Имали ли сте подобни случки като дете? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Имали ли сте подобни случки като дете?
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 10383 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 20г. Срам ме е да споделя тези неща, но спомням си, че като бях малко дете често чувах нашите да правят секс, но не знаех какво точно е това и ми беше адски любопитно. Докато ги чувах ми се искаше много и аз да мога като тях. След това предлагах на друго дете, като идваше на гости у нас, да се съблечем. Съблякохме се, гледахме си пол. органи, но нашите ни хванаха и ги излъгахме нещо. След това имах подобни случаи с братовчедите ми като на повечето инициаторът бях аз- когато останем сами в стаята се събличахме, играехме на "Спасители на плажа", на "Семейство" и т. н. Друг път пък се бяхме усамотили с друг мой братовчед. Той се съблече, както и аз и се приближи до мен. В този момент дойде майка ми, хвана ме за ръката ядосана и се почувствах много засрамена. Това ми беше последната случка със събличане. Та, не сме правили друго освен да се съблечем, но понякога като се замисля много ме е срам от всички тези случки и не знам доколко е нормално това? Само аз ли съм била така? Чувствам се ужасно виновна и дори сега като видя голо дете, се сещам за тези мои случки, изпитвам срам и ужасно неудобство от голотата на децата.
Като изключим тези неща, имах хубаво детство- играех си много с кукли, бебета, играчки, игри навън и т. н...
Нормално ли е това? Вие имали ли сте подобни преживявания в детството?
Моля модераторите да публикуват темата ми, защото нямам с кого да се консултирам по тези въпроси! Благодаря много!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8c69f59ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че на всеки се е случвало - повечето не си спомнят и причината е детското любопитство, не е нещо сексуално. У нас понеже никой не разказва на децата истината за това „откъде идват бебетата“, истината за разликата между половете и те си набавят по друг начин тази информация. Аз имах щастието да имам по-модерна Вуйна, която ми подари книжката „Бебе на нулева възраст“. Там още на 4 годинки (можех да чета криво ляво) и с картинките разбрах основните неща - имаше картинки и на момиченца, и на момченца и в подходящи думи описано за децата всъщност откъде идват бебетата и затова може би не ме интересуваше.
Нямаше как да чувам нашите какво правят нощем, защото сме си лягали рано, а и живяхме в масивна къща, но на село пък често съм чувала как скърца старото легло в стаята им. Цял живот съм била наясно какво правят и не съм се интересувала, нито съм ги притеснявала, нито съм им влизала в стаята без да чукам.
Ти по свой си начин обаче си си набавила нужната информация за половете, което е много полезно, защото много деца остават в неведение твърде дълго и после страдат от неврози, страхове, проблеми в секса.
Нищо иначе ненормално не се е случило - като повечето деца си била - хубаво е дори, че на подходяща възраст си видяла разликата момиченце и момченце, разбрала си (по неподходящ начин, но все пак), че и баща ти има някаква роля в твоето създаване и как вашите се обичат, което пък ти е основа на теб самата за едно нормално семейство един ден.
Ако искаш обаче децата ти да не откриват сами телата си по този начин, намери когато имаш деца подходяща за възрастта им литература и ги просвещавай. Тогава няма нужда да се гледат с братовчедите си, защото ще знаят с какво са по-различни :)

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b84d8b6647
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Спокойно тва е нещо нормално в детска възраст имаше едно момиче в детската градина, което ме караше мен и едно друго момче да си показваме сещаш се и после и тя се показа и така. Та много са имали подобни преживявания като деца не е нещо извратено.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f5ac4bfe23
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Дaa, спокойно. И ние си игрaехме нa доктори, целтa естествено беше дa видим пишките нa момчетaтa, a те пък с удоволствие се прaвехa нa.пaциенти и се рaзсъбличaхa :).
Имaхме в мaзите едно голямо помещение с мaси и столове, тaм ходехме дa си прaвим прегледите. Общо взето пaциентът се събличaше, ние го преслушвaхме дaли дишa добре, сърцето рaботи ли добре и оглеждaхме оновa стърчaщото, дето ние го нямaхме. Зaвиждaх им, можехa дa пикaят прaви. Опитaх и aз, но...е, опишкaх се цялaтa. Но пък знaех кaк изглеждaт момчетaтa и че понякогa им рaсте от сaмо себе си, беше ми много интересно :).
Интересно е, че никогa не съм пипaлa, хвaщaше ме необясним свян и не смеех. Други момичетa пипaхa и дaже подръпвaхa.
A с моя брaтовчедкa се бяхме съблекли, седнaли еднa срещу други и се изследвaхме и срaвнявaхме взaимно.
Тaтко ни хвaнa веднъж с момчетaтa в мaзето. Нa следвaщият ден имaх в стaятa си еднa книжкa "кокошкaтa и яйцето". От тaм нaтaтък постоянно ме зaреждaхa с нови книги според възрaсттa. A пък aз предaвaх информaция нa всички остaнaли децa. Събирaхме се у домa или пaк в мaзето и гледaхме кaртинките, четяхме и водехме дебaти по темaтa :))).

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4373103c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Това е напълно нормално. Децата са любопитни за всичко и не правят разлика между срамно и несрамно. Всички сме си играли на такива неща и това е част от развитието. Моралът идва чак после. Не го мисли повече.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 039346908c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   абе има си секция, " Измислени истории ", все пак тук пишат и нормални хора с реални проблеми

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 57e2303c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля, че повечето от нас имат тскива случки като деца.. аз лично смятам че това е заради интереса, не осъзнаваме както правим тогава и се опитваме да разберем както правят родителиъе ни или другите хора които сме чували или виждали в такива ситуации... Когато научим за какво става въпрос, пък удва влечението към това... и така :D

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c6901b789f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Изобщо да не ти пука. Ние го правехме със сестра ми, ама не само да се събличаме ами се и пипахме, докато органите ни "пуснат кремче". Е, до оргазми нещо не сме стигали, но до силна възбуда - да.
Като си помисля и ми иде да се гръмна, ама какво да се прави - толкова беше и информацията по онова време, нито интернет, нито видео. Аз да съм бил на 10-11, а тя на 7-8.
Отдавна сме семейни, с по 2-3 деца, поддържаме нормални приятелски отношения. Понякога като си спомним избухваме в смях и това си е нашата малка тайна.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 436c101eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Нормално е да се интересуваш от разликите на противоположния пол. Дори на тази възраст това не може да се възприеме като сексуален интерес, а просто човешко любопитство. Виждала съм голи момченца, виждала съм майка ми и баща ми голи, макар и скришом. Разбрах разликите и вече не ми е било интересно. Една учителка по психология казваше, че като са били съвсем малки двамата й синове, нарочно ги е къпала гола за да не задавали после излишни въпроси.
Все още има племена, които ходят голи. Няма данни да са по-сексуални или извратени от тези, които се обличат.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: cf997db60e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Абе има нещо извратено, в нас човеците и не мога да си обясня какво е. Ако беше нормално би ли го споделила пред хора? ! За успокоение ще ти каже, че съм още по-черен от теб. Може би децата в туземските племена, за тях не е такъв интерес понеже гледат по цял ден как на родителите им висят някакви атрибути. Да е*а и еволюиралите ни същества. В Тайланд принуждават деца да се бият, в Африка деца да работят като роби, тука проституции и всякави такива. Дано да няма ад, че ми се реве...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a4ce7cc743
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Абсолютно нищо нередно не е станало. Почти всеки е имал подобни случки, нормално е.

Иначе знам как се чувстваш, защото по едно време и аз бях навлязъл в едно такова чувство на срам и вина заради такива случки със сестра ми и братовчедка ми. Работата е обаче, че тези случки са нормална част от израстването и трябва да ги приемем като такива.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4a323ad2cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами при теб оне е само събличането. Аз съм момиче на 15 и си спомням многи добре, че с моя братовчед, който е две години по-голям от мен, правихме подобни неща. Бяхме малки, и аз не знам точно колко. Той очевидно знеше повеще за нещата-беше гледал порно. :D

Един ден ме попита дали знам как се казва "това" на момчето. Аз не знаех и той ми каза :"к*р", на което аз не повярвах, защото просто ми се стори измислено. :Д Следващите дни идваше в нас и то бяхме само ние-другите по работа някъде... И той искаше да си го сложи през дрехите на моята "дупка" - да, така го наричахме хахаха-толкова малки сме били, че дори и названието на вагината не знаехме. Той си го изваждаше и си спомням, че виждах някакви малки косми и под тях пишлето му, казвах му че му е малък и той се ядосваше. И... Биех му чикии, защото той ми каза, че така му харесвало. Аз не знаех, че му правя това. Все гледаше да останем насаме и да почне с глупостите. Веднъж рязах кашкавал зад плота и го гледам идва, а в кухнята бяха и сестрите ми. Застана зад мен и започна да ме боцка по дупето-с пениса си, но аз помислих, че ме боцка с пръст. Беше ми смешно и тогава пак го извади и пак му бих... След някой-друг ден пак дойде и тогава ме попита дали искам да ми го пъхне отдолу-казах не. Попитаме :"ами тогава в дупето? "и се смееше-пак отказах и това беше. Не ме е карал насила. Не беше такъв, слава Богу. След известно време най-голямата ми сестра ми обясни какво е това "секс". Пусна на мен и сестра ми порно. Бях учудена, че съм отказала такова нещо-гледах жената в клипа как се кефеше и се чудех какво ли толкова й прави, че да стене така. :Д И така.. Разминах се с това братовчед ми да прави секс с мен.

Въпреки това той винаги е бдял над мен. Соасявал ме е от подивял бик на свобода, вефнъж си изкарах въздуха с колелото и той изтича и ми помогна - единствено той. Винаги се притесняваше за мен. Бил е много мил с мен. :)

Казах след време на едната си сестра за това, което правех с братовчед ни, но тя не ми повярва. Не си правих труда повече. Пък и той ме беше помолил да не казвам на никого. :Д

Поздрави. :))))

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8081582d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   И аз съм го правила като малка. С една моя братовчедка често го правехме, просто се гледахме, защото ни беше интересно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ab9bccb439
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Да, много пъти, дори в една стая съм бил докато са го правлеи, много добре си спомням как скърцаше пружината на кревата докато се клатеха двамата, и под душа съм ги чувал даже съм гледал под вратата на банята. Чувал съм и сестра ми когато си водеше мъже в къщи и ме гонеше от стаята да спя в хола. По късно майка ми замина за чужбина и баща ми се наточи на сестра ми, хванах го да гледа под вратата на банята докато тя се къпеше питах го какво прави оправданието му беше че ''реди обувките че са разхвърлени'' този случай го помня по добре бил съм на 13-14. И какви ли не още извратени гадости съм виждал в семейството си докато съм расъл, побоища, кръв, пиянство. Въпреки всичко не съм афектиран от това, израстнах в дегрдация и я заобичах, това което хората считат за нормално ме оттекчава.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ab9bccb439
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   До 8: Вече не е тайна, току що я сподели точно където трябва.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 26e5b71ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Демек, самото наличие на полови органи е извратено?
При човека най -извратения орган е мозъка, но ток е скрит под слоеве коса, кожа и кост. Въпреки всичко го прикриваме. Педофилията далеч не е характерна само за Третия свят. Тук е само цивилизовано замаскирана.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 1671889063
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Имал съм подобни случки в детската градина. Един път шпионирах едно от момичетата в женската тоалетна и бях много учуден, че няма същите органи като при момчетата. А другият път имаше едно друго момиче и я бях попитал защо се е родила момиче и няма пишка и я бях пипал там долу :D

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 5c3c31e33a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Не си само ти.... аз например с моята най-добра приятелка в детската градина докато другите спяха ние под юргана всаимно си пъхахме пръсти във вагината... малко днес ме е срам какво сме правили тогава....
Извинявам се ако има правописни грешки!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 520f1c969d
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

22.   Боже... направо си е страшно значи имах една позната, която на мене и на едно момченце с 2 години по малко от мене ни показваше секс пози направо и се чудех на мръснишкия и ум. А момчето много се кефеше когато тя го "яздеше" ама през дрехи слава богу..
Аз пък и тогава си имах срам и ги гледах само като ударена с тухла и това е...
Просто има хора които от малки са мръсници според мене от малки хората са личат какви ще са. Но се радвам, че моята позната не е така единствена тогава да сме били 10 годишни някъде..

Дияна

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker