Всяка ми дава, а на мен не ми става... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Всяка ми дава, а на мен не ми става...
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 3870 пъти
На 21 години съм, висок и красив със стройно тяло, момичетата ме харесват, по-възрастните жени също, но имам един огромен проблем.... не мога да го вдигна. Каквото и да правим е мек, правил съм опити с 5 момичета досега и никога не ми е ставал... това е от години и заради това не съм имал една истинска връзка досега, след няколко неуспешни опита мацките се отказват и не искат нищо повече от това да сме приятели, което ме убива... Проблемът ми не е психологически, зарибявам ги и им е приятно с мен докато не разберат, че съм импотентен... и ги разбирам, все пак коя ще иска импотентен мъж... но и аз искам да обичам и да ме обичат, искам пълноценна любовна връзка с жена... и аз имам сърце, макар и болно :) Скоро ходих на лекар и ще започна лечение, но ще отнеме време докато се излекувам на 100%, а вече не издържам, самотата ме убива... Та въпросът ми към жените е - бихте ли имали връзка с хубаво и умно момче, но с мек хуй.... при положение, че ще се излекувам напълно, но няма гаранция кога? А да - не ми препоръчвайте виагра и други подобни лайна - не помагат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 182b39c730
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами според зависи. Ако човекът, който обичаш стане импотентен е едно, но за начало на връзката е малко трудничко особено с опитна жена. Търси си девствени или неопитни момичета. Говоря от собствен опит - първият ми приятел беше импотентен, а проблемът беше не толкова импотентността му колкото комплексите от това като се стигна до агресия към мен и директно ми беше натяквано, че едва ли не съм дебела за него (при тегло под нормата). Разбира се, скъсах с него и от тогава съм с потентен партньор във всяко едно отношение. Затова и опитна жена не би тръгнала с импотентен мъж - повечето сме имали опит с такива и сме се опарили. Според мен трябва първо да се излекуваш, а после да търсиш приятелка, защото за партньорката на импотентен мъж това е мъчение особено ако той иска полови контакти и не се получава. Дори да не я обвиняваш нея, ако тя е по-лабилна психически ще започне да се чувства виновна и да изпитва автоагресия. . Аз бях стигнала до анорексия и силно желание за самоубийство точно, защото обичах човека силно, а той ме обвиняваше за проблема си, но има и жени, които сами вярват в това, че те са виновни, което е още по-силно. Знам, че ти е тежко и самотно, но ако почнеш връзка сега ще я съсипеш от самото начало, защото ще е за сметка на партьорката ти, нейното самочувствие и дори психика. Не става дума тук само за секс.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2fcb74e61b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не, не бих, съжaлявaм, но товa е истинaтa. A и сaмо зa aсексуaлнa би бил добър вaриaнт.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f3d877144d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора до номер 1 - права си, като видят, че не ми става и веднага си мислят, че не могат да ме възбудят, не ги харесвам и такива простотии, което се отразява лошо на самочувствието на момичето. А като обясня, че проблемът е в мен започват да ме избягват, все едно съм болен от СПИН... твоят приятел е постъпил много зле като е обвинил теб, ти с нищо не си виновна, и той също не е виновен - никой не избира от какво да се разболее, но правилно е да се признае какъв е проблемът, а не да те заразява и теб с депресията си. Радвам се, че не си се самоубила, и при мен често се появяваха такива желания, но защото обвинявах сам себе си и си втъплявах, че ще съм така цял живот и ще си умра сам, което съвсем не е вярно. Няколко пъти бях доста близо да си нарежа вените, но в последния момент винаги се сещах за близките си - не мога да им го причиня и така се отказвах. Ако не друго за тези години осъзнах, че любовта е по-важна от секса, определено ще съм много щастлив ако изпитам чувството на обич заедно с любимото си момиче, дори и без секс докато се оправя :) Но коя ще е тази която ще ме разбере не знам... а и все пак никоя не е длъжна да се съобразява с мен и проблемите ми :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 86d525748b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Категорично - не. Това за мен е подвеждане, защото си знаеш проблема и си наясно с него. Връзка без секс не е пълноценна каквото и да си говорим. Особено пък на твоята възраст е пълен абсурд. Не се сдухвай, просто започни лечението и се надявай да даде резултат, а след това можеш да правиш опити за свалки и т. н.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 814abd4381
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мъжът ми има същия проблем, с тази разлика, че в началото на връзката ни всичко беше наред и проблемът се появи едва няколко години по-късно. Да ти кажа, ужасно е! Още сме заедно, но има дни в който нервите ми не издържат! От друга страна не искам да го обвинявам, защото знам, че и той се чувства виновен... но не си е работа такъв живот! При него поне се знае, че всичко е на психическа основа и ако някой ден спре да се тревожи за глупости нещата могат да се оправят. Обаче времето си минава и аз ставам все по-нервна и все по-нервна и е въпрос на време да си намеря любовник. Нищо друго не ми липсва, но без физическа връзка отношенията ни не са пълноценни.
Така, че помисли за това ако искаш да имаш приятелка и връзка. И първо се излекувай напълно и после си търси приятелка иначе гарантирано ще я загубиш колкото и много да те обича.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 4999847f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Определено би имал шанс с девствено момиче, което попринцип би трябвало ти да я чакаш, а в случая ще е обратното. Хубавото е, че си на 21, а не на 30 да речем... тогава къде ще го търсиш това девствено момиче не знам. Пробвай с по-малки от теб. Друго не знам какво мога да те посъветвам, тъй като никоя няма да е съгласна на ''някой ден'', освен младо, влюбено момиче. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8f4530930a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Спокойно бе пич, само на 21 години си не се притеснявай! Живота ти още не е започнал :)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 654bf37bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Задължително иди на сексолог, не е нормално на 21 год. мъж да не му става. Трябва да се види проблемът ти чисто психологичен ли е, или си има причина - аномолия, заболяване!?

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 182b39c730
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Oт номер 1 - радвам се, че следиш темата.
За моя конкретен случай обаче мъжът си беше виновен за проблема, защото не упорито не искаше да се лекува, а имаше лечение. Имаше разширени вени на тестисите или някакво възпаление там, но поне 6 месеца и почти година не отиде на лекар, а се занимаваше с мен - как да съм се обличала, отслабнах до припадак, косата каква ми била и всякакви косури. Отиде накрая на лекар, но след като почна да го боли него и започна лечение, в което се оказа също несериозен. За да избива комплекси в същото време ми е „изневерявал“ до колкото може да се нерече изневяра неговото правене на „секс“, така че не ти препоръчвам дори девствена или неопитна партньорка -такава бях аз и се съсипах, защото не знаех дейтсвително какво става
Излекувай се и чак тогава си търси приятелка. Съжалявам, но колкото повече мисля по темата, толкова повече се убеждавам, че този човек ми отрови 2, 5 г от живота

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f3d877144d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От автора - вече съм сигурен какъв ми е проблемът, първоначалната ми диагноза се оказа тотално грешна... но така е, много трудно се намират качествени лекари за моят проблем. А проблемът ми е изцяло на психическа основа, но годините през които се опитвах да правя секс (неуспешно) вместо да взема мерки са влошили и здравето на пениса ми. Възстановяването ще отнеме месеци, но е 99 % сигурно, че ще бъда отново сексуално активен все едно ми е нямало нищо... ноо месеците може да са 3, може да са и 6.... ясно е, че през този период няма да имам никакви сексуални контакти, ноо ще го преживея някак :) Кой знае, може да се случи чудо и да си хвана приятелка през това време... Благодаря на всички коментирали, много ще се радвам ако прочета още коментари :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a502b2fa48
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защо търсиш връзка, след като не можеш да я реализираш? Не ми става ясно. Нямала съм подобни проблеми. Напротив, всички мъже с които съм била си бяха доста активни, дори повече отколкото на мен ни се иска. Включително сегашния ми приятел, с който вече две години правим секс по 2 пъти на ден, а няколко дни след цикъла ми, по 3-4 пъти. Ако искаш стабилна връзка просто се лекувай и дано имаш подобрение. Доколкото знам твоят проблем е на психологическа основа. Причините може да са стотици. Например гледане на много порно, мастурбиране, фетиши и т. н. Започни лечение и си намери подходяща проститутка с която трябва да споделиш проблема си и която вероятно ще ти помогне практически.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ddb0534419
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не ходи никъде, послушай ме, за много хора ще съм един стари и глупав старец, но ще ти да съвет, 30 дни не прави нито секс нито лъскай, нищо да направиш пълно пречистване на тестостерона в организма, и след тези 30 дни, пиши пак как е, гарантирам ти от моя стаж 60 г практика..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f3d877144d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 12 и номер 13 са много близо до истината според мен... в началото когато се замислих за сериозно лечение изключвах подобна възможност, но мнението ми се промени коренно след като си направих изследвания и видях, че нищо ми няма на здравето. Благодаря ви, оценявам го! Само който е преживял този ужас знае какво е, айде ако бях някой смотаняк който жените го отблъскват щях по-лесно да го приема, но в моя случай наистина е отвратително - да гледам как момичето стои и чака да предприема нещо, а аз стоя настрани все едно съм гей... достатъчно провалени опити за секс имам зад гърба си, не искам още...

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 4522a31f10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Да, ще се радвам ако започна връзка с човек като теб! ТАка ще съм сигурна, че ще се гради връзка на чувства, а не заради единия секс.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 4522a31f10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Да, ще се радвам ако започна връзка с човек като теб! ТАка ще съм сигурна, че ще се гради връзка на чувства, а не заради единия секс.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 65e7a85b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Поздравления за това, че си потърсил помощ и разсъждаваш така трезво. На никой не му се ходи по доктори, еле па за такива проблеми, но някой път става така - няма млади, няма стари. Млад си още, а и казваш, че вече върви лечението, така че никакво отчаяние и самообвинения!
Не се товари с хипотетични ситуации или такива крайни нагласи как ще протече животът ти и т. н.
Сега е такова положението, но няма да е винаги така. Малко сигурно написаното от мен звучи безполезно, но мисля, че най-важното е да не се връщаш към минали неуспехи или кофти перспективи.
Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 4921f9ca70
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ох, хора, отчайвате ме. Не оспорвам, че сексът е важна част от една връзка, но да го поставяте на първо място е меко казано глупаво и детинско. Аз лично, ако харесвам и уважавам някого като личност, бих го чакала МНОГО време. И под много, имам предвид наистина много, неограничено. Да не сме животни, че да мислим само за секс? И бих го направила, защото никой не е застрахован от такива проблеми и на всеки може да се случи. Малко разбиране трябва. В крайна сметка, щом е лечимо, от какво значение са 2, 3, 6 месеца или дори година? Нищо работа. (А и има алтернативни забавления, ако ме разбирате) Повярвайте ми, някои хора си заслужават, а така рискувате да ги изгубите. Авторе, не си го слагай на сърце, ще намериш твоето момиче, което си служи добре с главата и знае кои са важните неща в живота. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 17abaf394a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   От автора до номер 18 - благодаря ти за хубавия коментар, харесва ми как мислиш. Сексът не е най-важното в една връзка, но и ако липсва си е кофти. Колкото до алтернативните забавления, като орална любов - не могат да заместят истинския секс. Често момичета споделят, че искат да ги лижат повече, което е хубаво, и че не могат да свършат от проникване, но в случаи като моя се вижда как реално стоят нещата. Няма как да задоволиш сексуално една жена без здрави тласъци :)
Коментар номер 14 също е мой, забравил съм да го отбележа.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 40cb058eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Номер 6 ме разочарова :(, номер 18 позакрепи положението. Щом всичко опира само до секс, тогава какъв е смисълът човек да се жени? За топлина и любов или секс? Ами ако стане инцидент и човек се окаже в кома до живот, в инвалидна количка или не му става, тая топлина и любов да не би набързо вземат да изчезнат и да е било само за клатенето всичко, но под претекста "любов". Вашата любов е лицемерна, няма никакъв възвишен идеал в нея, а просто да го вкарате или да ви го вкарат. Всичко е изгода и вид егоизъм (какво може да ми даде, ако не може, няма да съм с него). Гадно е, когато си заобиколен от хора с нисши идеали, чувстваш се все едно си от друга планета. Вие осъждате плеймейтките, че си лягали с мъже за пари, а от вашите коментари излиза, че Вие просто спите с мъжете, заради техните атрибути.
Когато масата от хора е такава аз какво мога да направя, безсилен съм, или трябва да бъда като тях или да изпадна в дълбоко отчаяние и самоизолация от всички. От друга страна просто не може всички да са еднакви. Но все пак е тъжно. :(

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 230bf8e759
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Авторе. Да не страдаш от някакви комплекси? Знаеш ли.. в началото, когато преди 2-3 години за първи път се отпуснах сексуално, аз преди това бях депресиран и комплексиран, че имам малък член, което в статистически данни не е точно така, но аз самият така смятах и не можех да се отпусна стигне ли се до секс с вечните глупави мисли. Добре ли е, харесва ли й, усеща ли го.. в крайна сметка всичкото това гледане на порно и самота през годините ми се бяха отразили до такава степен, но в последствие си избих всички глупави комплекси и в секса, не само че винаги ми е станал, но и винаги е безкрайно твърд с часове вече правя секс, а в началото не можех и с минути, стигнеше ли се до секс ми спадаше от глупавите ми мисли и си мислех, че имам най-малкият пенис на света.. а той е със среден размер. Кой знае, ако ми беше под 10, 12 см.. сигурно щях да съм се самоубил

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f3d877144d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Автора до Н 21 - комплексирал съм се доста, но това е вследствие на проблема. Мисля да си дам почивка от всичко свързано със секс за няколко месеца и дано така се оправят нещата...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1cc58d25f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Млад си и ще преодолееш този момент от живота си. Обаче едно нещо ми е много интересно, как всеки с такива проблеми е толкова желан и търсен от жените? Има толкова загорели и отчаяни момчета, толкова кипящи от живот и енергия, защо никоя не ги поглежда? Хващам се на бас, че ако някой загорял пич се завърти покрай дашните ти госпожици, няма да му пуснат. Много объркан механизъм. Имам, че жените изпитват садистично удоволствие да дразнят този, който страшно много ги иска. Харесват мъже с такива проблеми, хомосексуални, асексуални и все такива дето няма да правят нищо с тях.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 9b5afef7fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Авторе, имаш много сериозен проблем, който изобщо няма да се оправи за 3 месеца. Сексът е в главата. Трябва много сериозно да работиш над себе си, за да го преодолееш изцяло. Ноо, успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker