Как да се подготвя за анален секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да се подготвя за анален секс?
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 16590 пъти
Знам, че трябва да си направя клизма преди това, но колко време трябва да се изчака след нея за да го правим отзад? Страх ме е освен това, че кожата (не мускулите, а кожата) на анусчето ми няма да се разтегне достатъчно и може да се сцепи от опъването. Как да се подготвя най-правилно за това? Освен лубрикант, трябва ли да си вземем още нещо за смазване с приятеля ми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: c91500d502
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   По отношение на клизмата - направи си, но не е задължителна, защото дебелото черво не се пълни с фекалии. Възможно е да има някакви остатаци, но както ти си решиш. След клизмата можеш да правиш веднага анален секс, то и това е целта
За останалото ще трябва да се подгорвиш предварително. Лубрикантът е достатачен, задължително ползвайте кондоми! Вземи си анален плъг (анално дилдо) се подготвяй сама или с приятеля си. Лигавицата няма да се скъса ако нямаш анални фистули и разни други порлбми там, но трябва да сте внимателни

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 94d61abd23
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Достатъчно е да си се изходила скоро преди акта и да си почистила с пръстче в банята. Внимателно и нежно действай. Ако си направиш клизма може да ти се отще да правиш секс веднага след нея, вярвай ми.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7e2a8067f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

3.   Подготви се след 20 години да не усещаш кога ти се ходи по голяма нужда и да се изпускаш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 4c3fbdc44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Клизмата не е нужна! Ходи до тоалетната 1 или 2 часа (примерно) преди това и се изкъпи преди да го правите. Гледай да не ядеш много, много след като си ходила вече до тоалетната. Бъдете внимателни и всичко ще е ОК.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7f9c3758f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Нямаш ли си орган, предназначен за това, а все извратеното търсите? Като ти разцепи задника, ще усетиш ли удоволствие? Пишите тъпотии, само да покажете колко сте отворени, но показвате, колко сте примитивни. Господ е дал всичко, за да сте човеци, а не...!?

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 42756e7088
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Абе хора какво значи бъдете внимателни? Не съм авторката, но и мен ме е страх, щото моя ми намекна, че иска да пробваме. Аз нямам желание, защото ми се е случвало от по-сухи и по-големи изпражнения да се цепна и да кървя. Това ще е същото, а болката след това е няколко дена.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: fd9ac6fe3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   До 7-въобще не е същото. И приятелката ми е имала подобни проблеми с изхождането, но обожава аналния секс. Когато сме много възбудени и с достатъчно лубрикант стават чудеса. Никога не сме имали кръв, оцапвания и т. н., правим го без презерватив там. Свършва винаги, много много рядко я е боляло, и то когато аз съм бил малко по-активен, отколкото трябва.

Ако искате да го пробвате- няколко неща
1. Сериозна възбуда
2. Искаш го и си мислиш, че ще е един от най-страхотните ти оргазми, а не, че ще те боли. Ако мислиш за болка, се стягаш и тя наистина може да се появи.
3. Много лубрикант, подготовка с играчки и 1-2 пръста. Дълга подготовка!!!!
4. На мъжът все пак да не му е 20 см и дебел като китка
5. Позата-удобно е жената да е по гръб и да е отпусната. Може и друга, например жената отгоре и да контролира нещата
6. Момчето трябва да е наистина нежно и да го прави бавно. Това не е място за груб секс, освен ако не ви харесва. Трябва да може да се контролира, да правите бавна любов, не секс

Ако го пробвате така и те стимулират по клитора или с вибратор отпред, ще започнеш след това и сама да си го искаш. А и чувството, че правите нещо нестандартно и мръснишко, е уникално

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f62ed1e0c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Аналния свкс е много приятно занимание и не е вярно че нещо ще се сцепи. То за да св стигне до там тя трябва да е на не знам какви наркотици за да не усеща че нещо не е наред.
Ще си направиш промивка задължително. Даже пробвай да си правиш без след това да правиш секс за да видиш как е. Понякога може малко вода да изтече след 10мин ако не е изтекла цялата по време на промовката. А самата промивка е нещо много хубаво. Аз си правя редовно защото е много хубаво да нямаш никакви остатъци от фекалии в тялото си.
След хигиенната част ще си вземеш лубрикант. Може малко и вътре с пръст да вкараш. Той трябва да е много внимателен и бавен. Може първо с пръст да пробва. Например може да ти лиже или масажира клитора и така да ти вкара първо пръста. Когато се възбудиш много най подходящата поза според мен е да сте легнали настрани и той да е зад теб-лъжички както някои я наричат. Всичко трябва да е много бавно и ако усетиш болка не трябва да търпиш. А дали ще те боли зависи от него.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: d58a3b8611
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Не ги слушай задръстеняците, много си е хубав аналния секс, само трябва да се прави с майсторство и търпение. Подготовка: използвай в началото дамски душ, по-нататък можеш и директно със "слушалката" на душа, няма нищо неприятно. В леглото си пригответе една по-твърда възглавница, която да сложите под кръста ти, за да заемеш май-удобната и за двамата поза. Лягаш по гръб, възглавницата под кръста, вдигаш високо краката и нататък е той. Трябва да имате добър лубрикант, Durex, но този 50 мл за около 9 лева върши отлична работа. Той трябва първо да проникне с един пръст (естествено с много лубрикант), после, като усети отпускането да вкара и втория пръст. С въртеливи движение напред и назад трябва да отпусне мускулите на входа. Техниката е следната - хем върти ръката си, хем се стреми да раздалечи двата пръста един от друг. После бърка по-надълбоко, там е втория пръстен от мускули, който също трябва да бъде отпуснат (много е важно! ) пак по описания начин. През цялото време добавя лубрикант. През цялата тази операция пенисът му би трябвало вече да е на камък (поне моя винаги е), намазва и него с лубрикант, изправя се до положение на колене и бавно и внимателно го вкарва. Самото вкарване е не веднага до края, а на принципа "две крачки напред, една назад". После самото чукане трябва да е с честа смяна на силата и посоката, веднъж за по-силни усещания, втори път за да претриете все пак нещо, анусът е далеч по-чувствителен и нежен от влагалището. Запомни, най-важното е да не пестите лубриканта. И накрая ето ти една техника за анален оргазъм. Предполага се, че вече сте правили доста анален секс и ти си се приспособила напълно към размера. казваш му "сега ще те изгоня оттам", започваш да правиш движения с мускулите да го изхвърлиш, а той бавно отстъпва навън. И точно когато смяташ, че си го изкарала изцяло, той с мощно движение нахълтва докрай. Мойта скъпа твърди, че това е най-мощното усещане което въобще има в секса.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 96bba043fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   И нищо да не е подготвено, не е беда.Това си е отлично нестандартно изживяване

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: aa39b570d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Една от най-известните анални порно звезди, Holly Heart, шокира всичка с изявлението си, че всъщност никога не си е правила клизма.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5548d56190
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   А да сте чували за рак на дебелото черво, сладострастници? Някой от "отворковците" тук да каже нещо по въпроса, а? Или се правите, че не знаете? Ако наистина не знаете за какво става въпрос, значи наистина сте много зле.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 391245052b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   А защо въобще ще правите анален секс? Ти нали си имаш вагина? Не се прави на гей, не си потъпквай достойнството и не си плюй на здравето заради някакъв, да не казвам какъв, на който очевидно не му пука за теб, щом иска подобни гадости.

Жени, докога ще позволявате да ви се качват на главата и да ви правят на парцали? Поне малко самоуважение нямате ли? А страх за здравето? Докато има послушни агънца като вас (с извинение) мъжете ще стават все по-долни и нагли. Като искат анални сексове и свирки - нека си намерят мъже. Не се правете вие на педали. Щом на някое мъжле не му харесват женските полови органи - чао. Не си губете времето със задръстени индивиди, които не знаят какво е секс, че не искат и да се учат. После пък се чудят що никоя свястна не ги иска... Като искате свястна жена, ще трябва да се държите с нея като с такава. Това е положението.
Добре, че поне носните и ушните канали не могат да поберат пенис, че тогава и те щяха да подлежат на секс... Боже, дай им ум на тези хора!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ff65ca6aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Номер 18 и19 защо не гледате някой готварски форум? Тук не е за вас . Не давайте акъл за нещо което не сте правили.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 80a60b2b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   н.18, какво ще кажеш за мъжете болни от рак на дебелото черво, без никога да са го поемали отзаде?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a97fa40fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Не че нещо, ама всички случаи на рак на дебелот черво, за които съм чувал, са били мъже. До сега аз лично не съм чул жена да страда от такова нещо.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9c134976db
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Моят опит не е голям, но съм на мнение, че жените свикват с този секс. С жената, с която живея, опитахме анален секс от чисто любопитство. Каза ми, че си усещала дупето си разтегнато до краен предел и в същото време странна възбуда. След една седмица повторихме. Стана така, че след една година, тя смяташе вагиналния секс за скучен.
м 37

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9c134976db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Аз не съм опитвала още, но най-добрата ми приятелка го харесва, много. Тя по аналния секс определя дали мъжа е добър любовник. Едва ли ако я боли или се чувства унижена, ще го прави.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d45d027147
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Снощи усъществих тази моя фантазия. От възбудата и очакването свърших с нетърпение-почти след като ми го вкара. Даже не му позволих да го движи много, а се довърших с ръка. Днес цял ден чуствам дискомфорт, сякаш някой ми е бръкнал с пръст там, мисълта обаче ме подмокря...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ae71b9077d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Ще ми се подигравате, но ще ви кажа как беше моя първи път отзад. Имах запек от няколко дни и обясних на гаджето ми защо искам да влезе в дупето ми и да свърши. Той не беше правил анален секс, аз бях, 4-5 пъти. Знаех от опит, че спермата действа очистващо. Той не гореше от желание, никак. Опитахме в партер и настрани, не стана. Все се изплъзваше и влизаше отпред. Накрая по корем стана. Но той вкара само главичката. Дърпах го да влезе навътре, но той не искаше, като знаел какво дебне там. За мой ужас, след малко му спадна и дупето ми все едно го изплю. Каза, че тази ситуация със запека му действа анти възбуждащо. Накарах да маструбира, и преди да свърши да влезе отзад. Така и направи, макар, че пак само върха на главичката разтвори мускула, но спермата влезе, не изтече навън. Беше комична ситуация. Но нямаше и десет минути след това и се изстрелях в тоалетната.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4f97d8e317
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Трябва да познаваш тялото си и да знаеш кога ходиш по голяма нужда. Аз обикновено ходя сутрин и до следващата сутрин, нямам нищо в дебелото черво. Важно е да си ходила в по голяма нужда, преди да преминеш към почистването! Наричам го почистване, защото не е необходимо да се прави дълбока клизма и да си промиваш излишно червата, особено ако ще го правиш често.
Та, след като си се изходила, развиваш душ-слушалката в банята, махаш уплътнителната гумичка и си настройваш лека струя ХЛАДКА вода, да не надвишава 15 см във височина. Допираш края на маркуча на дупето (не го вкарваш вътре) в клекнало положение или докато седиш на тоалетната чиния и с леки въртеливи движения вкарваш вода в дебелото черво, за не повече от 3-4 секунди. Задържаш малко, след което освобождаваш изхвърляш каквото има. Важно е да се отуснеш максимално, ако трябва и с пръстче да си пръкнеш, или пък с ддва, за да се усетиш там и да се поразработиш. Първоначално ще излизат вероятно парченца и налепи. Повтаряш действието няколко пъти, докато започне да излиза чиста вода. След това си взимаш душ и преди да приключиш, контролно клякаш и напъваш леко, за да може ако си задържала малко водичка, да я изкараш, за да не намокриш чаршафите по време на секса.
Много е важно да запомниш, че не трябва да прекаляваш с количеството вода, което вкарваш - тук важното е просто да изплакнеш хубаво дебелото черво, а не да навлизаш навътре в червата. След процедурата и при редовен стомах, можеш да правиш спокойно секс - час, два, три и повече.
Дълбоки и цялостни клизми се правят по друг начин и то в случай, че искаш да се пречистиш, или планираш 24 часов секс-маратон.
За аналния секс може да ползваш всякакъв лубрикант, но препоръчвам горещо кокосово масло. Важно е приятелят ти да е много внимателен и бавно да проникне отначало, докато се отпуснеш, след това вече може да се разгорещите. Възможно е първите 4-5 пъти да те боли до нетърпимост. Това да не те обезкуражава, просто си правете почивки, нужно е време да се разработиш. След това няма да искаш да спреш! :)))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker