Иска дете, а аз не съм готова - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Иска дете, а аз не съм готова
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 2929 пъти
Здравейте! Аз съм на 23 и с приятеля ми имаме сериозна връзка от 5 години. Той е на 27. От около 3-4 месеца ми говори за това как искал да си имаме две дечица и, че сега мислел да си ги създадем. Аз отказах, защото не се чувствам готова за това и че имам нужда от още време. Каза че ще ми даде още време, но след 2-3 дни отново повдигна темата, аз отказах и повторих същото което и преди му бях казала. Вечерта когато щяхме е да правим секс забелязах че не си е сложил презерватива (бях в окупация, той знаеше), аз попитах защо не го е сложил (той не ззабравяда го сложи или ме моли аз да му го сложа, но не и сега ), отговори че с презерватив не му е хубаво, а и на мен щяло да ми хареса повече. Веднага разбрах какво си е наумил. Аз просто побеснях, след толкова говорене на тази тема все още си знае неговото и с цялото си нахалство без аз да съм готова, той тръгва да прави това дете без да се интересува какво ще ми е на мен Е въпреки всичко го преглътнах това, но на другата вечер когато правехме секс беше изключително груб. Болката беше непоносима(обикновено не си вкарва целия защото ме боли) потънах в сълзи от болка, а той продължаваше, не можех да му избягам, беше ме приклещил някак, виках, плаках, но нищо. На другия ден се изнесох от тях, а той ми звъня и ми се извинява, но не могада му простя, но го обичам. Та въпроса ми е:Защо след толкова говорене си знае неговото и така да се каже ме изнасили почти? Аз го обичам и не искам да го загубя заради това. Какво да направя, обичам го много? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8a805f203c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбира се, ако не си готова да имаш деца, НЕДЕЙ да раждаш. Все пак всяка жена има мнение и право на избор, той не може да те кара насила.
Не искам да звуча крайна, но това неговото НЕ е любов. Сигурна съм, че той е видял, че плачеш, и въпреки това е продължил да ти причинява болка. Това любов ли е? Недей да му прощаваш.
Далеч от очите, далеч от сърцето. Зарежи го.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a5c0f4934f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо си помисли дaли нaистинa искaш дa прекaрaш животa си с нaсилник. Човек, който използвa физическa силa дa ти покaже "кой е шефът". И дaли нaистинa искaш дa рaждaш нa тaкъв.
Aко ъпреки всичко, решиш дa се престориш, че нищо не е стaнaло при яснaтa индикaция кaкво би следвaло при неподчинение или откaз дa му влезеш в клеткaтa, (подозирaм, че целтa е дa те върже, a не че толковa му се прищяло дете дa имa) то поне не бързaй дa се връщaш при него. Aко трябвa и няколко месецa му покaзвaй, че зa ТВОЯТA утробa, мaйчинство, живот- решaвaш ти и кaто не му изнaся дa си търси другa.
Приятелят ти е типичният неaндертaлец. Не мисля, че ще се промени, нaй- много дa симулирa докaто мине бурятa, но тaкa ще е и зaнaпред. Хубaвичко помисли сегa кaто и без товa си тръгнaлa, дaй си време, зaщото подобни решения се вземaт веднъж, a грешките от тях сa зa цял живот. Единствено и сaмо ти можеш дa решиш дaли дa родиш, когa и от КОГО. Не пренебрегвaй отношението, което ти е покaзaл, товa си е чaст отт него и предтстaви си aко пък имaте дете и се пичувствa по- сигурен. Кaкво ще следвa тогaвa? !

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c5948f0667
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Много ти е рано за дете. Към 30 вече можеш да мислиш за деца. Поживей си така още няколко години. Децата трудно се отглеждат и трябва да смениш начина си на живот.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 15d8eff845
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   ти си плачела а той те е наранявал...значи първо трябва да имаш работа,да сте женени или да живеете заедно и тогава да говорите,иначе неможе само той да иска,нали той няма да ги ражда,никакви деца от такъв.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9ebac878b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката:
Постоянно ми звъни и ми говори колко съжалява и не би повторил тази грешка. Аз му казах, че за да ме спечели отново и да правим секс, камоли деца, трябва да се докаже и да се промени. Правилно ли му казах това? Аз никога няма да забравя болката и трудно ще се отдам на нова връзка! От 5 години сме заедно, защо постъпи така, какво му направих? А пък ако искам деца от него пак трябва да изпитам тази болка, защото иначе като не вкарва целия спермата не достига... Какво да правя, много съм объркана!?

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 57a79d79cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нямаш потенциал! Отърви момчето от себе си! Направи го!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9d95bec914
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Миличка, с това почти изнасилване, според мен, този човек не е за теб.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 70aeaefcf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Извинете ме за невежеството, на 27 години съм, но може ли авторката да ми разясни какво значи "бях в окупация" или по-точно, какво е имала в предвид? Колкоко до приятелят ти, според мен не е постъпил правилно. Редно е такива важни решения да се вземат взаимно.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2f7cb27aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката:
Към номер три, аз не мисля да имам деца сега, чак след 27! Трудно ще ми бъде да прекратя петгодишна връзка!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1169772742
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Откъде ги намирате тия боклуци за мъже? Направо си тръгвай, тоя не заслужава някоя да му ражда деца!

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 949e4c0f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Затова нямаме раждаемост, българската жена е много специална!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 890808b897
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   М40 Вече си достатъчно зряла, за да вземеш решението сама. Тук всеки ще даде някакъв съвет, но ти оставаш насаме с проблема си. Всеки знае, че отношенията между двама души са нещо, което само двамата познават добре като и всеки от двамата има своята истина. Конкретно в твоя случай, смятам, че правилно си напуснала дома му. По този начин слагаш начало на твоето самостоятелно и отговорно поведение. Ти си с него от 18 - годишна възраст, а сега си на 23. Причината да го напуснеш е, че не искаш деца. За мен е естествено една жена на 23 г., която живее с обичан мъж, да иска деца. Детето е дар от Бога, то е необяснима сладост за майката и бащата. Не те агитирам. На момчето ще му бъде тежко, защото по твоите думи той те обича. По описанията и действията личи, че ти само си мислиш, че обичаш този мъж. Мисля, че след като си си тръгнала веднъж, не се връщай повече. Остави го да преживее раздялата. Той иска нещо, което ти не искаш или не можеш да му дадеш - дете. Не вдигай телефона, когато те търси, изпрати майка си да вземе вещите ти, раздели се с него без скандали, остави у тях тихомълком подаръците, получени от него. В себе си усещай благодарност за щастливите мигове. Навярно след две години ще го срещнеш с друга жена и детска количка с тях. Тогава много ще те заболи. А може и да ти е безразлично, щом не желаеш деца. Бъди добра, живей по начина, по който желаеш, но го остави и той да стане щастлив баща. Лично аз не бих искал за съпруга жена, която не желае деца.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: aaf750aff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Оставих го! Към номер 9, объркала съм думата. Сега нямам компютър и писах от телефон, а клавиатурата е настроена да поправя думите ако не са писани до сега! Дори не съм погледна какво съм писала, извинете ме! Правилната дума е овулация***!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 23bb17dd0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Aвторке, (н 10) a дa споделиш 50 год. от животa си предстaвяш ли си? 5 г. не сa мaлко, но сa нищо в срaвнение с остaтъкa от животa ти. Добре си помисли, първият път грешкaтa е неговa, вторият ще е твоя.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1dbb5656ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Моят съвет е да го оставиш!!!
Ти сериозно ли искаш да правиш секс отново с този човек?
Той се е държал ужасно с теб. Това не е поведение на мъж а на нищожество. На твое място аз не бих се върнала при него освен ако не искаш отново да те тормози. Какво като сте заедно 5 г. Това не е проблем да го оставиш. Ако му простиш сега той пак ще се държи така с теб. Мъжете не се променят!!!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 4597674e6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Повярвай ми - готова си!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 60eb6a4578
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Прaвилно си постъпилa кaто си скъсaлa с него aвторке. Животът и хорaтa в твоя кръг сa твой избор, можеш дa си създaдеш еднa хубaвa, щaстливa средa. Зaдължително е обaче, човекът с който смятaш дa прекaрaш остaтъкa от животa си дa те увaжaвa кaто женa, личснот. Трябвa дa сте щaстливи от изборите си зaедно, a не единият дa се жертвa и дa живее нещaстно зa другият. Товa не е любов, не е обич дори, нямa увaжение, нито пък доверие в подобнa връзкa. Взелa си прaвилното решение зa себе си. Щом той въпреки теб, дори с нaсилие е готов дa се нaложи, ти пък имaш пълното прaво и в същност зaдължение дa го изхвърлиш от животa си.
В нaчaлото е мaлко кофти след дърлгa връзкa, но товa е зaрaди нaвикa, много по- хубaво и чистичко се живее, когaто човек изхвърли боклукa.
Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 053696c276
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Когато станеш кисела лелка на 40 ли ще си готова? Тогава ще предпочиташ да плюеш мъжете тук

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 609b99d558
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   В твоята история ме притесни едно единствено нещо. Фактът, че приятелят ти е готов да приложи сила за да постигне своето. Не става дума само за конкретния повод, на 23 си и е нормално още да не си готова за такава важна стъпка като майчинството. Обаче щом той си позволява да се държи така, това означава, че и за в бъдеще, всеки пък когато си на различно мнение от неговото, да бъдеш подлагана на тормоз и физически и психически. Едва ли искаш такава връзка, за това съветът ми е, колкото и да ти е болно, просто го зарежи. Такъв човек не заслужава да има любяща приятелка до себе си. Колкото до децата, имаш време. Ще срещнеш правилният мъж и ще видиш как естествено ще се породи у теб желанието за дете. Обаче никога не прави нещо толкова важно само и само да угодиш на някого.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ef6592b161
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Бих искала да се извиня от сега за по груби речник, ама стига оплювахте мъжа бе какво и е виновен на тая хем пи*ки търси хем малка била ми не е на 7 да си играете с колички и куклички нормално на 27 ще иска деца.
Кога да иска на 40 ли когато вече и да иска може да няма все пак след 30-35 започват проблми с зачеването да не говорим че той когато авторката е готова тоест след уж 4 годни щото е казала на 27 че ще е готова той ще е на 31 откъде да знае че ще доживее до 50 да си изгледа детето а и плюс това не е гаранция че веднага ще сттане може да са нужни години а мъжа и не е много млад и заради нейните проблеми че е малка може и деца да няма.. Авторката като не е готова да си намери един на нейните години и да се чакат там както иска да остави най добре това момче или по точно този мъж защото не я наранява той а тя него в случая нещела и панаири прай ми кощеш авторке аз ако съм какво да ти се извинявам нама да те изтрая и една минута :)

Та съвета ми е да го оставиш не си за него той е зрял мъж а ти мислиш детски още. Плюс това драга какви са тези глупости че тряало да е целия върте иначе неможело да стигне спермата :D изкренно ме разсмя и ти какво си мсилиш че като е целия отива директно където трябва ли? ами грешиш нали за това многат сперматозоийите да плуват или нещо подобно за да се придвижват до където трябва такаче не е нужно да е целия ;) Образовай се авторке не ти прави чест на тези години елементарни нща да незанаеш. Направо както го изкара е той направо та е изнасилил едва ли не то ти ако се дърпаш и да ревеш той ще спре по добре да си набие една отколкото да се занимава с теб според мен това си си го насосала малко в повече :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 40f01b8a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Давай отзад и няма да има дете. Аз така се пазя и вече 20 години нямам проблеми

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a460e6733b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   ха-ха, те хората и до 105 доживяват, какво остава до 50. Избора си е твой - дали ще родиш на 35 или на 40 си е твоя работа. Зарежи го този, насилник е. 25 вземи да научиш правописа, и образовай се - мъжете могат и на 70 да имат деца, та насилника няма закъде да бърза.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker