За многократния оргазъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За многократния оргазъм
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 4280 пъти
Здравейте, жена на 30г. съм много се говори за така нареченият мултиоргазъм, за съжаление при мен нещата не се получават, правим секс редовно с моят партньор, той се старае, дава всичко от себе си, но свърша ли един път после не мога. При автостимулация само веднъж успях да го постигна, но това ми отне един час. Моля за съвет, нещо на мен ли не ми е наред, не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 875949dd84
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имаш в предвид така наречения мултиплен оргазъм. Лошата новина е, че не всички жени са в състояние да го постигнат - дори са малцинството и това не е волеви процес. Ти просто се наслаждавай на своята си сексуалност - всеки е различен и не се поставяй под натиск за нещо, което и без това не зависи от теб, защото рискуваш да си съсипеш сексуалния живот за глупости. Пробвай иначе в периода на овулация и ако не се получи - здраве да е.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 9e702c98a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Ами аз съм ги постигала, изисква се повече време.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 3e882059e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Рядкото ми се случва, но за да се получи трябва да съм възбудена на макс. Най-често става след като вече съм свършила 1-2 пъти и чак тогава, т. е. отнема си доста време, не става след 10 минутен секс. Пробвай с вибратор да видиш дали няма да стане.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 129a7774d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гледах един клип в интернет и там една жена постигаше оргазъм след оргазъм при самозадоволяване с кратка почивка около половин минута след оргазма, достигна до десетина, видеото беше съвсем реално, тоест не е нагласено, с всички признаци на стенания и силно напрягане, тя успяваше да се наслади многократно.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 68616b1355
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Имам си приятел от доста време, с него водим редовен полов живот и аз повечето пъти не спирам да свършвам, не знам на какво се дължи това, постоянно ми е хубаво и всеки път е така.

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 68616b1355
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Това се до жената, има жени които постоянно свършват от най-малкото а има и жени, които не могат да свършат или свършват трудно. До организма е.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: fac97fc0d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз също си мислех, че многократния оргазъм е мираж, но ще ви кажа как аз го постигам. Преди да си закупя вибромасажора със 7 степени на сила на вибрацията и аз можех да свърша веднъж/клиторно обаче/ и повече не можех или поне трябваше да мине малко време. Но този масажор е уникален.... свърша ли веднъж, продължавам със стимулацията директно върху клитора и свършвам и пак и пак. Дори накрая аз самата се дърпам и не желая повече оргазми, твърде много ми идва... така, че дами.... ако партньорът ви не може, и вие сама го постигате само веднъж както аз бях преди... моят съвет е купете си вибромасажор и ще полетите на крилете на оргазмите.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 06ddd5acf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Към 7, не ти ли става неприятен клитора след оргазъм, как така продължаваш стимулацията след това, при мен клитора става адски неприятен на допир след оргазъм?

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 9a18751cb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Купи си булет вибратор. Моята жена с такъв на Дюрекс (малък) най-редовно изпитва около 3- 4 а не рядко и до 7 оргазма(правиме секс а тя само си стимулира клитора). Надявам се да съм бил от полза. ПС- Не правя реклама, просто гледам да помагам с дадения продукт, тъй като сме пробвали и с други и ефектът не е бил толкова добър.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: fac97fc0d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Отговор на № 9 - Не, мила не ми е неприятно на клитора след оргазъм.... както написах и по горе, сега доуточнявам - аз свършвам клиторно само след стимулация с пръсти и то мои пръсти, защото аз сама знам и усещам натиска който трябва да направя върху клитора, за да ми е хубаво и накрая да мога да свърша. Абсурдно е да свърша от френска любов... т. е. езикът на партньора не ми е достатъчен като сила на стимулация. След оргазма клиторът ми доста бързо губи "ерекцията" си и когато се опитвах да повторя - в смисъл да продължа със стимулацията за втори оргазъм, ми трябваше доста повече време докато го постигна. Все едно губеше чувствителност за малко, докато отново не беше готов за свършване/т. е. да достиге необходимата големина за взривяване/ А когато си купих този вибромасажор, за който отдавна мечтаех защото не веднъж го бях гледала по порно филмите. /представлява дълго тяло с глава /накрайник/ от силикон който се използва само за стимулация на клитора, просто разбрах какво значи многократен оргазъм. Да, тази машинка има страхотна сила на вибрация особено на 6-7 степен и може да те побърка от кеф. Интересното е че като свърша веднъж, съпругът ми продължава със стимулацияна - в смисъл не го маха от мен, ерекцията на клитора ми няма възможност да спадне и продължавам да свършвам отново и отново. Обикновено на мен след 3-ия път ми идва много интензивно, че самата аз се дърпам и не желая повече оргазми. Та ето за това говоря и само да уточня, че това не е вибратор, а вибромасажор, като в същото време може да му се слагат различни силиконови накрайници и да се използва и като вибратор. Но аз съм във възторг и за нищо на света не бих се отказала вече от него. Ако ми се повреди, нов ще си купя, но без него не. Установила съм, че моят клитор обича по силна стимулация и тези вибрации ми се отразяват страхотно под формата на мулти оргазми.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 1191679279
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От 9 към 11, благодаря за отговора, да и при мен след първият оргазъм клитора губи ерекция както казваш и за да постигна отново оргазъм трябва да се напрягам, напъвам силно така изтласквам кръв към клитора и той еректира и е готов отново за кулминация, но така много се изморявам и винаги след като свърша той става за кратко неприятен на допир.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker