Рядко правим секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Рядко правим секс
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 2972 пъти
Здравейте, аз съм жена на 25 години и от близо 6 месеца живея с приятеля си ( на 35 г. ), а сме заедно от близо 2 год. Като цяло връзката ни е много стабилна, като изключим факта, че няма желание да правим секс. Преди не беше така.. Аз бих могла да кажа за себе си, че съм доста привлекателна и нямам никакви задръжки, т. е. правя всичко и не се ограничавам. Какво ли не пробвах последно време, бях каква ли не.. мед. сестра, полицайка, с жартиери, без жартиери.. помогна но еднократно, после пак нищо. с триста зора го скланям в седмицата веднъж. Когато има възможност и аз съм на работа той си гледа порно, сваля от замунда и така цяла папка с 200 ГБ. Приятелките ми ме съветват да споделя с него какво изпитвам, но ми е много трудно, не искам да се засегне или да го притискам. Бих искала от само себе си да ме желае. Винаги аз започвам първа и почти винаги ме отблъсква с това, че бил изморен и че искал само да се гушкаме, ( абе мамка му, не искам да се гушкаме точно сега... ) Помогнете ми със съвет, имам нужда от подкрепа..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 9a573abf1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мислила ли си за тройка?

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 382afbf1db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно когато мъжът каже "изморен съм", все едно нищо не е казал. Очакванията.... това мъж да си не е лесно, да знаеш. Лесно е само когато живееш сам. С жена - не е лесно.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5d539459e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей, според мен също е редно да поговорите. На скоро имах същия проблем с приятеля си и нещата се оказаха много по - прости от това което предполагах и мислех какво ли не...
Беше претоварен на работа с хиляди проблеми за които не споделяше... а всяко странично разстройство влияе на настроенията и емоциите на човек.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 9e1ee28e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм мъж и имам същия проблем само че съм малко по голям на години. За съжаление това няма оправяне каквото и да правиш на каквато и да се правиш. След време ще става още по зле. Сама си реши какво ще правиш.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 550e3a8148
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Говорете, ако мислите да сте заедно, трябва да се разберете за тези неща, иначе връзката няма да просъществува много. Според мен порното разваля нещата, много съм против гледането, те не искат реална жена, а предпочитат да гледат...

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 40c1f5d3a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Само не и тройка, не мога просто....

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 6e62288bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имам чувството че при вас куца комуникацията - това са сериозни неща за които трябва да проведете разговор. Ти си по-сексуалната и не бива да се отказваш от инициативата защото ще стане и по-зле. Гледала ли си в папката му с порно, какво го възбужда, гледали ли сте заедно споделяйки какво ви и какво не ви харесва. Колкото до тройката, подхвърли му идеята за тройка с мъж, който ще те желае и обладае истински- така както имаш нужда да бъдеш обладана, пък той ако иска да седи от страни и да гледа, ако иска и да излезе в съседна стая и да не гледа.. идеята не е да го направиш а да му покажеш че имаш нужда от мъж във всеки смисъл на думата и ако той се е изморил от това винаги можеш да се обърнеш към друг. Сега сигурно ще кажеш колко много го обичаш и не желаеш ласки от друг - да сигурен съм, просто идея как да разпалиш малко ревност у него и да го накараш да се вземе в ръце. Това с умората си е чисто оправдание-аз съм на неговата възраст и повярвай фантазията и желанието ми не са се променили от 15 годишен, даже напротив все нови и нови щуротии измисляме с жена ми. Говорете хора СПОДЕЛЯЙТЕ, ключа е в комуникацията - сега ако я нарушите няма връщане.. и в един момент ще ти писне. Влезте в някой еротичен магазин може и online и си изберете някоя игра или играчка, изберете я заедно - върши чудеса, повярвай. Успех ти желая от сърце

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7ff273132a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ох, защо аз като мъж все попадам във връзки със слабо сексуално активни жени. Искам жена като теб авторке, с която да се чукам редовно и без задръжки. Не ми върви явно. Жените не ми смогват, пък аз не искам чак толкова много, само 3-4 пъти в седмицата, понякога малко повече. Чука ми се, много и било, поискам свирка не обичала да го прави. Толкова ли много искам? Авторке, страшно ме възбужда да бъда с жена като теб, да правя секс без уговорки, просто да си имам жена, която да не е е уморена с главоболие и т. н.

Иначе по твоя проблем, всичко се дължи на пристрастеността му към порното. Това се лекува, но ако той има воля и признае, че има нужда от помощ. Зависим е и след като си вземе дозата, не му е до секс, защото фактически това го замества, в мозъка му се отделят вещества, липсата на които го кара да се чувства зле.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2ca6c53ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Притеснявам се да говоря за това с него, защото не знам как ще реагира и дали ще има някакъв ефект.. какво да правя?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 11513aa2c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Трябва да говориш, няма начин. Може и да се запъне или да се почувстваш все едно, че се блъскаш в стена, но си длъжна за да спасиш връзката.

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2ca6c53ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Автора: Благодаря ти номер 12, до някъде ми вдъхна кураж. Замислям се дали да не стана пасивна и да чакам той да се сети, след всеки мой опит се чувствам унижена и отхвърлена, но за сега ще продължа, за да не стане по- зле, както казваш. Относно порното- заедно не сме гледали. В папките му има предимно милф, и анално. Все още не съм достатъчно възрастна, за да съм милф, другото иначе сме го практикували. Всички жени там са супер надарени или със силикон и се комплексирам допълнително, може би затова не съм искала да гледам порно заедно с него, за да не се чувствам зле, от моя по- скромен бюст. Това с тройката, може да му го подхвърля, не е лошо като идея. Ще се опитам да бъда максимално откровена, надявам се да има ефект.
До номер 13: Съжалявам, че не попадаш на точните жени, но не се отказвай. Преди с бившия ми и аз бях пасивна и не желаех да сме много често интимни, не зная каква беше причината, просто явно не е бил подходящия човек за мен. А сега е същото, само че ролите се размениха... аз искам, а няма. Даже си мисля, че съдбата ме наказва за това. Ще пиша, какво се случва и дали има някакво развитие, а вие не спирайте да ми вдъхвате кураж.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 6e62288bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторке, номер 12 съм - не ставай пасивна, той няма да се сети повярвай ми и нещата ще отидат на зле. Ти си младо момиче и си имаш своите нужди, кажи му го в прав текст. Като се замисля, жена ми си има цяло нощно шкафче с вибратори, но не това е идеята тук нали - играчките сме си ги избирали заедно за да си играем предимно ЗАЕДНО с тях, с малки изключения когато липсвам от вкъщи да има кой да ме замести. Има едни игри за възрастни "истина или предизвикателство" и "страст", играят се като "не се сърди човече" и вършат страхотна работа за възстановяване на комуникацията и не само, повярвай. Ние също сме имали спадове в интимните отношения, но сме се оправяли с желание и разговори. Само не се отказвай, стискам палци

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7ff273132a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   13 съм. Ами обичам си сегашната приятелка и след като си поговорихме снощи, мисля че нещата ще се нормализриат с времето. Причините да не може да ми смогне е, че тя по принцип няма почит никакъв опит в предишни връзки и секса. Била е само с 2 мъже, като само с единия е имала дълга връзка, която е била абсурдна. Тя просто не е свикнала, защото са правили секс 2-3 в месеца, а понякога и през 2 месеца. И сега с мен казва, че е правила повече секс за 1 година, отколкото с него за 8 години, смятай! И самата тя се отпуска и и падат задръжките само ако е подпийнала. Тогава се раздава яко (чука се страстно, свирки). Явно трябва да бъда по-търпелив с нея, така ми каза един семеен терапевт, когото попитах. Мисля, че всичко ще си дойде на мястото, просто понякога ми прекипява, щото не откликва на това, че я желая. Просто и ние мъжете искаме да се чувстваме желани, когато обичаме една жена, тогава ни е повече кеф. Когато една жена ни е беразлична в общи линии просто си ебеме без да ни пука.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a4565b1579
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторката>> Говорих с приятеля си за това, но в началото не споменах порното. Питам го, защо няма желание- не знаел.. Обясних му как се чувствам, питам го, къде бъркам- никъде била съм перфектна.. Каза, че в него била причината и щял да се опита да се поправи, че ме обича и т. н. В момента обаче, вече се чувствам в края на силите си. Толкова дълго време съм мислила и потискала това в себе си, че не знам дали аз го желая и искам.. може би е моментно не знам. Има да довършваме разговора за днес, в момента когато беше на работа вечерта, а аз в къщи му казах, че съм намерила порното в компютъра и че там е проблема. Дали го е знаел или не- ще видим. А сега, как аз да бъда същата като преди, самочувствието ми се е изпарило, не знам дали искам да остана в такава връзка, където мъжа ме е карал да се чувствам така. Дори и да се оправим и всичко да е нормално, винаги ще изпитвам несигурност в него, ще знам, че не му стигам..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker