнеш вече към психоанализата.

До 17: Макар, че има обща типология на проблемите, всеки случай е конкретен, т. е. всеки човек стига до тях в контекста на собствената му лична история. За да се предложи някакво решение, трябва да се познава добре този контекст. Най-общо казано, начинът, по който ми помогна психоанализата, се състоеше в това, да осъзная проблема, в който съм зациклил от толкова години - това, че не съм интегрирал сексуалността ми към моята личност. Бях се социализирал почти във всяко друго отношение - имах работа, в която съм продуктивен, бях добър гражданин и т. н. - но жените ме привличаха само по най-първичния, животински начин, съвсем отделно от личността им, и се стремях към някоя само ако е недостъпна или има нещо мръсно и неморално в това. Същевременно не си лягах с тези, които ми харесват физически, защото не съм някой футболист и не ме привличаха като дух. След като осъзнах проблема, който ме правеше толкова раздвоен и нещастен, и реших, че искам да се променя, започнах да правя опити - да се срещам с жени и да си "затварям очите", . т. е. да не търся в тях собствените си стереотипи, а да се опитвам да ги опозная и да постигна близост с тях. Един мъж не може да каже, че еди коя си не е негов тип само като я гледа, т. е. докато не я е опознал като човек и не е правил секс с нея. Страхът, че можеш да загубиш идентичността си, ако бъдеш трайно с жена, се дължи точно на това, че не познаваш собствената си сексуалност, че тя не е станала част от въпросната идентичност, а е нещо диво, природно.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d05b6d83c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Отново от 14: Пропуснах да кажа, че доколкото занм, за да има ефект от психоанализата, трябва да се ходи поне 2-3 години 2-3 пъти седмично. Това е наистина дългосрочно усилие, което обаче според мен няма алтернатива при по-сериозни зацикляния.

Също така е много хубаво, че авторът е увеличил социалната си активност - невъзможността на един човек да създава връзки с противоположния пол може да бъде само една от страните на неговата нарцистична затвореност в себе си, на това, че не е открит към другите в тяхната другост, а иска те да са материализация на собствените му представи, да следват неговия сценарий. Освен това много важно за един мъж, който няма опит в секса, е да споделя с приятели как се правят нещата. Това обикновено се случва в момчешката група през пубертета, но при някой хора като мен например е било пропуснато. Ако няма такова споделяне, момчето или мъжът се бои да не би това, което му се иска, да не е нормално, а извратено, да не загуби човешкия си облик в случай, че се отдаде на желанието. Споделянето помага да се "операционализират" сексуалните фантазии, каквито има всеки от нас, да се знае какво приблизително следва след флирта, вместо да се пребивава в пълна неизвестност.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0c205e3a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Пич, бъди по-смел и решителен! Просто споделяш с момичето, какво чувстваш, какво ти се иска и какво ти се прави! Секс се иска така, както си искаш хляб! А как се иска хляб? Ами, първо казваш, че си гладен и след това си искаш хляб.
При секса, първо казваш какво ти се прави, после питаш дали и тя изпитва такива желания и накрая казваш, защо да не го направим! Открито, ясно и директно! Е, може и да си по-красноречив и по-художествен в думите си! Забрави срама и го изхвърли от себе си! Смело напред и успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e68559d8aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Точно срама ти е проблема, а от там идва и говоренето на глупости. както казваш. Това тотално отблъсква момичетата.
Според мен е по-добре да общуваш с хора, които ще ти помогнат да преодолееш срама, а това може да са мъже, жени, просто които биха ти подействали добре.
Жена на 46

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: da78d955e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   И аз съм имал сходни на твойте проблеми и моят първи секс дойде когато бях на 23 години и си хванах сериозна приятелка. И аз съм залитал по момичета, но като по-малък и идализирах една от тогава и само нея исках, не стана секс, а просто тогава не се притеснявах от нищо - хлапе на 14-15 години, обарвания, сексуални намеци и всичко, но не стигнаха нещата докрай. Имаше някакви момичета, които искаха нещо с мен, но аз не исках с тях, с едни просто ме беше срам, аз си бях поставил за цел едно момиче, хем най-хубавото, хем към нея нямах срам, но уви не стана.. с времето все повече животът ми тръгваше надолу, защото обичах повече да стоя пред компютъра отколкото да излизам с приятели и от социално хлапе, станах а-социален младеж. На всичкото отгоре първият път в който реших, че вече е много късно и трябва да го направя бе непосредствено след бала, а и реших да е с проститутка, че и да спестя някакви пари, дойде адски дебела жена, не беше въобще готина и вместо да ми донесе нужното самочувствие, като я изклатя, аз само се молех да не се стигне до секс и не се и стигна, прилоша ми като се качи върху мен. Чак след 5 години от тази случка се стигнах до интимност с момиче, дори и не се бях целувал няколко години с момиче. Притеснявах се и от срещата даже и от целувките треперех и от всичко, все едно 5-6 години не бях общувал с хора, а аз имах самочувствие, но сам с момиче го нямах. В последствие и сексуално ми бе трудно да се отпусна, но към ден днешен мога да кажа, че и сексуално вече съм адски отпуснат, това е абсолютно човешко и нормално. Излизам и с други момичета, защото с приятелката ми не вървят нещата и аз не знам какво искам, може би и фактът, че не съм се наживял го допринася понякога. Сега излизам с една адски яка мадама и въобще не ме притеснява вече да общувам и да се запознавам с нови момичета, но и аз от 2 срещи с тази новата не знам как да подходя, че да се стигне по-далеч.. пък и бившата се върна, а и нея я обичам, тя не беше в София и се чудя с нея ли да започна. А и с още едно момиче излизам, но ине ми харесва особено, дебеличка ми е.. и не знам с жените какво да правя

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker