Болезнен секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Болезнен секс
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 2113 пъти
Здравейте,
Знам, че този сайт се посещава от много интелигентни хора и затова реших да задам въпроса си тук.
На 20 години съм и преди 21 дена правих секс с приятеля ми за пръв път. Беше изключително болезнено преживяване, въпреки че той беше много внимателен и като цяло пооправихме ситуацията с техники на дишане и т. н. Следващите два три пъти ме боля почти както първия, но предположих, че е нормално. Вече обаче мина цял месец, правили сме го около 10-15 пъти и мен отново ме боли, особено при първото проникване. Стараем се винаги да съм добре овлажнена и т. н. Дори след половия акт продължава да ме боли или по скоро е изтръпнало.
От около седмица се усеща и сърбеж в областта на влагалището, също така и болки в долната част на стомаха-областта на матката. Сърбежът сякаш започна да намалява обаче. Не знам дали е възможно това да е ефект от противозачатъчните, а и по принцип имам много болезнена менструация.
Та въпросът ми е дали е нормално да ме боли толкова или това са симптоми на някое заболяване. Ходих на гинеколог преди около 15дена и всичко беше наред.
Благодаря предварително за отговорите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0c2bd64a4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не смятам, че имаш проблем заради противозачатачните. По-скоро не успяваш да се овлажниш достатачно. Задължително повече любовна игра, а и задължително лубрикант и то много. Ако не ползвате кондоми - можеш да вземеш и неща като възелин, бебешко олио за овлажнител, защото лубрикантите пък са на водна основа и изсъхват бързо - те се ползват заради кондомите.
Дискомфортът, който чувстваш е от механичното триене на „сухо“. Препоръчвам ти да спрете за 2 седмици със секса и да минете на Петинг - взаимно задоволяване с уста и ръце.
Според мен просто не си била готова за секса или си имала някакви прекалени очаквания и изопачени представи за него. Да почнеш рано сексуален живот не е много препоръчително, но и късното започване идва с проблемите си. В твоя случай най-вероятно не можеш да се отпуснеш с мъжа, а първото разочарование води до очаквания за ново и ново и то се случва.
Най-големият сексуален орган на човека е между ушите му.
Твоята вагина няма проблем - тя е направена така, че да може да ражда дете от 3-4 кила, а и нагоре (има такива случаи), та с един пенис ли не може да се справи? Когато обаче не си влажна и възбудена достатачно (и заради мислите в главата си), то се получава едно триене на сухо и от там и болката.
Разочарованите очаквания разбиват всеки следващ опит, а вече си и наранена.
Просто 2 седмици пауза, НО задължително с Петинг и ползвайте неща като бебешко олио, възелин и няма да останеш разочарована. Знай, че има и жени с недоразвити жлези - възбуждат се, но не могат да достигнат нужната влажност. Има и възможност заради хормоните да имаш сухо влагалище, но при съвременните трето поколение хапчета не смятам, че е от това - твърде ниско концентрирани са.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8baf1302d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Възможно е да има хормонален проблем точно заради противозачатъчните. Аз имах болки, когато ми беше спряла менструацията, въпреки че години преди това водех нормален полов живот.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f96ece86b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   На преглед при гинеколог

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8064fb0004
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отиди на няколко гинеколога, а не на един само! Отиди на по - обстоен преглед. Може и да е от по - груб секс, може да не си пасвате по размери - т. е. твоето влагалище да не е еластично и да си твърде тясна, а неговия размер да е твърде едър за теб, може и да е от недостатъчно овлажняване, но може и да е от някоя раничка на влагалището или на входа на матката, може да са кисти, може да е всичко...
Може да не е добър гинеколога, може да не е хванал по погрешка нищо, може да е всякакъв.
Отиди поне на 4 - 5 гинеколога, и ако от тези 5 поне двама ти открият едно и също, се замисли дали не е това.
В никакъв случай не им позволявай обаче да ти изписват каквито и да е било хапчета или лечение, докато не си сигурна вече какво ти е!
Успех!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker