Гълтане - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Гълтане
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 40640 пъти
Моето не е точно история, а имам един въпрос към мъжете тук. Защо толкова обичате да свършвате в устата на жената тя да го глътне? Какво чувствате когато го правите и ако една жена го прави за вас чувствате ли я по- специална?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 71

преди: 13 години, 8 месеца
hash: c11f039d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, чувствам я..

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 6707115226
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ДА ! Така се привързваме повече ! По-специална е.. :D

M 22

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: c328b6355f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Това ги възбужда предполагам, а колкото до това дали я чувстват по специална, съмнявам се. мъжете имат доста странно виждане, и в повечето случей жените които правят всичко в секса са курви, а тези които не го правят са дървета. такива са моите наблюдения, за мъжкото мислене, не това няма да те направи специална за никои мъж, дори и за момента да ти казва че е така, когато се разделите ти за него си просто поредната спермоядка. но ако това и на теб ти харесва тогава не виждам какъв е проблема да го правиш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: b82e041ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

4.   Така показваш, че приемаш мъжа по всякакъв възможен начин, и той го разбира. А дали той ще те приеме - това е вече съвсем отделен въпрос.

Негълтането, а още повече демонстративното плюене (по един дори неосъзнат начин) показва липсата на приемане. А не може да има хармония/любов там, където няма приемане на другия с всичките му предимства, недостатъци (и дори "гадости"...). Нито спермата, нито либидото, нито половия акт са ги измислили мъжете, че да трябва да се срамуват или да бъдат неприемани чрез тях...

Наблюденията на №3 са верни, но само за мъже на много ниско ниво! Никога не забравяйте фактора житейско/духовно развитие, когато оценявате постъпките и светогледа на даден човек! Точно поради тази причина е голяма грешка всички да се поставят под общ знаменател. "Курви" и "дървета" са термини от езика на човек толкова комплексиран, че използва всякакви средства за да си докаже сам, че той стои над всички от другия пол. Ако всички (други, или от другия пол) са ви криви, то потърсете грешката първо във вас самите. Помислете си и какво, волно или неволно, демонстрирате с постъпките, жестовете, облеклото си и т.н. И съответно какви хора привличате към вас по този начин. "Който сее ветрове, жъне бури." и полсе никой не му е крив за резултата.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: c328b6355f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   от номер3,до номер 4. не поставям всички мъже под общ знаменател,нито аз разделям жените на курви и дървета,защото нали все пак и аз попадам в една от двете графи...но в една мъжка компания независимо на какво интелектуално ниво е,и с какви определения се описва ситоациата,общо взето,казаното и коментираното гласи точно това,в всичко си има изключения много ясно.

коментари като тая е сремоядка или тая се чука яко в гъза,не означават тя е специална нали.а такива има доста не само в най ограничените слоеве,а навсякъде въпреки че за никои не е тайна че именно тези неща се харесват на много от мъжете.

просто в днешно време нищо в секса не е табу,че да те прави по специален от другите.ако преди мъжете са ходели на проститутки защото жена им не иска да правят френска любов,то сега 99процента от жените до 35 години приемат това за напълно нормално.ако преди секса е бил само за удоволствие за мъжете,и само за размножаване от страна на жените,както и нещо много интимно и лично,то днес съвсем не е така.днес жените са отворени за нови нещо и знаят че секса доставя удоволствие и на двамата,както и че и секса вече е като здрасти и съвсем не е толкова личен при повечето младежи,а по скоро е под път и над път.

в момента дори и за доста 15 годишни нищо в секса не е табу,нито гълтането нито свирките нито аналния секс,нито тройките когато ти не правиш нищо по различно от останалите то тогава едва ли това че гълташ ще те направи по специална,ти трябва да си специална за този човек сама по себе си,и ако е така то тогава можете да правите каквото си поискате в секса стига и на двама ви да ви харесва.ако не е така ако ще и да гълташ на всеки срещнат то ти не си с нищо по специална от проститутките например.а колкото до това че така си приемала човека с всичките му предимства и дори гадости,не съм съгласна,приемаш го само ако и на теб това ти харесва или поне нямаш нищо против да го правиш,защото има хора които могат да поискат дати се изпикаят в устата,или да правиш секс с куче или......ако на теб това не ти допада трябва ли да го правиш.а това със сигурност ще те направи по специална,за мъжете.и то доста повече отколкото това да гълташ,защото гълта ако не всяка 2 то всяка трета жена,но другите нещо не ги правят всички.така че нямам нищо против ако имаш желание да гълташ,гълтай,но със сигурност само поради тази причина няма да станеш специална.нито ще станеш ако не по твои вкус се нагаждаш към нечии прищевки,или дори извратености,бъди специална заради самата себе си и отворена за нещата които ти харесват на теб и които търсиш,а не си мисли,че едно гътане те прави повече от останалите.компромиси в секса трябва да има за да си допаднете,но и всичко трябва да е в границите на твойто нормално.а не защото си чула от някой че така прави.

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: b82e041ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Да не говорим свършването в устата колко по-безопасно е от гледна точка на нежелано забременяване, и на разливане на течности, които после трябва да се чудите с какво да ги бършете, а така може да стане и в кола, и във влака, и в асансьора, и т.н.

Всъщност спермата, ако се освободим от предразсъдъците си, е едно много полезно и хранително концентрирано нещо - все едно изпивате 1 сурово яйце с витамини, ензими и какво ли още не. Разбира се, чистоплътността и липсата на заболявания при мъжа са от първостепенна важност.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 39ef728042
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   До номер 6: А каква е средностатистическата чистоплътност на българския мъж?

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: b82e041ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   6 до 7: Това явно би трябвало да е някакъв "закопаващ" въпрос. Ще ти отговоря следното:

Ами да ти кажа честно - не знам. Всеки отговаря за себе си. Тя чистоплътността е първо в главата, да не кажа - в душата, и чак след това по другите места. Мисля си обаче, че теб не те вълнува в действителност точно средностатистическата чистоплътност на българския мъж, а те интересува чистоплътността на мъжете около теб. И понеже всеки привлича около себе си подобни нему хора (дори без да го съзнава), ако при тези около тебе чистоплътността е ниска... лошо, Седларов, мно-о-о-ого лошо!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: c11f039d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Да ви кажа - проститутките не искат да гълтат..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: b82e041ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Щото го правят за пари :)

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: e98f10e301
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   До номер 6 - като е толкова "полезно и хранително концентрирано нещо " що не пробваш как е... и не ни разкажеш. Само се правите на умни. Някакви си пубертети с празни амбиции, с извинение майн*та ви.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 13f3a98ee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Как да ви отговоря, може би с въпрос !!!
Става ли му хубаво на мъжа когато прави орален секс с жена?

Каква е средната чистоплътност на БЪЛГАРСКАТА жена?
Когато ви сърби ухото на кое му става хубаво, на пръста или на ухото.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 3c532f710a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Глупав въпрос. Винаги е по-добре да се празниш вътре, отколкото вън. Независимо къде си го вкарал. А гълтането би трябвало да идва от самосебе си. Доколкото си спомням спермата се равнява по чистота на майчината кърма. Въпроса колко е полезна и вкусна е съвсем различен. На едни им харесва, на други не. Насила хубост не става. Като не искате, не гълтайте! Няма да ви убият за това я.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: dfe5bc894f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Ох, №12, кофти въпрос с трагична статистика! Визирам средната чистоплътност на не само българската жена. А иначе, ако нещо не ти е приятно, не виждам причина да го правиш. Важи и за мъжете и за жените. Ако и в секса започнем да се преструваме и да правим отстъпки, сме за никъде!

Холи

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 3c532f710a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Задай си въпроса какво обичаш да ти правят най-много. Отговори си и ще научиш и отговора на въпроса, който задаваш тук. Мисля, че този въпрос има повече от един верен отговор, но ще се съглася с коментара на № 13. А гълтането го приемете като екзотична подправка, коята придава завършек на любимо ядене. И без нея яденето си го бива, но с нея е ВЪРХА :)

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 87b1c486a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Така се чувстваш желан изцяло. Приятелката ми всеки път ме изпива докрай.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 3c532f710a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Защото така поне за малко жената млъква ;)

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 0032b4ea62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Не съм много съгласен с това. С моята приятелка сме вече 2 години заедно ии дори и през ум не ми е минавало да направя нещо подобно. ДА! Има и мъже който държат на това, но да не забравяме че не всички са еднкави!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: cef481aa6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Чистоплътността не е въпрос на средна статистика, а на междуличностно отношение. Зависи от двамата. Не ми пука дали някой мъж е чистоплътен или не, щом аз не спя с него. За мен е важно мъжът, с когото правя любов, да бъде чистоплътен. В това отношение и двамата с моя приятел сме безкомпромисни. Измиването сме го превърнали дори в приятен сексритуал. Въпреки това има две неща които не възнамерявам да правя поне засега - да гълтам и да правя анален секс. Това не ме прави в неговите очи нито по-малко специална, нито намалява близостта. Гълтането е въпрос на личен избор и не очаквай еднозначен отговор.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 0f207898bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   СТ1: Пфф момче съм но по много причини казвам че в бг няма мъже . Нз аз свирките не ги харесвам изобщо но ми е ясно какво чувстват "мъжете" . Чъвстат някво много странно величие вероято от това че са накарали някоя жена да им коленичи нз а гълтането ги кара да се чувстат още по могъши и велики . И няма кво да се лъжем в момента когато това се случва в главата им не минава нищо хубаво или по точно нещо от сорта на "гълтаи кучко" или някаква друга идиотщина за която няма да си признаят защото величието на бг "мъжете" е до там до когато приятелките им или жените им не се усазнаят че ги тъпчат не си стегнат багажа и тогава започва истината "извиняваи миличко съжелявам повече няма" и по някаква странна причина има жени които се връзват и обратно при "мъжа" . Стига толкова че пак се расписах .

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 3c532f710a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   № 20 правилно си се определил като момче. Това че не си мъж обаче, не означава, че България няма мъже. Имало е, има и ще има, независимо дали на теб ти харесва или не. По този въпрос твоето мнение не е меродавно.
Чудя се обаче следното: Не си мъж (сам го казваш)! Не харесваш свирките! Обаче знаеш какво чувстват мъжете, които ги харесват. Най-малкото звучи странно! Че и какви мисли минават през главите им също знаеш! Брей! Ти си бил ТЕЛЕПАТ бе приятел. А може би само в твоята глава минават подобни мисли, а?

Барабар Петко с мъжете ;) Вземи порасни и се научи да пишеш, пък тогава давай акъл, че сега само глупости ръсиш, при това неграмотно! Айде бегай да си играеш с другарчетата и със здраве!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 0f207898bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   СТ1: Мъже НЯМА че има заблудени и отчаяни покорнички като теб да има пълно е . Казвам вероятно точно заштото нз какво минава през главите на другите само предполагам . Няма да ти казвам сега каква невежа п....а си затова вземи порови из саита виж някои от другите ми коментари на каде по сериозни проблеми и тогава пак ми кажи саштите думи .

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 3c532f710a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   До СТ1: Брей че самочувствие!?! Вземи се преименувай приятел! Щом си толкова вещ в коментарите, "ПРОФЕСОРА" ще ти подхожда повече. Да ровя из сайта нямам време. Някои хора работят все пак. А и желание също нямам. Влязох тук от любопитство, но то бързо се изчерпа със съществена помощ от твоя страна. Изказваш се по теми, от които по собствените ти думи не разбираш. Казваш, че предполагаш. Предположенията не вършат работа, особено когато са направени от некомпетентни в областта хора. Освен това, не спазваш добрия тон, който е задължителен за всеки възпитан човек, а си позволяваш да обиждаш непознати хора, които не споделят твоето мнение, без да са те обидили по какъвто и да било начин. Това приятел се нарича липса на толерантност. И последно: Не знам как стигна до извода, че съм "тъпа п...а", но само за сведение пикая прав. Надявам се да не съм те засегнал с мнението си, тъй като определено не целя това. Късмет.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 0f207898bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   СТ1 : Спазвам добрия тон само с хора които имат елементароно уважение към другите което ти го нямаш . Ако не си жена значи се сешташ за какъв сам те помислил . Не сам започвал спор нито съм го търсил когато говорят глупости за мен няма да мълча .

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 3c532f710a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Страшна тема сте отворили! И какви коментари само! Леле мале! Отговора на въпроса е: Обичаме и толкова! Вие защо обичате да се киприте пред огледалото? Ние не ви задаваме такива въпроси, нали? Не всичко в живота има нужда от обяснение и тълкуване. От коментарите има някои доста интересни. С 13 и 15 ще се съглася напълно! На 20 - евала за толерантността. Аргументирано и точно излагане на мнението. И какво търпение само по отношение на 20. Аз не бих го изтърпял! Не само, че е специалист по всичко, но е и арогантен. На всичкото отгоре се и засяга, ако някой не споделя мнението му. Не би било зле да си малко по-сдържан момче. Няма да ти навреди! И понеже явно следиш темата гледай да не се засягаш от думите ми. С най-добри чувства към всички коментирали. Бъдете здрави!

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 54835475ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Никога и нищо в секса не би трябвало да се прави с мисълта, че правейки го ще станеш по-специален/а. Ако по време на секс не забравите позирането, не изключите разума си и не се оставите само на усещането, то тогава за какъв секс говорим?! И защо,мило момиче, питаш мъжете какво изпитват? Питай и жените. Аз бих ти отговорила с удоволствие. На мен ми доставя огромно удоволствие да правя любов с оная част от тялото на любимия мъж, която за мен е толкова важна колкото и той. Да усещам тялото му как се извива от удоволствие, да гледам притворените му очи и да слушам стоновете на удоволствие и изричането на моето име. И тогава идва кулминацията-дълбоко и стремително той се излива в мен. Правейки всичко това можеш ли да наречеш гълтането на нещо толкова чисто(хиляди пъти по-чисто от слюнката) нечиста работа?! Не бих го нарекла така. И представи си,след това ми подаряват същото удоволствие, което съм подарила и аз. И си избийте от главата тази дума" свирка"! Не може една толкова съвършенна любов да се нарича с толкова глупава дума. Но явно за някои жени и мъже, тази любов е станала просто спорт и отбиване на номер. Жалко за тях!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 6d3cc57a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Аз ще се съглася с номер 20. Но много малко мъже ще си го признаят, защото ги е страх, че ако жените са наясно, ще им спрат кранчето.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 6d3cc57a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Такааа, нека да го кажем по следния начин: ще се съглася, че свършването в устата е нещо чудесно в сексуалните отношения между мъж и жена, само когато той се изпразни там, след което тя го целуне и му го подаде той да го глътне! По този начин и двамата ще изпитат това прекрасно усещане на споделяне и приемане на така чистото, полезно и прекрасно нещо, родено от любовта на двама души, нали така?

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 83fb7f160f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Абе тука май всеки си харесва и подкрепя мнението което най му угажда. Вижте сега, да някои маже се чувстват велики, някои пък просто от любопитство карат жените да гълтат, някои пък са и големи идиоти и селяни,простаци и ви унижават съзнателно като ви карат да гълтате... Истината е, че каквото си го направиш, такова ще си го сърбаш! Никой няма право да те принуждава. Взаимоотношенията си ги градите вие, взаимоотношенията в секса също... всичко става с времето си. Не трябва да ви минава през акъла че ако ни гълтате ще се чувстваме по велики или че така ще се издигнете в очите ни... груба грешка, даже има вероятност да стане и обратното. Има толкова много и наистина съществени неща с които можете да ни накарате да прогледнем и да бъдете специални за нас, не се ограничавайте да го правите чисто физически :P Това е просто удоволствие... а когато е с любимия човек е хмм... интересно е :D Дано съм помогнал ;) Весели празници :P

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: c474dab971
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Точно това имах предвид 29. Когато го правиш с любимия човек. Тогава ти си специана не защото "гълташ",а защото те обича. А колкото до това дали ще си го поделите,28-ми, защо не?! Нима целувките след "гълтането" не са точно споделяне?! Е, за него е останало по-малко, но не бъдете егоисти.:) Умните хора са казали, че всичко което става в леглото по взаимно съгласие и доставя удоволствие и на двамата, е нещо нормално. Ако на единият не му харесва-да не го прави. Жени, научете се да казвате НЕ, а не да правите нещо което не ви допада, само защото ТОЙ е поискал! И после, хоп тук, да задавате въпроси. :)

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 6d3cc57a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Към номер 30: не е точно същото да се целунат след гълтането, тогава е останала само лека есенция, а не реалния плод на любовта - истинските влюбени делят всичко наполовина, така че един едва забелецим аромат далеч не е достатъчен, ако и двамата искат да се раздават и да получават поравно в любовта. ;)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 7c4a1c7f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Тука се изпокараха като в селска кръчма. Аз само на момичето ще кажа: За да усетиш сама как чувстваш това, трябва да пробваш. Ако твоето гадже го иска, още по добре. Пробваш заради него. Ако не ти дава повод, ти му дай, не е трудно да намериш начин. Но бъди готова и за вариант, при който на теб ти е харесало и го искаш пак, но той не го иска. Това не е невъзможно колкото изглежда, защото аз съм мъж, но ми изглежда унизително за жената и дори когато някоя жена (вкл. и моята) прави тази "велика" френска целувка, ентусиазмът ми за секс спада. Не съм "на левия бряг", но обичам истинския секс, в правилната дупка. Не обвинявам никой -така им харесва, така го правят -нали затова никой не го прави на площада, защото за всички околни все по неправилния начин би било?

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: a48cae7f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Според изследователи това се дължи на това, че мъжете гледат много порно, където това е ритуал!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: c474dab971
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Номер 31, ами прав си по-принцип, че в любовта всичко трябва да се дели по равно,но когато си на седмото небе от удоволствие би ли имал време да мериш кой колко грама е получил?!:) А ти, номер 32, къде видя да сме нарушили добрия тон и да сме се изпокарали?! Просто споделяме и изказваме мнение. Нали за това е тоя форум. Колкото до това, дали на теб ти харесва "великата" френска целувка-ами всеки сам определя какво иска или неиска да прави с любимия човек. Аз също не харесвам "великата" анална любов, но това не значи, че другите трябва да не я правят. Всеки решава сам за себе си.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: b46eb5c35b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Номер 31,нима когато правиш върховен секс, ти идва на ум да мериш кой колко е получил(сперма,целувки или ласки)?! Случайно да не искаш да кажеш, че броиш колко пъти си направил движения в кръста, та после партньорката ти да ти ги върне? Да не останеш прецакан. "50/50 или няма да се мръдна", стискате си ръцете и тогава я почваш!
Номер 32,къде прочете, че сме се изпокарали?! Мисля, че добрият тон е запазен, но това все пак е място където всеки може да си изкаже мнението с какъвто тон иска. Стига да няма лични обиди и нападки. Колкото до това, че не харесваш "великата" френска целувка, допускам че е следствие от не добре направена такава. И какво разбираш ТИ под истински секс? "Уста во уста, вуна до вуна и дупката да е пуна." Това ли?

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: cb7354f76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   просто им става кеф но аз съм на 14 правил съм секс но не съм искал да ми го лапа то е гнусно та ако момче харесва момиче не бива да го кара да го лапа е ако тя иска може но защо да я притискаме

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 00461279ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Номер 31 съм и не, нямам навика да броя каквото и да е по време на секс, с изключение на оргазмите... :)) А всички ще се съгласим, че ако при тях няма поне приблизително равнство в резултата, връзката едва ли има големи шансове да е от най-дълготрайните...

И в този ред на мисли - продължавам да съм на мнение, че в любовта човек трябва да получава толкова, колкото и дава, и обратното. ;) Всичко е въпрос на взаимност и намиране на златната среда. Така че, обичайте се хора и в секса искайте/очаквайте това, което самите вие сте склонни да направите, включително когато става дума за гълтане!

Хайде, със здраве!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: cb7354f76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   еми и това е дупка но е малко по извратено

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7c4a1c7f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Ще се закача за №34. Права си. Гледам много порно и най различно. Най извратеното ме възбужда най много. И понеже в секса "всичко е позволено", мисля, че показваните неща не са атрибути единствено на порно актьорите -много хора ги опитват и практикуват. Аз не съм между тях, за което съжалявам. Със съпругата си правим най баналния, най стандартния секс. Но ако не ми е омръзнал, то е само защото във фантазиите си пресъздавам онези брутални и извратени сцени от порното. Иначе, отдавна щяхме да сме затворили страницата със сатенената гимнастика. Убеден съм, че и съпругата ми не е вгълбена в непоеторимото ми излъчване и неувяхващия чар, а оргазмите й са плод и на малко помощ от фантазиите в главата й.
Гълтане? Щом го правят, значи им доставя удоволствие. Сигурно е така. Един млад мъж може да свърши по няколко пъти, така, че да има и за гърлото и за влажния отвор, че и за аналното отверстие. А когато мъжът вече е станал едноактен (природа е -няма как да не се стигне до там)? Къде бихте предпочели да усетите вибрациите му?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: b2da971ba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   На всички жени искам да ВИ кажа, че такова удоволствие да се изпразни мъжа в устата е върховно. Какво има за обяснение. Думата е ВЪРХОВНО УДОВОЛСТВИЕ. Жените можете да достигате много пъти до оргазъм, а мъжете.... природата не е била еднаква към всички. На всички жени мога да кажа че която успее да превъзмогне притесненията си мъжът и ще я обича много и няма да бяга на вън да търси неща за който жена му се прави на най-голямата девственица. Така, че жени НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ, а радвайте мъжете си.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 72cc02a967
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Първо, това не идва от порното, защото жените там не гълтат. Моят съпруг винаги ми свършва в устата, харесва ми, няма проблем, но плюя веднага. И той изобщо не е обиден или унизен от това. Гадно ми е да гълтам и това е.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9f5e89cc13
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   Аз съм жена, но искам да кажа следното -на мъжете им харесва винаги да свършват вътре, независимо къде

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5e6a5ecd8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Браво на 42 малко жени мислят като теб, браво това е истината за щастливата връзка!!!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c7a4f513f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   17. Много си прав. хах и защото е перверзно, а на нас това ни харесва!!!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b84b22228d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Мълчи, гълтай да ти е сладко, после ме питай.. АБЕ верно къде е БАТКО :D

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1e0066e632
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Аз имам една лейди/вече се омъжи/ ама не дава и капка да падне от устата и. Направо е супер. Пък ако ви кажа, че изопщо не иска пари? !? Просто цял ден си обикаля по познати и прави свирки! И е майсторка. Максимума е 1 минута. В Стара Загора е. Няма да ви кажа каксе казва, щото се омъжи и не е редно

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8857577bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   към номер 4, както и към 16 - от скоро го правя и коментарите ви ми бяха полезни. Опитах се да гълтам, но... все още ми е много рано сякаш, не мога да глътна всичко не защото не ми харесва, ами... не знам и аз, може би ми трябва малко врем да свикна, в този ред на мисли, не е проблем, че първите няколко пъти плюя нали? Само се питам защо винаги след като правя свирка приятеля ми държи да си измия зъбите преди да ме целуне, аз гълтам сперата му, той... :д
към всички момичета които се страхуват или не се решават - не е нищо кой знае какво :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3ac660ddde
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   Моята булка гълта защото било полезно за гастрита й. Дано не ме заболи някога корема :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2cd60d1cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   Мойта прави божествени свирки, когато е в настроение. За съжаление не иска да й се празня в устата. Само да знае как би ме подлудило това. Да излея спермата в малкото й устенце, да тече по красивите й цици, охххх. Не иска и това е, какво ли не пробвах. :( Мечтая си ей така да ме награби някоя вечер и да ми духа, с влажен поглед да ме моли за сперма. Ще я чукам като животно после.
За съжаление се налага да масторбирам в банята, докато си го представям :(

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d80ae92eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

55.   Един мъж не заслужава свирка ако не прави кунилингус.

 
  ...

1-50 от 71
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker