Жени с малки или големи гърди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жени с малки или големи гърди
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 9862 пъти
Не знам, може би тази тема е доста популярна, но в няколко реда ще споделя моето мнение, което е изградено на база единствено и само на личен опит.

Та, по темата. Големите гърди, естествено са доста впечатляващи, особено, ако са на пропорционално тяло. Само да вметна, че пиша само и единствено за натурални такива. Пластмасата въобще не я включвам в темата. Големите гърди предизвикват възхищение, още повече, ако притежателката им знае как да ги манипулира, за да изглеждат стегнати и прибрани. Големите гърди карат мъжете да точат лиги и да си представят как биха изглеждали без опаковката им, как биха ги мачкали, галили и т. н.
Разбира се, че, когато падне опаковката на големите гърди в доста от случаите биваме до някаква степен разочаровани. Естествено не винаги, но голяма част са увиснали, по-меки от памук, не изглеждащи добре, даже по някой път и доста несъразмерни.

Да минем на малките такива. Тъй наречените спортни гърди. Не правят такова огромно впечатление като големите им посестрими, трябват доста усилия и номерца, за да се накарат да изглеждат по-внушителни, повечето им собственички мечтаят за големи. Не казвам всички, но повечето с които съм разговарял са искали 1-2 размера по-големи. Когато опаковката на малките гърди падне в повечето случаи са наслада за окото. Правилна форма, събрани, твърди.

Така, нека сега да премина към най-съществената част - кои жени, тези с малките или тези с големите гърди правят по-хубав секс и са по-всеотдайни в леглото. От личния си опит, а смея да твърдя, че той е доста голям, бил съм с всякакви жени - с размер от почти никакви гърди, до наистина огромни, смея да твърдя определено, че тези с малките гърди са на светлинни години в секса от тези с големите. Просто не знам защо е така, но тези с по-малките гърди направо те обсипват с внимание, с всякакви ласки, сексът е невероятен, просто сякаш са създадени само и единствено за това. Докато притежателките на големите (поне тези, с които съм бил аз), а те са поне 20, са доста пасивни. Не проявяват никаква инициатива, сякаш ти си някакъв инструмент, който трябва да ги задоволи и това е. Не обръщат почти никакво внимание на партньора, за тях сексът по-скоро е нещо без което може. Не знам дали всички са такива, но пак подчертавам, че това са само и единствено мои наблюдения.

Пускам тази тема не за друго, а да разбера дали има и други, които са достигнали до тези изводи. Естествено, че и жени могат да се изказват по темата. Не е забранено. Просто това не е провокация или нещо подобно, а споделяне на лично мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: cf3b3276fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

1.   Първо, да правиш квалификация на жените според гърдите им е грозно - не сме някакви крави, за Бога. Отделно кой какъв е като характер, но и като темперамент в секса не зависи толкова от гърдите, а от много други фактори - има ли жената самочувствие, експериментирала ли е и познава ли тялото си, от майсторството на мъжа също, от желанието на жената. Най-големият сексуален орган у човека е мозакът, не гърдите.
Гърдите не са нещо, което можеш да отидеш и върнеш в магазина. Не си ги избираме. Българската жена като цяло няма големи гърди - А, B чашка и толкоз ако е с нормално тегло, така че не знам ти изобщо бил ли си с жена с естествено големи гърди - над C чашка и нагоре.
Аз имам D чашка и съм с нормално телосложение. Не съм си поръчвала гърдите по eBay, никой не ме е питал искам ли или не. Като младо момиче ми пречеха и ме комплексираха, срещах подигравки и от момичета, и от момчета и дълго се пробвах да ги превързвам и да ги направя да изглеждат по-малки, но природата си е природа. Не мога и да си отрежа гърдите за удоволствие на хора като теб, защото първо - харесват си ми, второ - това е много рискована операция и не само заради упойката, а преди всичко, защото може да се засегнат нерви, управляващи ръцете.
Гърдите ми са стегнати и с правилна форма, двете поне на очи са с еднаква големина и форма, не висят - напротив. Бих могла да ходя и без сутиен, но изглежда евтино, нямам нужда да ги манипулирам със сутиен да кажем, нося меки сутиени. Не знам ти къде намери увиснали гърди, но при млада и нераждала жена няма как да са, а при раждалите жени и малките увисват.
Не съм спала с жени, но не смятам, че жените с големи гърди сме по-зле в леглото. Напротив -имаме самочувствие, получаваме и много комплименти, а това дава и увереност в леглото и като жена, защо да съм пасивна в леглото, само защото съм имала гърди? Напротив - имам самочувствие и мога нещо да покажа.
Имах в последните класове на гимназията приятелка с много малки гърди - не стигаха и за сутиен. За никой това не беше проблем, освен за самата нея. Ходеше вечно без сутиен или бюстие, което е разбираемо при такива малки гърди, но не го правеше за себе си или от удобство - в училище горе носеше полупрозрачни блузи, за да привлича погледи и комплименти на момчетата, а дори и на учителите. Флиртуваше с всеки и толкова беше комплексирана от това, че аз имах гърди, а тя нямаше, че успя да свали приятеля ми Той рева като малко дете като го зарязвах, между другото, макар че доста цивилизована бях, говорих за хубавите спомени и беше на обществено място - голяма излагация, а после той я шитна. И за какво всичко това - заради някакви комплекси заради едни глупави гърди. Развалихме си приятелство, което имахме тримата като цяло и беше много силно.

Според мен гърдите са нещо много интимно за жената и тъй като не можем да си ги избираме, се надявам джентълмените сред мъжете да харесвате нас преди всичко, после и гърдите ни - каквито и да са.
Може би след като родя няколко деца ще ми увиснат гърдите, но голяма работа - ще си ги стегна с елементарна операция, поне ще имам какво да стягам. При жените с малки гърди се получава след това просто една гънка от кожа, която виси. Виждала съм по съблекалните повече жени от теб голи, Авторе, и над 35-40 г. и ти гарантирам, че и малки гърди увисват като капки надолу, но празни, увиснали кожни гънки и затова след децата доста такива жени си слагат силикон
Отделно има жени без никакви гърди или с деформирани гърди - защо пък да не се оперират, но който ми разказва, че големите гърди не са били хубави и жените с големи гърди не сме сексуални просто има някакъв проблем с женските гърди и нека си ходи с жени без гърди - разни хора, разни идеали.
И така както ти не искаш да съдим по теб по портмонето или големината на пениса, моля и ти не дели жените според гърдите им, защото сме хора, не крави, за Бога.
Жена

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8ded78f1d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Но. 1, много развълнувано обяснение за толкова повърхностни заключения като тези на автора. Не си струва.
Според мен неговото е несполучлива аналогия с малкия и голям член при мъжете. Само много по-безсмислена.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 19410a1b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Aз пък съм зa елязaлa рaзликaтa при мъжете с мaлки, големи и нормaлни пениси. Тези с мaлките се опитвaт с всякaкви циркови номерцa дa покaжaт, че и те имaт тaм нещо. Толковa сa вглъбени в "виж кaкво имaм, ееей тaм, оновa... същото дa, пенис е", че в крaйнa сметкa жените си остaвaме сaмо с учуденият поглед.
Тези със средните 14-16 см. сa обикновено спокойни и мързеливи в стил "нaли го виждaш, хaйде почвaй го".
A мъжете с 18-20 см. сa истинските мaйстори. Предполaгaм зaщото нямaт комплекси, просто се отдaвaт нa удоволствието и обкновено побърквaт еднa женa от оргaзми.
Нaй- смешното обaче е, че тези с нaй- мaлките нaлитaт винaги нa жени с големи гърди, кaто че ще им порaсне aко успеят с нея.
В нaй- общи линии опирaме до комплексите нa мъжa. Моля, мъжетес мaлки дa знaят, че нямa кaкво дa предложaт нa жените с големи, не щем дa ск губим времето чешейки ви... нещо си. Със сигурност по- голям мямa дa стaне. Проблемa е, че виждaме "достойнството" ви след кaто се съблечете и aко в тaкъв случaй изведнъж "цицорестaтa" дaмa я зaболи глaвaтa, не се сърдете.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 43a049cac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всички гърди се спаружват и увисват. Аз имам ужасни гърди в следствие на промени в килограмите през пубертета- малки и увиснали. Постоянно трябва да нося сутиен, когато съм навън. Никой мъж, обаче, не е проявил някакви претенции заради това. Просто защото съм жена, която мъжете не избират само заради външния вид. Както и аз не си избирам партньорите според размера на половия им орган. Щом за някой е толкова важно да изглежда като от модно списание - има операции. За мен има и по-важни неща в този живот.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9e59859783
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   За мен гърдите нямат голямо значение, но тъй като харесвам атлетични/спортуващи жени със стегнато тяло, плосък корем и т. н, те почти винаги имат малки гърди, което за мен не е никакъв проблем. Харесвам и големи гърди, но повечето "надарени" жени имат повечко мазнини и не са мой тип. Предпочитам по-слаба, атлетична жена с малки гърди, отколкото надарена и пищна. Лично мнение. :) Но да, като цяло за мен гърдите нямат никакво значение. Има куп по-съществени неща у една жена, повечето от които изобщо не са свързани с външността й. #1, има една мисъл, която е подходяща за твоя коментар: "Не приемай живота толкова на сериозно, никой не е излязъл жив от него. "

Peace. :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: fcc8ed76e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само искам да информирам автора, че гърдите се променят постоянно. Един ден ще са меки и по-увиснали, в друг ден, да кажем пред цикъл са твърди и сякаш по-големи. Гърдите се променят спрямо овулацията, ПМС и естествено по време на цикъл. Не се променят само, когато жената е бременна или след като е родила.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a06744861f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Грешно определяш пич. Много грешно. Наистина ако една жена има по-големи е яко, но за мен не е никакъв фактор.

Е, сега много ясно, че и жените гледат телата на мъжете малко от малко.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1810e0e29c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз нямам такъв опит, че да коментирам, но мога да кажа кое повече ми харесва. Противно на очакванията предпочитам спортните гърди. Нека е малко, но да е стегнато. Това важи и за дупето. Просто пипна ли меко някъде и моментално се омекотявам там долу и нищо не става. Може и аз да не съм наред, но така се получава. Аз не съм стегнат целия(буквално), за да е тя като медуза.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a75952f347
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   1,3,1,3,1,3,1,3 ... понякога така ми се е*е, че 2 не виждам. Тогава мислиш ли че ми пука жената с какви цици е?! Ако съм силно загорял, не ми пука даже ако прилича на метла.
Иначе стандартно обичам жени с големи, естествени и стегнати гърди. Само дето такова животно е рядкост. :)
АКАТИМ

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e7614bec2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Коментираш женските гърди и се мислиш за големия женкар, като се хвалиш с колко много си спал, а не осъзнаваш че си смешен и жалък комплексар.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: bf227ef438
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 1, ЕВАЛА!
А за автора.. нямам думи.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 173c85c0b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   3, не мога да повярвам колко си повърхностна. Как класифицираш хората според размера на пениса им не ми е много ясно. Все пак завици най-вече темперамента на човека в леглото.
Аз искам мъж, който да ме обсипва и да обсипвам с внимание и ласки в леглото, да се наслаждаваме взаимно един на друг. На теб щом ти е до единия к*р това не говори много добре за теб като личност. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 302dd66994
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Темата е абдсурдна и глупава. Не знам въобще как може да си представиш, че гърдите може да имат нещо общо със характера на жената, и още по-малко със секса. Щото секса.. хубавият секс, е в главата на жените. А и в нашите(не само долните). Тия неща са много относителни, просто има адски много фактори, които влияят върху хубавия секс. Всичко е до общуването и до това дали, и как успяват да се чувстват двамата от това общуване.. Ако успеем да влезнем в умовете на жените, вярвайте ми, че секса ше е хубав. Без значение дали има малки или големи гърди. Ако са големи, е плюс, естествено. Както и ние ако имаме чеп - 18 , е предимство. Без значние женската половина твърди обратното или не. И авторе, ако делиш жените не 'големи' и ' малки гърди', ше си останеш и девствен сигурно..
Поздрави!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 322dbc9a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Гърдите нямат никакво значение.Но да малките са па-секси.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: bb1d25d5c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Н 3, сериозно ли не можеш дa повярвaш колко съм "повърхностнa"? ! Сaмо покaзвa товa колко си "интелигентнa". Отговорилa съм в духa нa aвторa. Не е зa толковa "дълбоки" умове кaто твоя коментaрът ми :). Хaйде бягaй дa се гушкaш, aко имaш с кого де.
Мнението ми се препокривa с н14, просто съм го нaписaлa зa нивото йa aвторa, той дa рaзбере, не съм очaквaлa, че и женa може дa е толковa... :).

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8c5d1e4271
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Опс... коментaр 16 е към н 13 :)))

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9c647bb13d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Жената трябва да е с големи гърди.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: eb59d445a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Моят опит сочи, че по-пълните жени (не че само пълните жени имат големи гърди) с големи гърди се раздават много (това може би се дължи на факта, че по пълните хора често са по весели и ведри, или така компенсират, че не са слаби).
За справка аз съм слаб и харесвам слабите жени, но тези с големите бомби и дебели, се радават на макс.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c5cabc5fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Номер 19, какво компенсирали по-пълните? Само в главата ти пълните трябва да компенсират нещо. Ако знаеш колко познати имам, които доказват, че не всеки пълен човек е веселяк и се раздава, както и обратното при слаби хора, което по твоята логика е компенсиране на нещо. С няколко думи: недостатъците ги виждаш ти и още няколко като теб. За щастие сте само вие - останалите виждат хора с качества и недостатъци, а не дебели и слаби хора. Това да не ти е месарски магазин, че ще им броим месото и сланините?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 52af1dd9bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Като цяло предпочитам формата да е хубава, а не толкова размера, но като цяло предпочитам малки. Дори големите цицори ме отблъскват, защото повечето са виснали и грозни, когато са без сутиен. Като ги стисна и ми излизат между пръстите. Не ми харесват особено, но пък тогава се съсредоточавам върху други красиви части от тялото на конкретната жена. Малките са някак нежни, красиви, срамежливи... :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2836f671f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Определено големите гърди. Малките цици шепи не пълнят.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: eb59d445a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   №19 се изказва...
Незнам дали съм се изразил точно. Нямам нищо против пълните хора, просто харесвам слабите жени. Моят опит и опита на близки приятели сочи, че пълните жени се раздават повече, правят и по-разкрепостени неща в леглото. Психолозите го обясняват, че така подсъзнателно искат да компенсират, че са пълни, защото повечето хора в Западна Европа харесват слабите жени. Въобще не обиждам пълните хора!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8ed6aaaef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Добре де, и аз съм жена, ама темата ми се стори забавна и интересна. Накарахте му се, сега дайте да видим и други комемтари да се посмеем.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ef75986b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Големи или поне средни. Трябва като го сложат му тях, да го обгърнат без напрежение, дърпане и натискане.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0432bad4e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Разбира се че съм за големите гърди! Жена без гърди огън да я гори, е казал народа! Имам красива и пищна "рубенсова" съпруга с размер D към Е, и съм напълно удоволетворен в секса! Гърдите и са като две големи капки с огромни ареоли, които напрово ме подлудяват от възбуда. Е има жени и с по-големи, но те са голяма рядкост, така че се радвам и ценя това което имам!
Живеем в свят гравитация, така че всички гърди увисват, но има качествена разлика от това как увисват големите гърди - красиво и женствено и възбуждащо, като величествена гръд на зряла матрона и как се спаружват малките цицки тип кожна гънка. Жена с малки гърди, трудно би ме възбудила.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3847fc6482
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Има цицомани, които харесват големи гърди. Но повечето мъже обичат размер, който точно да запълва шепите им. В края на краищата жените не избират с какви гърди да са и от това пряко едва ли зависи сексуалната им активност. Имал съм връзки с жени с огромни гърди, които бяха истински огън в леглото. Както и жени с малки гърди, които бяха паметници. Напълно оборвам твоето становище. Не е важна големината на гърдите, а отношението към връзката ви, към теб, към интимността ви.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 5cbe46362f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Големи гърди но в комбинация с пищна рубенсова фигура, само тогава насладата е пълна! Слаба жена, трудно може да има големи гърди, тъй като не е физиологична пропорцията! А женското тяло има още и други извивки и форми, на които трябва да се насладим, а не само циците!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 5cbe46362f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   №10, ебати и всеядния нерез си, то по тая логика, като толкова много ти се е. е, и на мъжки гъз не би се насландисвал много, нали ще го завреш!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 796dabbe75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Разпитах приятелите си, такова нещо-тлъста и раздаваща се не сме срещали. Аз лично съм имал страхотен секс със слаби партньорки

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b6780f81d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Големи цици,тясна слива и жената да е доста еблива-това е истината !!!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 882c5d9af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Едно ще ви кажа и тази тема да приключи вече
влезнах в немски магазин с детето да покупка, а магазина беше пълен с мъже и жени, по едно време влезна една жена 180 висока ама с голямо деколте ама ако ви казвам какви големи и супер щръкнали зърна и се виждат под тънката блузка и с копринена поличка дето показва с супер яснота уникално супер оформен леко закръглен задник и бузките... казвам ви не остана никой който не я заглеждал с отворена уста, даже и жените я гледаха с завист честно ви казвам а бе с една татуировка на арабски, питах я за да закача нещо.. какво значи превода а тя отговори ( това което не ме убива ме прави по силна) тя разбра че не ми пука за превода и се усмихна хитро като ми видя как не съм откъснал погледа от тези нейни уникални големи гърди и зърна, а за задника да не говорим :)
а сега моля жените с малките гърди да не се обаждат защото съм сигурен че те ако влизат някъде едва ли толкова мъже ще ги заглеждат и да им вдигат пениса както го стори онази жени и всяка жена с големи гърди.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9e01bfa8c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   На един приятел, жена му няма абсолютно нищо само зърна. Хубави са малките гърди, но да нямаш хептен за цяр е кофти работа. Спортните гърди са секси. Но да си ню ню е грозно. Все едно я гледаш в гърбът.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 2cb291e238
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Жените с по -малки гърди се обличат доста по - предизвиквателно. Рядкост е да видиш жена, която има естествено голям бюст, да носи голямо деколте. Малко са жените, които са Наистина доволни от формата и размера на гърдите си. Изключително важно е отношението на партньора!!! Сексуалността се свързва по - скоро с темперамента и самочувствието на жената, и как вижда себе си в очите на партньора. ПП-Авторе, не мислиш ли, че тези с малките се раздават повече, защото компенсират размер и се опитват да насочат вниманието другаде? :D Това е разбира се е шега -светът е хубав, защото е шарен и има големини и форми за всеки вкус!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker