На кръстопът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

На кръстопът
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 2055 пъти
Здравейте, имам 2 въпроса.
Първо: Случвало ли ви се е, когато се зарадвате много или уплашите да потече някаква течност отдолу, някой път прозрачна и по-течна, друг път по-гъста. Това течение ли е и нормално ли е?
Второ: Става отново дума за секс. Сестрите ми и най-добрата ми приятелка са го направили на 14-15 години, аз съм на 16 и още не съм. Не се чувствам готова, занимавам се с едно момче и според негов приятел, ако не започна да се държа по-интимно щял да ме разкара. Казвам си, какво го интересува моя живот, живея го както искам, но от една страна е прав, защото аз съм много срамежлива с момчетата, особено когато сме сред хора. Харесвам много момчето, преживях много неща с него и заради него, но усещам, че той започва да се отдалечава от мен, заради моята срамежливост. Той е на 20. Макар че досега той нищо не е искал или казвал по тази тема. Някакви съвети. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: a04db9bf2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ако не се чувстваш готова и съзряла не го прави, на момчето ако му пука за самата теб няма да му е само за секса.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 221d167afd
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ами не ми се е случвало от притеснение или щастие но може да е течение и се пият хапчета за да спре от инфекция ли непомня се получаваше една приятелка имаше и пиеше хапчета но пък и в месеца нз точно кога е нормално да имаш течение ако не е постоянно и е малко споко нищо ти няма но иначе нз.. А за твоя приятел ще ти кажа едно нещо имаш идеалното момче до теб щом е на 20 а неиска нищо и не те притиска е идеалния мъж не го изпускай попринцип мъжете не умеят да чакат рядкост са тези като твоя приятел а както предполагам знаеш той има свойте нужди и ако не си готова за секс защо не пробваш с орална доста хора го правят когато не са готови още за секс на него ще му хареса а нищо чудно и на теб понеже е хубаво когато знаеш че му доставяш удоволствие но авторке не го дръж съвсем на сухо защото може да му писне все пак е мъж и то на 20 иска му се и най добре поговорете за да не го загубиш без да осетиш защото дълго без тези неща мъжете не издържат може да вземе да ходи при други или да те остави ако е съвсем на сухо защото просто няма как без тези неща ако си от жените който не искат да правят свирки защо не го правиш с ръка опитвайте докъто не се почувстваш готова а и на 16 си защо мислиш че не си готова то така ли е въобще или просто дето те е срам ако е от срам няма от какво :) Но моя съвет е поне с ръка или уста като неискаш секс понеже чака чака но в един момент омръзва ака не изкаш да го загубиш... абе дано не се разделите заради подобна глупост авторке но найстина имаш невероятен приятел дръж го здраво и измислете нещо сегашните мъже искат от първия път и секс а щом те чака явно те обича не го оставяй с напразни надежди.
Но от мен го знай колкото и да те обича няма дълго да те чака това са нужди и желание та направо незнам как не е пойскал до сега.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker