Той е на 25 и не може да го прави - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той е на 25 и не може да го прави
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 5218 пъти
Аз съм жена и имам проблем. Приятелят ми е на 25 и не може да прави секс. Уж всичко му е наред, но трябва да го чакам веднъж в месеца и то трудно, а през останалото време да изгарям от желание. Той е много напрегнат, а аз съм нервна. Напоследък се караме всяка нощ. Искам да му помогна, но не знам какво да направя. Как да му помогна? Опитвам какво ли не сумати пари хвърлих за бельо, дрешки като на принцеса, взех мазила да му правя масажи и ги правя, изучих кама сутра на изуст.

Обичам го повече от живота си! Няма да се откажа от него! Най лошото е, че той се затваря в себе си и не говори с мене, освен " не мога", "не става", "остави ме", "ти ще отидеш при друг, защото аз не мога да те задоволя". И не иска да сподели с никой за това. Всички си мислят, че сме създадени един за друг и че всичко между нас е идеално.

А мен ме побърква желание!!!!! Не знам какво да правя . Дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 693f3808a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще ти кажа какво е решението: моят приятел имаше същият проблем. Карахме така половин година. Много внимание от мен, той постоянно се депресираше и затваряше в себе си. Накрая с много увещания отидохме на уролог. Там му направиха изследвания и се оказа, че проблемът е медицински. При твоят приятел вече е и на психическа основа и може да става само по-зле, ако не предприемете нещо. Бъди до него, показвай му, че го подкрепяш и няма да го напуснеш. Отиди с него на уролог. Ако сте от провинцията, то отидете в София или друг голям град, където никой не го познава. Няма как да кажа при кой специалист бяхме, за да не ме обвинят в реклама. Първо отидохме в една много прехвалена болница, където лекаря буквално му се изсмя и започна да се подиграва. После отидохме при друг, който се отнесе много професионално. Така че успех и не се отказвайте. Подкрепяйте се!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 0e0275d971
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Или го зарежи или да вземе едно хапче и да пробва.Има такива, които ще вдигнат и мъртвец.
М/у другото тоя твоя е супер комплексиран тип.Какво правиш с него?

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 65e8fd6725
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Трябва да се въоражиш с търпение. Да се откажеш от него е най-лесно, така че това е глупаво. При мен има такъв проблем, само че аз съм тази, на която не и се прави. Приятелят ми ме чака месеци наред. От тогава въобще нищо не сме правили, ама нищичко. Дори и рядко се прегръщаме и не го целувам. Обаче той се е въоражи с голямо търпение и спечели. Открихме проблема и сега го разрешаваме. Ако се беше отказал, най-лесно щеше да направи. То така всеки може. Но когато обичаш някой решение на проблемите винаги има. Стига да се бориш. При мен се получава така защото съм много депресирана. Това оказва голямо влияние на живота като цяло, не само сексуалния. И ние го правихме все по-рядко и по-рядко. Докато напълно спряхме. Но ми показва че ме обича и РАЗБИРА. И ми го повтаря и показва. Не ме притиска изобщо. За да ти каже твоя приятел какъв му е проблема трябва да го предразположиш. Вероятно се срамува. Това е. предразполагане и мноооого разговори. Може например да отидеш на психолог и да му споделиш проблема и да даде идеи и решения на проблема, да ти каже ккада го предразположиш и т.н. Друг вариант на доктор. Има решения, но трябва да се пребориш. И наистина да го разбираш. Говори с него НО го предразпоагай. Бориш ли се, ще получиш възнаграждение.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: c3dd25b081
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1 е дала хубав съвет. Но в повечето случаи причината е не между краката, а между ушите. Колкото повече момчето мисли за предстоящия провал, толкова по-зле ще става. Трябва сам да си избие тези мисли от главата, в никакъв случай не му показвай разочарование, когато не успее, така само ще задълбочиш проблема. НИКАКВИ хапчета без лекарско предписание. Не му предлагай секс, прави се че не искаш. Много зависи от теб да му възвърнеш или доунищожиш самочувствието.

А какво е положението в работата му? Да няма разни други проблеми? Че да знаеш - кахърен хуй не ебе!

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 48bbccd986
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Брех, как до сега никой не е нахокал момччето, че е гей.....

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: e22e9506c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И с моя приятел имаме подобен проблем. Най-вероятно е от преумора или на психическа основа. Съвета за урулога е добър, но трудно може да се навие един мъж да отиде на такъв доктор. Опитай се да го накараш да отидите да го прегледаг и дано всичко се оправи. УСПЕХ!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 76cafd8b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   гей е! номер 5 да е спокоен :D

не бе сериозно, има нещо ти-ри-ри-рма в момчето, мани го

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 64f42cbad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Вашият проблем е 100% психически. Приструвай се, че не мислиш за секс. Страхува се, че пак ще се получи същия провал. В главата му се върти само това и затова ако го обичаш-помагай, не с приказки, а с внимание, без да говориш за секс. Без секс може да стои човек и години, ако наистина обича някого и иска да бъде с него.Сексът не е всичко в живота

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 64f42cbad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ако се нервирате всеки пък при провал от негова страна, това означава, че няма да може да се оправи никога.За такива проблеми мога да кажа само - ВНИМАНИЕ и ВНИМАНИЕ нищо повече

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 0c9832cbd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 3 и ние имаме същия проблем като аз съм чакащия и този дето постоянно иска. дай ми насока да излезем от положението всичко съм опитвал а вече доста време се събира. Последно го правихме преди месец и не беше нищо особено и на двамата не ни хареса от тогава търпеливо чакам без намеци или каквото и да е там.Все повече си мисля че трябваше от рано да приключа всичко за да не наранявам девойчето и всеки да си намери по подходящ партньор отговарящ на сексуалноста му. Не виждам как нещата могат да се оправят като всичко е химия или става раз прас от начало с тръпка и страст или години на ред го буташ и нищо. не че искам да е така нмо това ми показва опитът. Да видим довечера какво ще е дали уморена болна или в цикъл или незнам какво ама на мен ми писна и незнам какво да правя.А сме заедно от мн.време а не ми се правят партизански истории с любовници и това съм опитвал ие тъпо макар че има тръпка. Искам жена готина и освободена така да ми цеди соковете че да не се сещам за друга и редовен секс да крепи семеиството.

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: ae8e6d68a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От личен опит ти казвам имам си приятел от 5 месеца много си го обичам ,но досега никога не сме правили секс имали сме опити но той все си намираше оправдание а и често забелязвах че не му става ..Уви проблема излезе наяве и беще в главицата му ...първо че от прекалено желание го е страх да не се изложи (да свърши бързо) и второ страх го е че ще се изложи ако не ме задоволи напълно (да свърша).Вече 3 седмици ходи при специалист психолог и чесно казано съм очарована от резултатите защото видимо той започва да ме желае както никога досега ..Още не сме правили секс ,но постоянно говорим затова и скоро време съм сигурна че ще го осъществим!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 80348be50a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хм, ако имах приятелка щях да си помисля че това е писано от нея...
Ами някои момчета са просто такива.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: ec432d6e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Моя проблем пък е че много ми става ...само да се доближи до мен секси жена с поличка и голямо деколте с голи цици яко ми се надървя...какво да правя нормално ли е..и ве повече от семейни жени...имат някакъв страшен сексапил - направо не издържам. а иначе гаджето редовно ми го празни ! лошо е че като има повече хора и се вижда ! какво да правя като получавам само ерекции... не мога да си представя някой да има жена със сочни едри цици и да не му става ....но хайде че ме чакат а се забавих тука. ако има някоя нужда от помощ да помагам :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker