на 23 години съм и не съм имал никога приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

на 23 години съм и не съм имал никога приятелка
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 14769 пъти
Оффф...Никога не съм си мислил че ще стигна до тук,ама напоследък разбрах че живота може да ти предложи какво ли не.Но най-интересното е че ние неискаме да го контролираме,а оставяме нещата да се случват...и да се оправдаваме със съдбата. Малко се поувлякох...Ето и моята история...

Еми на 23 години съм от София,и никога досега не съм имал гадже или приятелка с която да излизаме да се забавляваме да се целуваме да правим секс и да се радваме на живота заедно.А това страшно много го искам!
Още от малък си спомням че бях аутсайдер в обществото...децата с които си играехме винаги ме тероризираха и ме натопяваха за всичко.А аз до7-8 клас бях много страхлив и затворен.След това станах доста отворен и приказлив и с голямо самочувствие,но без никакво покритие.Така и невлязох в нито една компания на саучениците или познатите ми.Започнах да ходя в едно забутано квартално заведение,кадето се сабираха само по-големи от мен,и там като ме поопознаха започнаха да се ебават с мен.Общо взето в това скапано заведение си пропилях тинейджърските години.

През това време излизах и с една друга компания на моята възраст,но и там не си хванах приятелка.
Почти всяка година ходя на море,с приятел или приятели,много се нахъсвам още от София че ще си хвана гадже на морето,или в някоя дискотека там,но и там нищо нестава.В София си ходя по дискотеки редовно,ама самичак(доста често),влизам в сайтове за запознанства,чатове...но нищо. Доста често ме е срам когато съм в дискотека да заговоря момиче или момичета,защото ме е срам че ако ме отрежат,останалите ще ми се подиграват или ще ме сочат с пръст.Заговарям ги само като се понапия,а те го усещат и се отдръпват.
Направо незнам какво да правя....по някой път ми се реве,че няма никой до мен
Проблемът според мен е че винаги съм бил доста слабичак и доста висок,абе с една дума - кльощав.
А момичетата харесват силни и мусколести мъже.
Иначе като цяло другото си е ОК.Обличам се добре,има си кола и и така нататък.
Какво да направя...дайте съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 63b8d3d752
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напълно те разбирам... Знам какво е да си аутсайдер, но не се отчайвам. Даже си мисля, че всеки е отхвърлен в даден момент от живота си и всъщност от нас самите зависи да се приобщим.

Колкото до другото - не си поставяй за цел да си намериш гадже. Ако не се лъжа Шекспир беше казал, че любовта идва точно при този, който не я иска и не идва при онзи, който я търси. И когато най-малко очакваш, ще си намериш момиче. Със сигурност ще се намери сродна душа и за теб. Горе главата и се освободи от тези негативни мисли за миналото и прочие - гледай напред и нещата ще се подредят. Звучи адски клиширано, знам, но ми се искаше да ти вдъхна малко кураж :) Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 25176f0a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Въпросът е не да си хванеш просто някакво гадже,защото и другите така правят,а да работиш за самочувствието си.Явно нямаш достатъчно самоувереност и жените бързо разбират това.Никоя жена не иска до себе си слабохарактерен мъж.Започни да обичаш себе си,за да те заобичат и другите около теб.И по дяволите,защо позволяваш да се гаврят с теб?Постигни нещо значимо,за да се гордееш със себе си и другите да го оценят-учи се,спортувай,развивай се!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 856bab13a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   спокоино пич. не си само ти така. и аз сам в същата ситуация. като ти чета истарията имам чувството че е едно към едно с моята..... спокойно всичка ще си доиде на мястото, само не се отчайвай

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 2ad0907835
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва да промениш себе си и да го преодолееш тоя срам иначе така и ще си остане.Не очаквай момиче да направи първата крачка към теб, повечето напоследък са твърде надути и никога няма да тръгнат към теб първи.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 717789f9ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Според мен трябва да промениш нещо в себе си, за да се почувстваш по-добре. И си мисля, че първо трябва да започнеш с външния си вид. Започни да ходиш на фитнес. В началото ще ти е кофти, но после като навлезеш в нещата, ще се чудиш как не си започнал по-рано. Не се надувай и не се преструвай пред хората. Говори истината за себе си без да се срамуваш и така никой няма да ти се подиграва и ебава с теб, каквото и да кажеш. Във фитнеса може да си намериш и приятели. Според мен първо даже трябва да си намериш приятели от твоя пол, с които да излизаш, за да не си сам. И накрая, когато вече имаш компания (дори и от 1 човек) ще си много по-спокоен и уверен в себе си, а и спорта ще ти помогне много за самочувствието, дори и да не си се променил кой знае колко външно. А гадже все някога ще си намериш, повярвай ми. Но трябва преди това да си наясно със себе си, за да можеш да я задържиш.

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: faab3b9fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   не искам да те отчайвам но при мен е същото няма изход т.е. има това че трябва дда се промениш и така нататък но когато му дойде времето ще стане

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 804065e202
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако чувстваш, че си слабичък
започни да ходиш на фитнес 4-5 пъти седмично като предварително си изготвиш фитнес програма ... тренираш придобиваш повече самочувствие и така ... просто не спираш да опитваш... проблемът си е в теб явно, просто го решавай

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 0a572ff779
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Ние,жените,усещаме кога на един мъж му липсва самочувствие и увереност и това веднага ни отблъсква.То си личи от 100 километра повярвай ми хората около теб веднага го усещат.Това,което ме привлича не са силни и мускулести мачовци.Напротив,така наречените "плейбойчета" ми изглеждат някак позъорски глупаво.Друго си е да видиш сладур,с чар и мистериозно излъчване,който стои хладно сякаш не обръща внимание на никоя.Като магнит е.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 99af4784db
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   До автора.1 време,когато бях на 20 бях като теп,слаб ,пъпчив,без гадже и 0 самочувствие.отдадох се на бодибилдинг и всичко се промени.сега мажете които 1време ми се подиграваха ги е страх,а от женско внимание не се оплаквам.в фитнеса ще намериш приятели но трябва да си сериозен и да не се отказваш никога,това е начин на живот.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: f015fe310b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, наистина номер 8 е права. Аз съм момче, но от опит зная, че не само жените познават слабия характер. Затова са те тероризирали като малък. Аз за разлика от теб съм много нисък, с ниско самочувствие, но се научих умело да го прикривам. Пред другите не се надувам, но се държа с достойнство, дори да знам, че не ме харесват или че ми се подиграват. Единственият ми кусур на мен сега е височината, защото момичетата харесват по-високи мъже, а отворковците не се закачат с високи като тях. Според мен ти имаш много, но не го използваш!

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 9982db6843
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз съм като теб. Разликата е, че съм момиче

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: a81bebdfcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   От автора: На колко години си?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 7025a61c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Така... 12 и 13, някой да си прави нов скайп, другият го добавя и си говорите....иначе да,момичетата надушват ниското самочувствие. Мога да дам пример със себе си. Аз съм висок, хубав съм има някъкви мускули...но уви в миналото ми много бой съм ял и много съм тормозен в класа си до 7 клас. Понеже явно приемам нещата по-навътре и сянката на тормозът тегне върху самочувствието ми и днес... та така с номер 12 се намерете и се взимайте. УспеХ

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 6cd9fa7152
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Получил си добри съвети. Проблема ще се реши като промениш начина на поведение, разсъждение и т.н. Ако имаш възможност психотерапевт ще ти помогне за това. Такъв е моят съвет. Помисли си. Той може да ти промени живота коренно! Трябва да работиш доста по себе си.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 18a58adfc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Човек, при мен беше същото докато не станах на 18 ... е, всъщност някъде след това .. както и да е. Промених си отношението към момичетата коренно. Преди това просто си личеше (че то направо си го пишеше на челото ми) че се нуждая от приятелка...говорех с тях с тънък гласец, все обръщах поглед наляво-надясно..Е, по едно време взе да ми омръзва да правя това... Промених си държанието коренно. Заговорех ли се с някое момиче, гледах изобщо да не показвам някаква заинтересованост или друго яче - все едно общувах с някой познат. След време (и доста запознанства след това) момичето само дойде при мен :) Опитай се да промениш държанието си в присъстви на/към момиче/та. Покажеш ли някаква студенина дори понякога, също ще ти е в плюс понякога (само не прекалявай с това) Карай го повече на базици, но и не груби. Бъди веселяка в групичката. Просто се отпусни и бъди себе си (изтъркано, но помага) При мен това доста помогна. Успех !

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: a6e93a9f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Първо:още си на 23 !!! Рано ти е ,да се отчайваш !
Второ: има доста книги,филми и сайтове .в които можеш да прочетеш,какво харесват и търсят жените! Много мъже си мислят,че занят какво искат жените,но това съвсем не е така и от там идват повечето им трагедий в отношенията им със същите !!!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 0dfea6040b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Виждам, че всеки дава съвети, че трябва да се промени и т.н. от общ характер. А може би момчето се интересува от конкретен съвет как да постъпи в конкретна ситуация. Какво да каже, как да подходи при срещата си с харесвано от него момиче. Със сигурност това е най-трудният етап. По-опитните да споделят.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: e921f5d5c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Аз съм дори в по лошо положение от това на автора , понеже съм на 34 г.Вече съм се "пуснал" по течението.Кофти нали.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 83144e9143
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Мисля , че това ще помогне: http://sebepoznanie.com/ .

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f8ac3a3c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   За да си вдигнеш самочуствието съветвам те да запишеш да тренираш бойно изкуство - ти си в София запиши Крав Мага. А относно секса отиди при проститутка - ще се измъчваш психически, а това е страхотно мъчение. Самият аз ако не бях отишъл на проститутка сигурно щях да се самоубия. Същото важи и за номер 19

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: df3d924e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Пич отговора ми може да идва късно, и ти вече да нямаш този проблем, но забелязах, че действията са ти доста хаотични или по- скоро мислите ти. Те са верни но сами по себе си, а събрани на куп се получава нещо като манджа с грозде. Аз от своя страна не мога да ти дам точната рецепта, но виждам, че наистина го искаш. Аз имах подобен проблем, ако тр. да бъде, точни всеки го има докато не се хване с първото си гадже, после разбира, че той не е центъра и не всичко около света е свързано с него и, че наистина има неща които не са зависими от него. Първата стъпка за решаването на един проблем е осъзнаването и. Моите поздравления ти си даже малко по напред от нея, тъй като си си направил сметка, колко важна е тя за теб(присъства като твой приоритет) и даже търсиш съвети и помощ, но отговора който ще ти дам може би няма да ти хареса, не те съветвам на сляпо да се съгласиш с мен, а просто ти го казвам защото лично за мен това си е самата истина. Няма рецепта за това да си магнит за жените, има основни правила както има основни танцови стъпки в танците например. Истината за която ти говоря е, че това което работи безупречно при един трудно се сработва с друг, защото просто хората и характерите са различни и не винаги се чувстват в собствени води използващи чужди похвати. Всичко останало е свързано с твоята лична индивидуалност, и вместо да се самосъжеляваш за нещата които вече са се случили, приеми, че трябва да използваш най-добрите си страни за да намериш момичето за теб. Първата любов ще я запомниш за цял живот, затова постарай се да е някоя по твой вкус, а не проститутка както повечето биха те посъветвали, защото повярвай ми това няма да те направи по-добър в отношенията ти с жените. Друг съвет който бих могъл да ти дам е, да гледаш на това което ти имаш като на предимство, а не да се сравняваш с друг който го има в повече което да ти смъква от самочувствието. Например каза че си висок и слаб, което значи, че не е проблем да направиш стегнат корем и релефно тяло и то без много усилия(не ти говоря да си някаква буца защото почти няма как да стане), просто вид който да те задоволява. Помни важно е ти да се харесваш, харесаш ли се ти тогава и другите ще гледат на промяната с теб положително стига да видят сигурност в теб, а тя е доста важна. Сега да се конкретизираме върху момичетата. Понякога не е нужно да имаш голям опит за да свалиш момиче, а просто да си хитър.
Повярвай ми на повечето жени им е омръзнало от позьори без покритие. Те искат да видят истински мъж, който да ги кара да изпитат сигурност, да е джентълмен и да се интересуват от това какво мислят а не колко къса пола са облекли, дори да не си съгласен с нещо тяхно проучи ги първо не бързай да им опонираш, изложи своята теза и по този начин косвено ако докажеш че си прав, ще ги насочиш в правилната за теб посока, пиенето не е добър приятел, ако искаш да няма шанс да се излагаш пий колкото да си част от компанията, а не център на подигравки след като легнеш под масата, защото както казах едно момиче ще търси сигурност, а не човек който би я изложил на публично място и прочие(не се засягай някои неща мога да ги казвам пресилено но аз говоря по принцип не конкретно за теб за повечето от случаите). Ти имаш най-важното нещо което ти трябва за да съблазниш една жена или момиче, умен си, не се възгордявай а просто мисли не за това как би се притеснил да заговориш някоя, а какво би й казал, разиграй няколко различни сценария мислейки колкото да придобиеш увереност, и накрая избери най-подходящия колкото да започнеш разговор и забрави останалата част от него и бъди естествен. Не използвай клишета, не се фукай, дръж се с нея отпуснато а не сковано. като с някоя съседка или приятелка която си израснал, по този начин ще я предразположиш. Не си мисли винаги, че самия факт че ти нямаш опит винаги е причината, понякога момичето просто тр да бъде предразположено. То може да те хареса още когато я погледнеш, но думите които излязат от устата ти са решаващите за изхода на ситуацията. По тая тема мога да говоря много, по принцип няма какво да крия(включително и анонимността си), затова ако случайно прочетеш този ферман и ти хареса нещо от него и прецениш че мога да съм ти от полза се свържи с мен, фейс-а ми е ......... a skype-а:.........


Модератор: Не публикуваме лични данни.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ea7ad49219
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Един съвет. Потърси в нета информации за Пик ъп артистите.
влез в сайта пуатийм там има един 3 дневен курс който е много ефективен. Казвам ти го от личен опит за 3 дни ще добиеш огромно самочувствие.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b9aedd8e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Кво да ти кажа и аз съм като тебе и аз съм така първият ми път беше с проститутка , момичетата винаги са ме отбягвали до сега нито една не се е влюбвала в мен , нито една не се съгласи да ми бъде дама на бала , нито една дори не се е съгласила да излезне на кафе с мен. Дано намериш решение което да те удоволетворява , аз лично се отказах от любовта , развалина съм и съм наясно че никоя няма да ме погледне.

 
  ...
преди: 11 години, 20 дни
hash: adcea52124
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Качи маса. Респекта идва от размера, колкото и първично и банално да звучи...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 20 дни
hash: 434bc28222
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   Бях в твоето положение и за щастие се намери човек, който да ми отвори очите. Проблемите ми бяха същите - стеснителност и срамежливост прикрити зад фалшиво самочувствие. Телосложението ми беше изключително кльощаво, а и съм нисък на всичкото от горе. От сега ще ти кажа, че стеснителността няма да ти мине никога, но пък можеш да се научиш да я подтискаш.
Ще ти дам няколко съвета, които със сигурност ще ти помогнат ако ме послушаш. Първо забрави за дискотеките и нощните свалки като цяло. Не са за затворени и стеснителни хора. Там където има огромна конкуренция няма да те огрее. Има достатъчно жени на улицата, по кафета, магазинчета, работното място и т. н. Можеш съвсем спокойно да се насочиш към тях. Втория ми съвет е да не се оплакваш от това колко си слаб, а да се хванеш и да си оправиш тялото. За една-две години ще станеш машина ако си постоянен и се храниш правилно. Няма да ти казвам какво ще се случи със самочувствието ти ако го направиш :) Ако обаче не изглеждаш добре каквото и да правиш никоя няма да те хареса. Обърни внимание също и на дрехите си. Външния вид се състои от няколко основни неща - Физика(тяло и лице), дрехи и ЕЗИКА НА ТЯЛОТО. Пиша третото с главни букви защото е най-важно според мен. Има огромно значение как ходиш, как сядаш, как гледаш, как пиеш и дори как си бършеш мазната уста. За щастие в интернет има всичко и можеш да намериш уроци за алфа походка и т. н. Друго нещо, на което да обърнеш внимание е компанията ти. Ако в дадена компания не си водещия мъж или поне не си един от водещите, то няма да ти е никак лесно да не кажа невъзможно да свалиш някоя жена. Жените обръщат огромно внимание на това доколко другите уважават някой мъж. Ако другите в компанията ти изпъкват много повече от теб просто не се надявай на чудо. Намери си друга компания или си извоювай уважението. Жените харесват наперени, смели, дори леко откачени(в добрия смисъл) мъже. Сега идва ред и на най-най важното - на колкото повече врати почукаш - толкова по-голям е шанса да ти отворят! Опитвай се да свалиш колкото се може повече жени. Ако не пробваш няма да дойдат сами. Сигурен съм, че поне сто пъти до сега си изтървал жени, за които не си и подозирал, че те харесват. Заговаряй ги, разсмивай ги, бъзикай ги, прави го с всяка. Дори и с тази, която си сигурен, че няма да ти обърне внимание. Знам че е трудно и се притесняваш затова в началото си постави за цел просто да заговаряш разни жени. Започни ако искаш с най-идиотското "колко е часът". Просто за да се престрашиш и да видиш, че не хапят. Не за да ги сваляш, а просто да ги заговаряш. Не пропускай шанса да разсмееш всяка продавачка, сервитьорка, комшийка и т. н. Това е тренинг. В последствие ще започнеш да се отпускаш и ще можеш да водиш свободно разговори, да бъдеш отпуснат и да се забавляваш, както и да забавляваш тях. След забавен разговор се минава към покана за среща и се действа. Няма голяма философия, просто се изисква да не стоиш и да чакаш да се случи чудото, а да си го направиш сам. И не се притеснявай когато те отблъснат. Една жена в месеца я свалят поне 100 мъже(действително е така) и тя не може да спи с всички затова е нормално да ги отреже, но пък все ще се намери някой, който да и хареса и да му обърне внимание. От 100 99 са отблъснати, а един го е огряло. Съответно ти, за да имаш успех трябва да те отрежат 99 пъти и на стотния някоя да отговори на намеренията ти положително. Разбира се това не е някаква точна наука и всичко е образно. Може да не са сто, а 10 или 200. Различно е. Надявам се малко да съм те окуражил. Ще ти кажа, че за първи път бях с жена на 22 години, а първата приятелка на 25. Сега съм на 32 и съм бил с 36 жени, от които 2 сериозни приятелки и последната ми е съпруга. Беше ми трудно и на мен, но когато се погрижих за тялото си, за облеклото, прическата, походката, жестовете, маниерите и нещата коренно се промениха. След това насила започнах да се старая да се закачам с колкото се може повече жени и видях, че нещата ми се получават. Разбира се имал съм такива брутални излагации, но просто се смеех на тях, вместо да ги взимам на вътре и ги разказвах на приятели, за да се посмеем всички. Не забравяй - чукай на всяка врата и от времена време ще чукаш не само на вратата ;)

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: f132a8998c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Авторе, как е положението вече?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker