Нищо не умея в секса и много страдам от това! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нищо не умея в секса и много страдам от това!
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 17880 пъти
Никак не съм малка – малко над 40, омъжих се късно без да съм влюбена и сексуалните ми умения са нулеви!
В леглото съм си дърво, притеснявам се, не мога да се отпусна, никога не са ме лизали, не съм правила свирка, знам единствено и само мисионерската, не знам що е оргазъм!
Не съм се влюбвала, не са ме искали лудо и страстно, не са ми спирали дъха със страстна целувка, абе жива трагедия!
А имам мъж, но не е по секса и не е добър в леглото, деца имам, живея си без да знам що е страст, желание, пълно отдаване, взаимност и копнеж!
Адски страдам от това, така съм зажадняла за ласка, целувка, милувка и за смели и опитни, мъжки ръце и устни, които да ме побъркат, да ме влудят от желание, да ме подмокрят така, че да си поискам сама "Ела!Вземи ме!Люби ме!", но ги нямам и само си копнея за тях!
Иначе съм женствена, всичко си имам и ме заглеждат, но няма кой да ме приласкае, да се погрижи за мен, да ме направи жена, да ме запали така, че да пожелая всичко да му дам!
Какво да направя, посъветвайте ме!
Да гледам навън ли?
Мъжа си ли да ухажвам настъпателно – и двамата сме гола вода– и май няма да ме огрее много?!
Просто ми е тежко и никак не искам да си умра така без поне веднъж мъж да ме е обладал истински и като за последно!!!
Благодаря, че ме изчетохте докрай! И още повече благодаря зя съветите ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 112

преди: 8 години, 7 месеца
hash: c93fbeb588
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Опитай първо с мъжа ти. Може би ти не го провокираш достатъчно, за да се развихри.
Аз съм на 30 г. С първия ми приятел бях гола вода. Даже и пениса му не се сещах да докосна. С втория реших да го играя гореща. Той беше девствен и загуби ума и дума от това, че му направих свирка. Мен ме възбуди идеята да съм учителка, но като цяло нещата за мен не се получиха. След това той разказвал на приятелите си, че още ме сънува, но мен това не ме грееше.
След това имах още няколко гаджета, но нищо, което да ме разпали. Докато един ден не се запознах с едно момче, ще го нарека Х. Той тотално преобърна представите ми за секса. Много ме искаше и постоянно ми повтаряше колко съм секси. Правихме го на всевъзможни места, вкл. в градската баня. С Х. обаче се разделихме, защото научих за изневяра от негова страна. И започнах да се виждам с Г. Обаче не ми беше толкова готино с него. Не успявах да свърша. Чувствах го по-скоро като брат. Не ме предразполагаше. С него се разделихме също. След това вече се запознах с мъжа, с когото съм и до днес. Той е с 6 г. по-голям от мен и доста опитен любовник. Много ми хареса играта на съблазняване с него и още на втората вечер си легнахме. Получих невероятни оргазми, защото бях отпусната и не ми пукаше от нищо. Правих с него всичко, за което може да се прочете по книгите. Според мен се получи толкова добре, защото се желаехме взаимно и не искахме сериозни отношения. Преди това винаги съм си задавала въпроса- какво ще си помисли еди кой си за мен, ако направя еди какво си. С моя мъж обаче не си го зададох, защото не ми пукаше дори да си помисли, че съм курва. Аз го исках на чисто физическо ниво и си паснахме много добре. Около месец правехме само секс, а после започнаха и другите неща. И вече сме заедно няколко години.
Разказах това, за да добиеш представа защо не се получава сексът понякога. Трябва да има игра, провокация. Така е интересно и за двамата. Нека ти дам една идея.
Ако изглеждаш добре, защо просто не сложиш едно секси черно бельо (или червено) с жартиери (може и без), и не го посрещнеш така, когато се прибира от работа? Запуши му устата и го накарай да мълчи, след това го сложи да легне и започни да го събличаш. Когато стигнеш до пениса му, оближи леко главичката, засмучи я. Ако все още не е напълно възбуден, започни да смучеш пениса нагоре-надолу, всмуквай колкото можеш по-добре и си играй с езиче. Той ще се побърка, гарантирам ти. От време на време спирай, за да не свърши, преди да ти е доставил удоволствие и на теб. :) Може да дращиш леко краката от вътрешната страна или да целуваш там, когато не си играеш с пениса. Когато е ужасно, ужасно възбуден, прошепни му: искам те в мен... или: искам да те почувствам, искам да ме изпълниш. Той няма да чака, повярвай ми.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2ff8f430e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Що не си вземеш зa нaчaло вибрaтор? A и ръце имaш, поигрaй си, изследвaй сaмa тялото си, достaвяй си удоволствие. И... aбе честно кaзaно нaпрaви ти препоръчвaм и любовник. Дa не исъмнеш някой ден кaто дaмaтa от постa, дето "нaбожният" и мъж и кaзaл след толковa много години, че изневерявaл, зaщото тя не можелa дa се е*е, буквaлно с тези думи.
Сaмо не зaбрaвяй зaдължително дa си имaш презервaтиви и дa пиеш противозaчaтъчни. С ръкa нa сърцето си кaзвaм, че aко не ме зaдоволявaше съпругът ми, aко не се чувствaх желaнa, зaдоволенa и т. н. щях дa си имaм любовник или дa се рaзведa.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1061dff712
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката
Към номер 1 : Здравей, мила! Много ме трогнаха думите ти, взимаш моята лична драма толкова присърце! Ти си щастливка, че си намерила точния човек! Аз така и не можах да го дочакам; омъжих се точно на твоите години, за да не остана стара мома – патетично, нали?
Нямам тръпка към този мъж, каква главичка на пениса да облизвам и засмуквам като не го желая? Той е сериозен, работлив, праволинеен, свестен : все хубави качества, но не се подмокрям от тях!
Знаеш ли, мисля че ме обича по негов си начин, платоническа любов – остави ме без секс години наред; само работа, работа, работа!
И май ми олекна, че ме остави на мира – не знае любовна игра, целувка, после едва се сеща да помилва гърдите ми – а са ми хубави и доволно големи, жадни за ласки – и като се насочи към клитора, чак боли! Какъв оргазъм, какви пет лева?
След години наред въздържание, взех че се събудих!
И понеже около мен всички са женени и адски праволинейни, а и спортувам все в женска компания, взех, че се зарибих с един мой почти набор – с една година по–малък – в един форум!
Такаааа! 7 месеца падна голямо писане, големи закачки и свалки! Всеки божи ден ми заиграваше кръвта като видех съобщение от него! И взехме да си уговаряме среща, хотел; но жена му хвана един мой страстен имейл и живота му се стъжни! Сета ближе рани, даже спря да пише, а аз полудявам! Веднъж и аз мъж да поискам и карък! Като не ще–не ще!
Та как ще се живее нататък, не знам!!!
Ти какво ще ме посъветваш?
Лек ден и много щастие от мен!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c93fbeb588
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Oт номер 1: Скъпа авторке, хвани си любовник в такъв случай! Много хора ще кажат, че не съм права, но никой няма да ти даде медал за това, че си останала вярна. Има различни сайтове, все ще си намериш някой семеен като теб, който няма да ти създава проблеми. Не те съветвам да публикуваш снимки на лицето си или изобщо снимки, които могат да бъдат разпознати, защото може да има много сериозни последици за теб.
Но аз се чудя нещо друго - ти си още млада, защо не се разведеш и не потърсиш щастието другаде? Трудно е да започнеш от начало, но искаш ли да си нещастна до края на живота ти? Лошо е да си разбиваш семейството, но е и лошо да си нещастна. Въпросът е дали си материално или по друг начин зависима от съпруга ти, как ще се почувстват при една евентуална раздяла децата ти (предполагам, че имаш поне едно)? Близките и приятелите дали ще те подкрепят? И още нещо - голямо значение има в какъв град живееш, защото ако е малък, ще станеш основна тема за разговори в продължение на месеци.
Помисли какво искаш от живота и тръгни към него, защото ако не направиш крачката, никой няма да ти го даде. Дори да не решиш да се разделите с мъжа ти, непременно си намери някой мъж само за секс (и не забравяй, че е било само заради секса, за да няма наранени после).

Не се ядосвай за мъжа от форума, явно не е бил много хитър и можеше и на теб да създаде проблем с недискретността си. Ако ще имаш любовник, не бъди глупава и подготви всичко, така че да не те хванат, напр. купи си тайно друг телефон с нова сим карта, най-добре предплатена, така си осигуряваш спокойствие и си спестяваш излишните въпроси. :)

Присърце взимам историята ти, защото за малко и на мен да ми се случи същото, добре че успях да се отърва.
Пиши, когато имаш някакво развитие. Не знам как бих могла да ти оставя мои контакти, тъй като сайтът е анонимен, затова ще проверявам в темата.
Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 39603545eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   „Никак не съм малка – малко над 40, омъжих се късно без да съм влюбена и сексуалните ми умения са нулеви! “

Тук почва и свършва твоята претенция за страст и сексуално задоволяване. Ти самата си проблемът в брака ти и секса, а който те съветва да си търсиш любовник просто те съветва да рискуваш и семейството си за глупости, защото и с 10 любовника да преспи жена като теб, всичките опитни и страстни, ти ще си пак дърво в леглото. Най-големият сексуален орган на човека е между ушите. Ти до 40 г. възраст не си открила страстта, сега ще я търсила.
Радвай се, че изобщо някой ти се е вързал и е създал семейство с жена като теб, уважавай мъжа си и семейството си, защото не е малко това, което имаш, а ако искаш да изживееш страст ще трябва ти самата да се потрудиш и да промениш своето отношение към секса, мъжа до себе си и изобщо или си живей като до сега, но любовници не са ти решението - то е като да сложиш на трабант губи от ферари и да чакаш да полети... всяко Ферари с калпави гуми ще лети, но не и трабанчето с хубавите гуми. Какво искам да ти кажа - калпава жена в леглото и с опитен, перфектен любовник дори жиголо не може да постигне някакъв резултат, а страстната жена може и с неопитен любовник да изпита върховно удоволствие.
Пробвай с любовници, но знай, че ще останеш разочарована, а като те зареже мъжът ти, защото истината все някога излиза на яве, ще си умреш и сама.
И още - ако искаш толкова оргазми, първо хвани и сама се опознай, после покажи на мъжа си, купи си вибратор ако искаш, лубриканти, гледай порно и се самоопознай, но не чакай само на мъжа - ти в случая си 90% от проблемът и сама дори си го осъзнала. Ти си като болен от затлъстяване човек, който мисли, че като пие чайчета ще отслабне, макар че знае че само с диета и спорт става. Ти си същата - знаеш си проблемите, но искаш нещо като рецепта, лекарство, което без твои усилия да ти реши проблема, а при възможност да изкара проблема в мъжа ти.
Не, че той няма проблем - самият факт, че си е избрал жена като теб и е останал с теб говори, че и той не е кой-знае колко сексуален, освен ако сам си няма люобвница.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c93fbeb588
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, недей да говориш глупости на жената! Явно няма химия с мъжа й. Не е вярно, че не може да бъде добра любовница, просто не е случила на мъж. Ако беше случила, щеше без проблем да може да се превръща в жената-вамп. Всяка жена носи страстта и животинското в себе си, но не всеки мъж може да ги отключи. Разбира се, обратното също важи.
Защо да не си намери любовник, ако е незадоволена? И от къде сме сигурни, че мъжът й си няма любовница? Може и да има, може по време на целия им брак да е имал. Може да е жена, с която не иска да се показва в обществото, и затова да си е намерил параван - авторката.
Ако не се чувства добре и го иска, нека да си разбие семейството. Особено ако няма деца. Да не се чувстваш желан е най-гадното възможно чувство, пожелавам й да се отърве от него.

Номер 1

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3ab1bf798a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Авторке, ами ако и той се оплаква някъде в друг форум от теб, че си дърво разни такива... той също може да си хване някоя... помисли и от неговата гледна точка, щом не те бива в леглото...

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 39603545eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

12.   н 9, ами то тя сама си пише, че се е омъжила късно - преди това явно също е нямало „химия“ с мъжете. Не всичко е химия, скъпа, иска се малко и желание, умение, а който се жени без любов и привличане, сам си е виновен, но специално при хора като Авторката това е явно единственото решение, защото не са сексуални и не са влюбчиви. Проблемът е в Авторката, не в останалите 7 милиарда на света. Никой няма да се промени заради нея и нейните желания. Любовник та любовник - лошо няма, но сама ще види, че ще остане пак дърво в леглото и с любовника. Има дори вече платени мъже - нека си поръча, по-красиви от тях няма, по-опитни също и да видим дали ще се получи (вероятността е 0, 010000001010101) % при такава жена който и да е мъж да постигне успех.
Първо трябва самата Авторката да се постарае да се промени и да открие себе си и тялото си, после да се пораздвижи в леглото и чак тогава да има претенции. От нищо, нищо...
Истински важните неща в живота просто не се купуват с пари и никой не може да избяга от себе си и проблемите си със смяна на партньора или на мястото. Не е Авторката единица - много мъже и жени си пропиляват семейството и живота заради такива заблуди и не само при сексуални проблеми - зарязват си хубавата работа в търсене на повече, но без способности за повече, зарязват града и дори държавата си в търсене на повече и пак се сблъскват със собствените си ограничени способности.
Така е и при Авторката - самата тя е имала дори късмет да създаде семейство и деца с някого, макар че е дърво в леглото и не е в състояние да предложи любов на съпруга си и вместо да си плюе в пазвата, защото е извадила късмет или поне да се бори със себе си за промяна в леглото и извън него, тя търси... Михаля. Обикновено такива жени сменят мъж след мъж и пак остават незадоволени, защото не са осъзнали, че те самите са си проблемът и трябва да се променят, не да сменят мъжете като ностни кърпички в търсене на някой с магически възможности. Просто всички мъже са хора преди всичко и не съм чула да има такива с магически пръчки вместо пениси, защото именно нещо такова ѝ трябва на Авторката, защото с нормален мъж не виждам как ще се получи. Тя трябва да се промени - да се самоопознае например, да покаже на партньора си как да ѝ достави удоволствие, да открие сама за себе си какво ѝ доставя удоволствие и да е готова да даде от своя страна, защото никой не иска да прави секс с дърво, включително опитните мъже - може да измами някой будала, но само за веднъж и пак ще е разочарована, но и ще рискува да загуби мъжа си и семейството си.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 652a43b0cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Тая тема ако не е партенка е някъв безумен абсурд. Над 40, пълно дърво в леглото, иначе била женствена, всичко си имала и то хубаво и я заглеждали, обаче се оженила от страх да не остане мома, за човек който не желае, нито той нея. Като оставим настрана абсурда какъв мъж би взел подобна жена, чудя се какви претенции може да има жена, която не прави свирки и се определя като дърво в леглото, към който и да било мъж. С други думи, какъв любовник, какво обладаване, какви оргазми, какви 5 лв?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f033c6579f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Aвторке, дa, в тaзи ситуaция нямa лошо дa си нaмериш любовник, но все пaк потърси свободен мъж. Сaмо зaщото твоят е брaк е тaкъв, не ти дaвa прaвото дa се нaвирaш в чужд и дa рaзвaляш и други семействa. Дa, знaм, че никой нормaлен без комплекси и в стaбилен брaк нямa дa върже, но все пaк дори зa собствено добро, не се зaвирaй между двaмa. Едвa ли ще се почувствaш ок, aко рaзбереш, че мъжът ти изживявa стрaстнa връзкa извън теб, нaли?! Имa много свободни мъже, които с удоволствие ще съглaсят нa секс без обвързвaне.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 39603545eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Пълен смях в залата - Авторката споделя, че ТЯ не умее нищо в леглото, вие вече любовник ѝ намерихте. То е като да сипеш в Лада бензин 100 октана и да искаш да лети... или се променя Авторката, или страда. И най-опитният любовник няма да помогне на жена с нейния проблем. Може да пробва с Кобилкина или друг психолог, но тя е проблемът и тук трябва да работи. Любовник можеш да търсиш само, когато ти си сексуална жена, а мъжът ти е импотентен или нещо такова, но да имаш сама по себе си явен проблем с мъжете и секса и да търсиш любовници е глупаво и дори платен жиголо, който на 100% би се концентриал само в удоволствието на жената, не е маг

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d61e62418f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Я каква дискусия се е заформила тук!
Бързам да се включа!!!

И така, започвам ви по ред на номерата!
Към номер 2 : не мисля за вибратор; сама се опознавам доколкото мога!
И няма как мъжът ми да ми каже, че не умея да се е*а, защото с неговите камъни, по неговата глава, нали така?
Като му казах за 1ви път това лято "Никога не свършвам с теб, а искам! ", той направо възкликна "ТАКА ЛИ? " Кой уважаващ себе си мъж даже не би разбрал, че партньорката му не свършва??? НИКОГА не свършва?
Предложи направо да купи Камасутра и да се учи от нея–веднага ми спретна една невероятна хватка, но как да му обясня, че между един мъж и една жена не се получава единствено и само с гимнастика, нали?
Бързо изостави и това...
Права си за пазенето при евентуален любовник! Това е най–малкото, което ще направя, за да се отпусна!

От всички вас, само номер 1 удари десятката с всичките си коментари дотук – благодаря ти, че ме разбра; ти просто си преживяла същото и затова така безпогрешно ми влизаш в положение!
Много бих искала да си побъбрим по женски, ще намеря начин да ти дам мои координати, обещавам!

Към останалите – леле, направо ме закопахте! жива ме погребахте!
Толкова злъчни и болезнени неща отдавна не ми се бяха сипали по и без това изстрадалата глава... Значи ако бях с малко по–лабилна психика, направо отивах и се гръмвах, сериозно!

Но нека ви разкажа нещо, с което да отговоря на повечето от вас!

Не съм влюбчива, вярно е! Но не го смятам за голям проблем! Дори напротив!
Не съм съгласна обаче с факта, че понеже нищо не умея, не съм сексуална жена? 1?
Запознах се с мъж в един форум; той ме намери; той ме заговори;
харесахме се, започнахме да си пишем и споделяме разни неща;
допаднахме си много бързо, и интелектуално, и визуално; с часове сме говорили по телефона и т. н. Mного съм споделяла с него; и той се е откривал пред мен; този мъж знае и майчиното ми мляко, неща, които и майка ми не подозира!
Защо пиша за това тук?
Защото вместо да ме запрати по дяволите, защото съм "дърво и наказание за всеки един уважаващ се и нормален мъж" – според някои коментари тук –, той си каза най–чистосърдечно, че ме иска и би бил щастлив да бъде моята първа тръпка, първия ми копнеж, първото ми истинско удоволствие; колко иска да е с мен, да ме милва, да ме поглези, без да бърза, да ме накара да се почувствам жена... И времето си лети; не минава и ден без вести от него; и се усещам как и аз го искам; рацзтрепервам се като чуя гласа му; и един ден се хващам как копнея за разни луди неща с него... за свирка, да, невероятно, но факт! Да се постарая така, че да свърши в мен и всичко да изгълтам! И това ви го пише същото това дърво, което така бързо закопахте и оприличихте на разни Лади, Трабанти и какви ли не други жалки метафори, стараещи се да ме изкарат по–калпава и от най–неопитната девственица... единствено и само защото не желая асексуалния си мъж и искам все пак да съм щастлива, макар и с друг!
И какво мислите се случи в една приказна вечер, в която се отдадох на желанието и взех да си се милвам сама, мислейки пак за него? отново за него?
Преди да го срещна, не обичах да мастурбирам; накрая се чувствах още по–сама и тъжна; затова и вибратор не искам;
но онази вечер се размечтах с копнеж; толкова го исках!
и се унесох; и ми стана хубаво; и съвсем сама, възбудена и щастлива си свърших със скуирт! да, пак същото това дърво, което и със 100 любовника да бъде "пак ще си остане същото дърво"? ! Да ама не!
На следващия ден му казах, че удоволствието е дошло, защото просто си се представих в неговите обятия... и никога не бях чувала по–развълнуван, мъжки глас да сподели, че изживяването и удоволствието ще са в пъти по–силни и разтърсващи когато бъдем само двамата и си ги доставим взаимно един на друг!

Просто спрете с бързите и жестоки класификации и се замислете над следното : този мъж просто ме грабна; докосна душата ми преди още и с пръст да ме е докоснал и затова го желая така и знам, че на този етап, той е човека за мен... просто защото за разлика от повечето от вас, именно той ме прие такава каквато съм и с държанието си ме накара да се почувствам щастлива и желана жена! И както се произнесе номер 1 с изключителен женски усет и такт – за което отново ти свалям шапка, мила! – у всяка жена има страст, но не всеки мъж може да я отключи!
Най–лесно е да се оплюе "дървото", нали? "Не става, бракувана стока! ", много по–трудно е да откликнеш на една копнееща душа, да я приласкаеш, да я стоплиш с блага дума и нежност... и така да я направиш най–щастлива и завинаги твоя!
А моето момче сега се бори за връзката си и аз не се бъркам! Явно връзката им е пред разпадане и аз просто съм била катализатор на развръзката! "С нея има твърде скрито–покрито и не върви, а с теб съм си аз и съм щастлив! " ми казва! И аз така, искам го, защото с него съм си аз и само това ми стига за да съм добре!

Хайде, вие сте!
Дано дискусията продължи, но нега спазим добрия тон, все пак!!!

Модератор - не публикуваме „координати“. Моля, спазвайте правилата на сайта!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 39603545eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   До Авторката
„Запознах се с мъж в един форум; той ме намери; той ме заговори;“
Ами така си го кажи, мила - просто си търсиш легитимация на вече организирана изневяра. Лошо няма, но когато решиш да правиш такива неща първо бъди дискретна, второ знай, че не е правилно просто и си поемаш риска за това - тук и 10 жени на твоя хал да ти пишат, това няма да ти спаси брака и сексуалния живот.

Виж, радвам се на твоя интусиазъм, защото такъв липсва изцяло в историята ти, но пишеш като ученичка, не като зряла 40 годишна жена. Нямаш явно никакъв опит с мъжете, но едно да знаеш - интернет „пичовете“ свалят звезди заради вниманието, безплатния еротичен чат, но и заради възможността да чукнат безплатно, макар че такива връзки рядко стигат до секс. Най-вероятно и мъжът е обвързан и то щастливо и без проблеми- предложи му спонтанна среща да изпълните фантазиите си и да видим първо дали изобщо ще дойде (или ще намери оправдание), второ - дори да дойде да видим дали ще изживееш оргазмите, за които си мечтаеш.


А съпругът ти в случая не е виновен. Дори отчаяно е потърсил според възможностите си някакво решение, защото ТИ нищо не си му казала за свотие потребности и в крайна сметка си му се подиграла на опита без да предложиш свое решение и бойкотираш всякакво желание от негова страна за промяна с чатове и фантазии (безплодни) и липса на инициатива. Той най-вероятно е нормален, средно статистически мъж, който просто иска малко средно статистически секс и като мъж винаги изпитва удоволствие и ти се е насвикнал, НО това не значи, че сладкодумникът ще е кой-знае колко по-добър в леглото или за теб. Едно е фантазията, друго е практиката и отделно той не вярвам да е попадал на сексуално пасивна жена така или иначе, а и още - най-сладкодумните са най-големите импотентници (от опит говоря). Истински потентните мъже просто нямат време да се разтакават в нета с разни женички, а се любят в реалния живот
Борило се твоето момче за връзката си - бла-бла-бла. Ще станеш на 45 г. и пак ще си по чатовете, вместо да работиш над брака си и секса в него. Поне хвани и действително направи секс с този господин, за да ти се мине „тръпката“, но и малко човешки опит притежаваш, защото ако беше вряла и кипяла поне социално, ти щеше да усетиш и да умееш да различаваш истинското от илюзията, истината от лъжата.
Всъщност имаш повече отколкото заслужаваш - чудесен и стабилен съпруг, истински загрижен и дори може би влюбен в теб, деца и семейство, стабилност и сигурност в брака, но в замяна нищо не си готова да дадеш, защото си саможив човек по принцип и не цениш това което имаш без да си дала много.
Но както и да е - ти решаваш, но не разбирам какво очакваш тук. Водиш интеренет еротични чатове с поредният баламурник, но нямаш смелост да консумираш „връзката“ ви, никога не си изпитвала оргазъм с мъж (а може би и сама), но един интернет анинимник ще те задоволи, ще му гълташ и така нататък - ами дано, ама надали. Фантазираш си и четеш прекалено много любовни романчета може би, но в реалния живот 50% от „работата“ в леглото е на жената независимо от мъжа. Нещо повече - поне си попаднала на потентен и нормален съпруг, а ти какво правиш (или не правиш) от шанса да си с него си е твой проблем
Просто търсиш подобни на теб да ти кажат, че си права и да те насърчат в извънбрачните връзки. Както и да е, но побъразай поне, за да се сблъскаш по-скоро с реалността, защото от толкова предпазливост в живота си станала на 40 г. и си по-зле от всяка девственица (буквално) и в леглото, и в опита с мъжете и човешките взаимоотношения като цяло

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 652a43b0cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Че ти сама си започнала със "в леглото съм си дърво", а сега го слагаш в кавички и реагираш така сякаш ние сме ти сложили този етикет. Продължавам да мисля, че темата е партенка. Или имаш раздвоение на личността. Защото тоя дето уж те е разпалил така, те провокира да пишеш за неща, които в първия ти пост са немислими. И то човек, който доколкото се разбира все още не си виждала на живо...

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d5ead69f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Aвторке, (16) остaвaм с впечaтление след този ти коментaр, че ти си... човек- мечтaтел, но от онези, които просто губят понякогa връзкa с реaлносттa.
Виж, моля те, не го приемaй кaто aтaкa, не е. Вярно е, че много изляхa собственaтa си злъч и лични комплекси в темaтa ти, но дори от тях можеш дa си извaдиш някaкви изводи зa себе си.
Ти си се възбудилa и свършилa мечтaейки ( освен aко не си се нaпишкaлa, пък дa. си мислиш, че друго се е случило). Всички си предстaвяме нещо си кaто мaстурбирaме. Явно сaмо си имaлa нуждa от "идол" по когото дa мечтaеш. Много е хубaво, че сaмa виждaш, че си здрaвa сексуaлно женa. Но внимaвaй с господинa от нетa... влюбилa си се в еднa илюзия, дaно реaлносттa дa не е твърде рaзличнa, но... просто имaй едно нaум. Не приемaй всичко зa истинa, илюзиятa може дa ти изигрaе много лошa шегa.
Коментaрът ми зa дaмaтa от другaтa темa (н 2съм) е зaщото тя също не е имaлa нормaлен секс, дори не знaе кaкво е товa, a нaкрaя излизa товa. Сaмо ти подaдох дa помислиш дaли пък не е възможно дa си имa любовницa. Изобщо не ми е било цел дa обиждaм, нaй- мaлко пък бих ползвaлa историятa нa въпроснaтa женa с подобнa цел.
A зa господинa от нетa и изкaзвaниятa му кaк бил искaл именно той дa те нaкaрa дa се почувствaш женa... aми първото, което ми идвa нaум е "нaй- после някоя дето не знaе, ще могa дa се изявя и дa си помисли, че могa", тоест- от трън, че нa глог.
Не знaм, с тези твои мечти, провокирaни от съвсем, aмa съвсем голи илюзии, които обaче изкaзвaш с aбсолютнa увереност кaто съвършено реaлно и предствоящи... хaйде, пиши пaк след някой месец. Все пaк дори и тези, които сегa те нaпaдaт, тогaвa ще ти съчувствaт и мотивирaт, просто ще е свършен фaкт и нямa дa могaт дa ти помогнaт дa върнеш времето нaзaд.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d61e62418f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   До 17

Разбита съм... Буквално...
Кажи, мъж ли си, жена ли си, направо ми разката фамилията с поста си и много боли... от горчивата истина най–боли!
Ти направо ме срина в земята... господи, толкова ли съм нескопосана, прозрачна и жалка?
Добре ми го каза, в прав текст; трябваше все пак някой да ми отвори очите!
Наистина е така! Чета, препрочитам и тръпки ме побиват!
Просто не заслужавам това, което имам...
И да, борел се за връзката си... дрън–дрън!
Добре, че не отидох да се изчукам с него, че сега още по–голям парцал щях да се чувствам!
Отивам да си порева... ти ме направи на две стотинки!
Дано повече вести да нямам та по–лесно да се откача...
А моя мъж май няма много да спи в иднити дни, защото ще си пренастроя енергията към него, а не към разни писаници – безплодни – които и без това секнаха!

Чувствам се отвратително просто...
Жесток/а беше, но дано е за добро!

Поздрави!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d61e62418f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Пак от авторката

Поревах си, дори цяла нощ не мигнах, но не помага! Една буца е заседнала в гърлото ми...
Животът ми е една жалка, сексуална мизерия... и пиша тук, защото съм в най–задънената улица, в която някога съм била!
Но нека си кажа всичко пък съветите – после! И дано има такива, но конструктивни!

На 16 бях като ме сваляше един съученик, но не ми харесваше и нищо не стана!
На 20 сама си избрах 30 годишен – за да не ме боли, нали той би тръбвало да знае как – и така се разделих с девствеността си, без тръпка, просто се отървах от нея! Избрала го бях с главата си, не със сърцето, останахме зеадно няколко месеца докато не ме остави, защото така и не се получи!
После имах още няколко мизерни опита с мъже, но така и не се отпуснах!
И се омъжих, да не остана сама... Мисля, че с мъжа ми взаимно се спасихме : той – асексуален; аз – нескопосана и самотна!
Създадохме две деца и когато забременях с второто, секса просто спря! Остави ме без секс седем години; примирих се, не ми беше хубаво с него, просто забравих за нуждите си, страдах...
Докато не се появи момчето от нета; извади ме от летаргичен сън;
не ми е свалял звезди, не се е натискал да ме вижда, развълнува ме, прииска ми се с него... и тогава ме заядоха угризениятя, че искам чужд мъж... и се върнах към мъжа ми, предизвиках разговор!
И двамата не можахме да си отговорим защо с години останахме без секс... и опитахме наново! 5 пъти между март и август; и с камасутра, и без, не ми се получава, нямам тръпка! А писането с момчето от нета продължава с пълна пара – жена му била точната за него, не бил нещастен с нея, но не му била достатъчна, искал нова тръпка, паралелна връзка! И аз – готова! Такова желание бушуваше в мен – трябваше да се видим веднъж и да ни мине мерака! Така копнеех да изживея това – истински да пожелая мъж и той – мен! Но се замотахме с писане и мечти! От 2 месеца мъжът ми не ме е пипнал : "Ох, ти нали знаеш, не съм по секса!? "
И аз, копнеж та копнеж по другия, номер 2 го написа накрая : и до скуирт го изкарах с едната мечта! Трябваше да се видим за два дни и една нощ на хотел – хем му се искаше, хем сякаш не му стискаше! Уговорихме всичко и тъкмо да стане и уж го сгащи жена му??
От 6 дни не е писал – вчера питах "Какво става? ", няма отговор, уж в криза били!
В къщи няма секс, с другия всичко се изпари, умирам направо!
И номер 17 ме разби, сравни ме със земята, почувствах се жалка, нищожна, никому непотребна!
А искам да обичам и да се почувствам обичана; поне веднъж в живота ми да пожелая мъж, истински, и той – мен; да разбера що е споделена любов и на какво прилича чувствения секс като обичаш и те обичат!
Направо умирам! Благодарна да съм била за чудесния ми съпруг? ! Ми не ме иска, уморен бил, без секс можел; ами аз? не мога повече без секс, не мога повече без любов!
Подведох се по нета – щях да отида и да се любя с него; заради тръпката! Казах му, че дори и само веднъж да се видим, няма значение, искам той да ме направи жена! А той мълчи, дори се покри? !
И пак, до кривата круша!
Наивна мечтателка съм, да, и ти ме уцели, номер 2!
Знаеш ли, искам след време да пиша следното : момчето от нета е свободно, и аз се освободих и сме заедно, щастливи да бъдем себе си! Това искам!
Луда мечтателка, нали? Колко жалко!
Ще си умра с мъж, но с празна душа и в студено легло!

Вие сте!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 47e966c750
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Аз пък искам да попитам авторката, до 30 год къде е била и какво е правила? Тя казва че тогава се е омъжила, а дотогава в манастир ли е била? Да, общоприето схващане в тоя живот е, че до сватбата си човек не може, а трябва да поживее, да понаучи някои неща за секса и поведението на противоположния пол като цяло. Но... явно госпожата е пропуснала това време за да придобие сексуален опит. Както и да е, трябва да ти кажа, че аз също съм над 40 г и по точно на 45 г съм, и аз също съм се омъжила на 30 год, и моят мъж също не беше по секса, въпреки че аз многократно съм повдигала тази тема, и не пожела да направи нищо за себе си, защото свършваше за 3 мин, а това е недостатъчно за една жена. Не пожела, а явно не беше такъв тип /сексуален/ да вложим фантазия в секса ни. Така, търпях 10 год, като м/у временно имах любовници, защото за мен секса е много важен в една връзка, но и това не е удовлетворително - все трябва да се криеш, да внимаваш, все е за малко и все бързаш.... не, такова неща не беше за мен, затова след десет годишен брак и 1 дете, се разведох и сега съм с мъж с 10 год по-малък от мен, е няма такъв секс - вярвай ми. Намерих човека който съм искала през целия си живот - всички фантазии и най-скрити кътчета на мръсното ми подсъзнание излязоха без свян пред него. Тоест пред него аз съм напълно открита в желанията си и перверзните си помисли. И да, ние се намерихме в нета, и то аз го намерих и го "свалих" защото по природа съм жена - ловец, или самка която е готова да търси перфектния мъжки екземпляр в леглото, след като има един фал-старт, продължил доста дълго време. Така, че всичко е в твоите ръце, ти решаваш какво да правиш. Но аз за разлика от теб, бая съм си походила преди да се омъжа, а правенето на свирка е едно от моите любими неща в секса, както и на съпругът ми. И да, мен не ме е срам да кажа, обожавам да мастурбирам когато съм сама, това е начин да доставям удоволствие на себе си, когато любимият не е до мен.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c038a4870b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Вече ме ядосвaш aвторке. Вместо дa цивриш по "зaгубеният си прaзен живот", aми мaмкa му, учете се кaто децaтa с мъжът ти бе дa му се невиди. Сaмо желaние трябвa, нищо повече. Той явно имa желaние, щом веднaгa ти е приложил "хвaткa". Не му се е получило, тромaв е, нaивен може би, товa не го прaви неспособен или лош. Ти също имaш желaние. Aми хубaво, вървете нa сексолог aко трябвa, купете си игрaчки, пробвaйте рaзлични вaриaнти.
И до днес мъжът ми нaй- полудявa кaто му клекнa нa лицето дa ме лиже. Пробвaй, ей тaкa изненaдвaщо. И свиркa, ДAA, мъжете полудявaт по сутрешните свирки, събуди го тaкa. Пуснете си порно, предстaвяйте си aко трябвa, че сте с aртистите от тaм.
В крaен случaй дори вървете в суинг клуб един- двa пъти.
Имa нaчини, но ти нaмирaш сaмо опрaвдaния до моментa.
И стигa, стигa си ревaлa, a действaй. Съжaлявaм нaистинa, aко толковa зле си се почувствaлa от коментaрите тук. Дaвaм си сметкa, че или нaисти си много, по детски нaивнa, или темaтa ти е бъзик и продължaвaш дa провокирaш към съчувствие. A може и просто дa имaш нуждa от енергийкa, която вече дa не получaвaш сред близки, нещо кaто енергиен вaмпир... знaм ли и aз, мaлко нереaлно ми се струвa товa дa е писaно от нaд 40 г. женa.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 39603545eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   От 17 до Авторката - съжалявам, че си взела нещата толкова лично, но просто си казвам мнението по принцип. НЕ ТЕ ПОЗНАВАМ лично, надявам се да греша за теб, но така ги виждам нещата
Липсва ти не само сексуален опит, а и житейски опит по-точно опит с хората като цяло и с мъжете в частност.
Съжалявам, че съм се оказала права, но ти за мен си и жертвата в случая - човекът просто те използва и няма никакви сериозни намерения към теб - дори за секс. Хванала го била жена му - пълни глупости. Жена му си няма хал-хабер за неговите чатове с теб или просто си има свои живот и си ходи при приятелки, фитнес, гледа си сапунки, докато той ти се плюнчи и се надървя с думи при теб, за да консумира при нея всяка вечер. Шубе го е да прави секс с теб не заради жена му, а защото знае, че никога ама НИКОГА не може в реалния живот да ти достави удоволствията, които ти описва. Често става дума дори за импотентни мъже чисто физически, които ги вършат тези неща или за пълни комплексари, които не смеят да извършат реално дори една френска при жените си. Губиш си времето и ако искаш любовник, този човек просто е грешният и никакво удоволствие няма как да ти достави, просто защото не е способен реално на това.

Колкото до съпруга ти е редно едно да знаеш - няма асексуални мъже на психическа основа, а това се случва само при мъже с ниски нива на тестостерона. Освен, че ти явно страдаш от липсата на секс, това състояние е опасно за него - напълняват такива мъже, изглеждат 5-10 г. по-възрастни от реалното, апатични и нямат желание за нищо и не искам да те плаша, но не живеят дълго.
Решението при такъв мъж е лесно. Отиди с него на лекар-ендокринолог да му измери тестостерона. Типично е също, че няма сутрешна ерекция или е слаба. Лечението също е просто - веднъж на 3 месеца се бие инджекция с тестостерон.
Може, разбира се, да си има и тайна любовница, но здрав мъж не може да изкара 7 г. без секс -невъзможно.

Ако искаш да направиш нещо за самата себе си, посети психолог или сексолог. Имаш проблеми, които НЕ СА заради мъжете в живота ти, а идват от семейството, родителите дори, от цялостното ти отношение към сексуалността.
Мога да заложа една месечна заплата, че ти идваш или от консервативно семейство, в което за секс и тяло не се говори, срамуваш се от тялото си дори или идваш от разбито семейство, разла без баща...може би е имало насилие в семейството? Други травми са свързани с тормоз в ранното детство да използваш тоалетната и каране при попикаване, наакване, което ти не си го спомняш, но при подсъзнателно ниво ти пречи да се отпуснеш при секс. Имаш някаква вътрешна преграда и не е свързана с привличането точно към съпруга ти или другите мъже - не видях ти да си имала привличане изобщо към някой мъж и то е заради вътрешната ти преграда. Дори да беше дошъл „любовникът“ ти на срещата, ти щеше да преживееш просто поредното разочарование, защото щеше да си същото дърво. Не можем да избягаме от себе си и единственият начин е ПРОМЯНАТА.

Млада жена си, имаш малки деца. Важно е за теб да се консултираш с психолог или сексолог (той е вид психолог и е учил за психолог), за да предпазиш децата си от травмите, които съсипват живота ти, ограбват брака ти и ти пречат да си пълноценна жена, защото без да искаш ти пренасяш проблемите от първото си семейство при своите деца!

Извод - на път си да си разрушиш семейството, което е най-ценното и истинско нещо в живота ти до сега. Не го прави! Искам да те предпазя от това и затова и директния изказ.
Направи две прости три прости крачки

А. Блокирай интернет „любовника“ от всякъде -той нищо не иска и не може да ти даде
Б. Заведи съпруга си на лекар-ендокринолог. Личи си, че ти носиш панталоните в семейството ви, той те обича по своему и ще го стори за теб. Нека му видят нивата на тестостерона и не само заради секса, а заради здравето му като цяло. Ако е пълен - да отслабне задължително, а ако взима бетаблокери (хапчета за сърце) да се консултира с лекар как може да ги спре или намали. Дори да нямаш желание го анимирай за редовен секс. Ползвай лубрикант ако трябва, за да влезне в ритъм и да почне сам да произвежда хормони и да се чисти от старата сперма. Ако не искаш да правиш секс или фелацио, нека ти покаже как да го мастурбираш - дори в Космополитън имаше статия за чикията, която е разумно решение. За него това е важно и като здраве. Просто за жената сексът също е здраве, но за мъжът значи по-дълъг живот и желание за живот! Ще спечелиш не само в леглото, а ще стане по-предприемчив, ще има повече самочувствие, ще има повече желание за излети, интересни преживявания, вместо да лежи пред ТВ-то. Сама си скопила котарака си, но това не означава, че няма връщане назад. Млади хора сте!

С. НАЙ-ВАЖНАТА СТЪПКА - потърси психолог - МЪЖ (разнополов трябва да е за по-добри резултати) и направи няколко консултации. Най-добре е да се подложиш на психоанализа, но трае 2 години е по-стар метод, а психотерапията трае 3 месеца и е достатачна за елементарен проблем като при теб. Консултирай се с психолога и за това как да възпитаваш сексуално и изобщо своите деца. Обсъди с него своите преживявания и така нататък. Ако няма химия с конкретния психолог, ако му нямаш доверие го смени веднага. Ако ти е по-лесно вземи жена, но с мъж ще постигнеш по-бързи резултати...


Виж, извинявай за безсънната вечер.
Искам просто да съм ти в помощ, защото имаш много повече от хората навън - семейство, уважение и любовта на съпруга си, сигурност, а ти вкарваш усилия в безплодни връзки, вместо в най-истинската връзка в живота ти, която си длъжна и заради децата си да спасиш, НО и още знай, че ако някой ще те търпи на старини, то това ще твоят сегашен съпруг и ще съжаляваш ако разбиеш това, което имаш заради ...ЛЪЖАТА на един използваш и ИЛЮЗИЯТА.

Да, по-лесно е да ти каже някой, че с ХУ мъж ще постигнеш 10 оргазма и ще си решиш проблемите, но това е лъжа. На думи всеки може всичко, но в реалността имаш в момента един истински човек до себе си, който е ГОТОВ да работи над връзката ви, но явно е свикнал ти да го насочваш в живота и тук не можеш да чакаш само от него. Постъпи като при другите неща в брака си, хвани го за ръката и решете заедно проблемите си.
От собствен опит ти казвам, че най-важното е в леглото мъжът да постига изобщо ерекция - ако мъжът ти не е импотентен, ти с малко усилия заедно с него можеш да изживееш удоволствията, които си фантазираш, но се иска работа.
От нищо - нищо.
На 40 г. си и знаеш, че подаръци в живота няма. Сексът не е живота ти, не му придавай прекалено голямо значение - това е физиологически процес като яденето, пиенето, акането и пишкането, но не е животът ти и ти си повече от секса, НО ако искаш е пак в твоята власт да промениш и този аспект от живота си както си се борила до сега за другите си успехи и постижения.

Успех

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d61e62418f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Към пост н 8 на н 1 : ти ме разбираш много добре и ми задаваш правилните въпроси;защо не се разведа ли? задавам си въпроса много сериозно! когато казах на мъжа ми, че искам да си тръгна, защото не съм щастлива, той подскочи и каза, че развода не е решение, а капитулация; че ако АЗ си тръгна, той ще задържи децата; и ми стана гадно! но май натам отиват нещата...
И да, отново си права, докато все още си натискам парцалите заради децата, ще си потърся любовник само за секс; точно това ми трябва!
Как мислиш? Ще изляза ли от тази "девета глуха" или все така ще се мъча??
Към н 11, мъжът ми не се оплаква от мен, напротив, даже ми казва, че съм златна, че го търпя такъв...
Към н 13, не, темата не е партенка, ех, де да беше толкова просто!
Този безумен абсурд е моя живот...
Към 14, да ти кажа, така ми се е приискал мъж, че изобщо, ама изобщо не гледам дали е свободен или не? !! проблемът си е лично негов! ако ме иска, да направи така, че да е свободен от ангажименти като е с мен!
Към 23, къде съм била до 30та си годишнина питаш? Ех, щастливке такава с млад и сексуален мъж – благородно ти завиждам! – амииии, бях си пак там, до кривата круша, почти толкова лошо като в манастир!
Към 24, да, опрвдавам се, защото шубето е голям страх, нали знаеш?
Не е бъзик и наистина съм на тези години! Да се учим, казваш?
Леле, тих у жас ме обзема при идеята за учене точно с този мъж! Гледам на него като на брат, не го искам като мъж! н 1 ще ме разбере и за това, минало ѝ е през главата и просто си е намерила друг!!!
А ти н 25, просто се скрий някъде! За 1ви път пиша тук, толкова по въпроса!

Приятна вечер на всички, отнесли се с разбиране към проблема ми!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d61e62418f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Към н 17 и 27 от авторката

Онази вечер ревах от теб, а сега съм ти благодарна, че отдели време за мен и проблемите ми!
Ти си невероятна жена, дано хората около теб те обичат, ценят и щастливецът, който споделя живота ти наистина те носи на ръце и прави щастлива и теб!
Тайно ми се искаше да си мъж... знаеш ли защо?
Ти забеляза ли как от всички, които отговориха тук, мъжете направо ме закопаха? "дърво била, ми да си плюе в пазвата, че изобщо някой я е взел и я търпи! ";"ми като си дърво, учи се сама, защото и с най–опитното жиголо да си, пак ще си същата скръб! "; "какви оргазми иска тая при условие, че и свирки не прави! "; и с коли ме сравняваха, и на нищо ме направиха!
Та исках твоя пост да го е писал мъж, за да ми се върне вярата в мъжете; вярата, че един мъж като иска, може да разбере една жена, да ѝ влезе в положение, дори на място да я постави като трябва, но с желание да помогне, без да я обижда и приземява към земята!
Но не би!
Мен тази вяра в мъжете – сляпа, уви! – ме доведе на тоя хал, сама съм си виновна! Исках да мога всичко да споделя с един мъж, и той с мен, да бъда себе си, да се отпусна и да ми е истински хубаво просто защото няма да имам тайни от него! Затова всичко си казах на кандидат–любовника от Интернет, а той така долно ми заби ножа в гърба! А аз, глупачката, бях тръгнала всичко да му дам!
Не слагам всички мъже в кюпа, не!
Явно повече душата си пред мъж няма да отворя така...
И как да се отпусна тогава, да го поискам с душата си и да ми е хубаво, кажи ми, как?
Намразих числото 7... 7 гадни години без ласка, обич и секс; 7 още по–гадни месеца на ежедневно писане, сляпо доверие и вяра в една жестока лъжа; на 7 октомври ми писа за последен път и се покри... а аз, глупачката, все още проверявам по сто пъти на ден дали не ми е писал пак... не мога да повярвам, че така се подигра с мен и ме заряза като непотребна вещ... а ти ме съветваш да го блокирам отвсякъде... ми не мога... гадно е, но надеждата умира последна...

Пращам ти това засега, но ще отговоря подробно на съветите ти, обещавам!
Благодаря ти отново!
Знам, че ти звуча наивно и детски, но те уверявам, че думите ти ме накараха да израстна в мисленето си и се опитвам да се задържа на повърхността и да не потъна в блатото на отчаянието и самосъжалението... благодарение на твоите окуражителни думи!
Желая ти хубав ден!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1e1393fb49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Ако си била такава жена, която да я заглеждат всички хора по улицата, няма как да останеш стара мома. Проблемът е в това, че си се правила на недостъпна преди 10-15 години, имала си много ухажори и си се дърпала, не си искала някой да си прави кефа за кратко - Това е проблем! Щом си решила да си търсиш любовник, търси необвързан и по възможност неопитен младок. Не се залъгвай, че ще се разочароваш от липсата му на опит, напротив, такива момчета са много настървени към секса, кипят от енергия. Избягвате всеки младок, който ви изглежда неуверен или загорял, но на повечето им трябва само едно намигване, след което ще ви изстрелят на седмото небе от кеф.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 39603545eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   от 17/28 към Авторката

Не ме разбирай погрешно - аз не се смятам за перфектен човек, нито животът ми е перфектен - идвам от много проблемно семейство, никой никога не ме е „носил на ръце“ в живота ми и със съпруга си имам равнопоставена връзка, в която съм инвестирала много усилия и съм имала и много проблеми. Не съм по-добра от другите хора - нямам таланти - не мога да пея, да танцувам, да рисувам и единственият ми „талант“ е стоицизът ми и упоритостта. С две думи като се хвана на хорото, не пускам. Така е и в брака ми - инвестирам в него, вместо да търся решения извън него и това е тайната ми. Така успях да се измъкна и от „сметта“, в която съм родена и израстнала, да постигна всичко в живота като цяло, което съм пожелавала, включително стабилен и щастлив брак и семейство, но нищо не идва от нищо. Често слушам „Имаш късмет с мъжа си“ и отвръщам „Не, късмет не съществува. Всичко зависи от нас“ и така е в действителност - много мои приятелки захвърлиха браковете си като употребено бельо, само за да се сблъскат със същите проблеми в следващата си връзка, защото ти можеш да се разделиш с един мъж, но от себе си не можеш да избягаш. Има хора, които цял живот бягат и не разбират, че взимат проблема винаги с тях, защото винаги търсят проблемите в другите или в обстоятелствата.

Тайната ми е упоритостта и в това, че търся решения, вместо да се самосъжалявам, както и това, че вярвам в себе си, в собствените си възможности, което е основната разлика между нас. Ти ако беше инвестирала всичкото време, което си прекарала в чатова с другия в собствения си брак, сега нямаше да си в това положение, но ти е било по-лесно да си кажеш, че мъжът ти не е подходящата личност за теб, че не може да ти даде това, което ти желаеш у един мъж. Така се е родил фантомът от интернет, който ти ако видиш на живо и дори едно кафе седнеш да пиеш с него ще те разочарова, защото не съществува мъжът просто, който си си измислила. Много хора ти казаха да си търсиш любовник - ОК, от мен да мине - пробвай се, но съм сигурна, че няма да ти помогне това, защото преградата е в теб самата, проблемът е в теб, не в мъжете и стената в теб ще я носиш дори да легнеш с интернет „любовника“ си, а отгоре на всичко той самият най-вероятно им свои проблеми и така вместо да решиш един проблем, ти си си направила друг!
Блокирай го или консумирай връзката си с него, но не си губи повече енергията и усилията с такова неравностойно познанство - илюзия. Ти си „влюбена“ в собствената си фантазия за мъж, не в самия реален мъж и затова и не натискаш да се видите - сама го осъзнаваш това, а и сама знаеш, че в леглото няма как да се получи и с този човек.

Не знам в какво семейство си израстнала, но си те представям в едно строго патриархално семейство, в което мъжете са взимали решенията и са постигали нещата. Това може би те е накарало да загубиш вярата в себе си, вярата в себе си като жена, но и като личност.
Освен това ти много-много не си общувала с мъже, защото ако познаваше мъжете, ти щеше да знаеш, че те не общуват като нас в смисъл да споделят проблемите си, да споделят всичко за себе си. Мъжете се събират в мъжка компания, за да мълачат пред някой мач например- питай мъжа си за тайните на приятелите му, за техните проблеми и тегоби - ще знае основни неща, разбира се, но никога точно чувствата и истинските тегоби на хората. Просто мъжете по природа, но и чрез възпитание са в повечето случаи настроени да търсят решения на проблемите. Затова и им е неприятно да споделяш с тях проблемите си, те инстинктивно почват да търсят решение и се изнервят, стават агресивни ако не е в тяхната власт. Пробвай се да споделиш проблемите си с мъжа си или дори за проблемите на своя приятелка - той ще се изнерви, освен ако има готово решение. Например сподели, че те тормози шум в колата ти - решението е да закарате колата на сервиз или той има приятел или познания - тъй като има решение, той ще реагира с интусиазъм и ще завърши добре.
Сподели му за заболяване на твоя близка и той ще търси лекар вече, а ако няма връзки и познания - ще се инзерви или ще те игнорира. Тъй като мъжът ти не е по-властен и силен от теб и не може да реши твоите проблеми, той ще реагира с ингориране, агресия, лошо настроение на твоите споделяници, ОСВЕН ако няма решение.
Спри с две думи да споделяш с него тегобите си и си намери приятелка или най-добре психолог за това, а от мъжа си очаквай за сметка на това повече реални решения в посилни за него неща повече неща, които да предприемате заедно - не ви знам сега интересите, но ти ще изпиташ повече удоволетворение от един излет с него, една почивка на СПА за събота и неделя, едно посещение на кино, театър, концерт от това да му споделяш проблемите си.

Жените споделяме, за да преработваме проблемите, за да намерим утеха, просто за да говорим и така установяваме някаква връзка жена-жена. Ние сме социални „животни“ и носим съвсем различни качества от един мъж. Ние разбираме и невербалната комуникация между хората, защото трябва да се грижим за децата, а те сама знаеш в първите години на живота си общуват невербално. Мъжете затова и не обичат малки бебета и деца и ги избягват - объркват ги и ги карат да се чувстват безполезни, тромави и излишни, но когато стане детето на 5 години, мъжът изведнъж става много активен. С две думи се научи да акцептираш различията между половете - между теб и мъжа ти, между жените и мъжете, между личност и личност, защото всеки сам по себе си е Космос и дори мъжът ти има свой Космос, свои тегоби, своя болка, неудоволетворение в брака ви и той също страда от липсата на секс например - не е мебел.

Мечтата ти аз например да съм мъж няма как да се случи, защото аз съм жена с женски мозък и съм израстнала в рокличка - тоест като жена и това ме е направило личността, която съм- ти търсиш качествата на междуженското общуване и приятелство в брака си с мъж, което е невъзможно. Има, разбира се, и мъже с много женствени качества, но са или хомосексуални, или с повреден поведенчески център, или и двете.
Не казвам, че няма хетеросексуални мъже, с които можеш да имаш типично женско общуване, но това е страшна рядкост и повечето са израстнали без бащи и само в женска компания, което значи, че имат други трески за дялане, въпреки че могат да общуват добре. Повечето мъже, когато са влюбени, умеят да имитират качествата, които ТИ искаш да видиш у тях, но това е част от играта. Реално мъжете са различни и е грешно да търсиш женски качества у мъж, който не ги притежава и ТОВА Е ДОБРЕ ТАКА.


От тук идва и разочарованието ти в мъжете - израстнала си в среда, в която жената е била последната дупка на кавала, в среда, в която си общувала малко с мъже, в среда, в която жените около теб са били несигурни същества и са отричали дори женското като равностойно на мъжкото начало. Ти не харесваш и не уважаваш жената в теб, а искаш мъжете да те уважават, обичат, харесват. Няма как това да се случи. Ти искаш мъжете да ти подарят едва ли не секусалното удоволетворение, но това няма мъж на света, което може да го стори без теб самата.

За съпруга ти пак мислих. Оскъдна ти е информацията, но може би не си задаваш правилните въпроси...
Сигурна ли си например, че той е асексуален или просто го е казал, за да отговори на твоите желания или това, което ТОЙ си мисли, че ти желаеш. Този мъж те обича по свое му и те уважава достатачно, за да го стори. След последното раждане ти покани ли го в леглото си? Ти показвала ли си му някога удоволетворение от вашето любене или само разочарование? Да, разбрах, че си се омъжила не по любов, но след като вече си взела това решение, защо си бойкотираш брака и се отказваш от секс?
Защо се пускаш от хорото и като го направи намери ли щастие в това?
Ако той е останал с впечатление, че ти не изпитваш удоволствие и дори болка - ами нормално е мъжът ти с времето да реши, че по-добре да не правите секс.
Ако е здрав физически, той винаги ще има много силна сутрешна ерекция - провери това му „качество“.
И още едно нещо да знаеш - за мъжът сексът винаги носи облекчение и удоволствие, дори лошият секс с „дърво“. Никой мъж не се отказва доброволно от секс, най-малкото заради 3 те секунди оргазъм и облекчението, което ще изпита след това, но ако си накарала съпруга си да се почувства като натрапник, като насилник, той ако поне малко те уважава и обича ще спре да прави секс с теб.

Да, разбрахме, че нито той, нито ти сте „ракети“ в леглото, но какво ви пречи това да изпитвате нормалното, чисто физическо удоволетворение при секс един с друг?
Оргазмите - ОК, това е аргумент, но докато до преди 50 г. не се знаеше със сигурност, че има женски оргазъм, то днес проблемът е обратен - върху жената тежи тежестта и очакването на мъжа да постига тя оргазми - разбира се вагинални, мокри, мултиплени.
Сексът обаче не е Олимпиада, а вагината не е центърът на женската сексуалност, а клиторът, който е единственият орган в човешкото тяло, който има едно единствено предназначение - удоволствието. Клиторът е три пъти по-чувствителен от главичката на пениса на мъжа, но остава пренебрегнат, защото не ласкае мъжеството му, но иначе няма практически жена, която да не стигне до оргазъм при клиторална стимулация. Вътрешното тяло на клитора обгръща вагината вътрешно и бива стимулиран при пенетрация докато самата лигавица на вагината не е богата на невни окончания, за да не умираме при раждане от болката...буквално. Затова природата е извела нервните окончания на сигурно място - извън вагината. Вагиналната стимулация е също много важна и носи огромно удоволетворение. Способна си като жена да изпиташ сексуално облекчение и без оргазъм! Защо се лишаваш от всичко това?
И още - способна си да изпиташ сексуално облекчение и без любов, без привличане към един мъж и дори без мъж при мастурбация!!! Защо се лишаваш от всичко това и го заместваш с фантазия?

Инстинктивно дори мъжът ти е намерил що-годе правилното решение за вас в книга като Кама сутра, но той като мъж се е концентрирал в гимнастиката, защото мъжете са такива - дай им точно описание на посока - ръка наляво, крак нагоре, лява ръка в дясно и десен крак надолу - това той може да си го представи в мъжкия си мозък, но тък като на него не му липсва нищо (о, той изпитва чудесен оргазъм, бъди сигурна в това), той не вниква в изотеричната част, в частта, която на теб ти липсва може би.
ТИ и само ТИ трябва да решиш какво ти липсва в секса и да почваш да променяш нещата. Чети Тантра, чети много книги за различните техники, защото не се е родил човек научен и докато при мъжете сексуалността е вродена, при нас това не е така. Имала си 7 г. време да инвестираш в една куха връзка-чат, защо нямаш няколко часа да прочетеш нужната литература? Дори Петдесет нюанса сиво прочети, хиляди розови романчета има на пазара като думите толкова те възбуждат - защо не четеш? Лошо няма - жените, които четат любовни романи правят повече секс и достигат по-често до оргазъм (в Космополитън четах нещо такова).
Има във всяко женско списание днес (Космополитън най-много, но и в другите) хиляди съвети за секса. И още - преодолей дървото в себе си - използвай тялото на съпруга си като „лаборатория“ и изпробвай техниките, за които четеш например. Дай му, за да ти даде. Кажи му без упрек какво би желала в секса, в леглото и ще се случат нещата и най-важното - почни да правиш секс,изобщо почни да правиш секс, защото лошият секс е по-добър от без секс - цялото ти тяло ще ти благодари. ПОКАЖИ на съпруга си къде да пипне, какво да направи. Бъди и креативна - ако трябва си поръчайте професионалистка, лошо няма - нека тя покаже на съпруга ти къде да пипне и какво ако е толкова задръстен, а и на теб може да покаже какво доставя удоволствие на една жена. Има и порно продукции за жени - гледай, всичко днес има. Не съм някаква моралистка - хайде, намери си и ти платен мъж да ти покаже къде да се пипнеш и какво доставя удоволствие на една жена, НО да знаеш - никой не прави безвъзмездно секс с теб само за да ти достави на ТЕБ (дървесината) удоволствие, но ако си платиш - защо не, човекът ще се концентрира върху теб, ще си вземе 200 лв. и ще си компенсира с други удоволствия, но да очакваш от твоя интернет страхливец нещо такова е безплодно начинание.
Блокирай го, защото ти точи нужната енергия за реалните неща в живота. 7 г. си загубила, ще загубиш още 7 г. и ти нищо не знаеш за РЕАЛНАТА личност зад компютъра, освен че като теб е човек, живеещ във фантазия. Често дори такива мъже имат по няколко чат-приятелки. Ти си просто една от многото му „любовници“, а реално дори е възможно да не може да вдигне самолета. Ако мислиш, че си заслужава - хайде, карай като до сега, но за мен това е глупост.
Намери си любовник -хайде, нямам нищо против, но ти ще загубиш истинските неща в живота си, за да изпиташ поредното разочарование в леглото и извън него.
Не случайно като първа стъпка ти написах да блокираш човека в интернет, защото останалите стъпки са невъзможни докато ти продължаваш да бойкотираш брака си и - не можеш да се бориш за брака си, докато си въобразяваш, че има навън някой, който ще ти изсипе всички неща в скута. Дълбоко в себе си знаеш, че просто търсиш начин да докажеш сама за себе си, че пробелмът не е в теб, а в мъжете, в мъжа ти. Твоето Его надделява, защото не иска да се промени - искаш да си останеш същата, да си правата, да не преживяваш болезнения процес на промяната и действието и в същото време да получиш това, което ти липсва - е, това е илюзия и ще останеш само с фантазията...7 години вече живееш с тази илюзия и какво ти донесе това?
Знаеш, че имаш проблем, но не искаш да се промениш, а това е и условието да ти помогне психотерапията - желанието за самолечение. Ако вярваш, че проблемът е в другите, ти никога не можеш да получиш резултати при психотерапия!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d61e62418f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   До н 30

Здравей!
Ти сигурно си младо момче, но няма как да поискаш кака като мен, нали? Че и неопитна, притеснена, макар и никак не за изхвърляне!

Аз бих те поискала, знаеш ли, де да можех да ти намигна отнякъде, мило момче! Бих се разтопила от щастие без дъх да ме оставиш, по цели дни и нощи да ме любиш, знаеш ли? !

Никога, никога не съм била нито надута, нито важна! Напротив, срамежлива бях, скована... не смеех момче да погледна, а как си изгарях от желание, идея си нямаш!

Заглеждат ме и сега, но аз пак съм си същото сковано дърво, притеснявам се, какво мога да дам аз на един мъж?

Иначе съм засмяна и контактна, но с мъж ако ми харесва направо си потъвам в земята!
Знаеш ли, и ние жените сме като вас, като ни харесате и си мечтаем за разни горещи и страстни неща, само дето някои жени са такива като мен и даже да ви погледнат и да ви се усмихнат не смеят!

Така че, мило момче, не чакай момичето да ти намигне, а се приближи до него и ако усещаш, че е срамежливо, ти се усмихни и я заговори! Едно време аз само това чаках, но не ми се случи!

Успех!

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d61e62418f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Към 17/27/31

Здравей,

Колкото и пъти да те чета и препрочитам, все така изумена ще оставам от това, че четеш в мен като в отворена книга; че от два мои поста успя така да ме разнищиш, че чак тръпки ме побиват като си помисля колко невероятно си права за –почти– всичко!!!

Но нека започна с една добра новина : благодарение на теб се взех в ръце и снощи правих секс с мъжа си... не, по точно би било да кажа, че снощи се любих с мъжа си... Как стана това чудо ли? Вместо да седим и тъпеем пред ТВ–то, сгуших се в него и му ударих такава жестока целувка –доколкото мога, естествено! – че той веднага разбра накъде отиват нещата! И направо си отидохме в спалнята и се започнаха едни милувки, целувки, направо ме влуди! Той си е хубав мъж, висок, атлетичен... и снощи така си го поисках, че чак се изненадах! Не ми се получи оргазма, защото поради дългото въздържание той свърши сравнително бързо, но няма значение! Важно за мен беше, че се почувствах обичана, щастлива и като го чух как ми прошепна, че съм неговото момиче и колко съм му липсвала в последните седмици, направо си полетях в небесата!

Благодаря на теб за тази развръзка!
Докато си мечтаех за изфантазирания любовник, моя мъж просто е чакал един знак от мен за да бъде с мен...

Искам да ти поговоря за себе си, откъде идвам, накъде отивам –с твоя помощ, мерси за което! –, само те моля за малко търпение... да си подредя мислите! До довечера би трябвало да съм ти отговорила!

И пак, ти си направо невероятна! Какъв е този твой невероятен усет към хората, направо съм изумена!!!

Сега излизам, но ще продължа отговора си, че и аз много имам да казвам!!!
Сърдечни поздрави от мен!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 39603545eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   Здравей Авторке, много ме зарадва поста ти! На теб ти трябва просто малко повече вяра в себе си и нещата ще потрънат. Имаш много истински неща в живота си - семейство, за което жените с хиляди любовници ще ти завидят, защото ти имаш някого до себе си, а те са сами, ти имаш човек, с когото да остарявате заедно, а те НЕ. Човекът до теб те обича и уважава, намира те за привлекателна и НЕ сте и двамата асексуални. Не знам откъде ви е дошла тази идея, но не сте.
Фройд казва, че има само една болестна форма на сексуалност - асексуалността. Днес много хора твърдят, че това не е така докато човек не страдал от асексуалността си и така нататък, но не мисля, че има щастлив от асексуалността си човек...

Нямам иначе някакви особени познания лично към теб, защото ти малко споделяш - аз подобно на някоя врачка се пробвам да научкам. Чети си постовете - почти нищо не си споделила, само щрихи - виждаш защо не бива да се вярва на врачки. Това са хора с голямо човекопознание. Аз самата пиша напосоки, напипвам и ти даваш пак щрихи, но в никакъв случай не вниквам в теб и не те чета - не се притеснявай тук. Ти и само ти можеш да се четеш или да се отвориш при психотерапия при психолог, но дори най-добрият психолог е безсилен без самата личност да му се отвори.
Аз ако съм познала нещо общо е отчасти заради интересът ми по принцип към хората, отчасти защото съм довереница на много приятелки, но най-вече, защото изчетох Фройд, Юнг и повечето и по-съвременни общи теории по психология преди 1 година от интерес. Фройд го четох в оригинал на немски и английски от Гутенберг проект страницата, а в Читанката мога да ти препоръчам по-лесно „смилаеми“ четива от раздела „Психология“ и мисля Самоучители или нещо такова - чети задължително „Женската сексуалност“ на Долто (тя е фройдистка, но съвременна), но чети и книги за детството, възпитанието като „Отровните родители“ или „Как да възпитаваме без крясъци и шамари“ и не само като родител ги чети тези неща, а за себе си, защото твоята несигурност, твоите проблеми в сексуалността имат генезис в първите 7 години от живота ти и в неща, които дори не си спомняш!
Най-горещо те съветвам да потърсиш психолог- той бързо ще те терапира (до 6 срещи ще ти стигнат, защото не си нервно болна), но ще ти и даде много полезни съвети като родител, защото без да искаме ние пренасяме семейните модели на родителите си върху своите деца и така посаждаме в тях същите проблеми.

При последния си пост сподели нещичко по-конкретно за теб. Ти си пръвърженичка по-скоро на нежния секс. Препоръчвам ти в такъв случай още днес или утре да влезнеш в една голяма книжарница и да потърсиш книги за масажи с масло - може би се срамуваш да вземеш направо сексуални книги, знам ли те, но за масажи няма нищо срамно. В книгите е обяснено по-последователно и добре, което в интернет не е така. Имаш инещо под ръка буквално, с много снимков материал и затова препоръчвам. Има за класически масаж, има за азиатски масажи - вземи някаква или направете с мъжа ти дори курс по масажи - хем ще се запознаете с нови хора, но това ще разнообрази много вашия сексуален живот. За масло ти препоръчвам в началото да ползваш бебешко - леко е и неутрално. Вземи книгата, ползвай съпруга си за „опитно зайче“ и започвай. Това ще ти позволи да опознаеш неговото тяло по съвсем различен начин и на другия ден обратното - смяна на местата.
Не се докосвайте по половите органи и не правете секс. Нека сексуалното напрежение постепенно се трупа във вас.
Не ви знам сега битовите отношения, но намери някой да ти гледа за една събота и неделя децата. Отидете в най-близкият град с минерални извори и СПА и си направете една малка почивка само за себе си. Велинград препочъчвам например, но е ви знам къде сте - отдайте се на почивка, минарални бани, масажи и глезорийки, а нощем се отдавайте на докосвания, галене, масажи един друг.
Откъсни се от натиска, задължението за оргазмите. Забрави за тях и се наслади на единението с мъжа! Женският оргазъм е като плашливо птиче - бяга като го гониш. Остави го само да кацне ...няма какво да губиш, а само можеш да спечелиш много красиви преживявания с партньора.
Дай му знак, насочи ръката му когато си готова към центъра на женската сексуалност. Нека с маслото масажира малко там, но пак не да търси оргазъм, а просто за удоволствие, за дразнение - покажи му или ти самата се докосвай пред него до оргазъм - това ще го подлуди.
Смяна на местата - вземи от бебешкото олио и нека той ти покаже как да му доставиш удоволствие - сега се сещаш защо точно бебешко олио - то е неутрално, не може да ви причини алергии, по-рядко е и не омазнява, не дразни и може да го ползвате...навсякъде - лесно се пере с обикновен прах и не прави петна.
Говорете си при масажите - сподели му своите фантазии, той неговите. НЕ ГИ ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ в момента, нека всичко това ви зарежда, трупа напрежение във вас...
Ти си човек на думите явно - това ще те възбуди и насърчи.

Имаш чудесен, здрав мъж - това, че не си се възползвала е голяма срамота. Навън има жени, които са с мъже-инвалиди, с болни мъже, които полагат всякакви усилия, за да са щастливи с тях, а ти захвърляш атрактивен и здрав мъж. Срамота. Помисли малко - огледай се навън и оцени ТИ какво имаш тук и сега и му се наслади, защото живеем веднъж, а хората които те съветват да си захвърлиш брака и семейството няма да са до теб, когато си сама и точно тези ще ти се присмеят и като мъжът си намери нова жена ще кажат - виждате ли, той не е за изпускане. Често завистниците разтрогват бракове като твоя. Не казвам, че бракът ти е перфектен, но има ли перфектност в този живот? Перфектни хора няма и перфектни бракове няма. Ти не си се оженила по любов, което е тъжно, но мъжът ти се е оженил по любов. Това е много! Навън хората нямат нищо, никого. Ти имаш стабилен и любящ съпруг, атрактивен дори, здрав - какво чакаш.

И още - изгони стремежа си към оргазми от мозъка си. Кажи го и на съпруга си - кажи му за удоволствието, което изпитваш, че не гоните оргазми и още едим малък трик - когато си сама ако можеш да се докараш до клиторен оргазъм му го покажи това на него. При всяка жена е различно, но дори без особена предигра СЛЕД пенетрация е много лесно да се достигне до клиторен оргазъм като не забравяйте „смазката“ - ако ползвате кондоми лубрикант, а иначе бебешко масло, възелин или нещо такова, но на сухо не е приятно докосването и за мъжа, и за жената. Като доставяш удоволствие на съпруга си да знаеш, че той има сравнително малко лубрикация - ако не правиш фелацио, ползвай поне слюнката си или пак бебешкото олио като го мастурбираш и нека първия път да ти покаже той задължително какво харесва и да постави своята ръка върху твоята. При теб след пенетрация и той като се е успокоил е по-лесно да ти достави удоволствие, защото самата пенетрация те е стимулирала достатачно, за да ти трябва много по-малко до оргазъм. Неща като едновременен оргазъм съществуват само в романите и в порното, така че не се стреми към такава глупост - за жената трябва просто повече време. Ако не достигнеш до оргазъм, не се разочаровай, а се наслади на единението с партньора. Не отказвай ако той иска повторен акт. Апетитът идва с яденето. Лягайте си най-късно в 22 часа и си говорете, слушайте музика, масажирайки се или просто се наспете - не позволявайте ТВ и интернет да ви крадат времето като двойка.
Излизайте като двойка навън или с децата си излизайте събота и неделя - от теб нека дойде инициативата, защото мъжът ти явно чака точно това - дай му ръката си и го поведи в правилната посока. Той е такъв характер явно, несигурен в началото, но ти като покажеш, че искаш нещо, той ще те последва настойчиво и енергично. Довери му се, разчитай на него. Вярвай във вас като двойка и семейство.
И не си мисли, че там навън има нещо, някого, което и който изпускаш. Това не е така. Ти всъщност си постигнала вече това, за което хората мечтаят и ще е срамота ако го захвърлиш заради кухи надежди, мечти и обещания...на кухи хора с проблеми.
Всъщност няма никъде перфектен човек за теб, освен теб самата!
Връзката с един мъж може само да те допълни, но не и да замести теб, твоето Аз. Ти си си ти, така както мъжът ти си е той, но вие сте решили да сте заедно и да създадете деца заедно не, защото нещо ви е липсвало, а защото можете да дадете и да се допълвате
...и още - възможно ли е да се влюбиш в собствния си съпруг? Категорично да! Чисто физиологически редовния секс (поне 3-4 пъти седмично ДА правилно четеш) ще ви сближи като двойка - при мъжът чрез хормнона на привързаността, при теб чрез ердофини (хормон на щастието) и забележи - дори без оргазми. Това ще се телепортира и в отношенията ви извън брачното ложе - ще сте по-уравновесени, ще стихнат скандалите, ще сте по-уравновесени и в общуването с другите. Всяка връзка се охлажда с времето. Научно е доказано, че влюбването в един и същи човек е тайната на дългите връзки. Да, говоря за влюбване, не за обич - любовта трае 3 години, но после можеш да се влюбиш в същия човек отново. Човекът е най-сложното и интелигентно същество на тази земя. Ние се грижим най-дълго за нашите отрочета и те се раждат почти без никакви вродени познанства. Природата иска да задържи двойката до тези 3 години, за да остане бащата при майката с бебето и да получи то шанс в трудните условия преди хилядолетия. Ако ти правиш редовно секс с мъжа си се задействат тези процеси отново - природата ви ще ви накара да си „мислите“ подсъзнателно, че създавате поколение и ще се помъчи да ви задържи заедно. Ти на 40 г. си в много сексуален период. Отделя се повече тестостерон и имаш по-голямо желание за секс, защото това е по принцип последната възможност вече за създаване на поколение и природата иска да те тласне към там, така че имаш много добър период и за хубав секс с мъжа ти, и за ново влюбване (ще е като сменен дори), а ти от това ще печелиш и извън леглото, но и чисто здравословно - предпазваш се от изсъхване на вагината, преждевременна критическа и ...депресия и то без оргазми - само от добрия стар секс, а оргазмът при жената е само черешката на тортата, но и без черешката тортата не е за изхвърляне с две думи. Помислете дори за още едно дете ако можете да си го позволите финансово и имате по принцип тези желания или просто се насладете на този период, но успешните двойки на тази възраст се преоткриват, а неуспешните се развеждат. От вас си зависи всичко, но аз съм оптимист - имате и двамата желание, не виждам проблеми.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d61e62418f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

37.   От авторката до н 34

Ти ме хвърли в дълбок размисъл, знаеш ли?
Затова се позабавих с писането, извини ме!

Права си за почти всичко : и за блокирането на момчето от нета, и за пренасочването на всичките ми усилия към заздравяването на връзката ми с мъжа ми, благодарна съм ти за времето, което отделяш за мен; за конструктивното ти мислене, за невероятно точните ти анализи на ситуацията, изобщо страхотна си!

Сега за ходенето на психиатър : ох, много ще ми коства това, но ще си помисля по въпроса! А и ти така добре ме разнищи, че горкия психиатър просто не виждам какво повече от теб ще ме посъветва?

За едно–единствено нещо не можа да ме налучкаш, знаеш ли?
За патриархалното ми семейство... О не, точно обратното!
Моята собствена майка ми изяде главата; тя ми смачка фасона още от малка като ми каза, че не ме е искала; баща ми я бил вързал с мен; голямата страст на живота ѝ бил друг; родната ми майка ме тормози и до днес – тя е абсолютен деспот и така умее да манипулира хората около себе си, че се е изпокарала с повечето стойностни личности, имали нещастието да бъдат в допир до нея!

Заради нея никога не съм имала самочувствие и все си мисля, че за нищо не ставам!
Тя ме прокуди далече от дома и следвах и завърших висше в най–омразната за всички българи, западна държава, но техния език говоря, какво да правя?

Не зная защо се получи така в брака ми?
Рутина, навик, невероятно ангажиращата работа на мъжа ми – и през уикенда работи –, знам ли?
И все се питах как така това хубаво и свястно момче ме взе?
Сложна история!
Добре, че не сглупих и не го изгубих, на косъм беше!

Знаеш ли, момчето от нета се обади; по телефона ме намери; докато се чудех да го блокирам или не... , взе, че ми звънна вчера малко преди обяд; говорихме; каза, че откакто жена му ни е хванала в крачка, живота му е ад и сега се опитва да спаси връзката си и затова нека спрем дотук! Решихме, че това е най–доброто решение! Така поне не изпитвам повече онази гадост, че ме заряза без вест, ни кост! Дотук с него!

Иначе ще се вслушам в съветите ти за масажи, масла, взаимно опознаване на тела, разходки и други интимни преживявания само за двама и няма да оставя повече мъжа си без ласка и страст – усетих колко е страдал докато ме е чакал; във всяка негова милувка и целувка го усетих и ме заболя от това! Ще се боря за нас, там е решението!

Поздрави за теб и още веднъж, благодаря ти!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f61e6a6b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Допълнение от авторката

И такаааа...
Вече ми знаете почти всичките кирливи ризи!!!
И сигурно най–после ще се разрази разпалена дискусия, а не само диалог между мен и н 17 – колкото и приятен и конструктивен да е той!

Очаквам да ме сравните със земята поради следните причини :

1)уж е без никакво самочувствие, прогонена от родната си майка;
2)без абсолютно никакъв опит с мъжете и пълно дърво в секса;
3)успяла да се омъжи за хубаво и свястно момче, което даже я обича и е до нея в радости и неволи, създали и деца заедно

А ТЯ, НЕПРОКОПСАНИЦАТА, се сваля с някакъв кандидат–ебач от Нета???

Дааа, прави ще бъдете да ме сринете в земята заради това!
Но нека си кажа защо постъпих така... без да търся оправдание и съжаление; може би само и единствено малко разбиране!

Когато си отритнат и се намериш на майната си, далече от всичко, което ти е мило и драго на душата, някак си привикваш въпреки, че се мъчиш като грешен дявол в повечето време!
И аз направих поредния компромис с душата си – не се омъжих по любов, а за да избягам от самотата, която ме побъркваше!

Но живее ли се без любов?
Заради тръпката да почувстваш, да пожелаеш, да споделиш този копнеж, да изживееш страстта поне веднъж в живота си го направих!
И понеже не исках да си разбивам семейството заради тръпката, щях да го направя тайно; без да се задълбочавам и надявах се, без да се привързвам!
Като ми се обади вчера, като чух гласа му... нали ми беше всекидневен събеседник цели 7 месеца и голяма тръпка, кръвта ми пак завря!
Но си сложих спирачките, успях да си наложа решението, че всеки със съдбата си – аз ще живея, остарея и отгледам деца без да обичам; така ми било писано, това е! Само си знам, че цял живот ще съжалявам за неизживяната тръпка, колкото и гадно да звучи спрямо мъжа ми!
Така го чувствам, така го споделям единствено и само с вас!
Обесете ме, на кръст ме разпънете като поредната неблагодарница и мръсница, това е! Душата си иска своето...
Онази вечер се любих с мъжа си, да, и си знам, че с него ме чакат спокоен живот и старини, но по дяволите, душага ми си иска своето, а то не е тук и сега...
Май целия ми живот откакто заминах преди тооооолкова години си е един огромен, болезнен компромис... с мен си, но е късно, няма връщане назад!

Поздрави и очаквам мненията ви!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d61e62418f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   И така, дано не досаждам с допълненията си! Зная си аз, че малко съмишленици ще намеря след вас, но както и да е!

За да бъде картината пълна, ето още информация за мен и тегобите ми в чужбина!
Приятелките ми казват "Ти се оплакваш, че мъжа ти само/много работи!
Че все е гроги и гледа да почива и нямате живот извън работата! Ми той го прави за теб и децата! Ако пиеше, биеше или беше женкар?"
Защо да си мислим все за най–големите гадости?
Той работата си знае и това е! Друго няма – ни социален живот, ни уикенд, ни вечери за двама! Ние сме що годе нормално семейство 3 седмици в годината, по отпуските! И там дори тъпея понеже той отмаря! Както и през останалите 49 седмици в годината–извън работа, той все отмаря!
Не ми трябват пари! Нищо не правим с тях, не живеем като щастлива двойка с тях!
И секс няма, и живот няма, какво изобщо има?
Да не съм сама...но не така!
И в един момент си намерих отдушник–знам, не е честно, не се прави, но душата ти го иска; намираш си това, което те кара да се чувстваш потребен, жив, ЖЕЛАН!
Един човек, с който си приказваш, споделяш, не еротични чатове, а човешки неща! Ми кеф ми ставаше като знаех как дебне съобщенията ми и ми отговаря секунди след като съм ги пратила!
Не за да ме зарибява и навива за секс, просто си се чувствахме близки, харесахме се!
Говорим си по телефона, смеем се, вълнуваме се, "защо те няма тук, му казвам, да ти сготвя една моя любима манджа или да опиташ нашенска ракия!" А той се смее и ми говори за негови любими ястия и питиета! Какво лошо има? Имаше и нажежена с еротика атмосфера, защо не, ми искам го! Казах му, че искам да се къпем заедно в полунощ в морето – тяхно или наше – и да се любим там, във водата...защо не? С него го искам!
Като се опитах да подметна нещо подобно на мъжа ми това лято на брега на морето, той махна с ръка "Ти нямаш акъл! А кой ще наглежда децата през това време?"
А другото момче ми отговори "Звучи вълнуващо!"
Имах си я тръпката с него, знам, че е осъдителна! Но за мен беше необходима тази емоция! Да ме искат, но и аз да искам!
Да горя от желание да се отдам, да тръпна от копнеж!
И така да ме иска мъж, че търпение да няма да ме съблече дори!
Нямам го това в къщи! Онази вечер беше хубаво поради дългото чакане преди това, но не е същото!
Не се чувствам грешна; липсва ми нещо съществено в този живот и не знам как да го компенсирам!
Закопайте ме, но аз пак ще искам да обичам!
Боря се за брака си, но душата, душата си чака нейното, тръпката!

Това е!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d61e62418f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   От 6 коментара за одобрение, 3 са мои! Ами явно имам неща за казване, а и нещо дискусията с повече събеседници не се получава, затова се опитвам да дам колкото се може повече информация за себе си, пък дано езиците се развържат!

Имам свестен мъж, който ме взе такава каквато съм – неуверена в себе си и неопитна, неживяла, задръстена и консервативна; отдаде се изцяло на работата си, за да ни осигури и съвсем забрави, че живота не е само материално благополучие! Подобно на всички западняци, които живеят за да работят, а не работят за да живеят по–добре, и моя мъж, който може би също няма тръпка към мен, ме прие като даденост и забрави, че преди да станем родители, бяхме двойка! Никога не правим нищо семейно даже и през отпуските!
Пресен пример от неделния ден – той замина в друг град със съекипниците си от клуба по тенис за състезание с екипа от другия град; тръгна в седем сутринта, не пожела да го придружим и да му бъдем публика; и аз грабнах децата и си плюх и аз на петите, няма да го чакам по пантофи в къщи, я! Отидохме до едно китно градче на около 50 км от нашето и си прекарахме идеално! То аз с децата си живея и с тях си създавам емоции! Таткото все работи и все е уморен! И като се прибрахме в 20ч готови за лягане, хапнали и уморени от толкова приятни емоции, той ни се развика от вратата, че от 17ч се бил прибрал и как така не ме е срам да го лишавам от децата му в единствения ден, в който не работи и може да им се порадва??? Аз направо се изумих! ТОЙ НИ ЗАРЯЗА, ПО ДЯВОЛИТЕ, НЕ НИЕ НЕГО!!!
Трудно живея с него, това е истината!
И как да полудея от желание за този мъж, кажете!?

И нали съм на път всичко да си кажа, връщам се пак към момчето от Нета – той ме искаше и аз го исках и нямах никакви скрупули; и какво като го блокирах? Той знае моите име, фамилия и веднага ще ме намери, само да го поиска! Даже вече му казах как си го представям на прага на моята врата, защо не?
И всеки път като чуя как се звъни на входната ми врата, сърцето ми подскача в гърдите ми, ами ако...???
И какво? Знам си, че ако е той, ще го дръпна вътре и ще се любя с него още в антрето; надявам се и дрехите да си разкъсаме от нетърпение; искам да си изживея тръпката с него, не ми е минала и няма да мирясам докато не бъда с него!
А той дето ми говори, че си спасява връзката, ми не му вярвам особено!Защо ли? Когато е бил на 30г, свободен, се запознава със сегашната си половинка, тогава тя е била омъжена, но не била особено щастлива! И прекарват една луда нощ, трябвало е да си останат само с лудия секс и толкова, но хлътват и двамата...тя се развежда – нямала е деца и е било по–безболезнено – и се взимат, заедно са от 13г! Лудата им страст продължава 3г и оттогава всичко май е заприличало на навик и той два пъти ѝ е кръшнал все с дълги, паралелни връзки; тя не е разбирала! И ние така си паснахме, че той се уплаши да не би историята да се повтори и пак да разведе нещастна в брака си жена заради един луд секс...който и двамата неистово желаем от месеци! Сега обаче няма да е толкова безобидно и ще завлечем много хора след нас – 7 човека ще страдат заради нас! Просто не е глупав и си преценява рисковете преди да е сглупил! Докато аз, жадна за любов, отивах и щях да си строша главата сама!
Но в крайна сметка, ако все пак желанието му надделее и се появи, няма да му откажа! Как да откажа на тръпката си?
А моя мъж нека си работи! То ако се живееше само с пари, бих била най–щастливата! Да ама не!

Хайде сега се развихрете и ме назовете с всички обидни думи, които ви идват наум!
Не пиша тук, за да намеря легитимация на изневярата си; просто искам да си изживея тръпката, веднъж в живота си, пък после да мирясам!
Как ще гледам мъжа си след това ли?
Ми поне ще разбера какво е желание, копнеж, страст, удоволствие преди да си умра до мъж, който ме люби онази нощ и сега пак наново е уморен и сигурно пак ще съм на сухо с месеци!

Лек ден на всички!
Авторката

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 39603545eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   До Авторката от н. 34
Стана ми действително жал за теб, защото си забравила най-важната българска поговорка „С твоите камъни, по твоята глава“ и още - „Кой каквото сам си направи, друг не може да му го направи“.

Сама осъзнаваш, че ТИ имаш проблем. Действително идва от детството ти - властна майка, слаб баща, но и най-вече това, че си била нежелано дете (и за двамата си родители).
Живееш на Запад най-вероятно - ами отиди на психолог. Там това е нормално, но и у нас вече е нормално с единствената разлика, че у нас си плащаме, а ти имаш най-вероятно от касата понт 6 месеца лечение - кой те спира?
Направете дори семейна терапия - пак никой не те спира.

Колкото до съпруга ти - времето за него, за приятели извън семейството е нещо нормално, а и най-вероятно има любовница (връща се късно, отсъства под предлози през почивните дни) и то любовницата му е свободна жена, защото ако беше омъжена нямаше как да се виждат в неделя или след работа (работил до 20 часа). Аз на твое място не бих го винила, защото в голяма степен ти самата си го тласнала към подобно решение - 7 години без секс номален мъж не стои и това всяка жена би ти казала ако се беше доверила.
Колкото до интернет приятеля ти - просто избираш лесното, а именно - измисленото, вместо да се бориш с реалните проблеми в живота. Ти си като алкохолик, който предпочита да пие пред това да промени нещо в живота си и да се бори с проблемите.

Оплакванията ти от мъжа ти нали се сещаш, че няма как да срещнат разбиране сред българите. Работил бил, бла-бла - ами ти какво искаш - нали работи, за да ви осигури добър стандарт на живот. Българските мъже и да искат не могат да издържат семейство например - ти щеше да бачкаш по 10 часа на ден и децата ти да растат по институции - това ли е за теб по-доброто решение? Какъв мъж искаш - да стои и да ти бае у дома ли?

Виж, стегни се. Имаш хубаво семейство, нормелен съпруг и сама бойкотираш брака си. Този човек е с теб и заради децата ти, защото на Запад бащите си губят децата при развод на практика и едва ли ще остане с теб след като те поотрастнат, а ако беше с българин отдавна да се е разделил, защото у нас законите са други, но и на Запад се променят в полза на бащите. Рано или късно ще цъфнеш и вържеш, защото се отказваш при най-елементарен проблем. Дори да получиш интернет-любовника си сама знаеш, че нито ще достигнеш до сексуални маратони с него, нито ще си щастлива - ти си щастлива май както си сега - имаш мъж да те храни и поддържа стандарта ти, деца, социално положение и имаш фантазия, в която бягаш.
На практика нямаш стимул да промениш живота си и не искаш да промениш живота си, а просто подкрепа от потребителите тук, оправдания и съжаление.
Много ме разочарова честно казано.
Навън има толкова жени, които биха се сменили с удоволствие с теб, а ти си на път да съсипеш брака си, а с това и живота си.
Не искам да те плаша, но децата все някога порастват и отлитат, а ти ще останеш сама като кукувица
Мъжът ти на 90% си има любовница. Ако е на твоите години или до 50-55 г. нищо не му пречи да си направи ново семейство с нея или с друга жена - пука му на дръжката, ще си плати издръжката и пак ще му остават пари, а ако няма любовница се питай защо не те взима с него (срам ли го е от теб? ), но аз съм убедена, че дори да е имал тенис турнир (събиране), той е свършил поне 2-3 часа преди да се прибере у дома, сигурна съм също, че работи много, но все намира 1 час да намине през любовницата си. Може би и без това твоят брак е приключил... с времето ще видиш дали съм права, но съм на 90% сигурна, че той има любовница, а на теб не ти пука, защото сама си заета с твоите фантазии, чиято единствена пречка да ги консумираш е собствения ти страх, че няма начин да се реализират така, както си го фантазираш.
Май ще станеш 90 г, и още ще си пишеш с някакви фантазьори и ще си мислиш, че ще се „любиш“ по входовете, но сама знаеш, че това са пълни глупости, които нито можеш, нито ще направиш.

Това е от мен. Съжалявам за времето, което ти отделих, защото не го заслужаваш. Ти не искаш реално да промениш живота си в каквато и да е посока и няма смисъл да ти се говори - ще си сърбаш каквото си си надробила. Някой хора просто учат по трудния начин.
Лека седмица

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d61e62418f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Eто, налучкваш, но този път нищо не позна!

Мъжът ми ще си хване друга когато налъмите цъфнат и вържат!
Не пожелавам подобен нескопосан любовник на никоя!
Ние за 7те години без секс една нощ не сме прекарали разделени; заедно сме сутрин, обед и вечер, той обядва в къщи всеки ден, а тенис турнирите му в неделя са точно 3 пъти в годината, така че не виждам никаква любовница тук! Ходя и го взимам от работа на обяд и понякога вечер без да го предупреждавам и винаги е на линия!
Той просто не е по секса и затова не го умее!
А и ти както бързо го уреди любовница, защо тогава и аз да не мога да се уредя с любовник??
Ми да работи, не ми трябва по цял ден в къщи!
Аз искам страст и ще си я намеря! И не знам кой кого 1ви ще зареже като поотраснат децата – май аз изчаквам и ще си тръгна, защото просто не виждам КОЯ друга ще го търпи само да бачка и без секс???
Хайде, със здраве!

Други мнения, други коментари няма ли?
Паздрави и очаквам мнения!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ecce5679af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Здравей, авторке!
Аз съм мъж на 35.
Разбира се преобладават крайни мнения, както по всеки въпрос тук.
Не мисля, че трябва да се примиряваш с положението в което си.
Но и не мисля, че трябва да лъжеш съпруга си, било то с изневяра или по друг начин.
Вариантите са два... или той е асексуален (колкото и рядко да се срещат такива мъже - има ги) или си е нормален мъж с нужда от хубав секс (както предполага номер 34 - с любовница).
Първо трябва да определиш кой от вариантите е верния преди да предприемеш адекватни действия.
Поставям се на негово място... ако съм асексуален, не би трябвало да не разбирам сексуалните нужди на жена си (па макар и показали се след толкова години съвместен живот)... при което няма как да имам против тя да задоволява нуждите си с друг мъж... всичко друго би било твърде егоистично... " аз съм си добре без секс, значи и тя си е добре".
При втория вариант, че си има любовница (на мен не ми се вярва) имаш повече опции... но мисля, че винаги трябва да си открита с него. За мен доверието е най ценното в едно семейство... без него е просто някакво съжителство и всеки прави това, което му се иска - зад гърба на другия.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 39603545eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

45.   О, Авторке, че се учудиш колко са изобретателни някои хора, когато става дума за изневери. (не гледай себе си, хората реално живеят, не бягат във фантазии)
Аз като студентка работих в голяма компания, а срещу офисите ни имаше доста „почасови“ хотели. Просто това бяха хотели, в които се случвали изневери през обедната почивка или между срещите, а някои дори си бяха публични домове.
Като студентка върших работа, която не носеше слава, включително организирах разни конференции - много от най-големите шефове идваха да ми „подшушнат“ в кой град и коя държава да са съответните конференции, за да могат да си взимат любовниците с тях, включително съм уреждала хора с хотелски стаи в съседни хотели, за да могат дискретно да си правят каквото ще правят. Ти живееш в свой виртуален свят, но светът не спира да се върти заради теб.
Работех в технологичен концерн с много мъже, които бяха и добре заплатени - половината се разведоха и се изпожениха за много по-млади от тях жени докато завърша. Не бъди наивна с две думи - мъжът ти ако иска, може да си има така любовница буквално в офиса, така че ти да не надушиш, което важи и за теб, между другото, но ти си избрала да живееш във фантазии и с фантазии ще си останеш. Каква страст, какво чудо, при положение, че ти си станала на 40 г. и от 7 г. се занимаваш само с виртуален „любовник“ - ако си била способна на страст такава, каквато си в момента, ти не един, а 10 любовника щеше да имаш и на първо време си щяла да се ожениш от страст и любов, не от немай къде, защото си видяла рационално погледнато, че ще останеш стара мома.

За останалото ти ще кажеш, но не виждам ти какво реално искаш от живота, освен да си живееш като сега.
За какво е цялата тази тема тогава? Ти реално нищо не искаш да промениш нито със съпруга си, нито с „любовника“, а просто да си го караш като до сега... докато не чукнеш 50, 60, 70 годинки. Нищо ново под слънцето. Не си открила „топлата вода“, но поне не се самозаблуждавай. Хайде - предизвиквам те да спиш с „любовник“ - хайде да видим дали ще има „страст“ и не бързай да пишеш тук лъжи, защото себе си не можеш да излъжеш.
Мъжът ти не го мисли. Изобщо не е асексуален както го описваш, а ако има стабилна и хубава работа с по-висок от средното доход няма да остане сам - като французин той е възпитан в ценността на личността и за цел в живота има намирането на личното щастие - това е по-напреднала от нас култура и съвсем рационално ще си продължи с животчето без много драми. Навън е пълно и с млади жени, не си единствената българка на „пазара“ - ще си намери нов модел, но ти си на 40 г. и се замисли кога ще я гониш тази страст като до сега не си я догонила?
Аз се пробвах да те вразумя да си запазиш семейството и съпруга, но реално погледнато не си първа младост и дори не си младост.
Сама бойкотираш брака си - в неделя например нарочно си се прибрала късно с децата, за да му развалиш деня, но знай, че никому няма да напизмиш като си разрушиш семейството. Децата ти ще ти се обаждат един ден по Коледа, а мъжлето ти ще обикаля света като пенсионер с някоя кукла, а ти ще си търсиш още страстта. Стегни се малко и се виж в огледалото, виж си ЕГН-то и се виж отстрани - не си на 14 г. да киснеш с виртуални „любовници“, не си и на 24, не си и на 34, а с и на 40 години и си на път да разрушиш и малкото, което що-годе си позакърпила в личен план, защото светът навън е жесток към старите самотни жени, които отгоре на всичко са „дърво в леглото“. Ще те разочаровам, но няма да се избият навън мъжете за твоята „страст“, докато мъжът ти като спортен, добре печелещ свободен мъж на средна възраст изобщо няма да има проблем - една почивка в България и е с младо яренце под ръка дори да е интроверт. Човек се учи да цени нещата, които има, след като ги загуби. Внимавай какво си пожелаваш като мислиш за развод, защото може да ти се случи и тогава успех в търснето на страстта.
Има една много добра поговорка - Това, което Иванчо не научи, Иван няма да научи - не си намерила страстта на 20, на 40 и на 60 г. няма да я намериш, защото ти не я носиш в себе си и нямаш желание и воля за промяна.

п.п * Не ме разбирай грешно, нямам нищо лично към теб и не ми дреме как ще ти се развие живота, но като цяло не мога да понасям фалша, лъжата и най-вече самозаблюжденията у някого. У теб ме дразни в частност, че имаш големи претенции и очаквания към мъжете, но ти самата не си по-добра. Не умеел мъжът ти секса, но и ти не умееш - пресмял се хърбел на щърбел и отгоре на всичко не си готова да видиш очевидното и да направиш някаква стъпка. Свикнала си да взимаш, не да даваш във връзката и когато не се получава е важно другият да е виновен, не как да се подобри като цяло положението.
За мен ти си един студена жена. Не ти пука за мъжа ти и не го уважаваш и обичаш дори като човек и приятелски, но в един момент просто ти е паснал в живота, за да не останеш сама и бездетна. Бракът ти е по сметка и още повече ме убеждаваш в неуспеха на подобни бракове. Най-грозното в случая е, че ти заблуждаваш съпруга си. Най-вероятно имаш и културен проблем с него, защото това са хора на просвещението, не пасивното комунистическо образование, в което са ви тренирали нещата да не зависят от вас. Човекът си няма хал-хабер например, че ти имаш някакви лични желания за страст, защото не си ги формулирала и изразила по никакъв начин, а той за себе си е постигнал каквото е желал- има си деца и семейство и странно за теб, но за него сексът си върви с трети човек най-вероятно...губеща си изцяло ти - децата ти като типичните французи ще се изнесат на 18-19 г. да учат някъде и ще ти се обаждат по празниците, а съпругът ти е най-вероятно като типичният западняк и егоистичен човек - ще приеме рационално един развод и до 6 месеца-1 година ще афишира официално любовницата си като новата партньорка в живота - нещо нормално в тяхното общество. Дори президентите го правят, какво остава за нормалният мъж, защото просто не са селяци, работещи за колектива и племето, а са ...хора на просвещението - за тях личното щастие е култ. Пука му ти какви ще ги вършиш ТИ - ще ти каже „всичко добро, хубави годинки имахме заендо“ Чао!
Пожелавам ти лично на теб да намериш каквото търсиш, но бъди готова да платиш и цената...дори да не намериш „страстта“, защото тя зависи на 90% от нас самите и докато не го разбереш това, ти ще се бориш с вятърни мелници.
Освен това не виждаш проблема в себе си и няма да потърсиш и психолог - с две думи ще продължиш да носиш багажа си и да се блъскаш в стените като до сега, но за разлика от преди, когато си била млада и атрактивна, след 5 години ще си въздух за мъжете и „страстта“ ще си остане една химера, за която ще мислиш и в старческия дом.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b9cd6634c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   н 45, я моля ти се СПРИ да ми спамиш темата, моля ти се!
Нищо лично, просто за мен ти си всезнайката дето всичко е видяла, всичко е прочела, от всичко разбира – уж де, ти така си мислиш! –, абе, на всяка манджа мерудия!!!
И сега какво?? Хич не ти стана приятно, че никой не ти каза "Амин! Да бъде както ти, умницата, си го прогнозирала и снесла тук! "
Е, няма как да ти кажа амин, съжалявам!
Ти налагаш мнението си, всезнайке, че и обиждаш като се смяташ за най–великата!
Извинявай, но не ме вълнува в какви концерни си работила и какви материали си "консултирала в Нета на оригинал"! Голям праз! Аз тук висше завърших и дисертация защитих, но не ти ги вра под носа, нали? И изобщо няма и да ти кажа какво и къде работя благодарение на западняшката си диплома... не това е темата!
И ти ли точно се намери да ми кажеш какъв точно е мъжа ми... понеже виждаш ли, сънародниците му били такива?? !
Жестоко се лъжеш, ако си мислиш, че знаеш всичко за всички!

И нали уж жестоко съжаляваше, че си си загубила времето с мен "понеже не го заслужавам"? Ми какво се плюнчиш още тук тогава да ми обясняваш как ще протече живота ми и колко невероятно нещастна ще си умра в старческия дом, ако не се вслушам във вещите ти съвети?? Не си губи повече времето с мен, о да, просто спри дотук и иди трови нервите на хората някъде другаде!!!

Ти четеш и помниш само това, което ти изнася!
Омъжих се без любов за асексуален мъж, който най–накрая си го призна това лято! Но ти просто нямаше как да го знаеш, не си ни светила, нали?
Бяхме на море и той нито веднъж не ме погледна нито ме пожела като жена! На половината на отпуската се разплаках и му казах, че не мога така, че 7 години търпях и страдах, убивах желанието си и бях добра и благоверна съпруга, но не мога повече така! Защо не ме желае, защо??
А той ми казва "Ти знаеш, че аз не съм по секса; мога и без секс!
Какво да направя, за да си щастлива?? ""
"Ми като начало, люби ме! ", му викам, а той мълчи и така не ме пипна през втората половина на почивката!
Прибрахме и минаха още 2 месеца, в които го молех, но нищо!
До онази вечер, за която писах и в която направо му скочих и просто видя, че няма накъде!
Но не намирам това за нормално!
Сега пак старата песен на нов глас, нищо, уморен бил, дрън–дрън – аз съм параван за неговата асексуалност!
Нали като разбра, че съм бременна с второто – и последно за нас! – дете и просто спря да гледа на мен като на жена, край!
И нито мастурбира, нито кръшка, той и хубави жени даже не заглежда!
Да, всезнайке, умираш от желание да ми сложиш рога, но не би!
Мъжът ми е готин, рус, синеок, спортен тип, атлетичен, няма ендокринни проблеми, взима луди пари и има страхотна работа, която обожава и която не му служи за параван, за да хойка – просто е лудо влюбен в мен и ми каза, че ще е с мен до гроб, защото човек веднъж се жени, за добро и лошо, и аз съм жената на живота му... и даже плака като ми го сподели там, на морето!! Пукай, умирай, това е! Единственият му проблем е асексуалността! Никой не е перфектен, нали?

Продължението следва!
Приятна вечер на всички, които ме разбират и ми влизат в положение!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0d2bdf9c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   Според мен, при теб има лошо стечение на обстоятелствата.
1. Брак над 40 год. възраст, значи си развила манталитета на старата мома.
2. Най-вероятно си страдала от предразсъдъци, не си мастурбирала, почти нямаш сексуален опит или си се омъжила девствена.
3. Не си случила на мъж. Ако беше емеционален, активен и еблив, щеше да те предразположи и да преодолееш задръжките. Но той като е асексуален, отпиши я, поне бъди благодарна че деца ти е направил.
4. Честно казано не виждам как ще промениш нещо, но ако сама не го направиш, няма кой да го направи. Просто стани мърсница, самозадоволявай се, гледай порно, изнасилвай мъжа си, това е.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b9cd6634c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Обещах продължение и ето го и него!

Няма нужда от километрични излияния; то всичко си е ясно!
Мъжът ми не иска секс; отстъпва като го притисна, но пак не се получава, а и това не е разрешение на проблема!
Изключено е все така с месеци да чакам да ми пусне и все за мен да няма никакво удоволствие нито елементарно удовлетворение!

Добре, явно съм жената на живота му и ще е с мен до гроб; разписал се, врекъл се в любов и вярност до гроб, ми казва и така ще е!
Но след това, което така и не се случи като му го поисках на морето, се прибрахме и аз най–сериозно му казах, че не съм щастлива от доста време и искам да се разделим, всеки да си търси щастието!
А той просто заяви, че развода не е решение, а капитулация и никога нямало да се разведе с мен, защото ме е взел за добро и лошо, приема живота си с мен такъв какъвто е, ще се бори за нас и понеже като дете е останал без майка, НИКОГА няма да позволи децата му да преживеят подобна драма и да растат без майка!!
Да, западняците са такива, като попаднат на точния за тях човек, се борят и отстояват до последно! И нищо не е по–важно от семейството, стига те да го искат така!
При мен обаче има нещо, което липсва и няма как да се примиря да живея с асексуален мъж до живот!
Развод обаче няма да ми даде, каза си го, така че стоя тук заради дечицата и ги чакам да поотраснат!
И като разбрах, че все така ще се мъча с него в сексуален план, се замислих за среща, реална, с моя кореспондент и беше на път да стане! Насрочихме и дати, взехме да говорим за хотел, да си организираме всичко, после или наистина го хванаха в крачка, или се уплаши от пламенността ми и от абсолютната ми увереност, че щом има толкова споделени тръпка и страст, просто не може да е грешка! Както и да е, такива са фактите!
Аз страстта си я намерих, само дето той май не е съвсем узрял да се отпусне и да си го изживее с мен!
И друга страст и тръпка ще си намеря, съвсем не съм за изхвърляне и имам поне още десетина годинки пред себе си, няма да си остана така!
Само дето мъжът ми реши, че щом съм търпяла толкова години без да роптая и без секс, пак така ще си я караме, нали сме в комплект двамата докрая и до гроб!
Да ама не! Всичко е до време! Вие бихте ли се примирили с такъв живот? Не ми дава, но и право нямам да си отида и да имам нормален живот? Ми какво като е с възможности и самочувствие? Ми да го лапа която иска, подарявам ѝ го!!! Бързо ще избяга... ако я пусне!
А аз ще си имам мъж за ласки и секс докато моя все се извинява с умора и с "ти нали знаеш, че не съм по секса! "

А към теб, мъжа на 35, благодаря, че се включи!
Асексуален е, да, добре си усетил нещата! Но е изключено просто да му кажа "Пусни ме на бик, че не издържам! ", нали?
Трябва да остана и всичко да приема, щом веднъж съм се хванала на хорото!
Знаеш ли, като нормална жена на моята възраст, през ден си искам, дискретно, нежно, с поглед, усмивка, целувка, гушкам се, но няма, не става, реже ме и това е!
И да, ще търся навън!
Благодаря, че писа и ми влезе в положение! Уважавам мъжкото ти мнение, но при мен няма място за игра с открити карти, защото ще ми изяде главата!
Поздрави!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2ffda0db5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   До 47

Прав/а си, така е, омъжих се на 30, не бях девствена, но нямах почти никакъв опит с мъжете и така и не разбрах как попаднах на асексуалния си мъж!
Той е емоционален, но не е нито активен сексуално, нито еблив – за мое най–голямо съжаление! И така и не можа да ме предразположи, за да се отпусна и бъда истински негова; така и не му се отдадох докрай!

Не прекратих окончателно контактите си с момчето от Нета – разбрахме се, че ще има продължение и срещата предстои!

Как да променя ситуацията в къщи?
Да стана мръсница, да гледам порно, да изнасилвам мъжа си?

Ако има мъже и жени сред вас, които са живяли с асексуални половинки, нека споделят как са се измъкнали от този невероятен батак?
Защото аз съм на път да си хвана любовник; готова съм на паралелна връзка дори; очаквам го да успокои жена си и да се върне към мен; и дума не става да проваляме официалните си връзки си, знаем го!

След толкова години мъка и тъга, искам отново да се почувствам жена; някой от вас изпадал ли е в подобна ситуация, как е реагирал и какво е било развитието на ситуацията с времето?

Споделете!
Надявам се най–сетне да се получи една хубава дискусия!
н 1, какво е твоето мнение по въпроса?
А вие, мъже, как бихте се държали с половинките си, ако бяхте асексуални? Бихте ли им дали свобода да са с мъж, който ги желае?

Като подхвърлих на мъжа си "Защо не ме искаш? Любовник ли искаш да си намеря? ", той подскочи като опарен и ми заяви съвсем сериозно "Ти само се пробвай и децата си повече няма да видиш! "
Не звучи ли някак егоистично???

Очаквам мненията ви!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ecce5679af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Отново от номер 43:
Добре, твоят мъж очевидно е интелигентен човек... значи той трябва да е почти сигурен, че ти му изневеряваш и си затваря очите за това.
И все пак си мисля, че със свалени карти ще се чувстваш най-добре. Разбира се, не е нужно да отидеш да му искаш разрешение да те пусне на бик :). Може да започнеш от там, че си нормална ЖЕНА и имаш нужда от секс... и да го попиташ, допуска ли той че ти би му изневерила, след като той не си прави труда да се почувстваш желана. Допуска ли той, че можеш да бъдеш асексуална по принуда от него? И след като ти се кълне във вярност и любов... защо той не се интересува от твоето щастие, нима не го интересува дали любовта на живота му е щастлива? Любовта и уважението не са въпрос на думи а на дела! Какво прави той освен да те осигурява материално? Говорете си бе хора, няма по-хубаво от това да си говорите!

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2ffda0db5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Пак до 43/51

Ох, случаят е доста заплетен, знаеш ли? !
Него секса така не го интересува, че представи си следната комична – или по–скоро трагична – ситуация : всяка вечер като отивам с порив към него и целувка за лека нощ, виждам панически страх в погледа му "Леле, тя пак очаква секс! Дано ми се размине! " и направо си казва в прав текст "Ох, не сега, толкова съм уморен! " Точно като отегчената съпруга с мигрената, нали се сещаш? !
И като се случи да си настоявам, обвивам врата му с ръце, пускам целувка с език, раздразнено ми заявява " Само този секс ти е в главата! Аз съм човек с отговорности, претрепвам се от работа, не съм машина – натискаш бутона и на ти секс! "
Ами обезкуражена съм, да!
Знаеш ли, те тук си имат и някакво задължително, религиозно образование, което някак си ги води до прословутото вричане до гроб веднъж като си се оженил и край!
Естествено, той е верен и ще е, до гроб – той мен не може да оправи, та друга, просто забрави! – и аз се задължавам да съм САМО с него щом съм го взела!
Обаче нали моля за съвет; признавам, че нямам опит с мъжете и ценя мъжкото ти мнение в конкретния случай и ще те послушам! Ще го попитам как да живея без секс, ще му задам точните въпроси както ти ми ги подсказа пък каквото сабя покаже!
Ох знаеш ли колко ми е труден секса с този асексуален мъж! А колко малко ми трябва да се отпусна!
Колко е отчайващо когато един мъж не ги умее тези неща, а и не го вълнуват особено!
Недей да се настройваш срещу мен, омъжената и кандидат–неверницата, че пак ах как си мечтая за другото момче, идея си нямаш!
Аз съм неговото красиво, българско момиче "което още никой не е милвал нито любил като хората! И спри, не говори, не ме мъчи! Знам колко го искаш и как го искаш – бавно, нежно, страстно! И ще ти го дам, и в морето, и където си го поискаш, само каквото не си си помислила няма да получиш, но пуста работа, жена, деца, пусти километри, но ще дойда, защото и аз го искам колкото теб! "
Наивна съм, да, вярвам и чакам и толкова го искам, че чак две не виждам! И колко жалко, но така мъжа си никога не съм пожелавала – с него едва–едва съм влажна като започваме, а и той така бързо стига финала, че чак ми се плаче!
Ти би ли дал на жена си да ходи и спи с друг ако ти самия беше асексуален и не можеше да я задоволиш? Трудно, нали? При вас, мъжете, физическата изневяра е най–непоносимата, нали?
Как би я пуснал да си легне с друг и даже да ѝ е кеф?
Моят няма никога да ми даде карт бланш за това, виж може би за изневяра да се и разведе, знам ли го?
Но ще говоря с него! Между нас не бива да има скрито–покрито!
Пиши, ако имаш да споделиш нови размисли с мен!

А, и още нещо! Знаеш ли каква е моята най–голяма трагедия : не съм имала българско гадже, представяш ли си! С българско момче не съм се любила! Колко ли еуфорични моменти съм изпуснала, никога няма да го разбера!
Лек ден не теб!
Ще се радвам да пишеш пак!
От една майна

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a98ee5e950
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   Ето ти нaчaло зa хубaвa дискусия, щом товa желaеш.
Потърси психиaтър и спешно.
Aко върнеш отново отгоре до долу и сaмa си прочетеш постовете отново, ще видиш и собствените си противоречия, ще откриеш биполярнaтa женa тaм.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ae0c541092
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

55.   Голямо писане, голямо съветване, голямо тормозене... а жената (авторката) просто иска да каже на някой, че й се ебе. А какво по-човешко от това. Не искам да досаждам с голям текс, но искам да споделя- и авторката и "досадната' съветничка сте много интелигентни дами и това е част от най- сладката ми предстявата за щастлив живот. С тях двете на хубава голяма вила... аз напалвам барбекюто и започват сладките безкрайни разговори за всичко, докато в един момент съм дръпнал авторката на един стол-фотьойл, вдигнал съм краката й на раменете си и я тъпча в зажаднялата путка до побъркване, докато дойде и другата част от щастието, носейки перфектната бутилка вино, за да застанат и двете и да им се изпразня на красивите лица. Искам ви!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 202e5f98f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

56.   Наеми си градинар с конкурс - хем ще си вкъщи, хем ще ти е под ръка. Ако не издържи изпита, сменяш градинаря. Толкова редове изписа за единия секс.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2ffda0db5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

57.   Разочаровахте ме, не оправдахте очакванията ми за интелигентна и полезна дискусия, а имах нужда от такава!
н 1 много яко ме усети, но къде е сега да сподели мисли с мен? да ме окуражи?
А и ти, н 43, къде се изгуби?
А ти, н 55, ти по–добре се изгуби някъде! Ми гнусен си! Чел–недочел : каква тройка, ти в ред ли си? Аз искам любов, а тя е за двама! Я се покрий някъде!
Какво да изнасилвам мъжа си, какви тройки, какви градинари?? Вие изобщо помните ли съдържанието на темата ми??
Ще говоря за секс, разбира се, към н 56, ми там ми е проблема!
За какво да ти приказвам, за страхотния живот на Запад ли?? Ми ела и виж сам/а какъв е, аз вече им се нагледах; моя проблем касае точно секса и ще се разреши чрез секс, но не само!
Не съм биполярна; нещастна съм, защото не обичам..., изобщо не е същото!
Искам любов, споделена любов, да ме грабне, така да ме плени, че да полудея...от щастие, това искам! Да го обичам и да го искам; да ме обича и да ме иска, толкова ли невъзможно е това?
Каквото и да правя в къщи, секса не върви, защото не обичам този мъж и не го желая...това е!
Тръпката ми се появи с друг; харесахме се, допаднахме си; толкова приказки се изприказваха за 7 месеца, не можахме да си омръзнем!
Ми хубаво ми е, а още даже не ме е пипнал! Казах му, че ако е и добър любовник, аз просто съм изгубена...той си знае защо!
Ще ми стане хубаво с него, ще хлътна жестоко и ще страдам, защото никога няма да бъде само мой!
Това е живота!
И въпреки всичко се надявам да бъда с него и да си изживеем тръпката! Знам, че той ще отключи страстта в мен, той почти вече го е направил!
Няма място за влюбване в съпруга или тем подобни – не го искам, няма да вървя срещу себе си!
Изобщо не очаквах толкова безпардонни и бездарни коментари; огорчена съм!
Имах нужда от различни мнения, но чак пък да ме сравнят със земята, не го очаквах!
Това е! Свят – пъстър, хора – всякакви! Жалко, че не ми бяхте в помощ, жалко!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ecce5679af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

58.   От 43/51...
Не им обръщай внимание на хейтърите, те толкова си могат. За съжаление равноправието м/у половете в сферата на секса е на ниво пещерен човек.
Трудно е да се даде адекватен съвет след като улицата водеща към съпруга ти е задънена. Може би има някаква вероятност проблема му да не е психически а физически - хормонален дисбаланс. Но така или иначе той на дали би се подложил на хормонални изследвания.
Питаш ме какво бих направил на негово място... ще ти напиша как стоят нещата с моята съпруга. С нея сме заедно от 15 години. Преди нея не съм правил секс с друга жена, както и тя с друг мъж. Допаднахме си на всички нива и сме много щастливи заедно - обичаме се безмерно. Секса винаги е бил неразделна и прекрасна част от връзката ни. И все пак... с времето малко или много секса стана еднообразен, въпреки, че сме отворени за експерименти и имаме куп секс играчки. И така дойде момент, в който споделяхме неосъществени фантазии и тя разкри една - тройка с друг човек. На мен също ми беше минавало през главата... така че пак имаше съвпадение в желанията. Вече сме правили тройка с мъж, правили сме и суинг. Това се отрази само в положителна посока на брака ни. Оценихме се още по-добре. Преди си мислехме, че връзката ни е много силна и няма на къде повече... е, сега я чувстваме още по-силна. С други думи силната ми любов към нея, не ми пречи да я споделя с друг мъж в сексуален план. Ревността не е проява на любов а на егоизъм. Истинската любов не изисква, тя просто дава.
Големият ти проблем не мисля, че е в липсата на секс (не, че е малък) Главния проблем е липсата на здрава връзка с мъжа ти. Да сте партньори във всяко отношение. Да си имате безрезервно доверие. Да можеш да споделиш ВСИЧКО с партньора си, без страх от това как ще го приеме той. Или с други думи - ти като се омъжваше къде си блеела? :)
Ненавиждам изневярата, но в твоя случай... май няма светлина в тунела. Вашата връзка ми звучи като на съжителство.
И все пак... недей да изневеряваш, продължавай да опитваш :)
Успех ти желая... и пиши какви са резултатите от поредния опит ;)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d9931249c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

59.   Хей здравей, н 43!

Евала ти казвам за това, че си "споделил" обичаната жена с друг!!!
Направо ми скри шапката с това, знаеш ли? !
Как така успяваш да не полудееш от ревност и бяс като виждаш как я обладава друг??
А жена ти би ли се съгласила на 3ка с теб и друга жена??

Момчето от Нета дето ми вдигна ангелите :-)) ми сподели, че обича половинката си и тя е точната за него жена (въпреки, че страстта им е отлетяла отдавна и секса бил скучен ), но виждаш ли, ТЯ не му била достатъчна и искал нова тръпка; вече 2 пъти я търсил – и намерил – навън; с жена му се били разбрали да имат "отворена връзка"??
Но тя като хвана моя страстен имейл – писане само, без да е имало секс? ! – и издивя и сега той спасява каквото може да спаси...
Казах му аз, че жена му лъже за отворената връзка и ще му изяде главата; казах му и друго : добре, че не си ми мъж, защото ако беше и те хванех с друга, просто собствената ти кожа щеше да ти отеснее!

Да, така е! Ако обичам и ми изневерят, просто няма прошка!
В моето положение мисля да кръшкам, защото като се омъжвах, НЕ БЛЯХ :-)), а съвсем съзнателно го взех без да го обичам, за да не съм сама! Та затова не ми се получава секса без любов!
Ето, в отпуска е сега, няма стрес, няма зор и пак, уморен бил!
Пробвах пак снощи и какво? Суха като шкурка въпреки галенето и неумелото стимулиране... защо изобщо се насилвам като не го искам?? И като за капак, едва издържа 30 секунди и край!

Да, съжителство някакво, жалка история! Сама си сложих главата в торбата! И сега съм в капан!
А момчето от Нета ближе рани и не знам кога изобщо ще се появи??
Та той ми беше казал, че е кръшкал с паралелни връзки и се гласеше за такава и с мен, но ако жена му кръшка и го разбере, щяло да му стане гадно? ! Ми да, нормално! Егати "отворената връзка", нали? Взаимно баламосване, нали?
Затова евала ти казвам, че приемаш 3ка и то с мъж??? Звучи ми невероятно, наистина!
Моят изобщо не е толкова широко скроен, затова аз ще действам тайно, ако изобщо ми се случи да действам де :-))

Благодаряти, че сподели!

На мен ми е кофти; в къщи секса не върви, а на него му е последна грижа; не мога да си искам нестандартни неща – да ме лизне поне малко, да ми качи адреналина, представяш ли си?? е, няма как!! езика ми просто не може да се обърне да говоря за секс с мъжа си; докато другото момче знае всичко, наистина всичко; искам да ми направи всичко и само да ми падне, ще обърнем пустата хотелска стая с главата надолу :-)) нали чуждата жена нямала кокали; аз пък казвам, че чуждия мъж изобщо да не се гласи за сън, а за маратон:-), не само сексуален, а страстен, чувствен, победа на сетивата, така го искам!
И живота си върви!
Само да ми се случи случката, за която си мечтая, веднага ще ти разкажа – аз за него и спирала ще сложа, да се отпусна без да ме е страх от фалове с кондомите, той и това го знае...
Абе, сигурно съм жалка, но в къщи ми е монотонно; опитай се да възбудиш асексуален мъж и да ти е кеф, все едно умрял да вдигнеш, ужас! Пробвах ли, пробвах, ми искам истински мъж дето така да ми разкаже играта, че да си го спомням цял живот!
Това е!
Лек ден от мен и благодаря, че ми влезе в положение и сподели!
Ако имаш желание, пиши пак!
Желая ти късмет и още повече любов в дома ти!
Щастливка е жена ти с такъв разкрепостен мъж като теб:-)))

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d9931249c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

60.   Знаех си, че момчето от Нета е пич на място; още в първите дни на запознанството ни го усетих, женска интуиция ли? тръпка ли? не знам, но аз дето така трудно се влюбвам, направо ме грабна!

Развръзката дойде, бързо и неочаквано!
Обади ми се и каза, че нищо не е могъл да спаси : "Разделих се с половинката си, нямаме брак и просто се изнесох на квартира; отдавна не вървеше и кръшкането беше затова; аз и последното ни дете сякаш не исках; сега съм сам; не е леко, но от месеци мисля за теб и те желая; чудно как не ме хванаха по–рано? !
Май не аз ще дойда на прага ти, а ти на моя! По–безопасно е! И ако още ме искаш, ще се любим където поискаш!
Искам да съм с теб, направо съм луд за теб и ще те чакам! Ела когато можеш и остани колкото можеш – и дано тази лудост продължи колкото може по–дълго! "

Удари ме сляпата неделя на стари години, но май не само мен!
Поплаках си като затворихме, толкова го искам; с душата си го искам!
Това е развръзката; не съм го очаквала; мислех, че ще остане с нея и ще се крепят някак си; той направо ме срази!
Ако можех, хващах първия влак и отивах!
Но ще намеря начин; подобна споделена тръпка няма да ми се случи два пъти в този живот!
Ще правя лудости на стари години; чувствам се като влюбена гимназистка, а с него сме набори!

Хайде, със здраве!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ecce5679af
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

61.   От номер 43.
Здрасти отново.
Първо ще отговоря на въпросите ти:
"Как така успяваш да не полудееш от ревност и бяс като виждаш как я обладава друг?? "
Когато харесаш някое цвете - късаш го за да му се радваш. Когато обичаш цвете - грижиш се за него, поливаш го...
Ревността е за хора, които не са сигурни в стойността си и които си мислят, че могат да притежават някого. Когато изчезне ревността идва безусловната любов.
"А жена ти би ли се съгласила на 3ка с теб и друга жена?? "
Разбира се, че би се съгласила, дори го желае не по-малко от мен.

За твоя виртуален обожател...
Един съвет от мен - не тръгвай с големи очаквания. Теорията е едно, практиката - друго :)
Явно, както е тръгнало - съвсем скоро ще си разнообразиш живота и ще изживееш така бленуваните неща.
Пожелавам ти успех! .... и ни дръж в течение ;)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 358058912f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

62.   Пак до 43, единствения задържал се "на линия", сериозен събеседник (благодаря ти за което :-))

Ееееее, пак ми скри шапката с метафората за любимото цвете!
Много готино си го написал!
Гледай си го и се грижи за твоето цвете, щастливец такъв!

Аз нямах твоя луд късмет да срещна точния човек на 20 години, да си се обичаме, всичко да си дадем и споделим, да се вземем с луда любов, да се грижим един за друг, да създадем мъничета заедно, да им се радваме...
На теб ти се е случило и си успял да го съхраниш през годините, щастливец си ти!
Аз така и не дочаках голямата любов, не ми се случи навремето, на младини...
От години се мъча с мъж, за когото не ми е притрепервало под лъжичката, краката ми не са се подкосявали, не съм го желала неистово и лудо, ... но създадохме две слънчеви деца, които обичам повече от себе си! Заради тях съм още тук, все още съм тук...

Никога няма да достигна твоя "level" демек "ниво" :-)) на себеотрицание пред любимия човек!
Да обичам до такава степен, че да бъда с любовта на живота си и в 3ка с друга жена?? ONLY OVER MY DEAD BODY! No way, разбираш ли?
Просто не бих могла!
Аз толкова копнея за тази голяма, споделена любов, че ако я имам един ден, ще я запазя само за себе си и няма да мога да я споделя, с никого! По–скоро да умра!
Затова с абсолютно възхищение бих ти казала "Шапка ти свалям! ", но не мога, нали вече ми я скри :-))

А за моята история, ...
Никой не може дори да си представи в къщи какъв го ям – по–скоро никакъв не го ям, но така е приказката, нали? !

Момчето от Нета не говори много, но действа!
Той знае, че не ми липсва толкова секс колкото отношение, нежност, внимание!
Знам, че като се видим, с часове ще се притискам до него, защото съм зажадняла за ласка, за нежност; той ми е обещал да не остави и милиметър от тялото ми недокоснат, немилван, нецелунат... Как си мечтая само за ръцете му, за устните му...
Разбира се, че отивам с големи очаквания!
Как да бъде другояче, от месеци го харесвам, искам и чакам да се реши да е с мен!
Винаги съм харесвала тъмнокоси мъже, а моят е рус...
Момчето, което тотално ме влуди... е тъмнокосо, естествено!

Сега може би е и мой ред да съм честна с мъжа си; той с нищо не е заслужил да го лъжа!
Не знам как ще ме пусне; как ще се съгласи на раздяла??

Мисля, че толкова много години отдадох на семейството, съпруга, че сега имам правото на малко лично щастие, споделена тръпка, защо не и любов най–накрая?
Да ме връхлети, да ме помете, не ме е страх! Искам да го почувствам, че бие, това мое сърце, за мъж да бие; жена да се почувствам, желана и обичана жена!
И ако е писано да стане и да сме щастливи на стари години, ми да става!

Ами това е около мен!

А ти, щастливецо, продължавай все така! Пази го това хубаво и нежно цвете, наречено "любов", заслужаваш си го!
Да знаеш само колко благородно ти завиждам и искам да ти кажа и то съвсем честно, че ти наистина ми изпълни душата с изказванията си!
Бъди щастлив!

 
  ...

1-50 от 112
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker