Защо не му става? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо не му става?
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 2979 пъти
Какви са причините един здрав, хубав мъж на 55 години да не може да, , го вдигне"? Иначе свършва, дори два пъти в рамките на час.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 47ad482489
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той не може да свърши, без да го вдигне. Уточни се!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e57ed59876
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хубав здрав мъж, и като каза 55 се разбих от смях, е той си е Дедо вече, хвани Хубав и Здрав на 30 години да видиш какво се казва Еб...


Ж-27г

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f3b636b03f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Не само на тази възраст, но е възможно да взима бетаблокъри - това са хапчета за сърце, които имат подобно действие. Питай го директно дали взима хапчета някакви. Иначе може да има всякакви причини - той си знае, питай, но не е от възрастта, защото има много по-възрастни мъже, които са още сексуално активни.

номер 2, пожелавам ти и ти един ден да станеш баба, а на 55 г. и да си сексуално активна, тогава да видим с кой ще го правиш - с 20 годишните едва ли

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f95fc0ebd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто на тази възраст мъжете трудно се възбуждат от жени на същата възраст. Едно, че и той не е първа младост, второ че жена на 50 години не е като на 20..

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e57ed59876
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Благодаря ти за пожеланието да ти се връща :)))

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a82b1b1cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   N 3, благодаря Ви! Не искам да засягаме темата, така или иначе на мен това не ми пречи. Мислех за диабет, за хапчета за сърце незнаех, просто информативно питам, ако е само на психична основа, може би мога нещо да помогна? !

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d83d648289
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Човека е стар вече за секс! Това са все пак 55 години, на стар човек не му отива да прави секс,но на младия отива.

Соня27

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5ca9760a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Хапчетата за кръвно също намаляват либидото. А това, че той си знае изобщо не е задължително. За себе си вероятно допуска, че е следствие от някое прекарано заболяване. Питането ви вероятно по-скоро е дали нещо може да се направи по въпроса? По-скоро - не. Това не трябва да ви спира да пробвате. Помислете за релаксация, може би еротичен (или нараво порно) филм, "по-специален масаж"... преди същинската част. Изобщо вероятно му е нужно повече време за "влизане в час".
Относно свършването... това е друга тема.
Вярно, че някои го могат до преклонна възраст. Някои също така си виждат и чуват, имат си собствени зъби, наред са си с акъла... до дълбока старост. Други - още много млади, започват "да издишат"... Та нещата са си индивидуални като не изключваме и това как е протекъл даден човешки живот.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 42d3267a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Е, каква по-очевидна причина един мъж на 55 да не може да го вдигне от възрастта? Огромно МАЛЦИНСТВО са мъжете, които на тези години могат да правят пълноценен секс поне 3 пъти в седмицата. Аз самият съм мъж, все още съм далеч от тези години, но всичките ми приятели около тази възраст се оплакват кой повече, кой по-малко от сексуално неможене.
Особено пък ако човекът не спортува, дебел е, пушач е, пие редовно и по много, има опънати нерви, взема разни хапчета за разни неща, характерни за възрастта му и т. н.
За съжаление при нас мъжете желанието не умира с годините, обаче моженето определено не е същото с напредването на възрастта...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a15bed710d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   номер 7 Сонче какво не ти е добре на теб, момиче?
На 55 годишни не им отива да правят секс, секс- а не се ли прави за удоволствие, защото хората се искат, обичат? На 27 години- наваксвай, че остаряваш и скоро трябва да спреш, че то не отива.
По-голяма глупост не помня да съм чела скоро, честно!

По темата! Авторке, знам какво си мислиш, че вече не го привличаш, че си има любовница. Избии си този филм от главата, може да е моментно, може да е от хапчета, много могат да бъдат причините, седнете и си поговорете като големи хора!

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f3b636b03f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   N9, не бързай да обобщаваш. Съпругът ми е на 53 г. и правим почти всеки ден секс без хапчета, а при повечето му приятели е подобно като най-възрастният е на 65 г. и също почти ежедневно има секс. Кой както си го направи.
Била съм и с млади мъже, но честно казано не усетих някаква особена разика. Всичко си зависи от индивида - ген и начин на живот, а при мъжете много зависи и от това колко тестостерон произвеждате.
При младите мъже дори се наблюдава спад в потентността заради живота с пластмасови опаковки и заради пестицидите във водата и средата, които по време на младостта на днешните 50 просто ги е нямало.
Много е важно за младите мъже да спрете навреме пушенето преди всичко и внимавайте с храните с пластмасови опаковки, ако имате момченца - не им давайте китайски играчки, които миришат на пластмаса. Пластмасовите съдове за многократна употреба са ОК, но не и опаковките - пазарувайте прясна храна от пазарите, избягвайте опакованите в пластмаса продукти, защото омекотителите на практика са вид женски хормон и ви вредят много.
Изследвайте си тестостерона. Спортувайте умерено и правете редовен секс. (повече от 3 пъти седмично)
При мъжете на 50 години действително 30% имат ниски нива на тестостерона и проблеми, но и млад мъж не е застрахован. Ако баща Ви, близък на вас мъж изведнъж посърне, застарее, няма желание за нищо, надебелее, нека отиде на лекар да си измери тестостерона и да се лекува, защото мъжката критическа за разлика от женската не е толкова естествен процес и съкращава живота на мъжа поне с 8 годинки, а при терапия с тестостерон тези мъже могат да живеят по-дълго. Не говоря тук само за сексуалната активност, а за качество на живота.

Мъже, пазете си сърцата, спортувайте, не злоупотребявайте с алкохол, НЕ ПУШЕТЕ, не затлъстявайте ако искате и над 50 г. да имате секс.
Добрата (или лошата) новина е, че живеем все по-дълго
Днешните млади мъже ще живеете над 80 г., а на 50 г. практически ще сте разполовили своя живот - въпросът е какво качество на живота искате да имате във втората половина на живота си и всичко зависи от вас самите днес.

Сексът е здраве особено за мъжа. Не правете компромиси и не живейте без секс, защото тези мъже залиняват, надебеляват, понижава им се тестостерона и природата се подготвя да ви изхвърли като непотребни.
От еволюционна гледна точка старият мъж, който не прави секс, не е потребен. Старата жена винаги е имала ролята да гледа деца и бебета, да приготвя храна и да събира плодове и тем подобни, за да може младите жени да са вечно бременни и да се запази рода, а старите мъже са имали ролята да забременяват жените , защото мъжете като цяло винаги са умирали по-млади, били са на лов и по войни и често след войни точно старите са успявали да спасят положението (ВСВ е последният пример), а ако старият мъж не иска да се копулира или не може... той хаби ресурс и се почват с болестите, които са веднага при мъжа смъртоносни - рак на простатата, рак на дебелото черво са най-честите начини природата да прочисти непотребните стари мъже.

Мили млади мъже, не бързайте с големите заключения, защото дано и вие станете на 50 години и правите много, много, ама много секс, защото ако спрете (виж горе) не ви очаква нищо добро особено ако сте физически неактивни - задейства се програмата за самоунищожение, защото теоретично нито можете да забременявате жени, нито да носите храна.
И за жената на 50 сексът е чудесен и важен, но не жизнено важен - ние можем като цяло и без секс да си живуркаме доста дълго :)
Мили дами, ако искате с мъжете ви да си живеете дълго заеднмо и щастливи - не им отказвайте секс дори да не ви се прави в момента. Апетитът идва с яденето, а за мъжа сексът действително е много важен и за психика, и за физика - възрастта тук няма значение. Не случайно старите баби казваха „не отказвай на мъжа си никога“, а и за нас е добре - вагината се кръвоснабдява, като цяло за целия организъм е добре, особено за мозъка и при двата пола, защото само при оргазъм се кръвоснабдява изведнъж цялата мозъчна кора.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 33c0c9e2ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11, някои от нещата са така, макар и не точно казани, а други не са истина.

"ако старият мъж не иска да се копулира или не може... той хаби ресурс и се почват с болестите, които са веднага при мъжа смъртоносни"

Първо това не е истина, че продължителността на живота при мъжете се скъсява поради липсата на секс. Няма подобни научни потвърждения за това и няма как да се приема такова несериозно предположение за истина. Откъдето и да сте го чули това е пълна глупост и може да го пишат хора, които явно са зле с мисленето.
Помислете малко, будистките монаси, които са едни от най-дълголетните мъже в света не правят секс, те са въздържатели. Ако тази глуповата теория беше вярна, то те щяха да измират на по 30-40 години всичките и стари монаси нямаше да има и в приказките. За ваша информация често са случаите за над 100 годишни хора при тях. Фактите говорят сами за себе си, кое е вярно и кое не е.
Сексът, колкото е полезен, може да бъде и толкова вреден. Случаите на сърдечни удари по време на секс са много повече, като честота, особено при по възрастните мъже. Да не говорим за болестите предавани по полов път. Поради тези факти не можем да кажем, че е полезен, както не може да кажем, че е и вреден. Може и двете да бъде, лесно и бързо.

За пластмасите е така, но не заради омекотители, ами защото има в пластмасата един опасен химикал - "Бисфенол-А", който не е еднакъв, но прилича по структура на естрогена попаднал в човешкото тяло. Така заблуждава тялото и оказва трайно влияние особено при подрастващи. Той е още по-опасен за малките деца и бебетата, защото тогава се формира до голяма степен даден човек. Той е и главният заподозрян за увеличаващите се случаи на хомосексуалност при мъжете поради влиянието, което оказва. Ето повече по темата:

http://zepir.com/view/bg/10257/mediya/bisfenol-a-vinoven-za-raka-diabeta-i-bezplodieto

K-Man

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f3b636b03f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   K-Man, не че нещо, но не могат всички мъже да са будистки монаси. Иначе действително продължителността на живота при жени и мъже-монаси в католически манастири е еднаква, но пък тяхната сексуалност е трудна за изследване. Не е тайна, че често специално мъжете са хомосексуалисти, а те са особено сексуално активни.
Има всякакви теории, но специално за рак на тестисите чети какви са рисковите фактори за мъжката „критическа“ чети също. Има всичко в интернет и сам решавай, чети за риск от диабет, затлъстяване, сърдечни заболявания и така нататък при полово неактивни мъже.
Сексът е здраве и обратното - болните хора имат проблем с него. Житото от плявата се разграничава след 40-50 г. До тогава всички мъже изглеждат здрави, но просто и с просто око особено след 50 г. се вижда вече кой накъде е тръгнал.
Интересното е, че едни от най-големите секс символи на нашето време Джордж Клуни и Брад Пит са...мъже над 50 г.
Днес просто това вече не е възраст, защото живеем и по-дълго и добрата новина - особено при българите ще расте още продължителността на живота до достигане на тази в развитите страни. Правете си сметката - онези живеят до 85 средно. Смятайте как искате да живеете. Дори К-мен да е прав и изобщо сексът да не е важен за продължителността на живота при мъжа (което не е така), то нима не живеем и за малките удоволствия...или ставаме монаси де, те си имат свои методи (хомосексуални най-вероятно и който вярва, че живеят безполово е наивен).

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3b4e61fb27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не е първа младост, но не би трябвало все още да има проблеми. Да вземе виагра. Ако не стане - търси по-млад хаха ;д

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker