Лесбийките са по-умни от другите жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Лесбийките са по-умни от другите жени
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 6526 пъти
Според последното проучване в областта, лесбийките са по-интелигентни от хетеросексуалните жени. Според него се установява зависимост между успеха в училище и склонността към бисексуалност и хомосексуалност. Повечето отличници и отличнички в по-късен етап от живота намират себе си като гейове, лесбийки или бисексуални. Освен всичко друго при лесбийките се наблюдава наличието на много повече и по-разнообразни хобита. Лесбийките четат повече научна литература, за разлика от своите "посестрими", които се занимават със списания за клюки, хороскопи, мода и други подобни. Освен всичко друго леисбийките умеят както неща присъщи за мъжете, така и тези, присъщи за жените, като превъзхождат както мъжете, така и хетеросексуалните жени в тези умения. По правило повечето преуспели жени са имали връзка с друга жена в някой период от своя период и проявяват залитане към бисексуалност.

^Как ще коментирате? Аз мисля, че е напълно вярно, хетеро съм, обаче това отговаря на истината в повечето случаи. Освен това една лесбийка може да ти е много по-добра приятелка от една хетеросексуална жена, чиято скрита цел е да легне с мъжа ти. А каква е причината лесбийките да са по-интелигентни и добронамерени към околните - не мога да знам каква е - сигурно е генетична.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 154b6d84a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз мисля, че този сайт е за хора които молят за съвет, който им е наистина необходим, има други места за избиване на комплекси или за развличане.. Сигурно има форуми за обсъждане на такива теми..

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: d346f81d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ау да Мария Кюри трябва да е била много обратна. Как не съм се сетил досега. Отвори ми очите. Толкова умна жена неможе да е хетеро нали? Аман от проучвания.
Последно време имам чувството, че се публикуват с такива тъпотии с цел обратните да си избият нанякъде комплексите, че нещо им куца.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 39af5cc995
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   хахахх..хомосексуалните все се оплакват, че нямало толерантност, дискриминирали ги и т.н...Аз пък забелязвам някаква.. омраза, да кажем спрямо хетеросексуалните. Нямам нищо против лесбийките, нито гейовете, ама не можете ли да си живеете нормално бе, хора?! Лесбийките били по-умни от другите жени, имали по-голям шанс да успеят...я се стегнете и не говорете глупости. Това колко ще успееш и какво ще правиш няма никаква връзка със сексуалността ти!

Мег*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 35f7e0d599
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Достатъчно труден е животът, та да го усложняваме с терзания какви са или не са лесбийките. Със сигурност са достатъчно нещастни. Нещата не опират само до секс, мъжът е опора на жената-говоря за тези връзки, в които има любов и разбирателство в пълния смисъл на думата. ОПОРА- физическа, морална, във всеки един смисъл. Каква опора може да ти е една приятелка, с която споделяш леглото? Ще оправи кранчето в банята ли, ще те защити на улицата ли или ще тръгнеш на поход с нея в гората? Или ще те прегърне силно така, че да искаш да потънеш в мускулестото й тяло?
Или може би ще бъде баща на детето ти?
Никого не съдя, никого, но все пак има неща в и извън границите на нормалното. И не ми разправяйте колко е велико това.За мен хомосексуалните са най-нещастните хора и то далеч не затова, че не ги приемат. Ужасно е да сведеш живота си до очертанията на леглото.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 84b0d5273d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Хора, не изпростявайте! Мъжката и Женската енергия са фундаментални като посоките Ляво и Дясно във Вселената. Индивидите и семействата, при които хармонията между тези енергии е нарушена, страдат от образувания в резултат дисбаланс. Дори някоя от проявите на този дисбаланс да може да се нарече "по-голяма умност", това е едно такова съмнително "предимство", подобно на това, да кажем, че падащият от 20-ия етаж човек се движи по-бързо от другите, които си вървят спокойно по земята. Да - по-бързо се движи, но на каква цена?...
От №1 до №4 всички коментари са много уместни.
Ray

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: f21d0a7c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Като си започнала с проучванията, да ти споделя аз какво пручване прочетох преди време. В него се застъпва тезата, че чрез хомосексуализма природата лишава от поколение най - слабите умствено, физически и психически индивиди .

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: d8da9d3e90
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Колко елементарно мислене имате... Съжалявам, че трябва да го кажа, но явно се чувствате застрашени по някакъв начин от хомосексуалните и бисексуалните... Не смятам, че ориентацията е важна. Това с кого и какво правиш в леглото си е право на личен избор... важно е да си човек с човека, а явно си мислите, че можете да се" заразите от болестта да си гей" ... :D Бъдете по-широкоскроени, все пак сме в 21 век.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f8d77ee171
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Смешка! :)))
"...вно се чувствате застрашени по някакъв начин от хомосексуалните и бисексуалните..."
Не ние -за вас се притесняваме, щото не можете да се репродуцирате!... Вие сте застрашените, ама нали сте умни?! И това схванахте обратно, като и пола си...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 593f38bc71
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Ние си се репродуцираме, бе, да не мислите, че не забременяваме? А пък и какво толкова сте се запритеснявали, като изчезнем няма да има кой да ви застрашава :D Ама нали не сме по-умни... Е че като си толкова компетентен/a, 8, да беше направил/а разлика между хомосексуален и транссексуален, поне да разбереш, че полът ни не е обвързан с ХОМОсексуалността :D Ама няма, българи сме, велики сме, а пък изостаналите държави от Западна Европа, които осигуряват нормални условия на живот на различните, просто са се объркали :D И личен съвет, научете се да пишете на родния си език и тогава се обяснявайте кой какъв бил и кой колко бил умен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3ec743c32c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абсолютно съгласна с темата. Всички свръх интелигентни и надарени ЖЕНИ които лично познавам или сред известните творци са Лесбийки. Това с размножаването е много малоумна теория. Няма нищо по- примитивно и нискоинтелигентно от животинското размножаване. Един пример са циганите, доказано е, че и при животинските видове най- ниско еволюиралите се размножават най- много и най- често и съответно продължителността на живота на тези индивиди е по- кратък, защото не са полезни за еволюцията. Освен това не знам една наистина интелигентна жена какво удовлетворение може да изпита от общуване/ говорене/ съжителство с една примитивна, разгонена говоряща маймуна (мъж) Явно на хетерките толкова им е умствения капацитет и нямат потребност от задълбочено общуване и емоционална близост. Да не говорим и за оргазмите дето са им нещо непонятно.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2d119e3b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   За авторката, както и за злостните антихуманни клакьори на хомосексуалността:
"А каква е причината лесбийките да са по-интелигентни и добронамерени към околните - не мога да знам каква е - сигурно е генетична. "
До гуша ми дойде от наглостта на политически насочваните ненормални групи хора, нсочени като индианско копие в разрушаването на естественото развитие на човечеството и обществата, с повтарянрето до безпаметност, на мантри като тези, от цитата, без никакви потвърждения за истинност.
Не може да има причина за това, обратните да са по умни от хетеросексуалните, просто защото тврдението не е вярно. А не е вярно, по простата причина, че няма причинно следствена връзка между двете явления -интелигентност и сексуалност. Конкретни примери ще има и за хомосексуални гении, както и за хетеросексуални такива. Статистиката е констативна, а не логическа наука. Най добре е да си заврете наглостта там, където, всъщност, нямате смелост нищо да допуснете и стига сте досаждали на нормалното човечество, което изобщо не се интересува от вас!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2d119e3b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Страничен наблюдател
№10 и №9 изглеждат твърде изнервени. От изказванията им личи, че обичат обратните, което не е лошо -аз също ги обичам. Лошото е злобата и злъчта, които изливат по нормалните, които аз също обичам. Ето защо, считам, че интелигентността може да се отнася за всеки индивид, строго индивидуално, може да се измерва с конкретни показатели и няма нищо общо нито с пола, нито с ориентацията. По скоро, обратната ориентация е във вреда на интелигентността, тъй като отклонява твърде много време и енергия за атакуване на нормалността, вместо за интелектуално развитие.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 68c03be718
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Дали си умен или интелигентен, не зависи от пола или сексуалната ориентация. Зависи от мозъчната дейност, възпитанието, гените и опита в живота с неща, които не са свързани с креватните удоволствия. Поне според мен.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c7c64472b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Проучванията имат променлив и непостоянен характер. Освен това винаги са приблизителни и никога не може да сме сигурни дали резултатите им са отчетливи. За това проучвания се правят редовно, а не веднъж завинаги. Ако утре се проведе ново проучване, според което хетеросексуалните хора са по-стабилни от обратните, всичко живо от хомосексуалистите ще наскача, ще направи протести, ще създава скандали и ще реве за права.
Обществото отадвна е приело хомосексуалността за нещо нормално. Но много хомосексуалисти са злоупотребяват с това. Дразнещото е че парадират със своята сексуалност, само и само да се избият комплексите. Някои от тях дори се опитват да докажат, че да си обратен е по-добре отколкото да си хетеро. Това не е ли дискриминация? Проблемът с тези хора не е че са обратни, а че са лицемери. И не, нямам предвид, че всички обратни са такива, нито пък че сред хетеросексуалните няма лицемери, напротив!
Сега ще ми кажете, че аз си избивам комплексите и че мнението ми е тесногръдо и ограничено. Ще ми кажете, че съм хомофоб и мразя различните от мен. Еми не, не е така.
Хора, проблемът не е със сексуалната ви ориентация, а с това, че я издигате като някакъв свръх идеал.
Ако един хетеросексуален човек каже, че не е хубаво да си гей или лесбийка, всички ще го нарекат ограничен хомофоб, дискриминатор и пр, дори няма да чуят неговите аргументи. Но ако един гей каже, че не харесва хетеросексуалните, веднага всички ще го подкрепят.
Проблемът не е сексуалната ориентация, а лицемерието на хората. И като не е правилно да съдим някого за сексуалните му предпочитания, тогава защо обратните се опитват да докажат, че хетеросексуалните сме по-лоши или по-ограничени от тях, само защото правим секс с другия пол, както е в природата ни?
Ако един хетеросексуален мъж е лицемер, той ще бъде намразен за това, че е лицемер. Но ако един гей или една лесбийка са лицемерни и хората ги намразят, обратните веднага ще кажат, че е заради сексуалната им ориентация.
Ми то е същото като проблемът с расизма. Много цветнокожи мразят белите, под предтекст, че са расисти. Но всъщност ги мразят, защото не са цветнокожи. Това не е ли расизъм?
Много е тъпо.
П. п. Не казвам, че мразя обратни или хора от други раси. Казвам, че мразя лицемери.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2d119e3b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   За №15
Не съвсем.
Един нормално ориентиран, хетеросексуален човек, няма комплексите на обратните. Следователно не му е нужно да хаби интелектуална енергия да доказва недоказуемото -че обратното е правилно. Ето защо, хомосексуалните (с изключително редки изключения) като маса, никога няма да достигнат интелекта на нормалните хора.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 68a08bf407
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Хора, разберете, че има всякакви обратни - и добри, и лоши, и умни, и тъпи, и такива, които все за това говорят, и от онези другите - които са ви приятели, роднини дори, а вие дори не подозирате за предпочитанията им в леглото. И с хетеросексуалните хора е същото. Нека просто приемем, че това дали сме руси, чернокоси, лесбийки, хетеро, гейове, дебели, слаби, българи или французи не казва нищо за нас самите като хора.

И за да не бъда крайно неконкретна - аз съм бисексуална. Малко хора около мен го знаят. Не го крия, просто не смятам, че ги интересува. Не мисля, че с останалите бисексуални хора имаме нещо общо или че сме от един отбор. Само слабите хора се нуждаят от това да принадлежат към дадена група, да се кичат с качества, които тя уж притежава и да обиждат другите групи. Само погледнете феновете от футболните агитки - на тях ли искате да приличате?

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3dd0c5f8e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Разбира се, а най-добрата среда за децата е сред хомосексуални двойки.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 17b38379bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Вярно е, доста са умни, имам две познати, ама аз съм по-умен, чукам и двете заедно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker