Просто имам усещането че никой не ме харесва и че жена може да е с мен като с приятел но нищо повече... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Просто имам усещането че никой не ме харесва и че жена може да е с мен като с приятел но нищо повече...
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 6297 пъти
Реших да пиша тук с надежда някой като мен или който и да е да ми даде съвет. Съвсем обикновено момче съм на 25 имал съм колкото и да е странно за някои само 2 приятелки до сега но нещата не се развиха добре това е друга тема. Не обичам да се хваля но не съм грозен изглеждам добре винаги даржа да сам чист добре облечен с две думи всичко да е наред. Освен това нямам никакъв проблем в общуването с момичета държа се много свободно и не се притиснявам има само един проблем.

Просто имам усещането че никой не ме харесва и че жена може да е с мен като с приятел но нищо повече. Може би има нещо общо с това че втората ми връзка приключи много болезнено за мен и затова се чувствам по този начин. Знам как да се даржа с жена и как да се чувства добре с мен но имам усещането че никога няма да имам до себе си жена която да ме обича истински. Мерси за коментарите предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: e011801e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знаеш ли, когато човек бива наранен, се затваря в себе си и става особено мнителен и недоверчив. Познавам усещането много добре, но и знам, че щом съм могла да обикна и да се доверя веднъж, ще мога да го направя отново някой ден, когато съм готова. Не се отчайвай, трябва ти време, за да постигнеш душевен баланс и да осъзнаеш, че гаранции няма и, че решиш ли да дадеш шанс на някого, винаги има известен риск. Но, ако не рискуваш, нямаш шанс да спечелиш сърцето на някого, който си заслужава. Ти бъди човечен, искрен и неподправен, и вярвай, че съдбата ще те срещне с човек, който да ти отърне със същото.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 2d6bc49def
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо да не те обича истински? Смяташ, че не заслужаваш ли? Ако наистина го мислиш и се чувстваш така, това се отразява на поведението ти при общуването с момичета и те го усещат. Мисли си хубави неща за себе си и ще ги предадеш на отсрещната страна. Опитай, няма какво да губиш.

Вие получавате онова, за което мислите, все едно дали го желаете, или не. Затова внимавайте за какво мислите.
Уейн Дайър, "Вдъхновението"

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: ed05485542
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не се отчайвай, внушаваш си явно повечко. От теб зависи всичко. Убедена съм, че ако търсиш ще намериш. Успех ти желая!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: d6462209f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мислиш ли? Същността на тия думи доста се размива и когато казваш "приятелство","другарство","обич"... Доста се преплитат по смисъл и доста фриволно се употребяват. Ако не си "хубав човек", трудно ще си създадеш и приятелства. Но приятелството с жена не е обикновено. Без да се вслушваш в това, което говори, винаги считай, че на ума си те брои за мъж. И никоя жена няма да ти се обиди от предложение за интимно приятелство. Дори ако ти откаже по някаква причина такова. Друг е въпросът, дали ти си готов да го направиш. Ако възприемаш предложението си като обвързващо, би било грешка. Предложението не е нищо повече от изясняване на позиции. Следва изучаване и стиковане на характери и т.н. Това е дългият път. Късият е "с рогата и напред": "любов от пръв поглед" и подобни алабалистики, пък каквото стане си е твой късмет.

Моят път беше вторият. Налетях на "чудо", ама си го нося и не се оплаквам. Трябваше преди компютрите да се появи тоя сайт, т а да има и аз къде да питам за някои неща без да ми се надсмиват (ха-ха)

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: aa4224b998
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   много си чувствителен, гледай по-отгоре на нещата живей си живота аз съм много по- голяма от теб зблъсквала съм се с много характери истинската любов :ромео и жулиета: несъществува,ама когато го разбрах живота ми беше поодминал.Съвет от мен живей на макс казвай, че обичаш но не го приемай истински.

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 22046bf123
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: b2c6131273
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Послушай номер 2! Адски прав е и е важно да го осъзнаеш. Прочети "Подсъзнанието може всичко" на Джон Кехоу и ще разбереш напълно какво иска да ти каже! Книгата я има в замунда :)
Вглеждай се в себе си отстрани, да не би причината да е в теб, поведението или мисленето ти да не е отблъскващо също така за тях.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 10b7a6bc82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мм бате какво да ти кажа при мен го имаше също този момент :) пак по същия начин стана вс последната ми връзка приключи доста болезнено ... Но с течение на времето всичко се оправи .... просто сподели с някой близък по възможност (жена / момиче) на което имаш голямо доверие и я помоли за съвет

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4b2f9c00af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Пич разбирам те напълно аз съм много по зле от теб и мене никоя жена не ме харесва защото съм най грозен на света а и всички българки са големи материалистки само парите ги интересува спор няма в това дай си skype ще ти помогна да се почувстваш по добре не мисли за българките мисли за чужденките там ще имаш повече късмет и не забравяй че аз съм много по зле от теб никога няма да имам жена до себе си обречен съм на самота и мъка докато съм мога да ти стана истински голям приятел по важно е да имаш големи приятели мъже отколкото адски надутите жени дето имат голямо самочувствие

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1b1b0e591c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   оо бях забравил за пуснатата тема имейла ме подсети правилно бе хора разбрах как се оправят нещата просто трябваше да се променя за никой не ми пука никоя не гоня дори почнаха мен да гонят а аз не им обръщам внимание :))) кво да се прави такъв ме направиха жените исках най нормално нещо нормален живот с нормално момиче и всичко както си е редът като не може... трябва да се обърне другия край ;) не се влюбвайте в тея кучки хора всички са еднакви за едно само стават а някои и за това не ги бива увредени материалистки

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7742947f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ние момичетата по-трудно се престрашаваме да направим първата стъпка, най-често от несигурност, може би страх от отхвърляне, но според мен, когато намериш някого, с когото ще се получи тази истинска любов, за която говориш ще разбереш.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7742947f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към Номер 8: Съгласна съм с теб, а и ако се обърнеш към момиче и споделиш може да прерастне и в нещо повече не се знае.
Към номер 9: Българските жени са материалистки? Нещо си в грешка мой човек. Не търсиш където трябва, самия факт, че го мислиш обяснява защо си сам. Веднъж завинаги запомнете, че ако жена се интересува само от пари не става (тея се намират в поп-фолк клубовете) не са жени ами лисици. Истинскитте жени не ги интересува нито външност, нито тяло, нито пари, а поведението. Аз примерно много си падах по един барман нито беше кой знае какъв красавец, нито беше с яко тяло и е барман тоест не е богат, но просто държанието му ми привлече вниманието. Това е всичко, поведение и възпитание (кавалерство).

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1b1b0e591c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   автора съм ;) 12 тея на друг ги разправяй три връзки съм имал и всички са такива тези с които бих могъл сега да имам връзка са още по зле да не казвам сега подробности че ще стане много дълго но от опит и много познанства съм го разбрал и това е факт за 90 % от жените парите са най важни за мен пък такава жена не е достойна за уважение ето затова в момента съм сам въпреки че има с коя да съм ако искам но нали знаете поговорката по добре сам от колкото зле придружен

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 63fa7397a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Човек да не ти пука , плащай си на проститутка и не се съобразявай с женски капризи, стисни зъби и го преодолей това чувство, отначало ще ти бъде гадно, но в един хубав ден ще се събудиш и ще забравиш, че някога си изпитвал и имал нужда от онова нещо наречено любов

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 60c99f0b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Здравей и от мен! Аз съм жена и искам да ти кажа, да не се отчайваш. За всеки влак си има пътници. Аз примерно не се интересувам от парите на момчето, но е много важна интелигентността. Важно е да опознаеш човека до теб, да можете да споделяте и да общувате свободно. Общо взето човек трябва да бъде себе си, а не да се променя. :) Аз съм сигурна, че ти заслужаваш едно добро момиче и ще срещнеш такова, просто любовта ще дойде, когато очакваш най-малко! :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: fb86146eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Като за начало спри да се самосъжаляваш! На всеки са му разбивали сърцето, всеки е заспивал със сълзи в очите и си е казвал, че никога няма да се влюби! И пак го прави! Знаеш ли колко момичета и момчета искат сериозна връзка и някой който да ги обича... Някое от тези момичета е твоето! Така, че се стигни! Ти си свястно и добро момче! Само повярвай в себе си! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker