Критикува ме за секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Критикува ме за секса
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 6315 пъти
Здравейте! От скоро имам приятел. На 25 съм, не съм опитна в секса и явно съм го разочаровала. Каза ми, че само се целувам, друго нищо не правя по време на секс. В смисъл не говоря, не поемам инициатива.. Всъщност това е вярно. Само се отдавам и се наслаждавам на удоволствието, пъшкам, стена.. И той започва да говори някакви неща, но аз нищо не отговарям само мълча и се усмихвам. Защото на мен ми се струват големи тъпотии. Също звучат като заучени фрази от сорта на: "Не мога да повярвам, мисля че сънувам", или "много си гореща", "много си хубава", какво да отговоря на тези глупости. При положение, че не мога да му кажа "ти също" той не е хубав, нито горещ. И за това продължавам да го целувам, за да мълчи по-добре. И после в свирките съм гола вода, понеже досега не бях правила. Също ми се гади, което не го искам, но не зависи от мен:(И той ме уви като наденица ония ден с някви парцали и аз го оставих, въпреки че определено не ме възбужда. Исках да го прегърна, докато правим секс и го дръпнах към мен, а той вика "много си романтична". Еми съжалявам това на мен ми харесва. Да го усещам до мен, в прегръдките ми, това ме възбужда. И после той като се обърне по гръб, тогава вече съвсем ми изчевза либидото, защото оставя всичко в моите ръце. И знам, че е нормално, но как да ви обясня, че в тази ситуация аз губя всякакво желание за секс. Изобщо не се чувствам като човек, който може да поеме някаква инициатива в секса. Обичам да съм изцяло доминирана от партньора, но не доминация в онзи садо мазо смисъл. Просто явно съм много старомодна и задръстена в сексуално отношение. А в живота съм точно обратното. Или се дължи на липсата на опит. Може и партньора да не ме възбужда достатъчно и аз не знам какво е. Какво ще ме посъветвате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 17e2a9e359
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен си егоист в леглото. Не приемай това като критика, а като шанс да направиш нещо - например бъди поне инициаторът за сексуален контакт - като не искаш да говориш, докосвай, лижи, пипай. Никой не иска да лежи до кукла в леглото и това няма общо с опита, а с желание да промениш нещо, да поемеш инициатива - с желание по принцип. Аз дори доста книги изчетох навремето, защото усетих, че вече нямам нови идеи - вземи и прочети книжки какво харесват мъжете, защото колкото и да е красива и привлекателна една жена ако в леглото е пасивна и „дърво“, тя дълго мъж не може да задържи.
Просто женската сексуалност не е чисто интуитивна, а се учи. На 25 г. ти би следвало да си имала достатачно сексуални контакти, за да знаеш какво би се харесало на партньора ти. Не си старомодна, а ...мързелива. промени нещо преди да търсиш грешката само в партньора

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ecd53a2946
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Н 1... глупости дрънкaш.
Aвторке, явно човекът ти е не сaмо мързелив, неопитен, a и е свикнaл дa му се "подaрявa" внимaние.
Той не се стaрaе дa те възбуди, дa го пожелaеш тaкa, че тигрицaтa в теб дa излезе с пълнa силa.
A и кaто ти е гнусно дa му прaвиш свирки- НЯМA дa прaвиш и товa е! Aбе не е "твоят" човек aмa нейсе, още мaлко кaто ти писне дa се рaзочaровaш и дa ти е гнусно и въобще неприятно, сaмa ще го ритнеш.
Знaеш ли, и aз мислех кaто теб, че зaрaди неопитност и тн. не ми се получaвa. Aми не! Попaднaх нa мъж, който зaпaли тaкъв огън в мен, че не е истинa. Сегa си го ч*кaм и любя при всякa възможност, имaм нуждa дa го чувствaм, дa се сливaм с него, стaнaлa съм кaто aтлеткa в леглото :))) но всичко с много чувствa, жaр, стрaст.
И ти ще нaмериш оня, който ще зaпaли стрaсттa в теб, просто не е този... имaм няколко епитетa зa него, но ще ги спестя, инaче нямa дa ме публикувaт.
A, зa дa изглеждa, че просто съм влюбенa и зaтовa тaкa говоря зa половинкaтa дa уточня- 15 години сме зaедно вече и още е същото:).

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a9fadbf0fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Като мъж ти казвам, че няма жена, която да не я бива, ако ще и неопитна да е. Има мъж, който не може да я предразположи. Твоят си налага неговия начин и очаква да му играеш по свирката, вместода ти намери слабото място и така от спонтанно да покажеш на какво си способна. Няма подход просто.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 92e6b20064
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всичко това което ни написа - го кажи на приятеля си. За това е комуникацията между двама души. Като не ти харесва да ти говори - ами кажи му. Трябва да говорите по въпроса - да му кажеш Ти какво харесваш и съответно какво НЕ харесваш и да намерите някакъв компромис.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 52d2dea005
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   според мен повечето от мъжете българи са малко груби и не са романтици. Това не са англичани и друг тип мъже, където ще ти подарят цвете и ще искат нежност.. или да покажат, че жената значи нещо за тях.
Виж ги колко са недодялани някои и се хвалят това, което е форма на недоразвити.. Някои хора предпочитат сексът да е с любов, да е с обич.. А други с агресия и с пошлост.
И да, може би още нивата на развитие на тези хора са на това ниво и постепенно ще достигнат по-висше ниво.. , но за да го стигнат, трябва да минат през доста още пътища..

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 3de7e3c302
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   сменяй партньора

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: d8a2e96097
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Твоят приятел професионалистка ли иска да те прави?
Като иска такава, да си намери на друго място.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a93f4238a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И на мен ми е тъпо с пасивни жени. Може би просто няма химия с някой или не знам но жената пасивна ли е, не ми е кеф. Не вярвам вината да е изцяло моя както е теорията на номер 3, защото не с всички е така а аз съм един и същ.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 17e2a9e359
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   н. 1 съм и като жена просто го казах - не може мъж да има кеф с пасивна жена в леглото. Дори при садо-мазо става дума все пак за някаква активност от двете страни - креативност, идея. Не случайно има изрази като „дърво в леглото“ и „надуваема кукла“.
Да, до някъде мъжът има голямо значение, но поне 50% от отговорността за готин секс е у жената.
На първо време ако няма химия, какво правиш ти с този мъж?
Второ - на теб самата не ти ли е скучно с една и съща програма?
Дори най-добрият любовник да намериш, то пак 50% ще са си в твои ръце
И трето - ами ти дори не можеш да изразиш някаква конкретна критика към партньора си освен разни мръсни думички, които са типични за много мъже. Е и? Говорил мръсни думички. Ти какво правиш освен да лежиш и да чакаш?
Свирки правиш ли? Глезиш ли мъжа с масаж, галене като не можеш да говориш? Правиш ли масаж на простата външен поне? Знаеш ли какво обича, как обича да бъде докосван и задоволяван? Кога последно направи удоволствие САМО за него?

Дай, за да получиш!
Ако толкова иска мръсни думички - дай му ги и ти пък в друг момент си кажи претенциите. Сексът между двама си е взимане и даване. Който иска само да взима, нека прави секс с дясната си ръка или си купи вибратор, но всяко човешко същество (мъж или жена) си има фантазии, идеи и желания, а Авторката дори не е способна да опише своите, но и да отгатне тези на партньора си или поне да го попита, а се крие зад фалшива скромност, уж старомодна била и глупости.

Съвсем нормална млада дама с опит е, но просто така ѝ е удобно...и може би ѝ харесва, но така не можеш да задържиш дълго мъж.

Много често може да се питате защо красиви жени губят мъжете си или например често се случва така, че любовницата на някой мъж да е много по-грозна от жена му - просто с кукла, колкото и да е красива и секси може един мъж да бъде краткосрочно щастлив.

Много жени си мислят, че мъжете са им виновни и сменят мъж след мъж. Точно най-неудоволетворените сексуално жени са били с най-много мъже, точно заради нагласите си да чакат от мъжа. Може в началото с новия партньор да изживеят нещо ново и различно, но бързо се изхабява и пак нов и пак нов - не е това решението. Променете себе си на първо време, после искайте промяна у другия

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 36a739419e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Без да чета коментарите, с риск може би да кажа нещо казано

ГОВОРЕНЕ му е майката, авторкате.
1. Не приемай задължително думите му за критика. Помисли си, че просто ти споделя какво му се иска, как се чувства и т. н. Най-вероятно се обичате щом сте заедно - едва ли сядаш мирно на ръба на леглото и той започва да ти размахва пръст и да ти обяснява къде бъркаш. Щом искаш да бъдеш "доминирана" - думата може би е "водена" - ами кажи му, че искаш да те води, да ти покаже, да те подхване. ГОВОРЕНЕ! Това е тема не знам защо, но ни се струва смешна, абсурдна или срамна за обсъждане. Пък аз си мисля, че щом с тази уста му лапам пишката, със нея също така мога да му кажа туй онуй, нали? ;)
Та.. НЕ те критикува. Повярвай го, за да не се спичаш още повече. Тъпо ти е, защото нямаш опит и всяка негова дума те обижда и я възприемаш може би погрешно. Остави го да ти бъде "учител". Легнете си и ти в един момент просто кажи "Може ли да те питам нещо? " (не по време на секс) И питай, питай всичко, което те вълнува. Примери:
"Какво ще ти харесва да ти говоря по време на секс? "
(много вероятно е да чуеш: "не знам, нещо"), но не се отказвай!!! Упорито
Какво точно? Вчера ми хрумна нещо, но ме беше срам да ти го кажа
и така.. започва разговор ЗА секса ВИ, за ВАШИЯТ секс. Кой, как, какво, защо, къде - звучи малко като очна ставка, но такива разговори всъщност са много разтоварващи, забавни и помагат за по-голяма близост и доверие между двама ви.

2. Свирката! Няма нещо кой знае каква сложнотия. Още повече - щом ти е в устата, на него му харесва. Не си мисли за това как НЕ можеш, не се старай да си го вкарваш в гърлото, за да не ти се повдига. А ако ти се повдига от мисълта, че е мръсен, кисел или опикан - ПОД ДУША! Всеки проблем има решение - малко креативност! Иначе: Поемаш в устата, леко правиш вакуум, а с езика си около главичката правиш онова, което правиш, когато се целуваш с език. Да има много слюнка, внимаваш със зъбите и с едната ръка го разтриваш надолу-нагоре, като за начало можеш само да го държиш. С времето ще се отпуснеш и ще видиш, че не е някаква голяма философия, и ще видиш, че щом ти е в устата, на него вече му харесва.

3. Пъшкане, стенания, думички.
Първо никога не скимти престореноо - ужасно си личи. И викай момиче, викай. Правиш секс за бога - отпусни го този глас сякаш си пак на пет, тичаш из някоя пътека и крещиш ей така, защото ти е хубаво. Думички: "Да, мило, така ми харесва" "О, да, точно така" "Боже, колко е хубаво" "По-бързо, моля те" или му повтаряш, да речем, че му казваш "мило" или "шушо", ами просто го повтаряй.
Не е страшно да казваш такива неща ако по-мръсните не ти идват на уста.
Идеи за по-мръсни, но в ниаккъв случай нещо супер вулгарно.
Ако му кажеш "О, да, пръсни я таз слива от е*ане" е много вероятно да те изгледа като болна, но по-умерените такива, вършат чудеса:
"Искам да ме целунеш там"
"Да, чукай ме"
"Ела, искам да го поема в устата си"

Отговори на неговите въпроси. Той не очаква да водите разговор, така че спокойно. Като ти каже "О, колко си гореща" - повярвай ми, на него наистина му е горещо там долу и нищо не ти пречи да го придърпаш да го целунеш и да му прошепнеш "Да, заради теб" или "И.. мокра нали? " (в по-мръснишки вариант)

4. Поза ездачка
Не клякай... просто го обкрочи, коленете ти са от двете му страни, пъхаш го в себе си и започваш да се повдигаш. Тоест залепяш си бедрата към прасците.... пробвай на сухо - уникално лесно двишение. Друго: Възседнала си го по същия начин, влязъл е целия, изправяш гръб и започваш да движиш таза в кръгови движения - аз винаги свършвам така, а него го побърквам.
И нищо няма да стане ако с най-очарователната си усмивка му кажеш "Помогни ми малко с ритъма" - ще те хване с ръце за "любовните дръжки" и ще те насочи.

5. Той не те критикува, но ТИ го критикуваш. Понеже има някакъв проблем, нещо те смущава, нещо има и веднага се опитваш да приписваш вината на него, а така няма да имаш нито хубав секс, нито хубава връзка.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 36a739419e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм от 11.
Още нещо - ОТПУСНИ СЕ, мила!
Нещо не мога да си представя как с моя ще сме се награбили и във възбудата ми той ще ми каже нещо, каквото и да е, а аз оттам ще МИСЛЯ че това е тъпотия.
Стига! Не помня да мисля по време на секс... нито за следваща поза, нито за думи - за нищо. Като се къпеш, мислиш ли сега тази капка като се стече по мен, аз после какво трябва да направя. Или като се наслаждаваш на някой филм, гледка, песен - мислиш ли. Или като танцуваш - сигурно не мислиш, сега този крак тук ли да го сложа, да се обърна ли, ако се обърна няма ли да е тъпотия някаква. Просто се забавляваш, нали? А там има много хора.

Защо със секса да е различно?

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a8936481cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Определено не слушай номер 1. Мъж съм. Според мен този просто не е мъжът за теб. Да, сигурно може да се попромениш и да му изпълняваш желанията, но винаги ще чувстваш някакво несъответствие.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e2595bb689
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 1 и номер 11 са единствените адекватни коментиращи според мен.

Отпусни се бе момиче, той секса си идва от самосебеси! Щом не ти харесва да правиш свирки - направи му чикия и от време на време само плюй върху члена му за смазка!

Иначе - всеки мъж обича "ездачката". Лишавайки го от тази поза му отнемаш голяма част от удоволствието.... поне компенсирай като се обърнеш и се надупиш за задна прашка.

Друг е въпроса дали на теб ти дреме за неговото удоволствие...

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e159033d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Здравейте, аз съм авторката. Благодаря ви за коментарите, половината нямат много общо с моята тема, но нищо :) Къде видяхте да обвинявам приятелят си? Къде съм написала, че говори мръсни думички??? Въображението ви работи доста добре и все пак има хора, които са ме разбрали. Включително коментарът от мъж кратко, точно и ясно споделящ, че не го кефи с пасивна жена. Съвсем разбираемо. Какво да ви кажа просто не ми е кеф, а вие ми обяснявате да му казвам"дай ми го в устата". Аз това на теория го знам. Но на практика не обичам тези неща. И нали секса е уж двамата да изпитаме удоволствие. Ако правя тези неща само той изпитва такова. Как ще му кажа да ми го даде в устата като не искам да го направи. Дори една лъжица да имам в устата на мен ми се гади, просто ми се гади като имам нещо в устата. Дори при по дълбока целувка ми се драйфа. Няма как да му отговоря, че съм гореща заради него, тъй като изобщо не е така. И как да викам по време на секс като единственото нещо, което мисля е да се свършва по-бързо и да си се прибера вкъщи. Аз мисля, поправете ме ако греша... но ако трябва да правя свирки, масаж на простата, да викам, когато не ми се вика и всичките ви препоръки, май е по-добре да си купя вибратор.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a138f16e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Номер 8 съм, с краткия пост :-)... Но нали ти е ясно че и на нас мъжете не ни се правят всичките неща който правим в леглото НО някой трябва да направи нещо все пак :-) И на мен ще ми е добре просто да лежа по гръб и някоя жена да ме възбуди, да се качи и да свърши всичко но едва ли ще се случи.... Един мъж ако си позволи просто да лежи и чака в леглото значи е смотан, обаче ако една жена лежи и чака в леглото значи пак мъжа е смотан хахахах... ми това не е честно :-)

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8bd81ac406
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Като прочетох и коментара ти (15) ми дожаля за приятеля ти, честно...

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 27f4097d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   след последния ти коментар, авторка ми хрумва само едно: какво, по дяволите, правиш с това момче и защо си мислиш, че си в правото си да му губиш времето?

Прибирай си се вкъщи и си пускай фейса, щом ти е по-кеф от това да си с него, но ЗАЩО го тормозиш, а и себе си всъщност? Какво? Добре е да си част от нещо, другите имат гаджета, страх те е да не си сама кеф ти е по кафенца и клубчета самотниците да ти завиждат?

Дано момчето по-бързо се осъзнае и срещне жената за себе си

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 17e2a9e359
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   От 1/9 - след като прочетох коментар 15 на Авторката и на мен ми дожаля за нейния приятел
Тук всеки се пробва да ти даде някакъв съвет, а ти искаш просто да чуеш, че момчето е виновно и точка.
Всъщност ти никога няма да си купиш и вибратор, защото не си сексуална жена - не вярвам дори да мастурбираш. Ами кажи си го - дърво съм в леглото, нямам никакви намерения да променя нещо и нека си реши дали иска да прекара следващите 50 години с ....дърво в леглото...
По принцип и мъжете, и жените гледат да не се оплакват за такива неща, гледат невербално да подтикнат партньора към разни неща, но той щом вече директно си ти казва, че не струваш в леглото и ти не искаш да промениш нещо - ами съжалявам, губещата си ти, не той - той утре ще си намери друга и ще си живее, но ти да видим как ще задържиш мъж до себе си.
Не си въобразявай, че ако тръгнеш с друг нещо ще се промени. В началото той ще има някаква тръпка, защото все пак си нова, но за 2 седмици си в състояние да омръзнеш на всеки нормален, здрав мъж.

Не те обвинявам заради пасивността в леглото - всеки почва от някъде, а заради това, че не си готова поне малко да промениш нещичко, за да доставиш удоволствие на мъжа, който би следвало да обичаш, но за себе си - тук претенции големи.
Не правила свирки - ами научи се да въртиш поне чекии.
Не се целувала - (не знам тук какво да ти предложа)
Не правила масажи -???
Чакала да минел секса, за да се прибира

Ами ти изобщо защо ходиш с мъж???
Седи си у вас пред ТВ-то и си живей или си намери мъж като теб.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 27f4097d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   еее, номер 16, стига де.
Моят мъж често ляга и ме оставя аз да свърша нещата, когато е гроги обикновено, а аз съм решила да си искам в 00:00 часа примерно.
Но не казвам, че е смотан. Даже напротив - евала, че ми търпи щуротиите. И през нощта съм го будила само защото ми се е приискало. Надървям си го, сядам си отгоре...

Нали за това сме двойка - да си даваме един на друг, иначе пиши цялата работа... празна.

А авторката... просто мога само да пожелая късмет на момчето й със следващата

от 11

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 3ccab80e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   еее, номер 21, това е съвсем друго. Едно е единия да е пасивен защото е гроги от работа, друго е да е пън в леглото защото е егоист в леглото
номер 8., 16

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: d469e42500
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Тоя, ако е мъж и те харесва, ще си те "скъса" от секс без да си мръднеш пръста. За мъжа е приятно да доминира, а не да е доминиран. В него е проблема, не в теб.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8666107c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Не му губи времето със себе си, както и ти не губи своето с него.
Защо си с него? Какво искаш от връзката си с него? Това да не ти е бизнес???

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8666107c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Извинявай, авторке, аз съм този с „бизнеса”.
Забравих, че си написала, че ти харесва да се целуваш и да го усещаш в теб. Така си и мокричка вероятно :) Това са нормални неща, и той може да изпитва удоволствие не по-малко! Сега, ако ти се и гади дасе целуваш-тогава „бизнес” :) Но при положение, че ти харесва-да си търси свиркаджийка:))))Те са страхотни свирките, но ако има любов, не са решителни. И това, че не искаш да говориш-за кво трябва да го правиш??? Да си търси свиркаджийка дето и говори ;)

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f40559bfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Хаха, последният коментар ме развесели. И другите са забавни де. Хора, защо така пишете неща, изсмукани от пръстите. Първо, с момчето съм, защото ме сваляше в продължение на 2 години и много ме искаше, та и аз по-скоро го съжалявам. После, мастурбирам и то много, почти постоянно. Трето, ако ме беше страх да съм сама, нямаше цял живот да съм сама. И после, ние по кафенца и клубове не ходим, защото на мен ми е скучно.
И не, не очаквам да ми кажете, че в него е вината, по-скоро бих се съгласила, че съм егоист и че трябва цял живот да го изкарам пред телевизора и да не се пробвам повече с никой.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f8ffbc1b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Авторке, това, че мастурбираш най-редовно може да ти навреди в леглото - губиш инициативата за действие, защото знаеш, че можеш да си доставиш подобно удоволствие без цялата церемония. Аз като мъж съм имал подобни преживявания - скипвал съм секс, защото първо не ми се занимаваше, второ - знаех, че мога да си направя чикия.

Иначе ти явно наистина не харесваш момчето и си с него от съжаление, което е много кофти за самия него (че е позволил подобна връзка). По-добре се разделете.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f288dfdf37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Мацка ето ти и моя поглед върху ситуацията, защото колкото повече се коментира, толкова по мъгляво става, ами не разбирам защо въобще си се притеснила, че те критикува, че чак и тема тук си постнала, щом на тебе ти е все тази, ти твоето си го взимаш и той е, доколкото разбира, м също е ок, само дето изявява плахо някакви желания, които би трябвало да се е светнал, че няма да се случват нито сега нито за в бъдеще, Живейте си така и каквото такова.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 17e2a9e359
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Авторке, ти с всеки, който те сваля 2 години ли си лягаш? Ами браво. Първо си се изгаврила с него, размотавайки го цели две години, второ - нито го уважаваш, нито изпитваш някакви романтични чувства към него, но явно ти е удобен, защото е мека Гана.
Колкото до мастурбацията - хубаво, че мастурбираш, но това все пак е егоистичен начин за задоволяване - научи се, че когато си с друг в леглото, не е мастурбация вече, в която само твоите нужди са на преден план, а се нарича СЕКС и дори любов - прави се от минимум двама индивида.
Според мен това момче е с теб, защото по незнайни причини те е харесало, а ти си с него, защото ти е удобен, защото ти играе по свирката и за да не си сама - явно и заради общественото мнение, просто за да си имаш приятел. Ще го отсвириш при първа възможност или ще създадеш семейство с него, но цял живот ще го мачкаш и тормозиш, но задължително ще пробваш различни мъже, защото силно вярваш, че проблемът е в мъжа.
Лошото е, че никога няма да намериш удоволетворение така, както и никой мъж с теб. Ти всъщност си не само егоист в леглото, а и вид нарцист - обичаш само себе си и само ти си важната. Може би дори и в живота си такава.
Съжалявам човекът, който ще се ожени за теб.
Изобщо не си изключение - най-вероятно повечето жени в семейството ти са като теб, но разликата е, че в наши дни вече хората не се боят от развода, защото постигането на лично щастие е най-важното и живеем в дни, в които личността е най-важна и вече дори не семейството, така че всеки разумен мъж ще те зареже до 3 години, може и по-малко, а настоящият ти приятел е явно пълен глупак - не уважава себе си и може би просто заради инвестираните 2 г. ухажване прави такива компромиси, но обикновено и най-големият идиот се събужда все някога...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8467bf3a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Aвторке, 2 съм, беше ясно, че не изпитвaш поне стрaст с този човек, сaмо не беше уточнилa причинaтa дa си с него.
Е, сегa кaто го нaпрaви, с чистa съвсет могa дa ти кaжa- зaрязвaй го. Aмa и дa циври и дa се тръшкa, късaй без съжaления.
Съжaлилa си го билa? ! Тичкaл подире ти 2 години и когaто вече те имa се държи кaто примaт. Явно е решил, че вече нямa нуждa дa се стaрaе, голямa грешкa нa много къже. "Имaм я, моя е, нямa мърдaне, вече могa вия срещу лунaтa и дa се бия в гърдите, пък тя очaровaнa ще ми свиркa".
Тц! Не е твоят човек и товa е.
И в никaкъв случaй не си нaбивaй глупости в глaвaтa, че си егоист и тем подобни. Aко беше, нямaле дa се нaбутaш от съжaление при товa. Рaзделяйте се и дa си търси и той подобнa нa него.
Когaто ти е хубaво с човекa, ти сaмa ще търсиш тялото му, дa го подушиш, дa се притиснеш в него, дa го целувaш... и всичко остaнaло сaмо ще си дойде. Просто стaвa неконтролируемо желaние дa се сливaш с него, дa получaвaш, но и дa дaвaш.
Aз горе ти кaзaх, че бях подобнa нa теб. Сегa, дори след толковa време зaедно с него го зaпочвaм от врaтaтa :). Нямa и милиметър от телaтa ни непознaтa зонa зa другият. Почвaме дa готвим, зaвършвaме нa плотa вкопчени. Гледaме интересен филм, по реклaмите често единият е м/ у крaкaтa нa другият :). Дори сюм досaждaлa по време нa формулa или мaч- негови слaбости. Зaпочвaлa съм сaмa около него и в крaйнa сметкa не издържa и се включвa и той. A не съм билa тaкaвa с други преди него. Е, не съм билa с някого от съжaление, но и никогa преди не съм изпитвaлa тaковa желaние и стрaст към друг.
Тa, някъде тaм е оня, който и ти тaкa ще дебнеш, ч*кaш и любиш с желaние и стрaст, просто не е този.
Успех и не знaм зa кой път ще повторя, не си нaбивaй комплекси в глaвaтa. Рaзлични сте, не сте един зa друг и толковa.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: bcf418ee2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Супер си, но си попаднала на грешния човек. Въобще не е работа на жената да поема инициативата - само пълен мухльо може да те остави ти да поемаш инициативата, а той да е отдолу. Кажи му на твоя да си намери мъж.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f40559bfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Хаха, това за мастурбирането е абсолютно вярно! Имам чувството, че ако не мастурбирам няколко дена, ще ходя гола по улиците, готова за подвизи без значение с кого. Моля, не приемайте последното буквално. Да, но не мога без да мастурбирам, ще умра.
А не, не си лягам с всеки който ме сваля, тогава трябва да спя с всички мъже, а както казах нямам опит. Просто той е адски мил и добър. Не се отказа от мен 2 години ми пишеше постоянно, искаше да се видим да е до мен, виждах че е влюбен и исках да го направя щастлив поне малко. Но явно не става така.
А ком. 30 - само мога да ви завиждам на страстта, която изпитвате един към друг. Аз никога не съм изпитвала нещо подобно, надявам се някой ден и на мен да ми се случи :)

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a269cd58e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Ти просто не го обичаш, не го желаеш и няма смисъл да се насилваш. Съгласна съм с всички, които са те посъветвали да не си губиш времето с него-сексът е част от чувството и преживяването, част от удоволствието от контакта с някого. Пък тоя и претенции има. Защо се измъчваш и насилваш-само това не разбирам? Явно си от тоя тип момичета, за които сексът не е самоцел. Успех със следващия!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 9521395efe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Здравейте! Искам да Ви успокоя, че сте напълно нормална. Вината да се чувствате така е негова. Отговорът е много лесен! В България са останали само или поне 99% извратени хора и жените и мъжете! Как може да споделяте, че сте му правили "свирка" и не зависело от Вас? ! Сексът е да се размножаваме удоволствието от него. Устната кухина е част от хр. система. Кое животно го прави? Аз съм мъж на 28г. и никога не съм допуснал такова извращение да ми се случи. По независещи от мен обстоятелства съм все още в тази така наречена България! Да си по-пасивна по време на секс е най-нормалното нещо за една млада дама и по-късно МАЙКА!! За извратените господа откакто съществува света има проститутки, а в днешно време под предтекст, че си задръстена те правят парцал! Лошото е, че е масово. В България живеят една шепа мъченици, едно голямо стадо овце и един кръг предатели!! ЕМИГРАЦИЯ!!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 17e2a9e359
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Номер 35 - противоречиш си. Думата „нормален“ идва от норма - тоест от това, което е прието в едно общество, това което прави мнозинството, а ако 99% от хората според теб били ненормални - това не може да бъде - ти си ненормалният човек в случая, защото се отклоняваш от нормата на останалите 99% НОРМАЛНИ хора

В 21 век живеем, господине и днес жените не сме само майки и не правим секс хората само, за да се репродуктираме. Така мислят само хората в изостаналите общества - в Африка и мюсюлманския свят. Съвременните хора правят секс, защото се обичат, но и за да си доставят удоволствие. Майка ставаш 2 пъти вече в живота си, но секс искаш да правиш почти всеки ден, а ако приемаш жената като майка, нещо ти си ненормален - чети за Едиповия комплекс.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f07b648a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   1 и 11 са написали големи глупости, като ти е гадно да правиш орална любов, не прави.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 97771840a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   до номер 35, драги ми господине, понеже хулиш дивашка и извратена България, ще те разочаровам, че бленувания свят за който искаш да емигрираш, свирката е нещо най нормално и за да не съм празнословец ще ти кажа една френска поговорка от времето на Луи XIV - Колкото по- висока е културата на индивида, толкова е по-ниско целувката му. Успешна емиграция във Франция.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f4bc764095
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Мисля, че не си пасваш с партньора ти.
Не че съм супер инициативна, но съм имала партньор, който успяваше да убие всякакво желание за секс с него - ами не обичаше да прави орална любов, любовната игра все прескачаше и то какво остана? 10-15 минути чисто клатене, след което аз се чувствах ядосана и недоволна.
За сметка на това пък искаше - искаше той да получава орална любов, въпреки че не правеше нищо за да възбуди мен.
Искаше внимание, приказки и въобще пълна програма, ама той да даде - абсурд.
Бягай от такива егоисти.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ae1ab61800
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Авторката е. Съгласна съм с 35, но аз не живея в България. Иначе е вярно, че българите са много извратени, не случайно се славим като проститутки и леки момичета.
Както и да е. Реших, че е по-добре и за двамата да се разделим. Искам да опитам с друг, за да видя как ще се чувствам. Дано да открия страстта, за която само съм чела досега и съм гледала по филмите.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 17e2a9e359
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Авторке, голяма услуга направи на бившия си вече приятел, а страстта по този начин не можеш да откриеш - просто ще опиташ действително много и различни мъже, ще те опитат, но до тук ще стигат възможностите ти докато не се промениш и не си промениш нагласите.
Лесно е да виниш другите, но българите са измислили фелациото и дори да пробваш с много нации - поне в леглото си е строго индивидуално, а ако има традиционалисти, то това са точно българите. Немци, холанди, фанцузи и така нататък няма да те чакат толкова време да се лигавиш с тях и да ти се вървят зад задника, а като се тупнеш като труп в леглото, ще ти кажат директно да се размърдаш. Руснакът ако пък изобщо го вдигне след многогодишна злоупотреба с алкохол, сам ще легне и ще чака да го обслужиш.
Българите дори са сравнително търпеливи и загубени в това отношение и търпят неща, които никой не търпи. Нашите жени мислят, че като се наконтят, като с много цигари и глад станат 40 кг. са открили топлата вода, но това изобщо не е така. На тъмно всички жени са еднакви, а ти като не си размърдаш малко задника, ръцете и устата си просто за една вечер. Ще търсила страстта - търси, но да видим дали ще я намериш с пасивност, егоизъм в леглото и предубеждения от Средновековието.
Още през периода на Ренесанса или поне 200-300 години от сексуалното просветление у нас, на Запад хората правят всичко - и садо-мазо, и фелацио, и тройки, и анална, и хомосексуални изпълнения... какво ли не, а ти една проста селска свирка не можеш да извъртиш и си мислиш, че си голямата работа.
Ако моралът се измерваше със сексуална пасивност, да -ти си номер 1, но моралът се измерва с поведението ти в обществото. Ти тръгни например с различни мъже да „опитваш“ пък да видим какво име ще ти се пусне, макар че стоиш като труп в леглото - и обратното, има жени, които сме палави в леглото, но сме нямали много мъже. То не е въпрос на бройка, а на фантазия и желание.
Отделно говориш глупости за жените, които са активни в леглото, принизявайки ги морално. С тези си аргументи пък си закъсняла най-малкото 120 годинки и дори в Османската империя фелациото не е било кой-знае какво изкуство, а пък аналният секс тогава е бил и много по-разпространен, за да си запазят жените девствеността. Хората винаги са намирали начини да се насладят на телата си, а ти като не искаш да участваш в този процес си е твой проблем.
Най-пасивни в леглото често са точно проститутките, защото те го правят за пари и чакат да им мине времето - не изпитват абсолютно нищо. Така, че се замисли за собствения си морал ако правиш секс за в бъдеще с много мъже, но без капка чувство. По-добре взимай някакво възнаграждение, за да компенсираш страданието си щом се изживяваш като многострадалка при секс. Недай си боже следващият да намекне нещо за повече от стил „дърво в леглото“ - ами ти колко бройки смяташ да навъртиш и къде ще го намериш този глупак, който да се навие да е до живот с такова дърво всяка вечер и после да няма право на никакви желания и претенции?

Колкото и красива да е една жена, дървеният секс с нищо не можеш да компенсираш, а и красотата е до време. Намери го ти този мъж, който да те изтрае 20 г., за да си направиш семейство с него. Абсурд - или ще има любовницИ, или ще те зареже на втората година (ако изкара изобщо), но най-вероятно просто няма да намериш такъв глупак, защото дори най-големият баламурник, зубър, скромен и така нататък също има известни нужди и също иска да постигне лично щастие и такова в секса.
Каквито и да са българите, те изобщо не са извратени в секса и то не заради една проста свирка и желание за повече инициатива у жената - българинът дори е известен традиционалист в секса, търпелив в ухажването там, където човек от никоя друга нация няма да се занимава с вас, а българките, които успяваме да задоволим мъжете си и сами да намерим удоволетворение в секса не сме проститутки или леки жени, а често точно обратното се случва - жените, които не успяват да намерят удоволствие в секса с партньора и не успяват сами да удоволетворят един мъж, точно те търсят друга облага от секса и въртят големи километражи, търсейки „страстта“.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4602416e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   42 - за мен това е истината! Мъж на 29 години съм, имах възможност да преживея казаното от 42-ФАКТИЧЕСКИ, и я подкрепям!!! Много по-лесно ще им е и на жените да имат поведение такова каквото 42 казва, че е нормално! По-добре за всички!!!
Обаче какво става в действителност, какво наблюдаваме - объркване на всички хора:( А може да бъде толкова спокойно и хубаво за всички!!! - ако нещата стават както 42 казва!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 6149624ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Здравейте! Чаках с нетърпение реакцията Ви! Аз съм номер 35! Радвамсе, че съм Ви преценил правилно. Радвамсе също така, че не живеете в тази наша държава. Не приемайте коментарите и съветите на тези които са различни от Вашето виждане за живота и вашите чувства.
Вярвайте в принца на бял кон и той ще се появи в животави рано или късно!! Един от любимите ми филми е с Даян Крюгер и Джош Хартнет "Срещи в парка" от 2004г. Това е възможно и в истинският живот. Аз вярвям и ще продъкжавам да я търся Нея докато я намеря!!! Вярвайте и Вие и ще откриете истинскатаси половинка!! Желая Ви много, много късмет и щастие от едно истинско сърце!

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4e26b68dad
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   Номер 42, защо така яростно нападаш момичето? ! Какво пък толкова е казала. Някъде по-нагоре съм коментирала, че тя просто не обича този си партньор и съм я посъветвала да си тръгне. Тая нейна неудовлетвореност не идва от това, че е фригидна, тя няма ЖЕЛАНИЕ да прави секс ТОЧНО с тоя мъж. Защо си доукрасяваш историята и и намекваш, че ще сменя мъже, "ако не се размърда. И много веща ми изглеждаш в опита в секса с мъже от различни националности, за твърденията ти, че палуваш само с мъжа си. АЙде, стига сте внушавали на момичето, че е дърво и разни други подобни! Като не му е добре с тоя партньор, естествено е да го смени и да търси страстта. Успех на авторката и хич да не се връзва на коментари като последния /42/. От псевдоморалистки земята реве.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e5198ffc5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   На такива като теб им викам "замразено пиле". Секса се прави от двама. Не може само единия да дава, а другия да седи и да чака да му правят кефа.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 1bda2cd234
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   номер 35, ще ти кажа само едно, ти си чакай сюжета по филма, но времето ни на тази планета ни е ограничено, дали живееш или чакаш да започнеш да живееш все тази в един момент времето ти изтекло, а как е на небето никой още не се е върнал да ни разкаже, но ти си чакай, не бързай:-)

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 36efc46f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   то времето ти може да изтече още на 20, а други да се изкарат /като авторката/ до 100, няма закъде да бързаш! а как е на небето може и да не стигнеш дотам. 42 май е от грозотийките, които компенсират грозотата по други начини, познавам жени които изобщо не се размърдват и някои са за цял живот, 42, явно в тебе няма нищо стойностно, за да комперсираш толкова с други работи.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b52072779c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   просто това не е подходящия партньор за теб, може иначе да се разбирате , но е добре и в секса да си пасвате. Например в секса аз обичам да определям нещата и ти би била идеалната ми секс партньорка , но няма как така че или поговорете но едва ли ще има някаква промяна.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 64adf826de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

56.   Ааххаа, рекох на мъжа ми - дай поне един външен масаж на простатата да ти направя :)

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 85971485d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   Този мъж е глупав егоист-комплексар! Не си губи времето с него, след време проблемите ви ще се задълбочат! Така че бягай от него!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker