Бисексуален или? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бисексуален или?
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 3548 пъти
Имам един приятел, който ми сподели негов проблем, на който вярвайте, че не можах да отговоря. Значи става дума за това, че сънувал как.. прави секс със някакъв мъж. Ок-сън, сън. Той по принцип е бил с момичета и не проявява някакви признаци на хомо или бисексуализъм. Проблемът е, че този сън не му излиза от главата и на моменти се сеща за това. Притеснява се какво му е. Някой може ли да сподели какво представлява този натрапчив спомен от сън и каква би била причината да се появява пак?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: c41cb88d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще му мине. Нашето подсъзнание е голяма мистерия, както и сънят, но не мисля, че е бисексуален. Аз навремето сънувах за секс с баща си, а не бях правила секс до тогава и направо се изплаших яката, но после го забравих, а след години изчетох тонове литература по психология и психиятрия, убедих се, че е нещо нормално. Ако мъжът ти не може да се справи сам, нека отиде на психолог.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 555ae85346
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма проблем. Аз съм сънувал, че правя секс с мъж, с майка си, с баща си, със сестра си, с кобила, на сън съм се възбуждал и от предмети. Ако в реалния живот не се възбужда от мъже, няма от какво да се притеснява. Аз в реалния живот не се възбуждам от мъже.. един странен случай имаше, че като бях по-малък и в разгара на хормоналната буря една кобила ми се стори доста секси и май взе да ми става. Не се шегувам. Но не смятам да пробвам с животни.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1384d8343b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей!
Преди да започна да говоря, мисля че е редно да спомена, че съм бисексуален.
Ще е хубаво да кажеш на каква възраст е въпросното момче/мъж. Осъзнаването на сексуалната ориентация се появява най-често в пубертета, така че може да е фаза на самоосъзнаване. Интересното е, че повечето неосъзнати хомо/бисексуални започват да слагат под въпрос сексуалната си ориентация точно заради еротичните си сънища с представители от същия пол (към тази бройка спадам и аз).
Все пак може да е само еротичен сън- не може да сме привлечени само и единствено към противоположния пол в сексуален план. Сексът си е секс. Много хетеросексуални мъже гледат гей-порно, но това не ги прави гейове, нали?
Няма да е лошо да го разпиташ дали е имал някакви романтични влечения към момчета, защото ако да, тогава работата е по-сериозна. Ако не- за сега може да е спокоен и да не се тормози излишно.
А и да е бисексуален, ти си длъжен/а като негов приятел да го подкрепяш независимо от сексуалната му ориентация. Това е нещо интимно и доста лично, което не трябва да те засяга особено. Даже се чудя защо не той, а ти си пуснал/а историята. Но все пак е хубаво, че се опитваш да му помогнеш.
Надявам се да се намери отговор на този "въпрос "! Ще следя историята за новости. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a3068b0b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е нормално, ако е тийнейджър... Да знаеш с колко момичета съм се натискала и колко много съм опипвала... Ама на сън. Това е нормално, и знам, после цял ден/седмица ти се върти в главата... И то едно хубавичко ти става като мислиш за това, ама после минава, та и дори се отвращаваш като се сетиш

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 61168f98f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Този твой приятел да не се окажеш ти! :д
Споко, не се притеснявай да си признаеш за тоя сън.
Няма нищо смощаващо ако веднъж си санувал нещо такова.
Но ако често сънуваш секс с мъж, значи по голямата част от времето през деня я преминаваш във желание да спиш с някой твой приятел или просто мъж.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5f29b3c01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Абе, аз като дете съм сънувала, че летя и не ми излизаше от главата, все опитвах да се понеса по вятъра, обаче така и не се научих. :)
Спокойно, сънищата нямат нищо общо с реалността.
Казвам ти го като лесбийка. Сънувала съм, че имам сватба с мъж. Определено нямам влечение към противоположния пол, а сънят(кошмарът) далеч не ми е подействал в каквато и да било насока, дори не ме накара да се замисля над сексуалността си, защото съм абсолютно сигурна какво харесвам и какво - не. Вариант е приятелят ти да е объркан относно своята сексуална ориентация и затова да размишлява над съня си толкова много, така че ако някога ти признае, че не е хетеросексуален, моля те, не го отхвърляй, а го поздрави за смелостта и просто го приеми.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: aef0430544
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ха-ха, то всеки е сънувал какво ли не, това не означава, че тръгваме да го правим в реалността, нито че дори го искаме. Вероятно е гледал или чел нещо по въпроса и затова после го е сънувал. Често се случва.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 83c491642a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Причината е (не)осъзната хомосексуалност. А щом редовно ти споделя това нещо, вероятно иска да спи с теб или поне да си подготвен за когато се разбере за сексуалните му предпочитания. Друг вариант е този твой приятел да си всъщност ти и затова да питаш. Сигурно има и други вероятности, светът е шарен.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 176434fcda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм сънувал, че правя свирки, защото мислено и така на клипче харесвам мъже и ме възбуждаше тази мисъл преди време, тъй като вероятно имам някакви комплекси и не харесвам достатъчно своят пенис, който не е малък, но все пак съм идеалист и максималист. И аз съм сънувал и ме е възбуждала подобна мисъл, но и най-готиния пич да мине покрай мен, по-скоро бих желал да прихвана нещо от него и да се държа и аз така, би могъл да ми стане идол, но в никакъв случай сексуален обект, не ме влекат в действителност мъжете, но в мислите ми се е случвало много пъти да се възбуждам от това, в сънищата ми също, но реалната осанка на жените е специален случай за мен, а мъжете са просто приятели, съперници и т. н в моето реално усещане.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker