Момичета, как си искате секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120986)
 Любов и изневяра (29662)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Момичета, как си искате секс?
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 12696 пъти
Любопитно ми е как момичетата си искат секс от момчетата? И също така, как се разбира, че е дошъл моментът, в който ще правите секс? Предполагам, че просто ако момчето и момичето започнат да се натискат, не е ясно до къде може да се стигне и това не е показател. Не съм много наясно как се иска секс от момче, как се съблазнява едно момче и кога се разбира, че се стига до секс вече.
Много ще съм благодарна, ако ми разясните малко и ми дадете някакви съвети. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 704186ada8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   При младите жени това е начин, не нужда. Малко от тях го искат. Повече са на приказки.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c2d96a87ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз си го искам директно и това го побърква. Понякога вкарвам и някаква вулгарна думичка, в зависимост от това как искам да бъде този път и в какво настрение съм.
Ако искам да е груб леко му казвам: "Искам да ме ч****"
Ако искам да е нежно и бавно, започвам да го целувам и леко прошепвам в ухото му "Искам те"
Ако искам да е бързо, просто за да се разтоваря, просто го целувам и разкопчавам панталона му, за да си го взема.


Ако те е срам с думички... абе мъжете знаят. Не се притеснявай!
Една по-страстна целувка и няколко многозначни погледа - са напълно достатъчни, за да пробва.

Кога започва сексът?
Хм.. това е вече малко по-странен въпрос. С първата по-дълбока и влажна целувка, може би. С първата милувка на "непозволено място" Примерно ръката ти под тениската му и да се заиграе с гърдите му, а после бавно по корема. Или ако той реши да "те опипва"
Това са си все увертюри за секс.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 5e0608b6f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Моят приятел ме ухажваше много галантно. Срещи, изпращания, вечери, концерти. И без намек за секс! Усетих, че чисто и просто не знае как да подходи. Един ден му предложих аз да приготвя специална вечеря в домашна обстановка. Той дойде с букет и вино; вечерта върви, тече разговор, приятна музика... и нищо: седим си един срещу друг, беседваме и толкова. И реших да взема нещата в свои ръце. То си беше напълно прозрачно: оплаках се от мускулна треска след фитнеса и го помолих да ме разтрие. Идиот да си, ще се сетиш. И така... Още го подигравам за онази му нерешителност.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 32a3bc008c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Как си искаме секс? А не искаш ли любов? Не искаш ли партньорът ти да е влюбен в теб, да те желае и да те люби(не да те чука)? Или май за вас любовта не съществува... :(

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4b099923d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Авторката:
Благодаря за отговорите! Иска ми се аз да поема инициативата, но явно понеже нямам опит, нещата не ми се получават и съм малко притеснена.

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: fe9c8dee29
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Егати тъпият въпрос:)! "Момичета, как СИ ИСКАТЕ секс"? !? А ако някои не си искат? !

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 839ff50e2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако сте сами и се натискате може и да се стигне до секс

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8091b1296a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   При мъжът ми е: аиде де дай тази вечер да правим секс, или направо му се нахвърлям свалям му панталоните и го засмуквам.
При любовника ми е само го поглеждам казвам му искам те много и това е като ме тръшне където и да е то е ясно, че секс ще има.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b9e072bde1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе "идиот да си ще се сетиш", ама не точно... Имам една позната, когато аз ѝ правя намеци, тя ме избягва. И после ме кара да я разтривам и т. н. ама в същото време си има приятел. Това значи ли, че иска нещо от мен? Аз си мисля, че нищо не иска.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: d084ddd480
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аз съм момче, но ще Ви кажа как подхожда приятелката ми. Тя е доста, даже бих казал прекалено срамежлива и й е трудно да си поиска. Просто когато го иска ме гледа по различен начин, даже се озчервява. Аз съответно разпознавам погледа и сам поемам инициативата...

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4b099923d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Авторката:
Моля да не ме нападате.

Към №4: Разбира се, че ние момичетата предпочитаме любов вместо секс. Питам обаче специално за секса в случая. Няма нищо лошо от време на време да доставяш удоволствие на половинката си. Всички знаем, че момчетата предпочитат секса.

Към №6: Ако някои не си искат значи нямат проблем, не могат да дадат съвет и не им е мястото в тази тема. Нищо лично. :)

Към №7: Въпросът е, че само с натискане не се получава. Затова поисках отговор точно на този въпрос.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 3ca9f823b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Не, че имам кой знае колко богат опит, но никога не ми се е налагало да си "искам секс". Може би въпросът ти не е съвсем коректно зададен, защото за мен това с искането звучи малко просташко. Ако имаш предвид как показваме на партньора си, че имаме желание в конкретния момент да правим секс, то това става без много мислене и планиране. Ако сте насаме някъде двамата и вече искаш да се случи нещо между вас, започваш с целувки, милувки, и то се усеща. Ако имаш повечко смелост, можеш да бъдеш и съвсем директна и без много приказки, направо да започнеш да го събличаш- по-ясно от това, здраве му кажи. Но като цяло, мисълта за секс минава доста често през главата на момчето, особено ако той те харесва, така че няма да му е трудно да се досети накъде отиват нещата, ако се държиш по-освободено и го докосваш, например.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 86e0e92ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Старомодна съм. Не си искам с думи. Прибягвам до: многозначителен поглед, някоя по-специална целувка, дкосване...

Alpha, 25 г.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e4b826b9cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Номер 4. не виждам какво е общото между любовта и секса. Понякога искам само да ме "чука", пък любовта е после - в гушкането, в ласките, в приказките. Много е лесно да възбудиш един мъж - целувки, опипване, натискане. Отиде ли му кръвта веднъж "долу", за друго няма да си помисли.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b79a3bccb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Миличка, като ти се прииска, пробвай следното.
Така.. натискате си се (преполага сте, че сте някъде сами, а не в кафене, парк и т. н. ) и просто докато го целуваш накланяш тялото си назад, придърпвайки го към себе си, за да легне върху теб.
(дънер да е - ще се сети какво искаш)

Ако усетиш, че натискането ви е продължило повечко от една минута, значи ти гарантивам той ече на 100% е възбуден и готов.... защо не пробваш със следния въпрос "Имаш презерватив, нали? "

Друга идея... отръпваш се леко, за да вижда лицето ти, прокарваш длан по вътрешната страна на бедрото му и с най-закачливата и прелъстителска усмихва казваш простичко: "Хайде... "

Когато се отпуснеш с момчето си и се оставиш на женското в теб - няма как да не го... получих. Секса, а и искреното му възхищение всъщност.

Мъжете също обичат да ги галим, докосваме, да сте инициативни, да им показваме, че ги желаем. Всъщност намират за отблъскващо ако вечно те са инициатори. Така, че смело - ще му хареса, че си искаш.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c1135195f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

19.   Мисля, че на жените не им се налага да си искат секс понеже по принцип не искат почти никакъв секс. Това, което искат, е внимание, подаръци, издръжка. Използват секса за размяна срещу посочените неща. Въобще повечето жени смятат, че със секса се "дават" на мъжа и следователно не искат да се дават без достатъчна компенсация. За разлика от мъжете, слабия пол може да издържи без интимност много дълго, ако не и неограничено. И преди да ме нападнете - просто, това е моя опит и не мисля, че съм някакво изключение, за да звуча необективно.

Е, все пак има жени, които по-открито искат интимности. Това са, например, такива на възраст около 40 години, когато вече, поради ред фактори, вниманието към тях е силно намаляло и усещат, че края на сексуалната възраст наближава.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 16b522dea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Това е истината 19! Отричат, но е така! Секса е разменна монета за тях, поради описаните от теб причини.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4b099923d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Авторката:
Благодаря ви много за коментарите!! :) Според мен сексът си е нужда и както мъжете го искат, така и жените. Просто мъжете му се наслаждават повече като че ли. Иначе ми е трудно да се нарека жена, по-скоро съм момиче и на маята възраст повечето искат секс, къде все още от любопитство, къде от нужда. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0e32a3a222
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Въпреки, че приятелят ми ми е наистина най-близкият човек на света, аз също се притеснявам директно да изразя желание за секс, но ето какво направих веднъж. Бяхме у нас, натискахме се вече дооста дълго, усетих ерекцията му и тихичко прошепнах „искаш ли... “ и докато се усетя вече слагаше презерватива. Момчетата са готови по всяка време, просто на някои им трябва сигурен намек от страна на момичето, знам ли, може би не искат да изглеждат насилствени. :)

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: d3817edc19
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

23.   Към номер 19 - Аз искам да те цитирам, защото съм абсолютно съгласен!
" Мисля, че на жените не им се налага да си искат секс понеже по принцип не искат почти никакъв секс. Това, което искат, е внимание, подаръци, издръжка. Използват секса за размяна срещу посочените неща. Въобще повечето жени смятат, че със секса се "дават" на мъжа и следователно не искат да се дават без достатъчна компенсация. За разлика от мъжете, слабия пол може да издържи без интимност много дълго, ако не и неограничено. " -

Това е неоспоримо!
Ето и нещо от мен:
Много момчета си въобразяват, че причини за самотата им са грешен подход или липса на увереност, това са пълни глупости. Познавам едно интелигентно, хубаво и честно момче, преди година се раздели с една глупачка от провинцията, бяха заедно в продължение на 4 години.. не му пусна и веднъж! Замина за чужбина и се хвана с някакъв много безличен тип. Момчето там е връзкарче и джобчетата му са надути винаги, на него със сигурност е пуснала. Има една приказка за хубавите плодове, ами така е, прасета ги хрупкат. Може да си красив, умен и честен, но ако си беден отиваш на кино. Истинската и неподправена реалност. Много са дашни, но само на приказки, само за една определена група мъже.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 16b522dea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Така-и каква е разликата между коментар 20 и 23, че единия е недопуснат, а другия е допуснат?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b0b82e2e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Наистина жените природно, биологически, и статистически, имат по-малка склонност и нужда от секс. Раждат си децата и туто финито.
Но може би туто финито със сигурност, ако мъжът не положи необходимите усилия-да покаже любовта си, уважението си, обичта-да покаже, че е готов за жената до него, да умре :) Съответно необходимо е и мъжът да прецени внимателно докога подобно отношение и поведение, трябва да продължават при положение, че жената не откликва-не се отдава, не и пука, че мъжът до нея е луд по нея, готов е, прави и дава най-доброто от себе си!!!
Жената е нежно създание, по-крехка е, и е нормално да бъде обгрижвана повече!!! Аз лично не мисля, че трябва само жената да готви и чисти, а мъжът до нея само да плюска, мърля и тем подобни!!! Мъжете също могат да извършват уж тази само женска работа!!!! Просто мисля, че трябва да има подкрепа, допълване, уважение!!!!
Малки компромиси и от двете страни.
А за сексът също трябва да има едно нещо, без което не може!!!! -привличане между мъжът и жената!!!! ДВУСТРАННО!!!
Ако не е двустранно, макар и много повече от мъжът, необходимо е и поне мъничко такова от жената.
Аз лично така го възприемам.
Ако партньорката ми, не беше спряла да показва каквото и да било желание от своя страна, ако не беше липсата и на минимална нежност, инициативност от нейна страна, ако ми казваше и по една нежна думичка, даваше ми и по една истинска целувка, искаше ме поне и за пет минутки на ден-два-три, ... пет:(((Тогава окей, обичах я. Но всичко се превърна в една няколкогодишна... пустота. Която приключи твърде трагично, и беляза не един и два живота... Защото бях смотльо, или по-точно станах завършен смотльо след като не си дадох сметка за всичко, което написах по-горе.
Та да, сексът е важен, субстанциален. Ако и двамата партньори не са с подчертан нисък сексуален нагон. Ако дори само единият, има що-годе забележим нагон, необходимо е категорично изясняване между двамата, а също и всеки от двойката сам със себе си по отношение на сексът с другия. След изясняването, другото важно-всеки да внимава колко, как и дали би я карал така!
В противен случай стават ужасни неща. Били те практически отчетливи, или макар и незабележими за околните, разрушаващи живота на единият от двамата, а нерядко-и на двамата.
Благодаря ви за вниманието, надявам се да може да ви бъде от полза написаното.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 75f1b47496
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Здравейте! Искам да поздравя авторите на коментари номер 19 и 23!!! Браво, това е голата истина! Ако ще и гении да си, ако нямаш пари животът те отвява!! Имам поглед върху доста хора и това което съм установил е, че има много свестни стари ергени които от чувство на отговорност не са успели да свият брачното гнездо. Именно безотговорните и прости люде се множът!
Животът не е пари, НО парите са почти всичко!!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8253010000
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Показваш му, като директно го атакуваш с пред любовна игра. Няма нужда от думи, те дори са излишни.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 94f2615606
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Ехо :3 Как си искаме секс, как съблазняваме момчетата? Нахвърляш му се, целуваш го, събличаш го, опипваш го. Щом той е гол и готов, остава да настроиш себе си. Когато си готова, просто му прошепваш "искам те" или "искам го". Подготовката е важна, любовна игра. Старай се да го подлудиш колкото се може повече. Примерно събличаш го, но му се дърпаш до последно, шептиш му мръсотийки в ухото, дишаш тежко.. Общо взето, това е, успех! ;3 -Анне

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0e384d8f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Абсолютна подкрепа и уважение към 27.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c98bcee37d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Ужас, от всички само номер 2 знае как да си иска... трагедия.
Дайте малко по-разкрепостено, то бива да си дърво, но чак толкова пък? ! Вкарвате един влажен поглед, лапайте си пръстчетата пред него, масажирайте се отдолу под бельото, някой еротичен звук пуснете, подухайте му малко и нещата се случват. Ще ви разнася като пръскачка из лозе.
м 30

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a86a5b44b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Зависи ако ще ни е за първи път по принцип доста се срамувам.. иначе съм си искала от приятел примерно. Ами да речем че започваме да си говорим приближени един до друг, усмихвам му се, облягам на него и продължавам да го гледам, гушкам си го, може да го целуна по врата ако се реша. И мъжът често след това вече е настроен вероятно ако има такова желание. Но във различни ситуации във началото мъжете са били при мен инициатори, ако се целуваме и натискаме често когато сме заедно то е повече от ясно че се привличаме. Да отбележа никога не съм правила секс след първите срещи, ако трябва ще мине месец докато се реша и си е направо ужас за другите. Дори съм се чувствала виновна ако съм във връзка че не се получава бързо, не искам партньора ми да бъде ощетен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker