Искам да опитам тройка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да опитам тройка
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 37190 пъти
Здравейте. Жена съм на 28 години. Знам, че ще ме изкарате най долната, но искам да споделя нещо. Постоянно си мисля какво е чувството да правиш тройка. С бившия ми сме правили секс като включваме и вибратор. Той ме е лизал докато ми вкарва вибратора във вагината и/или ануса, както и аз съм му правила свирки докато ми пъха вибратора. Харесваше ми много това което правихме, а и се обичахме много. С течение на времето започна да става груб и нито секса нито отношението му към мен ми допадаха и ме правеха щастлива. Предлагал ми е да правим тройка само и само да провери реакцията ми, аз не съм приемала. Отношенията ни с него тотално се разпаднаха докато накрая се разделихме. След време си намерих друг. Много мил и нежен, отвори ми очите на ново за секса. Чудесен е, всичко прави със страст и то каква страст... Обичаме до полуда и всичко върви прекрасно. Аз обаче продължавам да мисля за тройка. Маструбирам докато си мисля за тройки, гледам порно с тройки, а понякога. Намеквала съм му, но той и дума не дава да кажа, категорично ми е отказал. Ако видел друг да ме чука щял да го излежи. Аз съм се замисляла дали бих правила и с друга жена, мисля че мога да опитам, но не знам длаи с моя мъж :D Относно тройката с двама мъже като се замисля само и се подмокрям дори сега докато пиша. Искам да са страстни и да не спират да ме докосват. Знам, че може лесно да се уреди. Не съм грозна и могат да се намерят желаещи, но наистина държа на човека до мен и не искам да му изневерявам защото това би го наранило. Моята работа хем сърби, хем боли май май

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 96

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 1be1fed0bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Авторке, твойто май наистина хем сърби, хем боли. Не разбирам как може някаква си "сексуална фантазия" да е по-важна от човека до теб. Ами то утре може да си хрумне и с животни, защо не, чували сме и такива истории. Сигурно сега ще ме мислят за консервативен и какъв ли не, но при положение. че отношенията ви и всичко е ок, защо не пробваш да си насочиш вниманието върху нещо друго, за да не мислиш за секс постоянно?
(сигурно е ясно вече, че коментара е от мъж :))

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 38a7bbedc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма нищо лошо в желанието ти. Аз съм мъж на 35 и от доста време се опитвам да навия жена ми за подобно изпълнение с още един мъж който тя да си избере. Сега ще ме заплюят всички "мъжкари" във форума за това предварително казвам че съм здрав прав хетеросексуален мъж на високи позиции в обществото и бизнеса и нямам никакви комплекси. Имам щастлив брак и никога не сме имали интимни проблеми и имам съвсем нормалния според мен фетиш да я обладая заедно с още един, двама или колкото мъже пожелае ей така за нейно удоволствие и наслада. Съветвам те да му предложиш първо да го направите с друга дама или семейство и след това ако успее да си преглътне егото да намерите и подходящ мъж. Иска ми се и жена ми да мислеше по този начин като теб, успех ти желая дано при вас се получат нещата

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: b9871d1ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   ДО Автора: пробвай и няма да сгрешиш. Навивай го постояно. Ако не пожелае намери 2ма мъже и прави. Това е нещо което не трябва да се изпуска в живота. Уникално е.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 5922c1e225
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Ти щом се подмокряш само като си помислиш за двама, какво ще стане ако ти дойдат трима? Да не свършиш още преди да са те докоснали :D
Прецени кое е по-важно - приятеля ти или да пробваш тройка. Но в никакъв случай не му изневерявай! Не падай толкова ниско.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 3af07f3c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

5.   " Обичаме до полуда и всичко върви прекрасно. Аз обаче продължавам да мисля за тройка" - ако всичко върви прекрасно, няма да си мечтаеш за тройка, явно нещо ти липсва!? Най вероятно разум, защото за глупости няма да си разваляш спокойният живот. Знай, че само педалите са склонни да има друг мъж до тях, докато правят секс(ако изобщо може да се нарече секс, връзката между педали!? ) Нормалният мъж, никога не би допуснал друг мъж, докато прави секс със жена. Запомни го това. Виж, ако искаш тройката да е две жени и мъж, това вече е друго, много мъже се навиват на това. Но друг педал в леглото ви, ще прогони и този ти приятел.

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 07963af074
гласове:
1 2 3 4 5
  (47 гласа)

8.   Сложен въпрос. Мъж съм и много искам да опитам тройка с две жени (естествено). С жена и друг мъж не ми е мерак, но нямам против, ако това ще направи приятелката ми щастлива. Няма нищо лошо в това да искаш нещо и да си фантазираш. Вече ако той не иска, не можеш да го накараш насила. И трябва да прецениш дали да направиш компромис и да се откажеш от желанието си или да търсиш сексуално разкрепостен мъж, готов да ти дава подобни изживявания. Но не изневерявай на приятеля си, гадно е. Ако не получаваш това, което искаш и не си щастлива, просто го напусни.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 0848eb7784
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

9.   Вие не го ли проумяхте??? Тройките НЕ са за сериозно връзки. Всеки човек, който уважава и обича половинката си не би се съгласил на подобно нещо. Обяснете ми я тази ситуация - дългогодишна и сериозна връзка, обичате се, разбирате се и изведнъж някакъв непознат, пък и познат да е идва и ч*ка приятеля/приятелката ви. Връзката е за двама - в нея няма място трети, четвърти и десети човек. А тези, които искат да го пробват, го използват като оправдание според мен и не искат да си признаят, че просто искат да правят секс и с друг/друга. Хубаво е да експериментирате с нови неща, но двамата. Другото си е чист разврат и липса на какъвто и да е морал.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: f218c84380
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   От авторката : Благодаря за коментарите. Знам че сигурно изглеждам като безмозъчна, но какво да направя, исках да споделя на някого и го казах.
До номер 1 : - да така е хем сърби хем боли, за животните няма как да стане
До номер 2: предложих му с жена - не иска, защото се страхувал да не поискам и аз.... ( това беше и причина и аз да откажа на бившия ми мъж тройка всъщност) Разбирам го
до 4: За трима не съм мислила, но като се замисля ще са ми в повече
до 5 не съм казвала че ще си развалям рахатлъка. Всъщност имаме проблем във връзката и той е неговата ревност, прекаленото му задаване на въпроси и недоверието му. Не съм му изневенерявала и не съм давала поводи. От самото начало си ме ревнува. Ако ми имаше доверие, може би щеше да разбере тази моя идея за тройка и че това погледнато през друга призма не неговата би помогнало на връзката ни.

защо коментарите ми от 5 отиват на номер 8, а 6 и 7 се губят?

МОДЕРАТОР: Защото 6 и 7 са коментари, които не отговарят на условията и са спрени от публикация.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: bf0165c3b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

11.   Аз съм 4 - 6 и 7 са изтрити, затова направо на 8. Отговори си на въпроса - ако приятелят ти направи тройка с други две жени за теб проблем ли ще е? Ако не е, питай го дали е съгласен да си "размените" по една тройка. Но ако го направиш и после пак искаш с двама? Това никой няма да го търпи и ще си сама, само сексът ще ти остане. Така, че първо прецени кое е по-важно и тогава действай. Само да не решиш, че си много хитра и хем ще имаш сериозна връзка, хем ще правиш оргии. От два стола се пада на земята и после не се знае дали ще се изправиш, не те подценявам или заплашвам, напротив - супер е че имаш фантазии, но животът не е фантазия!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 2306a7472c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тройка бих напрвил тогава, когато не ми пука за жената до мен и то тройка да я наебеме и да я захвърлиме, ако толкова и е зор. Какъв е смисъла от това нещо, аз лично не мога да разбера. Да имам връзка с някоя жена 2-3-5 години и да дойде някой сульо от някое село и да я чука и аз да гледам, а освен да се хвана и да ги снимам. Вижте какво.. има хора, които имат такъв фетиш и харесват това, но те са с някакви комплекси за малоценност. Едни с малки пишки, други с малко пари, трети с малко мозък, но във всичките случаи става въпрос за комплекси, ако един нормален, здрав и прав мъж иска да допусне втори мъж до жената, която много обича и с която отношенията му са отлични. Аз лично моята приятелка я ревнувам от бившите, че някога нещо се е случвало с някакви капути там, пък какво остава за настоящето да я гледам и как я чукат, даже не мога да си го представя толкова е тъпо.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 9658bc49bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Ж25 Здравейте. При нас се случи обратното. С приятелят ми сме заедно от 6 години. Много се обичаме и си вярваме напълно. Виждаме живота си заедно. Така се случи, че той ми предложи да опитаме нещо нестандартно и малко странно за повечето хора, а именно тройка с още един мъж. Каза ми, че много се възбуждал от тази фантазия.. На пръв поглед изглежда супер неестествено, но тази тръпка наистина е много възбуждаща, ако се превъзмогнат всякакви странични мисли и разсъждения и се отдадеш единствено на удовоствието и тръпката. Аз никога не съм искала друг. Даже, ако трябва да съм честна донякъде го направих и заради него, но пък много ми хареса. Този вид забавления не е за всеки. Винаги ще се намери някой, който да те осъди и да те оплюе, но човек трябва да прави това, което му харесва. Секса ни стана още по-страстен и се сближаваме още повече. Казали сме си, че каквото и да правим ще е в присъствието на другия. Никога не бих му изневерила, защото искам той е да бащата на децата ми! До авторката: Тръпката за една жена да бъде обгрижвана от двама мъже наистина е страхотна. В твоята ситуация това, че приятелят ти не иска да чуе за друг мъж е по-скоро нормално. Като съвет бих ти дала да опитате с друга двойка, дори без размяна на партньорите. Само да се гледате. Това също е готина тръпка. Ако не иска, може би не е разкрепостен, и ако държиш много на него по-добре ще трябва да превъзмогнеш твоите фантазии за нещо диво и нестандартно.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8d22b1ee91
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

16.   "Тръпката за една жена да бъде обгрижвана от двама мъже наистина е страхотна."

Обгрижвана!?!? Някъв идва с идеята да я изчука и да си тръгне, на това ли му викаш грижа :D Ако приятелката ми поиска подобно нещо, директно и посочвам вратата...А ако аз го поискам, то определено значи, че не я обичам.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: fc44b3b558
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Авторката - да знам прави сте, егоистично е когато партньора не иска. И сигурно бившият ми ми предложи това защото грам не му пукаше за мен - знам ли.
До 14 - разкрепостен е, но не в този смисъл да допуска друг мъж с мен
До 11 - може и да ми хареса знам ли , може и да повторя, докато не пробвам няма как да разбера
Говорих с моя, отново е категоричен, ни жени, ни мъже иска. Започна отново да се съмнява че му изневерявам, защото съм станала като "порно звезда". Каквото и да направи човек все не е хубав... Недай си боже да поискаш анален секс, веднага те подозират в изневяра, което не знам какво общо има.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a728370406
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Значи той даже не иска анален секс, но иначе бил разкрепостен? Дори мъже, които не са извратеняци, харесват и правят анален секс, а ако е разкрепостен един мъж, това е най-малкото, което ще поиска. Може би те ревнува, защото усеща, че имаш склонност и желание да бъдеш с други мъже и си мисли, че ще предприемеш такова нещо към всеки. Престани да го питаш такива неща, щом е казал, че не иска, значи не иска. Както са ти казали по-горе, или си намери някой като теб, който е готов да опита всичко в леглото, или направи компромис и не се стреми да осъществиш тези твои желание. Средно положение няма. Дори да направиш тройка с двама други мъже, те ще гледат на теб като на парцал едва ли не, някоя, която са оправили и захвърлили и която не значи нищо. И заради мимолетния ти кеф с такива типове, за които нито секса с теб, нито ти самата ще значиш нещо, ще нараниш човека, който вероятно те обича.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 31bad466c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   към авторката. Ние сме семество то 13 години от три години насам правим тройки с мъже и за нас това е супер преживяване и ни сплотява още повече. Тука се изписа, че ще те захвърлят като п.... ал или ще те ползват и т. н. Нашия опит не е такъв. Секса е чудесен и всеки път след тройка жена ми грее цялата и колкото и да звучи странно става по добра за мен:). Жената има нужда повече от мъжа от разнообразие. Има три варианта или го подтискаш или го правиш зад гърба му или го сменяш. Това си е твое решение. Ние просто споделяме положителен опит от тройки с мъже. Аз изобщо не изпитвам ревност, а напротив страхотно се възбуждам като я чукат и тя се наслаждава, целувам я и т. н. Под тройка разбираме участие на тримата. Не харесваме варианта супруга само да гледа. Тройка с двама мъже е супер изживяване за всяка жена. Но тройка с мъжа с който обичаш и друг мъж е още по голяма изживяване и положителна емоция. Успех ти желаем каквото и да решиш да направиш.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 3fbb346afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Аз се радвам че приятелката ми не иска тройка... Не бих я делил с никого... отвратително e!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 3f033ed391
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   До 16 Прав си как ще делиш твоята вещ с други. Няма никакво значение какво мисли тя, веща имам предвид. От друга страна няма нищо лошо ако тя тайно от теб си кръшва, важното е че щом не знае това не е така. Както казва шепа докато гледа жирафа ете такова животно няма. Истината е, че в секса е разрешено всичко на което са съгласни участващите в него пълнолетни.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8e83d9bdc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   от авторката - До 18, иска анален секс, но това че аз съм искала го кара да се съмнява в мен и да ревнува, просто намира причина да ревнува от всичко....
до 19 - жена ти има късмет с такъв мъж като теб, ако искате да включите и жена напишете си имеила

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8106d9bd85
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Хора всякакви, вкусове всякакви. Всеки решава за себе си. Стига всички участници в събитието да са пълнолетни и съгласни, аз лично не виждам нищо лошо в тройки, четворки, суинг и пр. Макар че аз лично, на този етап от живота си поне, не бих участвала дори в тройка.
Към авторката: според мен ти си доста по - сексуална от приятеля си и това винаги ще бъде проблем- или трябва да загърбиш желанията и фантазиите си, или да започнеш да го лъжеш.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 367cadbdbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Дано да успееш! И аз искам, но.... Омъжена съм от 18 години и най-перверзното нещо което правим с мъжа през последните години се изчерпва с 1-2 пъти на месеца анален секс.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a53ef68150
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Сексуалността на твоят приятел не отговаря на твоята и разликата само ще се засилва с времето. Развил е и собственическо чувство. Помисли какво бъдеще виждаш с него.
Нежеланието му да участва в 3-ка с теб означава, че ще стане без него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 68e8c04fe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

28.   Спокойно със следващият ти партьор ще осъществиш мечтата си. А сегашния явно има защо да те ревнува, усеща поведението ти. Като скъсаш синджира, няма спирка после, познавам такива жени.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f3216e3c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Учудвам се, колко хора НЕ разбират че НЯМА как да притежаваш някой.. Без значение дали ти е приятелка, годеница, съпруга или си й подарил 10 прътестена... Ако една жена поиска "3-ка" или примерно да опита с друг, забраната/отказа от това само ще я тласне в тази посока;) Забраненето е най-сладко! Докато ако се съгласиш на 3-ка или някъв нейн друг фетиш... тя само ще те обича за това че си освобен от предразсъдъци... и всъщност като опита, квото искам там, ще си начеше крастата и може и да се кротне... докато забраната ще доведе до тотално обратният ефект.

Хората са казали.. вятъра като духа и жената като тръгне, няма кой да ги спре.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e475fd3cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Сега се замислих сериозно върху въпроса. Въпреки че съм много ревнив, ако това й е мечта и ми го каже направо, мисля че бих се съгласил, но задължително аз да съм единия от мъжете не с двама други. Но пък и аз после бих искал обратното, тройка с две жени.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b3abf15dc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Не виждaм нищо лошо във фaнтaзиятa зa тройкa. И aз си фaнтaзирaм и искaм, но не го прaвя зaрaди човекa до мен. Товa, че искaм тройкa не знaчи, че не го обичaм. Мъжете продължaвaт дa си вярвaт, че обичaме с онaзи си рaботa. Aми не, приличaме си много повече от колкото си мислите вие. Също можем дa прaвим секс без дa се влюбвaме, ей тaкa зa тръпкaтa. Сдържaме се и се нaлaгa дори дa лъжем, зa дa не нaрaним тaкa крехкото ви его. Обрaтно обaче, някои пищите с пълно гърло кaк можете дa прaвите секс без чувствa и не било изневярa...оффф, aми и ние можем.
Aко някогa той сaм нaмекне зa тройкa, финтесa е нa няколко метрa от входa ни, имa хубaви момчетa тaм :)

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b00d3894bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Относно последния коментар ами може да намекне за тройка ама със сигурност няма да има в предвид да включи още едно момче, а ще иска още едно момиче.
Ако искаш да получиш трябва и да дадеш.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e475fd3cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Добре, никой не каза какво мислят жените за обратното. Кажете честно ще ви хареса ли или бихте ли се съгласили на тройка с още една жена. И аз бих се изкефил на жената която обичам още една, но тя дали ще иска? Съмнявам се.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f9b2fa97af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   34 то пък женското его хич не е крехко ама хич, само кажи на някоя че е грозна или дебела или съседката Пенка е много по-красива да видиш какво става хаха.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9a1503e113
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Номер 2 искам Ви за мъж хаххаха..

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9c63f21278
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   Не можете да ме убедите, че мъж или жена, които искат тройка, имат силни чувства помежду си. И съвсем не става дума за собственически чувства, абсурд. Става дума за това, че когато има истинска връзка между двама души, те се допълват и са си достатъчни както на физическо, така и на духовно ниво.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: cc40ba696a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

40.   39, да, вярно е, това съм го изпитвал на собствен гръб. Когато съм пожелавал тройка, винаги с времето се е оказвало, че сме в криза. Когато кризата отмине, искам да съм си само с нея и не изпитвам нуждата да съм с друга нито физически, нито душевно.

Проблема на днешното общество е, че масово обичат всичко друго, но не и душата на партньора. Обичат тялото му, ума му, възможностите му, уменията му, характера му и т.н. Няма лошо, но тези неща или се променят, или омръзват. И когато това стане, става това - дай да разнообразим, дай да направим тройка, да това-онова. Ами когато и това омръзне, какво правим? Ами кгоато одъртеем и не можем да правим секс? Ами ако някой се разболее и погрознее?

Тялото е измамно, променливо и омръзващо с времето, но душата е вечна и постоянна и никога не омръзва, ако я обичаш истински. Тялото и на 100 г. да стане, душата си е все същата красавица и нямаш нужда от нищо друго, когато това е водещото.

НО хората вече масово не се влюбват в душата, а в тялото. И ако ги питаш, ще се кълнат, че обичат човека, макар че желаят тройки, изневери, сърцето им се вълнува от страсти и тем подобни. Ума винаги си намира извинение, за да не критикува себе си и е убеден, че е прав. Но дали е истината наистина е такава?

Не е такава, но отнема време да го осъзнаеш и израстнеш. Веднъж израстнал, тези неща губят смисъл за теб. И не от морал или нещо подобно, а просто не те блазнят.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2cec84a4d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   39 - Не е и нужно, да променяме субективното ти мнение, с нечие чуждо субективно мнение.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f3216e3c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   до 40,

Според мен болшенството от това поводение е програмирано в нас като вид. Просто, хората не сме пингвини, колкото и да ни го налагат.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c108b6522c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   от 40

42, може и да сме си такива като вид, в което няма лошо. Аз имах предвид хората, които вярват, че желанието им за тройка не означавало, че не обичали партньора си. Мен лично силно ме съмнява да е така. Но каквото такова.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6b07ffe5b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

44.   42, дали?
Докато мъжкият пингвин мъти яйцата, женската търси храна, ако обаче женската не се върне, мъжкият отива за храна и оставя малките да умрат.
Когато си в конкурентна среда имаш такова поведение, а не, защото е вградено.
Ако пуснеш крави да пасат на една поляна, те ще пасат мирно и без да се бутат, но, ако ги научиш да ядат портокали(а те ядат) и се доближиш с един портокал към няколко крави, те ще се бутат коя да изяде портокала - тук имаш дефицит и конкурентна среда. В първия случай, тревата е безплатна и има за всички.
Поведението ви се определя от културата и средата, поне от това, което смятате за вродено.
Ако отида на някой остров, на който живее дадено племе, което няма дрехи и ходи голо, и им покажа снимка на гола жена, никой няма да обърне внимание - та те гледат такива жени по цял ден. Закрий обаче гърдите на жените за няколко поколения, отиди пак след 20 години и пробвай да размениш снимката на гола жена за нещо, което искаш - те ще са готови да разменят, защото си създал фетиш. Порното създава фетиши и затова хората желаят тройки, четворки, фелацио и прочие. Но тъй като това, що-годе, се приема за нормално днес, всеки го смята за правилно.
Фантазиите за тройки са следствие на нещо, което сте видели и пожелали, това желание не идва от никъде. Един ескимост не може да мечтае да се пече на плаж, освен, ако не е виждал снимка на плаж. Това не влиза в опита му, асоциативната му памет не свързва тази дума с нищо, когато му кажете "плаж" и как би могъл да го желае. Желанията Ви се определят от това, което всички желаят, а това, което всички желаят е продукт на средата - дивакът няма да мечтае за мерцедес, та дори няма да знае какво е това. Ще мечтае за копие, с което да убива по-ефективно.
Не е проблемът в хората, а в това, че са лошо осведомени и мислят, че желанията им са вродени.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0943934c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

45.   Мила, дерзай смело. Ние със съпруга ми правим тройки и суинг от 2 г.. Съжалявам само, че почнахме толкова късно и сме изгубили толкова време в предразсъдаци. Опитвали сме почти всичко. Да изпиташ клиторен оргазъм от жена, докато надървения член на мъжа й е в устата ти е страхотно. Мъжът ми, обича да ми прави орална любов, докато съм поела чужд пенис, така свършвам най-бързо. Харесва ми и двойно проникване. Успях и да попадна на доста надарени мъже. Не крия, че си падам по големите пениси на мъжът ми е точно такъв, но съм лакома за още един. Аз лично най-харесвам тройките с някой симпатяга по мой вкус.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a1790fc580
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   До 44.
Рядко пиша тук.
Логиката ти е добра, но не ми се влиза с спор.
Разврата го е имало хилядолетия преди порното , и фелациото , и троики , и би , та и секс с животни.
Човекът така е създаден и няма по просто обяснение от това.

Stealth

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2dd20b9efb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Авторке, пробвай сабери смелост и го направи, до всички мъже, които са го правили с жените си едно голямо браво истинските мъже които нямат комплекси са малко.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6b07ffe5b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

48.   46, че е имало разврат не означава, че той е вроден в човешката природа. През миналия век във Френска Полинезия, на остров Туамото, където тогава местните ходели голи, се забелязвало, че мъжете, правейки любов, целували цялото тяло на жената, а извън сексуалните отношения никой не гледал интимните части на жената по време на разговор, а те не били закрити. На други места, дори може да видите и в ютюб, при някои племена(ходещи голи) цялото семейство чисти слабините на мъжа от набилите се игли, докато е ловувал в джунглата - никой и не помисля за това, че тези интимни части трябва да се стимулират с уста. На никой не му идва на акъла, че това трябва да се... лапне.
Сега има еротични филми, а там се показва как жената стимулирайки мъжа с уста, му доставя неописуемо удоволствие и всеки иска да пробва. Така работят и всички други фетиши - някои искат да бъдат стимулирани от краката на жената, други - да използват гърдите й за стимулиране и прочие.
Хората дори не се замислят, откъде идва всичко.
"Аз обичам да стимулирам мъжа си с уста" - казват някои, не, това е като да обичаш да държиш четка за зъби в устата си - никой не обича това. На нея и харесва да вижда удоволствието, което мъжът и изпитва. Половият му орган не е шоколадова торта, за да го обича.

А развитието на порното... хм, това е част от монетарната система, а там където са намесени пари, средствата оправдават целта и всеки начин, от който се печели, е приет, дори и да е в ущърб на хората. Ако лекарите открият, че магданоза смъква кръвното - от това не се правят пари. Та Вие може да си отглеждате магданоз на село в двора и да се лекувате с месеци, или пък да си го купите за стотинки/килограма и да се лекувате дълго. Много по-лесно е фармакологичната индустрия да измисли хапчета, които да продава в блистери за по 5 лева всеки - така се правят луди пари.

Казват и че човекът е алчен и завистлив, но дали е така?
Ако беше вродено, защо при племена, които разполагат с кокосови орехи и ловят риба, всеки дава на другия без да очаква? ! В някои групи, аборигените нямат дума за "работа" - помощта е взаимна.

Някои казват, че завистта е вродена, понеже, щом вземеш котката и започнеш да я галиш, кучето започва да скимти. Милвай котката, давайки на кучето от любимата му храна и ще видиш дали завистта няма да се обърне на обич.

Казват, че човек е алчен, за да може да се оправдае работещата икономическа система. Как?
За да расте икономиката, Ви трябва производителност - произвеждате нещо, продавате го и печелите. Вашата печалба давате, за да си купувате стоки и услуги. Но има неша, които не може да си позволите на момента, като апартамент например, или пък ви трябват пари, за да отворите бизнес, а нямате в наличност или би Ви отнело 7 години, за да спестите. Затова банките дават заеми. Но за да вземат хората заеми, те трябва да са с ниски лихви. Почвайки да вземат заеми, хората се задължават, че някога трябва и да ги връщат(с лихвата, т. е. банката създава пари от "въздух" и ви ги дава с идеята да и ги върнете с лихва, от което тя да печели), но, когато хората нямат възможността да върнат тия пари, общият дълг на всички хора, които са взели пари на заем - расте(и тук, при капиталистическата система, най-отявлените й защитници казват, че това е поради алчността на човешката природа, че човек е склонен да вземе пари, с които да живее добре за момента - да си купи голям телевизор, който не му носи приходи, от което съответно съвкупността на общия брой от дългове расте, което води до... проблеми). Какви проблеми? Когато общата стойност на дълговете е по-голяма от стойността на произведените стоки и услуги, по закона на търсенето и предлагането, цената на тия стоки и услуги започва да нараства, което води до инфлация. С 1 лев си купувате по-малко неща, отколкото сте могли да си купувате преди. За да се пребори инфлацията, банката може да вдигне лихвите по заемите, което да накара хората да спрат да вземат заеми и да започнат да връщат старите, което да намали общия дълг на всички хора, но тогава хората, концентрирайки се към връщането на заемите, ограничават потреблението си на стоки и услуги. Когато стоките и услугите започват да се натрупват(по същия закон на търсенето и предлагането), цената им пада и следва дефлация. След нея следва и рецесия. След няколко цъкала на икономически възход и упадък, когато с времето общия дълг нарасне дотолкова, че е невъзможно да бъде компенсиран, следва депресия, както знаете през 1929 и 2008.

Оттам идва това, че алчността е в човешката природа, но, ако беше защо тогава някои общности без развита монетарна система нямат този проблем, а ако някой улови риба - дава на всички други, ако някой обрули кокоси, дава и не очаква нищо. Майката не гледа детето си, заради някакъв интерес. Няма нищо такова, като вроденост - хората не се раждат расисти, националисти и прочие.
Общото между всички е, че търсят щастие - и религиозни, и атеисти; и вегани, и месоядни; и пацифисти и патриоти готови да умират за родината си. Въпросът е, че всеки интерпретира щастието посвоему, а щом езикът е обект на интерпретация, това неминуемо води до раздори. Когато една и съща песен може да се интерпретира различно от двама души, то тя и ще се разбере различно и ще доведе до противоречия. Ако чувайки я аз се сещам за приятни спомени от първата си целувка и песента ми навява доволство, то за някой, който е бил зарязан от гаджето си, докато песента е вървяла по радиото, песента ще се свързва с негативни асоциации. Но докато в изкуството интерпретацията не е проблем, в религията, политиката и икономиката, различното тълкува води само до противоречия и раздори. Вижте Исляма - едни го тълкуват, като религия против неверниците и убиват, и умират за тази си вяра. Други го тълкуват, като мирна религия и живеят мирно - когато нещо може да се тълкува различно, това води само до проблеми. Когато трябва да построи мост, единият инженер не казва на другия, че носещите колони трябва да са по 25 метра, а другият да отвръща, че първият не е прав и че трябва да са по 15 метра. Те правят измервания и на база тези измервания изчисляват височината, която ще даде максимална товароподемност и тук няма възможност за противоречие - езикът е точен.

Има немалко примери за общества, които са извън алчността, фетишите, противоречията на религиите и прочие, но много малко примери от развитите общества, които да се опитват да приведат всички хора на Земята в една добре работеща машина без войни и глад. Защото те ви казват: "В природата ви е да сте алчни, лоши и виновни(от което религиите имат голяма ползва)" и хората вярват. А вярват, защото нямат време да мислят, когато ръцете са заети с това да изкарват прехраната, главата почива. А не, че хората са глупави - трябва да са такива и да вярват, че са алчни и виновни, за да върви икономиката и религиите да са институции, които да служат, като инструмент на държавата.
Някои от Вас виждат ясно противоречията и защо свещениците осветяват военната техника, след като е написано да обичаш врага си... хората дори не се замислят човече. Любовта си е любов, сексът си е секс, не са ми нужни тройки, фоот и тийтфетиши, за да съм щастлив. Друго щеше да е, ако вярвах, че само тези неща ще ми донесат максимално доволство, това и продава, нали индустрията за еротични филми е, за да се правят пари от нея в крайна сметка, а не за ваше добро.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e80cc65b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Боже, номер 48 - от една тройка ти написа докторантура по Икономика. Съгласна съм с 99% от нещата и все пак има какво да допълня.
Освен при Хомо Сапиенс се наблюдава и при Горилите организирано убийство след заговор заради власт и позиция. Описани сличаи има на сключване на алиански между мъжки индивиди, които се наговарят и заедно убиват главатаря, за да заеме узурпатор после мястото му и съответно харема.

Мъжът ми е ходил в Папуа и е обикалял с водач по там и до колкото ми е разказвал нищо човешко не им е чуждо. До ден днешен цивилизация там няма в повечето населени места и не вярвам да имат дума за работа, защото те не работят - купуват си жени, които да вършат работата вместо тях.
Цената на 1 жена се измерва в прасета. Колкото по-работна и здрава е жената, толкова повече прасета струва. Първата жена винаги е грозна, с едър кокал и много мазоли по ръцете, за да върши работата. След това си взимаш още 1 подобна жена, но само най-богатите (в прасета) могат да си позволят накрая някоя красива и финна жена. Тя струва по-малко от първите две, но никой не си взима такава жена за първа, защото това значи, че ще работи.

Аз съм била в Австралия и аборигените изобщо не са някакъв пример за култура. Никога са нямали особено развита култура, а днес са деградирали алкохолици и живеят на социални помощи. Също са доста агресивни.
Тоест без работа далеч не се стига. Без хъс (и да, завист) все ще дойде някой друг народ, който е носител на тези качества и е напреднал повече от теб, за да те завладее.
Предпочитам да страдам от завист и амбиции, отколкото да стоя по цял ден под слънцето и да чакам някой да ми изпощи въшките и да дойде някой Колумб да ми види сметката

И от кога тройката е разврат?

Между другото, днешните хора сме резултат от мега кръвосмешение. Потомци сме само на 10 000 човека, които са били тереториално разделени един от друг и на практика сме оцелели заради кръвосмешение и затова и днес го има този феномен вроден.
Нищо човешко не е било чуждо никога на хората. Не случайно сред всички хора и общества ще има и кръвосмешение, и хомосексуалност, и зоофилия, и групов секс и така нататък. В Северна Европа, където оцеляването е било тежко и населението е било много малко е имало винаги различни празници, при които хора от различни села са се събирали и за 1 ден е бил позволен секса между различните хора. Такива традиции е имало до края на 19 век дори - примерно в немската провинция Бавария на 1ви май (майски празник). Селата там имат дървен стълб в центъра на селото в цветовете на Бавария. Тези стълбове са символизират огромен фалос и всяко село гледа да има по-голям и да открадне фалоса на съседното село. Стига се до боища, размирици покрай краденето на тези фалоси, а на 1ви май се събират селата около такъв голям стълб и за 1 нощ всеки може със всеки. Дори християнството не е могло да изкорени тези традиции - в повечето държави има празкика карнавал преди Великденските пости, а у нас са кукерите - по време на карнавала се обличат хората с костюми, за да не знаеш кой кой е и грехът е желан. След това има ден, в който си посипват хората главите с пепел (пепел му на главата), всичко се забравя и почват да постят, за да им се опрости греха ...до догодина.

И при викингите има подобни традиции, и в Ирландия, в цяла Великобритания и изобщо хората винаги са намирали начини за „разврат“, но просто за да няма кръвосмешение.
Генетични изследвания в американски големи жилищни блокове доказват, че 10% от децата в тях са „кукувичи“.
След ВСВ как си мислиш, че се е възстановило населението в Германия и Русия? Не е случайно, че мъжете можете да създавате деца на практика до края на живота си и още по-интересно - ако един мъж над 50 г. спред да прави секс е научно доказано, че природата почва да се оттървава от него. Докато възрастните жени винаги са имали важна роля за живота на племето, защото са се грижили за децата на вечно бременните млади жени и са приготвяли храната и така нататък, то възрастният мъж, който не прави секс е нямало никаква роля за оцеляването на племето - нито може да ловува, нито може да създава деца ако измрат младите мъже при конфликт или при инцидент. Тестостеронът намалява и мъжът се гътва обикновено от рак или сърдечни болести. Само 20-30 г. след ВСВ немското население се е възстановилно напълно. Как мислиш е станало. Било е нещо съвсем нормално 1 мъж да има на практика две семейства - да е женен за една жена, но да си има деца и от друга жена и да ходи дори на почивка заедно с всичките си деца. Дори в моето семейство има случай на паднал млад мъж във ВСВ, който става баща след смъртта си и всичи знаят, че работата е свършена от господин дядото на младежа - няма да остава без наследници все пак, имал е имоти и е забременил младата си снаха, за да си осигури легитимен наследник. Той живя почти 100 г., между другото и със снаха си, и с жена си :) и после синът му (официален внук) като му остаря жената, с която има двама сина си взе циганка, която живя с тях и от която има още 2-3 деца. Циганката дори гледа жена му като се разболя от рак и това съжителство изобщо не беше нещо кой-знае колко интересно в селото!

Този порив за генетично разнообразие го има и при мъжете, и при жените и може би е тайната на нашия успех като вид.
Дори е възможно да забременее една жена от 2ма мъже едновременно - котешка бременност се казва. Възможно е при оргазъм да отдели жената втора зряла яйцеклетка с втория мъж и да роди 2 близнака от различни бащи. Рядко е, но възможно.

При котките това се случва винаги и затова в едно котило може да има 4 котета от 4 бащи.
Това не е разврат, а чиста проба естествен подбор и повишаване на генетичното разнообразие на вида

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: fe65592acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   Да ви кажа драги българи от личен опит споделям... Тройка не съм правил никога, но съм участвал в голяма оргия. Не. Е всеки със всеки, но е почти подобно. Изчукахндве жени, едната се оказа сънародничка :) бях с една приятелка иначе, но нея не я чукам. Та... Тия неща изглеждат дпбре на снимки и видео, но не са това което трябва да са. Много по приятно да сте си само двама, да се чукате, къпете, ядете и пиете колкото ви сърце иска.
Щото задайте си въпросите.

Кога си тръгва третия.

Къпе ли се. говори ли си с вас.... Къде свършва. Кой бърше. Ей такива неща. Обсъдете ги. Става малко като театрално ебане.
Дручко си е едно на едно. Поздрави от чужбина.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 949cb7f714
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

51.   Тройките са ни любимото нещо. Ние с жена ми последно изкушихме едни мой приятел, който също е женен, но жена му е много задръстена и не е за тези неща. По време на студентските години, заедно сме оправяли гаджета. И от тогава знам, че имаше дебел и мощен пенис и някой даже ми се оплакваха. Споделих това с жена ми, тя си пада по надарени. И така една вечер го поканих на по бира, а жена ми се беше наточила много секси. Той, като я видя си глътна езика. После се разгорещихме, посъблякох я и той се включи. Едвам му разкопча ципа, така му се беше надървил. Извади същия огромен пенис, както преди, а жена ми почна да му го смуче лакомо. Последва невероятен секс, аз свърших за минута, така се бях надървил от възбуда. Тоя я чука почти през цялото време. Жена му почна да звъни много и си тръгна. Веднага излизах жена ми, преди да се е подмила и тя свърши пак.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 38a7bbedc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

54.   Следя с интерес развитието на темата и се надявам авторката да се включи отново с коментар след повече от 2години - все още ли е с този мъж и все още ли тройката си остава само фантазия. Колкото до ревността, тя е по-скоро комплекс и признак за малодушие отколкото за обич. Не можеш да притежаваш някого и да му налагаш ограничения особено в интимно отношение. Хубаво е когато двойката е на една вълна и с еднакво отношение по интимните въпроси, както и по всички други разбира се. Живота на всеки от нас е единствен и никой няма право да ни налага как да си го изживеем, какви удоволствия да си доставим или от какви да се лишим. Това е личен избор. Номер 51 искрено се радвам на хора като вас. Номер 38, благодаря за предложението, но както вече казах в коментар 2 съм семеен - ако нещо такова ми се случи, ще държа да го споделя с любимата си :)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9b31d49d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

56.   Една моя приятелка (сега на 27), на 18 била яко ударена от хормона и решила да си направи тройка с двама приятеля на баща и, и двамата на около 27. Омаяла ги, и на втория ден отишли в апартамента на единия, и тя съвсем без притеснение се поразсъблякла с надеждата за двойно изживяване. Но единият явно се е притеснил и се изнизал в кухнята, а другият, по нейни думи " се мъчеше да си вкара мекия пенис " и нищо не свършил... горката останала много разочарована. Та така, винаги може да има всякакви изненади. Мисълта ми е, че само желание не е достатъчно. Както самата авторка каза - мераклии за тройка винаги ще се намерят.... но дали ще могат да свършат работа...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 367cadbdbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

57.   И моя опит беше провал. Точно стигнахме до най-вълнуващеото, двойното проникване и този в дупето свърши за 3 минути. Бях супер разочарована.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4f7107a6db
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

62.   Какво да добавя? Сайта явно е зависим...
Поствам нещо, има го два - три дни и хоп, няма го!
Някой наблегнал на морала с идиотската забележка, че се споделя за инцест и хоп, коментара в небитието.
Отговорете ми, не е тъпо?
Или просто сайта е подчинен на турско- комунистическият морал и ценности???

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 367cadbdbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

63.   И аз мога да се оплача като №26. Мъжът ми е доста консервативен и не иска и да чуе за нещо по-разчупено. Имаме 12 години разлика. Предложих да му поръчам проститутка и да го направим тримата. Или да поканя една моя неомъжена приятелка да ни гледа как се чукаме и ако реши, да се включи и тя. Казам че съм луда. И при нас най-перверзното нещо се изчерпва с анален секс, доколкото това е перверзия. Но и това се слува все по-рядко.
ж 39 г.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5dd449a56c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

66.   При нас все повече се говори за тройка напоследък и знаем че рано или късно ще се случи. За сега сме на варианта с още една жена. До 63 - Не мисля че с проститутка би ви се получило добре. Проститутките гледат как да си приберат парите или по-скоро да си свършат работата както се казва и не мисля че за нея това би било голяма емоция и изживяване а за вас ако е за пръв път може и да е разочарование. Ние отказваме да плащаме и продължаваме да си търсим.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: eac8d7b36b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

67.   Айде опитай! Това ще стане едно най-хубаво преживяване.

Най-лесно да пуснеш един топик на craiglist sofia и ще получаваш дискретни предложения. Отговаряш на какви искаш.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6bdcd86920
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

68.   Авторката : Опитвам се от месеци да пиша коментар. Все още не съм опитала тройка, смених партньора, с този е същото и дума не дава да се каже за това.

 
  ...

1-50 от 96
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker