Плача след секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Плача след секс?
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 6676 пъти
Здравейте, искам да ви попитам според вас на какво се дължи,че след секс се разтройвам изключително много и започвам да плача.Чувствам се адски зле и след секс и след мастурбация. Плача от нещастие и мъка.Чувствам,че заслужавам много повече от това.Никога не съм правила секс с човек,когото обичам.Така ми се е стекъл живота.Чаках дълго принца и сега вече изгубих вяра в любовта.Удоволствие от сексът изпитвам минимално ,почти никакво.За оргазъм да не говорим.Толкова ми е гадно после,че единственото което си мисля е как да се махна по-бързо.Пробвала съм с различни партньори и чувството е от гадно,по гадно.Изобщо не мога да си представя как хората правят секс без любов,само за спорта и изпитват удоволствие от това?!Моля за съвет,но моля не ми казвайте да се влюбя и да намеря човек,когото обичам- защото това не става с магическа пръчка.
Ж 26

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5f2386a80b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Ами ЗАЩО тогава правиш секс, като не го правиш с човек, когото обичаш. Ако още не си го намерила, не прави секс тогава, кой те кара? Боже, какви дебилни въпроси!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: b786d469e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Не рaзбирaм зaщо изобщо влизaш в отношения и прaвиш секс след кaто се чувствaш тaкa. Aз могa и съм прaвилa секс без чувствa, просто зaщото имaм нуждa. Изнервям се много, не се чувствaм добре, подтиснaто ми е т. н. подобно нa теб след.
Не бих прaвилa нещо обaче, aко тaкa се чувствaх след товa. Примерно: не хaресвaм aлкохол, опитвaлa съм, дaже се нaпих 1-2 пъти, но и по време нa пиене и още повече след товa се чувствaм гaдно. И зaтовa и просто не пия. A ти aко имaш нуждa от връзкa, човек до теб, можеш дa бъдеш и с aсексуaлен, имa тaкивa момчетa. Не е зaдължително дa прaвиш товa, което други сaмо зaщото след кaто го прaвят мнозинството и е прието зa "ТРЯБВA", aми не, не е зaдължително.
Aко пък имaш "случкa" от минaло и смятaш, че може дa е причинa, потърси психотерaпевт, зa дa стигнете зaедно до същинскaтa причинa и я елиминирaте. Ти си знaеш.
Aз сaмо пaк кaзвaм- не прaви нaсилa нещо, което не сaмо, че не ти хaресвa, a и нaпрaво си те измъчвa.
Изобщо не се тревожи кaкво ще си мислят други, вaжното е ти дa си ок със себе си.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8fd6bec65b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Същият случай. Положението стана още по лошо след като обикнах силно мъж с който не мога да съм. Парадокс ми се вижда, че понякога изпитвах оргазъм с партньора. Тогава плачех ама найстина. Тогава единствено се радвах на неговата липса да ме усеща -не разбра никога че плача нищо че бях в ръцете му в леглото му. Чуствах се долна, виновна. Не пред партньора си, а пред другия сякаш на него изневерявах. Направо нямам думи що за психика. Някои, ако иска да си ги разменим. Или поне да обясни какво е това животно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 69ebcf7992
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че си доста объркана. Казваш, че и не изпитваш удоволствие нито при секс, нито при мастурбация. Проблема ти е чисто емоционален, сама казваш причините поради които плачеш. Факта, че се случва след секс е защото тогава си най-уязвима (изпитваш много различни емоции, за които няма рационално обяснение) и това е най-естествения начин по който можеш да ги изразиш. Като цяло жените имат по-високи очаквания от секса и за да са истински задоволени трябва всичко да е на едно ниво т. е. трябва да чувстват някаква по специална връзка с човека с който са. Докато мъжете са много по просто устроени, те не се нуждаят от тази привързаност, за да са напълно сексуално задоволени. Разбира се това не означава, че не се нуждаят от любов просто при тях, не е задължително двете неща да са свързани. Това мисля, че отговаря на въпроса ти за "любовта и спорта".

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 0ae8f96648
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Пациентка при доктора се оплаква, че винаги след секс се разплаква.
Лекарят решава да провери и и предлага да провери наживо. Опъва я, поглежда я и вижда, че не плаче. Тя обаче не си вдига гащите и чака за още секс. Лекаря я опъва още веднъж, тя пак не плаче, но и не става от леглото. Лекаря се престрашава още веднъж и помагайки си с език успява да и направи трети тек. Обличайки си панталоните и казва:
- Е ха стига толкова, вече си здрава.
В тоя момент жената надува гайдата с думите: Виждаш ли докторе пак плача.

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7240b13088
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Проблемът е от това, че ти не обичаш себе си достатъчно. Мислиш, че любовта идва отвън - някой друг трябва да те обича, за да си щастлива. Но това е грешния начин, трябва първо ТИ самата да се обичаш. Ти си уникална, ти си себе си. Обичай се каквато си!
След като постигнеш това, търси мъже, които ти харесват, а не просто някакви колкото за секс. Търси човека, който пасва на твоите изисквания. Ако направиш тези две неща, гарантирам ти, ще бъдеш много щастлива и няма да плачеш.

Надявам се да съм бил полезен.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 80545014fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей мисля, че всичко ти е до главата. Трябва да се отпуснеш и да не мислиш какво ще стане като приключите по време на сношение с партньора, мисли за себе си и го карай да прави това което ти харесва и обичаш. Трябва така да се предрзположите, че нищо друго да не ви интересува. Но най вече от теб зависи. Прави повече неща за себе си обичай се повече.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8475c3c344
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ей така стават импотентни мъжете! Представяш ли си, първо ти обявява, че никакво удоволствие не е изпитала, после го удря на луд рев!? !? Девойко, ти имаш ли поне бегла представа какво причиняваш на всеки мъж, имал неблагоразумието да се доближи до теб? Ако продължаваш в същия дух, уверявам те, ще има много да плачеш.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5ff20eac05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мисля че нещо в теб не е както трябва! Аз съм същата палча по време на секс и гаджето ми все е на тръни в леглото. Много ми е гузно защото тъкмо когато ми стане приятно идват спомени които не мога да споделя. Приятелят ми знае и гледа да е внимателен. При мен сексът е по скоро заради него той се възбужда и аз не мога да му откажа. Оф както и да е сигурно имаш психически проблем. Не че си луда или нещо подобно, това е нещо душевно. Според мен трябва да отидеш на психолог както и аз.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 4c067cfdf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря на номер 3 и 4-виждам че са ме разбрали правилно...
Колкото до другите -за пръв път го направих на 22 мисля, че съм чакала достатъчно. Вътрешностите буквално ме боляха от нужда, за това и започнах да го правя. Пробвала съм няколко пъти с мъж и никога не се чувствам добре. Физически съм изпитвала някакво минимално удоволствие, но в сравнение с душевната празнота и силна отрицателна емоция не си струва. Разберете, аз не съм асексуална- искам да правя секс. Но не знам аз ли попадам на такива мъже, късмет ли нямам, или какво но са ужасни като характер, поведение, отношение, или не ме привличат физически, но никога до сега не съм изпитвала любов, щастие да съм с някой. По-скоро някакво отвращение, силно притеснение... Случки в миналото имам много гадни и периоди в живота си, но няма изнасилване, или някакъв вид сексуално посегателство. Имало е опити няколко, но не са ме травмирали. Дори сега се сещам с усмивка за тях. Мисля си, че ако ме бяха изнасилили всичките дето искаха, щях да приемам по-леко нещата. Да не му мисля чак толкова. Много съжалявам, че не започнах полов живот от 15 -16 годишна, както повечето момичета. Дългото чакане ми създаде някакви представи че секса е нещо уникално и неповторимо. Всички говореха за това, пишат, пеят за това... Сексът върти света едва ли не... И след като започнах да го правя видях, че въобще не струва, освен ако нямаш чувства към човека евентуално. И ми е трудно да изградя чувства като виждам само човекът как бърза да ме вкара в леглото и всичките приказки ги приказва за това. И въобще не мога да създам никаква интимност, защото всичко ми се вижда брутално гадно и противно. Не са тези цветя и рози, за които всички четем и гледаме по филмите. Мъжкото тяло по начало въобще не ме възбужда, предизвиква гадене у мен. Може би ако имам чувства към човека няма да е така? Това не знам! Гнусно е. Женското тяло е много по-красиво. Мъжете ги разбирам защо се възбуждат от жени, но жените не ги разбирам. Или от парите се възбуждат, или от чувствата, не виждам как нормален човек може да хареса вида на мъжки полов член. Да не говорим за вкусът му. Съжалявам, че така го обяснявам, но се надявам да ме разберете правилно. Момчетата, да не се обидите, на мене ми хлопа дъската явно.

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ded437b0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   прави секс САМО с човек, когото обичаш, щом се чувстваш зле, никой не те кара насила да го правиш

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: fc18241553
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   АЗ съм решена да се отдам само на един мъж и защо не да почакам до сватбата? винаги съм била много чувствителна, ранима и крехка. Когато са ме сваляли мъжете все са гледали външния ми вид. Почти няма някой, който да оцени това, че съм романтична. Мечтая за чистотата на 1-то отдаване, да се гушкаме, да заспя на гърдите му и да чувам как бие сърцето му и той да ми гали косите. Да се разхождаме сред природата и да танцуваме под звездите. Искам мн нежности и търпение, не все да избухват и да ми се хвалят къде и с коя ще се разбиват. Не всичко е пиене и лесен секс. Иска ми се да намеря зрял, улегнал мъж с морал и принципи като моите. Толкова се уморих от позьори, които нямат отношението към една дама и все гледат външния ми вид. Искам да ви кажа на мъжете, гледайте поведението и принципите в една жена! Аз съм решила да остана девствена, напук на този разврат. Ще пазя устните и тялото си и ще се отдам като усетя нещо различно в един стойностен мъж. Няма да съм ничия изтривалка. Колкото до други девствени като мен-не се предавайте и следвайте принципите си! Това си е вашето тяло-нека то е вашия храм и само най-достойния да прекрачи прага му! Успех на всички, които търсят чистото! А

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 4cba49cee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   "не ми казвайте да се влюбя и да намеря човек, когото обичам- защото това не става с магическа пръчка. " - може да не става с магическа пръчка, но с малко повече търсене става. то май нямаш друг избор, освен да пробваш и с това. иначе колкото и да се пънеш - насила хубост не става. явно си от хората, за които чувствата към партньора имат голямо значение. или просто не си попаднала на достатъчно добър в секса. имаш някакъв проблем, но мисля че с един любящ И добър в секса партньор с времето ще с пооправят нещата.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8cd7b135cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Мила, след като това не е правилният човек за теб и всеки път когато сте заедно изпитваш отвращение, а не любов, тогава защо си с него? Да, не е лесно да се намери Принцът, но пък никой не те задължава и да си губиш времето с Антипринцове. Нали знаеш, по-добре сама, отколкото зле придружена. За това, просто се разделете пък знае ли човек, може и да срещнеш Принца някой ден, но до тогава няма смисъл да се насилваш и да си причиняваш болка. А и щом сексът с този мъж те отвращава толкова, това означава, че и другите аспекти от връзката ви не вървят, тогова защо сте заедно? Зарязвай го и се отдай на живота на необвързана, ще се почувстваш 100 пъти по-добре. А и когато дълго време правиш секс насила, в един момент ще се отвратиш от секса и от мъжете като цяло и после дори и да срещнеш страхотен човек няма да можеш да се отпуснеш и да се наслаждаваш, а това ще се отрази зле на отношенията ви. Жени с връзка като твоята накрая най-често стават мъжемразки и изобщо не могат да завършат нормална връзка дори и да намерят правилният за тях човек. За това, не се вреди, ами го зарежи и после си дай време да се научиш да обичаш себе си и едва след това можеш да търсиш Принцът.
Успех! Само на 26 си, все още имаш достатъчно време да намериш истинския Принц дори и да отнеме време.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8cf3409b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторке мисля, че просто не си била с момчета който да се чувстваш добре. Съгласен съм с хората за това, че проблема ти е в главата ти имаш големи очаквания за секса но той не е като по филмите. Секса е животински, груб, нежен зависи от вкуса ни, но е хубав само когато го правим с желание. Бих искал да се обърна към номер 12 искам да ти кажа, че е голяма грешка да се пазиш до сватбата ми ако не си допаднеш с мъжа ти какво ще се разведеш ли?

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 6cfc4f7fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторке какво е мнението ти за секса с момиче, опитвала ли си, мислила ли си как би се почувствала след размяна на ласки с жена. Писала си колко грозно и неестетично е мъжкото тяло в сравнение с женското, което ме навежда на мисълта дали не си неосъзната хомосексуална дама. На чисто духовно ниво не си ли привлечена от представителка на своя пол? Мислила ли си за тези неща..

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ab740a6014
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не, не съм хомосексуална. Имала съм възможност да бъда с жена и съм се целувала, но останалото не ме възбужда. При мен го няма също това чувство на завист от жена към жена. Аз обичам да виждам красиви жени и да им се възхищавам. Оценявам и се радвам на красотата. Просто мисля, че съм срещала хиляди и милиони красиви жени и може би 1-2 красиви мъже и то само по телевизора. Като цяло мъжете не са красивият пол. Едни женски гърди много повече могат да ме възбудят да ги мачкам, от мъжки полов член. Не знам дали има връзка, че съм израстнала само с жени- майка, баба и сестра. Някак си може би и за това ми е трудно да изградя някаква интимност с мъж. Странно ми е да ги гледам по слипове как им се поклащат пакетите. Не мога да им свикна.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 418176b7b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Имах партньорка която плаче по време на секс. Уплаших се да не и причинявам болка. Попитах я а тя само каза, , толков е хубаво

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2c5dbf83d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   ". Изобщо не мога да си представя как хората правят секс без любов, само за спорта и изпитват удоволствие от това? ! " - а ти с любов ли го правиш, че не можеш да си представиш, как го правят без любов? Много изкукала тема, първо оправи душата си, после мисли за секс.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 1f7d9232c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   До 20- точно това е. Аз не изпитвам удоволствие от това. Първо четете и като не разбирате не коментирайте, деца. Особено номер 19, който въобще не е в темата.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fd5ab6dd76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Аз плачех понеже спях с грозен мъж заради финансовата сигурност и нямах пари да се отпусна и намеря мъже, които желая и отделно не стигах до оргазъм с въпросния. Може другите да плачат поради друга причина... Единствено съм плакала за пари...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4e2cb24580
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ключът от бараката се крие в изречението на авторката ,че и е трудно да изгради чувства, като вижда,че мъжът отсреща бърза да прави секс с нея и и приказва всичко,което тя иска да чуе,само и само да се добере до леглото и.Първо...чувства не се изграждат,тях или ги има,или ги няма.Второ...връзката и сексът трябва да вървят заедно,едното без другото е невъзможно. Трябва само да е правилният човек.А за да го намери И разпознае...психолог.Инак ще си остане сама,ако вече не е.
Кой знае на какви мъже е попадала и как са я променили,че да стигне дотук да каэва,че от мъжкото тяло и се гади. Напротив,то е красиво в очите на жената,когато е на любимия човек,включително и члена.
Психолог.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 74b79444c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Имах партньорка която плачеше и по време и след,бях шокиран да не и причинявам болка.Тя само прошепна,че никога с мъжа си не се е чувствала така,дълго по гърба ми седяха белези от ноктите и!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3349ff7aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Не става с магическа пръчка, но ще ти кажа как става. Усъвършенстваш представата си за любовта и за качествата, които търсиш. Ако имаш някаква напудрена представа за любовта и за „идеалния“ мъж, ще става все следното: ще минва време, че ти писва и във фрустрацията си ще се хващаш с неподходящи.

Любовта не е нещо извънземно, което да те кара да загубиш ума и дума, да си загубиш акъла и т. н.. Сексуалното привличане има такива свойства. То е важно и прекрасно, но е само едно от нещата, между които трябва да търсиш баланс при изборите си. Търси добродетели. Добродетелите, които ти цениш и се опитваш да култивираш и усъвършенстваш и у себе си. А за добродетелния човек, освен плочките и т. н., добродетелите също са привличащи. Смелостта например не ми се вярва да не те привлича.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker