От една година не може да му става напълно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

От една година не може да му става напълно
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 2930 пъти
Имам дълга връзка. Момиче съм на 25 години. Приятелят ми е на 30. Никога не сме имали проблеми в интимен план до миналата година. Изведнъж започна да не му става напълно. Желанието за секс е налице. Но в момента, в който започнем да правим секс, спада. Много пъти го правим, при положение че не му е напълно станал и не е приятно. На мен не ми пречи толкова сегашното положение, не съм от тез, които ще тръгнат да си търсят любовник.. Но от година и нещо нещата стоят по този начин.
Същевременно, става агресивен и злобен, започва ад ме обвинява, че съм станала безчувствена и в мен бил проблемът. Аз съм си същата, оправдава се с мен.
Междувременно проучих, че приятеля му, в който се събират, употребява амфетамини. Това почти автоматично значи, че и моят приятел го прави. С това си обясняват огромното желание за секс, а на практика невъзможността да го осъществи. Но в момента, в който му намекна, става отново раздразнителен. Отрича, разбира се, но не мога ад си обясня каква друга може да е причината. Това е голям проблем.
Моля, всички мъже да помагат, както и тези, които имат понятие как амфетамините влияят върху секса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8729c1ed35
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Определено е от амфетамините, но това няма общо с теб.
Преживях нещо подобно с първата си връзка с мъж към 30те. Той пък имаше разширени вени на тестисите, което водеше до същия като на приятеля ти проблем, но не искаше да се лекува сериозно, а като отиде на лекар само при един 80-годишен пенсионер, който бил семеен приятел и не му се получи и лечението, защото не беше сериозно. През цялото време реагираше с агресия, когато намеквах да отидем на лекар, а накрая почна да ми смачква самочувствието - била съм дебела (при 55 кг. на 175 см. ), тлъста съм била дори, тромава и започна да ме лъже - да излиза с друга жена или да се подиграва с мен като ме кара да го чакам някъде с часове без да се обади.
В крайна сметка се разделих с него и ми олекна.
Не те съветвам да изневеряваш - защо ти да си лошата? Няма смисъл. Раздели се с него и не само заради калпавия секс, а заради отношението му към теб
При мен така се стекоха нещата, че буквално за 2 седмици срещнах Мъжът с главно М в живота си и ако не бях се разделила тогава с бившия, днес нямаше да съм най-щастливата жена на света. Какво имаш за губене?
Не ме разбирайте грешно - не съветвам Авторката за раздяла заради секса, а заради отншението към нея. Не е проблем един мъж да има проблеми, но ако не взима мерки, а вместо това обвинява жената и тормози - нека си стои сам, а да взимаш амфети и после да тормозиш приятелката си е вече връх на сладоледа.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8e084bbb21
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Определено не е от наркотиците, мацка не се притеснявай, момчето може да си има някакви проблеми и аз съм подобен тип като него, мога да ти дам съвет, седнете вечерта говорете си пийте по нещо хубаво, разпитай го дали мастурбира и на какви сцени се възбужда, например аз преди сега съм на 30години но на 25 мастурбирах и не ми ставаше от жена ми, поговорихме един ден стабилно на тази тема и аз и разказах че харесвам това и това, и ще спра да мастурбирам завинаги ако тя започне да се облича по моя мисъл, и така и стана и до ден днешен не мастурбирам, просто я карам да се издокарва както фантазията ми поиска.

Имам същия абсолютно същия проблем с члена!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 799bd63479
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Напротив, проблемът на твоя приятел е точно в наркотиците!
Имах един бивш приятел, който в един момент започна да взема амфети! Допреди това, всичко беше наред - беше мил, галантен, сексът с него беше перфектен! Откакто започна да взема тези боклуци, страшно се промени - освен че стана студен и груб, сексът вече не се получаваше! В по-голяма част от случаите или въобще не му ставаше /а повярвай ми, за две години преди това придобих представа каква желязна ерекция имаше/, или в моментите, в които му ставаше, не можеше да свърши по никакъв начин!
Като цяло имах чувството, че му е все тая - загуби желанието за секс и сякаш го правеше по задължение. Повече бих се зарадвала даже, ако имаше любовница, ако вече не го привличах и беше намерил щастието другаде... но не би... наркотиците просто изведнъж го промениха!
Мислеше постоянно за хаус партита, намали сериозно успеха си и в университета, в който следваше.
Но най-много ме разочарова грубото му и студено отношение!
От мил и внимателен човек, той се превърна в безчувствено животно, загубило всякаква връзка с реалността!
Опитах да му помогна - не успях! Животът си бил негов, щял да се забавлява така, както всички хора се забавлявали!
Един ден просто го извиках, поговорихме си и прекратихме връзката си! Вярно е, много го обичах, но и прекалено много уважавам себе си, за да обрека бъдещето си на един човек, който се съсипва сам, наранявайки и мен!
Не знам какво да те посъветвам - но ще ти кажа само едно! Не е нормално 30 годишен човек да намира приоритетите си в живота в амфетамините! Ако е някой 18 годишен хлапак - разбирам!
Заслужава ли си обаче да търпиш грубо отношение, мила?
Махни секса - въпреки, че и той е важен!
Важен е, но има и други важни неща - уважение, разбирателство, общи планове за бъдещето! В един момент ще искаш да създадеш семейство! Би ли създала семейство с човек, който те нагрубява и употребява наркотици?
Май ще е по-добре да се разделиш с него, мила! Колкото и да го обичаш! Защото ти си важната - ако той е избрал този път, трябва да уважим решението му!
Все още има свестни момчета! Намери си някое друго момче и си живей живота! Желая ти много здраве и щастие!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3bd165df5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Точно от тях е. Ако ти се живее със зависим, твой избор. Но бих ти препоръчал, да го оставиш. Няма да става по-добре. И проблемите в леглото ще са на заден план.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker