Искам да си намеря любовник, по-възрастен от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да си намеря любовник, по-възрастен от мен
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 12127 пъти
Здравейте,

Знам, че много хора ще ме осъдят и ще ме нарекат каква ли не, но бих искала да споделя в този анонимен сайт едно мое нереализирано желание, с което живея от много години насам.

Да, искам да си намеря любовник, доста по-възрастен от мен – поне 20-25 години. Аз съм малко над 30, омъжена съм от няколко години и имаме дете. Отношенията със съпруга ми са нормални, бих казала че всичко върви добре, като имаше малко изключения след като се роди детето. Правим секс достатъчно, е има периоди, в които е по-малко и други, в които е повече. Но независимо от това, имам огромно и отдавнашно желание да бъда интимна с мъж на възрастта на баща ми или близка до нея.

Понастоящем имам един такъв колега, когото много харесвам, но имам чувството, че освен колегиално и приятелско отношение от него, нищо повече няма да мога да получа, независимо, че усещам, че съм му симпатична (за сведение - по-малка съм с 2г. от дъщеря му). И като цяло – този проблем не е само с него – правила съм опити преди това с други (доколкото могат да се нарекат „опити“), но без никакъв резултат, освен сладки приказки, кафенце, разходка и такива незначителни работи, без никакъв намек за нещо повече. Просто като че ли не ме възприемат като сексуален обект и не биха имали такива отношения с мен. Незнам защо се получава така, може би не съм попаднала на подходящ човек, който да има насрещни такива желания и намерения? !

И понеже вече много трудно удържам на желанието си, изнервям се вкъщи, усещам, че и с мъжа ми ще си разваля отношенията, тези дни влезох в един сайт за запознанства да поразгледам регистрираните хора на тази възраст – дали евентуално да се регистрирам и да потърся някой такъв в интернет? И докато гледах профилите и критериите на съответните хора каква жена търсят – установих, че голямата част от тях (с изключение на 1-2-ма) търсят жена близка до тяхната възраст - напр. поне от 38-40 нагоре.

Знам, че ще има много негативни коментари, обиди, осъждания и т. н., но моля някой да ми каже как и къде бих могла да намеря такъв човек, който да има шанс да ме желае и да не ме възприема като дете? Много бих оценила ако се включи някой мъж на посочената от мен възраст, да сподели как вижда нещата от своята гледна точка, как би възприел такава жена/момиче като мен, която очевидно има нещо повече към него?

П. С. Да уточня някои неща, които считам, че са важни за хората, които имат желание да коментират: Не става въпрос за пари, не търся чичко-паричко по никакви причини, всичко е от моето чистосърдечно желание да съм с такъв човек. Нямам проблем с бащината фигура в детството, изобщо с бащата, родителите и т. н.

Благодаря предварително на модераторите за публикуването на историята ми, и на хората, които ще отделят от времето си да ми помогнат с коментар.

Поздрави,
Pari

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: a2b29e3447
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, ако си имала такива желания защо си създала семейство с мъж на твоята възраст? Ти това решение си го взела и сега имаш отговорности - човек не може да има всичко в този живот. Ти хем си искала да си „нормална“ в очите на обществото, да имаш предимствата от семейството с млад мъж, хем искаш да си начешеш крастата - е, такива „сладки“ в живота няма и всичко се заплаща. Реши за себе си дали си заслужава да рискуваш всичко, само заради тази краста
Не се притеснявай иначе за мъжете - те винаги са готови за секс с по-млада от тях жена. Никой няма да ти откаже, но ти това ли искаш от живота? И това ти го казвам като жена, която е с много по-възрастен от нея мъж, но аз поех и негативите от тази връзка и съм била винаги с открито лице пред себе си и хората, а да се криеш по ъглите и да лъжеш семейството си е глупаво. Ти е трябвало да създадеш просто семейство с по-възрастен от теб, който те привлича. Има много свободни мъже на тази възраст, разведени от години и не отказват връзка с млада жена, но в интерес на истината и те се стремят към повече от секс в живота и не уважават жени като теб още повече, че имат по-традиционна и патриархална ценностна система - ти как като млада майка и съпруга си тръгнала изобщо да търсиш какъвто и да е любовник? Никой мъж на място не би ти станал любовник най-малкото от самоуважение и уважение към майчинството и мамения ти съпруг. Погледни се отстрани - имаш отговорности и те трябва винаги да са с предимство пред сърбежа! Да, много жени имаме влечение към много по-възрастни от нас мъже, но не сме създали деца и семейство с друг. Опомни се навреме, защото ще съжаляваш след време.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2526af992b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има сайтове за запознанства, пробвай там, със сигурност ще намериш нещо. А на колко години си точно? Няма да те упреквам, всеки си има някакви предпочитания. Интересно ми е какво повече си мислиш, че ще намериш при такъв мъж.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 1d1f87e301
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Не я нападайте, оставете я - нека си хойка по мъже зад гърба на съпруга си. После ще пуска теми "провалих семейството си, какво да правя? "

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f66682365a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На тази възраст съм, около 50. Мисля, че няма да е проблем да си създадеш подобна връзка. Имай предвид, че на тези години мъжете правят много добър секс и са напълно наясно с темата - няма табута, има голяма свобода. Не са егоисти и знаят как да задоволят една жена - поне повечето от тях.
Но ти защо искаш подобен мъж, какво те мотивира за това - желание за секс с по-възрастен или нещо друго.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 235010d55e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Само разваляте семействата и оставате дечицата да живеят без двама родители. Има една снимка много показателна за брака през 21-ви век в която нещата се развиват по следния начин - Илюстрирано започва .. жената казва- Искам брак, мъжът казва Добре ! Жената - искам деца ! Той пак казва - добре ! Имат дете. Мъжът се прибира от работа и жената му се кара, като е седнал разпусне малко пред компютъра. Върши всичката работа, разхожда куче, оправя градината и прочие. Води детето на училище, води го да се пързваля и носи парите, а жената отново се кара. Появява се третия човек във фейсбук който започва да досажда на жената и тя казва следното. Романтиката я няма, той не ми дава достатъчно внимание. Естествено загорелият мъж насреща се възползва от ситуацията и казва следното - ти си толкова красива, че аз не мога да спря да мисля за теб. Жената - Стига, знаеш че съм женена. После пак има среща с мъжът си при което продължава да му се кара. След това онзи загорелят казва - Хайде ела, докато той е на работа. Жената - добре, но само за кафе и да си подоговорим. Следва сексуален акт. Мъжът казва - Как можа да го направиш и идва репликата на жената - Той ме кара да се чувствам специална ! Мъжът иска развод .. Взимат му парите илюстрирани са две чувалчета с пари, доста показателно е. Взима му къщата, детето и кучето, а той стои в едно малко къще ! Това са повечето жени ! Една снимка, а всъщност толкова много казва тя.

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: bcf7dbd8c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   В сайтовете за запознанства принципно търсят връзки от такъв тип. Но според мен е хубаво човек да използва разума, за да не прави груби грешки. Виж има хора с различни мисли и емоционални състояния подвластни на определени влечения - един иска да направи тройка, друг има мисли и желания да убива, някои искат с по-млади, други... абе фантазии всякакви, човешкият ум си е странен, но разума задържа и предпазва тези мисли да се случват наяве в реалността. Въпросът не е дали това желание ще отговаря и ще удовлетвори твоите фантазии, а в това, че отключиш ли го после може да поискаш и други неща, и други и още по-перверзни. Но това е само ти да се предпазиш. Ако все пак започнеш такава връзка, има шанс да нараниш съпруга си ако разбере или впоследствие детето, а децата усещат ако нещо не е наред в семейството. Това е нещото, което е трудно да преодолееш собствените си пориви и страсти за благото на тези, които обичаш.
Ти такива мъже и хора ще намериш под път и над път - нали ти казвам в такива сайтове, всеки знаеш какво търси, тия неща не са от днес или вчера. И все пак ако започнеш бъди много дискретна, за да не разбере мъжа ти и детето в последствие ако нещата се задълбочат. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 16c594ec90
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сподели това си желание с мъжа си, бъди честна с него и ако и той е съгласен го направете заедно. Все пак е само секс и фантазия и предполагам че не би имал против да ти я осъществи, ти в замяна можеш да му подариш подобно изживяване с някоя дама ..и така. Забавлявайте се но заедно, не позволявай на нещо такова да ти съсипе брака.
Мъж на 35

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f8eef0b660
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Значи ако чак толкова ти се иска, мога да се жертвам за опита по "химия" Малко по-млад съм от избраната от теб възраст, на 42 години съм. Но пък сега няма да те оставим да ходиш изнервена.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e4475b1e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Скъпа авторке не те оправдавам, не те и нападам виж ако беше свободна жена имаш правото да правиш това което искаш, но ти си омъжена имаш и дете.
Тези, който търсят такива като теб (хора с твойте интереси) ги търсят за кратко всеки иска стабилна жена до себе си а не "парцал" извинявай неискам да те обидя надали си такъв човек, но просто ти като такава се държиш. Това поведение е на лека жена а такива ги искат за кратко и накрая си остават сами, защото на мъжете им писва от такива запомни това "свястна жена е рядкост ефтини навсякъде".

Виж какво имаш мъж и дете все още не е късно да влезеш в правия път всеки греши, но това е твоя избор.
Помисли първо дали найстина искаш това, защото един ден ще разберът и детето ти, и мъжа ти помисли също над по доло написаните неща, защото надали като майка ще ти бъде приятно да чуеш един ден тези думи от твоето дете.

Аз съм момиче на почти 18 ще ти кажа от моя гледна точка нещата като дете ако ти беше моя майка или моята майка вършеше ето тези твой неща незнам за баща ми но аз с шутове бих я изкарала от дома ни.
Просто няма да ме интересува как ме раждала, какво е правила и т. н., защото тя е предала не само бащами а и цялото ни семейство, защото заради нея баща ми ще страда, защото семейството ми ще се разпадне заради една уличница, която ме е създала и ни е опропастила животите. Непростимо никога не бих я погледнала ако вършееше тези неща а ти авторке надали искаш да чуеш тези думи някой ден и от твоето дете.
Аз такава майка неискам, никога не бих я погледнала, никога не бих и помогнала ако ще най бедния клошар да стане такава постъпка никога за нищо на света не бих простила на майка си.
Не заради друго а, защото е собствената ми майка човека, който е казал че в добро и зло ще бъде до баща ми и човека, който ме е създал за да ни предаде.
Сега помисли и за мъжа ти човека с, който си от години предполагам човека, който се блъска за да сте добре мъжат, който те обича и на който си се врекла в любов докъто смърта ви раздели точно този човек, който ти е дал цялото си доверие, който те обича и т. н. точно него ли искаш да предадеш?
Аз няма да имам очи да погледна този човек ако направя нещо подобно няма да имам, защото той е само с мен държи на мен а аз какво да хукна при първия срещнат човек на, който ще му е през това което влиза за мен ли не благодаря.
Да предам семсйството си детето си и мъжа си заради едната пи*ка определено трябва да имам мозъчни проблеми за да го направя.

Ти осъзнаваш ли, че ако разберът ще те натирят на пътя и ще стойш сама никой няма да те погледне за *уй може, и да те търсят ама никой нпма да те вземе в къщата си, защото всеки иска свястна в къщи другите са за разнообразие.
Ако за един се*с се отказваш от всичко това освен едно голямо "Браво" с големи кавички друо немога да кажа. Ако човек има досаттъчно мозък ще види че губи всичко за нищо, а ако няма ще преижеивее всичко това и най-накрая ще види какво е имал, и какво е загубил като остане сам и то на пътя.
Авторке не си първа младост имаш семейство не търси мъже а гледай твоя гледай и твоето дете.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 124ecbe369
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък няма да те осъждам.
Всъщност (въпреки че не си го признават) доста жени имат сексуални фантазии за по-възрастни мъже. Не зная защо това ни възбужда, може би заради бащината фигура (за справка Фройд)

Няма да коментирам доколко нормално и морално е такова желание при все, че дамата е обвързана в брачен съюз. Всъщност ти прави чест, че така директно си заяваваш желанията, а не търсиш спасение в евтини оправдания като любов или съпружеска неудовлетвореност. За справка: разтърси се из този форум. То не са теми как мъжът й я пренебрегва, пък колегата толкова добричък. То не са теми как чак сега е срещнала голямата любов и тем подобни.

Сега по проблема.
Внимавай със сайтовете за запознанства - не си малка, знаеш рисковете там.
Това първо!

Второ недей с колегата. Гадно е да е на работното място - после следват усложнения. Някой друг колега ще разбере, ще започнат клюки, изнервяне - не си струва. Със съсед важи същото.

Докато намериш решение на проблема, можеш да задоволиш донякъде фантазията си с твоя собствен мъж - той за какво ти се помотава в леглото. Нали трябва да си правите кеф взаимно? !
Опитай да си представиш, че е по-възрастен, можеш да го наричаш "татенце" примерно или там, каквото би те възбудило. Накарай го да се включите в една подобна ролева игра.

Една приятелка преди имаше фантазия да изневери, но понеже адски много обичаше мъжа си - взе, че му каза: "Искам да ти изневеря - това много ме възбужда. Но понеже не искам реално да го правя - ти ще си моят любовник! " Горкият мъж! Колко време му е трябвало да го асимилира - науката мълчи. както и да е - тя си постигна фантазията. Ходеха на срещи нещо, ставаше през нощта и му пишеше смс-и от банята, докато той спи. Май им се получи добре, защото още са си заедно, щастливи и си гледкат децата.

Та... пробвай и ти нещо такова. Помисли малко какви са възможностите и ще видиш, че има много.

А за отпускане на напрежението има много порно филми с по-възрастни господа. Има и такива, в които примерно актьорите играят роля на баща и дъщеря. Има с дядовци, които оправят малки лолитки. За всякакъв вкус - както по- хард, така и по-нежни, както извратени, с всякакви фетиши и игрички, така и супер нормални и дори красиви. И мъжете са различни - има грозни и дебели, но има и супер секси чичковци. ;)

Това е от мен - дано съм била полезна

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a783fad009
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Сайтовете за запознанства всъщност са си добра идея в случая, макар че наистина трябва да се внимава там. Задай филтър за възраст, напр. 50-60 г., нали това търсиш. И само на женени пиши, необвързания може да се лепне за теб и да ти създаде проблеми в семейството.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 22a9adea60
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   гледай да не разбере мъжа ти че очите ти шарят вече, че тогава ще има нова тема тук търся мъж за мен и детето ми-:

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 3681ea8b7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторката:
Пуснах историята на обяд, а вече толкова много коментари са се събрали! Тъй като оценявам вниманието и времето, което сте ми отделили, ще отговоря накратко на всеки поотделно.

Номер 1 – Радвам се за теб, че си се събрала с много по-възрастен мъж от теб и сте преодоляли пречките да бъдете заедно. Питаш защо не съм създала семейство с такъв, ами така се е стекъл живота ми може би. Пък и нали казвам, че хора от този възрастов диапазон никога не са ме взимали насериозно, дори когато съм била сама, необвързана и без деца. Никога не съм имала връзка с такъв, не съм била изправена пред дилема избирам между възрастния и младия. Просто винаги съм искала да е нещо странично, за кратко и т. н., точно за да си начеша крастата и евентуално да мирясам. Не съм направила нищо все още, че да се чувствам виновна или да се опомням. Но ако имам възможност – няма много да се замисля, но бих положила усилия да съм много, много дискретна.
П. С. Съпругът ми също е по-голям от мен, но не чак толкова – освен да го изчакам още десетина годинки и малко повече – жив и здрав да е, и да видя как е с него? !

Номер 2 – На 32 съм. Незнам с какво точно, но страшно ме привличат и възбуждат. Не знам какво повече ще намеря при такъв мъж, може би собствените си фантазии, огромно удоволствие още преди да ме е докоснал, ей така само от възбуда? !

Номер 3 – Нито съм хойкала по мъже зад гърба на съпруга ми, нито съм си провалила семейството, нито нищо. За това, което е в главата ми, не смятам да се чувствам виновна, естествено ако ми се отдаде възможност, не бих се замисила (все пак зависи от обстоятелствата) – единствено бих се постарала за много голяма дискретност. И тъй като цялата тази работа може никога да не се случи, не виждам защо на този етап трябва да се говори за трагедии, развалени семейства, нещастни деца и т. н.

Номер 4 – Много ти благодаря :) Това за хубавия секс съм го чувала безброй пъти и много бих искала да го опитам на практика :) И аз не знам защо искам такъв мъж – да, желанието за секс ме мотивира със сигурност, други причини може би са, че такива мъже са ми страшно симпатични и интересни – поне тези, които съм харесвала досега – и много интелигентни, разбиращи и т. н. Така честава въпрос и за поведение, излъчване.

Номер 5 – Снимката си я представям по описанието, но явно въздействието е по-силно ако се види самата снимка.

Номер 6 – Много си прав/а – всеки си има своите скрити мисли и извратени желания, а доколко те ще с реализират и как е друг въпрос.

Номер 7 – Благодаря ти, мислила съм и за този вариант :)

Номер 8 – Много секси звучи предложението ти, но за съжаление няма как да се осъществи, камо ли през този сайт :)

Номер 9 – Благодаря за изнесения урок по морал, хубаво е че мислиш така. Дано животът ти да върви по правата и широка пътека и само хубави неща да се случват на теб и родителите ти. Само е хубаво да допуснеш, че има и не чак толкова хубави неща/мисли/състояния и да не се опитваш да съдиш толкова строго. Със сигурност ще го разбереш в годините, които ти предстоят.

Номер 10 – Благодаря ти, много хубав коментар :) Мислила съм го и това да осъществя тази си фантазия с мъжа ми, макар че не знам как бих му казала такова нещо. Много ми хареса историята за тази твоя приятелка, наистина много добра идея! За порно филмите – да, и аз съм гледала такива неща, вярно има за всеки вкус, само че тази работа с гледането само още повече ме напряга заради това, че не мога в действителност да се отдам на такова преживяване.

Съжалявам, ако съм се повторила в някои от отговорите.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 71b5745322
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз не съм на посочената от теб възраст, а само малко над твоята, но съм мъж и и това е достатъчно за да ти обясня защо не се получават нещата. На младини някои мъже показват интерес навсякъде където е възможно, други не чак толкова, зависи от характера и това как приемат отблъскването, защото от 10 опита 8-9 са негативни. После идва един момент, в който вече не се бие на площ, а с преценяват разумно шансовете, а още по-късно се променя и житието и душевните нужди, и човек спира да се тормози, дали супер мацката отсреща би му пуснала, а просто си говори с нея по кафетата и пак му е добре. На колегата ти и през ум не му минава да пробва нещо повече, защото ситуацията е много нестандартна. От хиляда жени, ще се намери една като теб и той няма представа, че това си ти, а и не го тормози мисълта, че непременно трябва да се пробва. Освен това, социалните последици за него при огромния шанс за неуспех са твърде обезкуражителни. Ти си омъжена, може да се оплачеш на мъжа си, да се раздуха работата, да разбере семейството му. Представяш ли си дъщеря му да научи, че баща и задява жена по-млада от нея? За да се получи работата са нужни две неща - той да знае, че може нещо да се получи и че всичко ще е 100 % дискретно. Третото условие е физиологически все още да е способен. При тези условия няма мъж който да откаже на жена 30 години по-млада от него (при условия, че не си саката, имаш две очи, две уши, ръце и крака). Това е самата истина.
Сега към другия ти въпрос, защото в сайтовете за запознанства няма достатъчно кандидати. Първо, много от хората на споменатата възраст въобще не могат да работят с компютър. От личен опит да обучавам подобни хора ми е направило впечатление, че те не могат да генерализират нещата при работа с компютър, а се стремят да учат всичко наизуст за всяка конкретна ситуация и да си водят записки в тетрадки. В резултат на което, ако се научат да работят със сподели. нет например, то това не им върши нищо за сайта за запознанства. Трябва някой да им покаже как се работи точно с въпросния сайт, ама няма кой, щото няма как баща ми да ме пита как да си направи регистрация в такъв сайт. Другите, които са по-технически грамотни и са се регистрирали, си преценяват шансовете реално кой би им се вързал и се стремят да не отблъснат потенциалната си аудитория. Бай Груйо на 60 години би се радвал и на кака Пенка на 50, ама и тя няма да му пише като види, че той търси 20 годишни. Решението то е да им пишеш ти първа, без значение какво пише в профилите им. Няма какво да се притесняваш, това не е като да се излагаш на живо. Натискаш едно копче и ако ти отговорят добре, ако не натискаш на следващия и въобще не му мислиш.
Аз лично имам фетиш да гледам секс между стари мъже и млади жени. В Интернет има няколко много хубави сайта. Не знам жените защо го правят, мислех че е просто за пари и че много добре успяват да контролират емоциите си, защото отстрани погледнато е доста стряскащо, нереално и перверзно. 18-25 годишни, някои от които супер красиви да се чукат с 60-70 годишни сбръчкани, космати, побелели, плешиви, брадясали, дебели козели. На някои даже трудно им става и е супер смешно как се мъчат при положение, че им духа супер модел и как тя трябва да симулира че я оправят. И как само се усмихват мацките сякаш това е най-естественото нещо на света. Както и да е, никога не можем да разберем напълно всеки останал, така че всеки да си гради живота по собствен вкус. Само наистина жалко за семейството ти. Аз самият както се кефя и бия чекии на такива работи, ако моята жена направи нещо подобно, ще я изритам с един шут през балкона без никакви компромиси. За децата ми е още по-трудно да си представя как биха го понесли. Защо не си начеса крастата по-отрано, преди да се омъжиш?

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7fc7845135
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Аз пък се интересувам как да разпозная на външен вид такива жени, че да не ми се случи ситуация като на мъжа на авторката.

До номер 10 - имали били фантазии - то и аз имам фантазии ама не ги правя реално. Също като гледам екшъни след това не прилагам видяното. Та проблема не е във фантазиите. Проблема е, че няма задръжки и доста са като нея.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a2b29e3447
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Oт номер 1 - Виж, пълни глупости говориш, че не са те били взимали на сериозно мъжете на „тази“ възраст. Просто не си търсила, не си намерила и никога не си искала всъщност да имаш връзка с такъв мъж и свързаните с това проблеми, а както сама наричаш - да си начешеш крастата. Всеки има някаква краста, но който живее за долния си сърбеж не стига далеч в живота. Ти си поела ангажимент към съпруга си, създала си дете и нямаш особени проблеми - гледай си семейството! Аз например не съм изпитвала влечение към млади мъже и съм си намерила мъж за себе си, което значи, че няма да го оставя после като ме досърбяло за млади например - такъв е животът - човек не може да има всичко... без последици.
Колкото до крастата - няма да ти стигне само сексът, в това бъди сигурна. Ще се вкараш в такива проблеми, в такава сапунка, че бедна ти е фантазията...

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 3681ea8b7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Авторката:
Благодаря и на следващите коментирали.
Номер 14 - Много хубав коментар, благодаря ти! Доста ми се изясни положението по интересуващите ме въпроси.
Номер 1 - Права си, че няма да мина само със секса, а съм сигурна, че ще има драма, сапунка и т. н. Просто съм много емоционална, и дори да имам такава връзка някой ден, дори и никой да не разбере, аз самата ще се вкарам във филми, влюбвания, притеснения и не знам какво още. И дори всичко да остане 100% дискретно и да няма развалени семейства, пак на себе си мога много да навредя. Това е едно от нещата, които ме спират.
Номер 17 - Щом не съм го направила досега и нямам никакви изгледи да стане, значи все пак имам някакви задръжки, една от тях посочена в отговора на жената по-горе. Опасявам се, че има "такива" жени, които няма как да разпознаеш на външен вид. Предполагам, че съм една от тях. Ако не бях, сигурно някой някога щеше да се възползва от това, или поне аз да направя нещо повече... Но всъщност не, бих казала, че изглеждам (а и съм) доста смотана и човек не би предположил какво ми е в главата, дори и най-близките.

Да споделя още, знаейки, че ще провокирам читателите, че се регистрирах в един сайт за запознанства, ей така за проба и на шега, без да влагам надежди, че нещо ще стане. И правилно си мислех - хората тям явно не четат, при положение че съм си написала ясно, доколкото позволява дискретността, предпочитанията, положението и т. н. - Пишат ми основно някакви по-малки от мен, които си търсят кака... Освен това наблюдаввам такава вопиюща неграмотност и простотия, че още отсега се отегчих и отвратих.
Така че може да сте спокойни, че явно нищо няма да излезе от тази работа, и дори в заглавието да съм писала, че "искам", всичко май ще си остане в сферата на фантазиите и намеренията. Пък за тях - съдете ме още и правете също толкова пожелателни "прогнози"...

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f66682365a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   От номер 4 - Несъмнено е че хубавият секс е свързан и с интелект, излъчване и привличане. Но и да си на около 50 означава, че си поживял малко по-дълго и си понатрупал повече опит. И ако мъж на тази възраст срещне интелигентна и поддържана жена на твоята възраст, удоволствието наистина ще е взаимно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f66682365a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   От номер 4 - Все пак на тази възраст около 50, мъжът вече е понатрупал доста опит и малко над обикновените неща. И ако срещне интелигентна и симпатична жена на твоята възраст може да се получи приятно изживяване и за двамата.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 60b113985c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Всичко добре си го замислила, но помисли също и като разбере мъжа ти ти и детето какво ще правите? Казвам като а не ако... Изневерявал съм на жена си и логично тя ме хвана. И сега посфактум след 3-4 години след случката се осмислям, че нормалното ми държание в момента и тогава когато имах любовница е съвсем различно и не е било трудно да се досети. Стигнах до извода, че не ми се занимава повече с глупости и трябва да си гледам приоритетите - семсйтовото и бизнеса. Като погледна назад не мога сам на себе си да си оябсня как съм имал време да се занимавам да се крия да говоря, пращам съобщения, снимки... лъжи... абе смотана работа е това да изневеряваш. Ако нещата не са достатъчни по-добре кардинално решение за раздяла отколкото да те хванат и после да се чудиш какво ще стане... Само ей така да пробва човек не си струва риска ако има какво да губи.

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5163f97d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   И аз имам същия проблем, но с по младите жени. Прекарвам чудесно в компанията им, но не ме приемат като възможност за нещо повече.

М, 48

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3114ca1758
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Здравей авторке!
Харесва ми това, че не се впечатляваш от злобните коментари. Всеки си има право на мнение, а също така и да се опитва да осъществява желанията си. За съжаление рядко човек успява да открие всичко, от което има нужда в един партньор и се налага понякога сам да си сглобява щастието. Повечето хора това не го разбират и са склонни да съдят и обвиняват. Болшинството са склонни да изневеряват, но ако това направи партньорът им... стой та гледай. Това, че те привличат по-възрастни мъже не е лошо, в такава една връзка всеки от двамата има какво да даде на другият, но трябва много да се внимава. Партньорът трябва да е наясно със себе си и двамата да приемате, че това е просто една приятелска авантюра, без перспектива и продължава, докато единият от двамата не реши, че е време да приключи, ако застрашава семейните ви отношения или е изчерпана от негова страна. Много е важно човек да си запазва главата на раменете, и когато прекрачи прага всичко да остава навън. А иначе както казват, човек има два живота, вторият започва, когато осъзнае, че има само един! Може би мъжете на тази възраст сме го осъзнали вече и това ни кара да се наслаждаваме на малките радости, като се стремим да даваме всичко от себе си на партньора. Не пишеш от кой град си, би ми било любопитно развитието на тази история. Много блясък в очите и успех!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: ac531f3793
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Ще се радвам да направим някаква връзка и да поговорим :)
bobiol

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: bab19b3edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Авторката: Чак сега отворих сайта и темата отново и видях, че има нови коментари, за което ви благодаря, особено на номер 34 за хубавите думи и пожелания!
Та номер 34 понеже се поинтересува от развитието на историята - да, мога да кажа, че има *някакво* развитие, макар и не точно визираното в темата (все още). Само да кажа, че със сайтовете за запознанства беше пълен провал - видях се с двама човека, които естествено на живо никак не отговаряха на очакванията ми... И се получи само губене на време и излишно писане на съобщения.
Та става въпрос за моя колега, за когото споменах в началото на темата. Тъй като от доста месеци наред го "обработвам" бавно и полека, со кротце со благо, зарибявката започна да дава някакви резултати. И този подход се оказа доста добър засега, понеже човека е много свестен и скромен, даже притеснителен, и затова не съм посмяла да разкрия отношението си към него директно и наведнъж - така си мисля, че щеше да ме отреже още в началото. Та така - вследствие на всекидневната зарибявка от моя страна, се получи че доста добре се опознахме един друг и в момента сме в много близки приятелски отношения, като той се усеща за какво става въпрос, наясно е със симпатиите и привличането от моя страна и нееднократно е намеквал за такова отношение и от негова страна. Напоследък си пишем доста смели неща по скайпа, направо там зарибявката върви с пълна сила, и то доста в по-голяма степен от негова страна... Даже съвсем откровено сме си говорили до какво може да се стигне, и как все пак да се пазим и да сме внимателни... Напоследък често ми звъни и по телефона и в разговорите ни пак има същите нееднозначни неща, намеци и т. н.
Дотук добре - е, нали не може нещата да са чак толкова розови... Има едно нещо, което ме притеснява, и това е, че на моменти той е непоследователен в поведението си. Например един ден сме имали такива разговори, нещата вече аха на косъм да се получат, а на следващия повече си трае, говорим си само нормални неща, или по работа, или просто ми обръща по-малко внимание. Нещо като че ли го притеснява или го е срам, или е на настроения (това съм забелязала, че му е присъща черта) или... не знам защо така понякога сменя линията на поведение, като че ли намаля рязко скоростта. Като това продължава за кратко, напр. за един ден, и после отново нещата си тръгват по стария добър начин.
Та това е в общи линии, мога да кажа, че има някаква надежда нещо да стане. Той самият ми говори за това в последните дни. И се чудя, и ви моля отново скъпи читатели за коментар и съвет, как е редно да продължа аз в случая - дали да бъда малко по-агресивна и директна, или да държа същата линия на поведение - бавно и постепенно, както се казва че водата дълбае камъка не със силата си, а с постоянството си... и да проявявам същото си волско, безкрайно търпение (на което между другото той много държи и много високо оценява... )
Моля модераторите да одобрят коментара ми, като вземат предвид че го пиша посред нощ и е възможно да има грешки или неточности, ако не - обещавам да се редактирам :)
Отново много ви благодаря :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 29 дни
hash: ac531f3793
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Много хубаво но според мен трябва да си по смела с него :)
bobiol

 
  ...

...
преди: 8 години, 28 дни
hash: 82ebfedbd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Еми айде намери го, просто като за опитна жена да чакаш някого половин година не е реалистично.

 
  ...
преди: 8 години, 28 дни
hash: ab4db09798
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Да наистина трябва да му покажеш че го желаеш, няма мъж които неможе да се подаде.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 27 дни
hash: 3114ca1758
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   от 34
Здравей отново, ако я карате така, струва ми се, че скоро ще дойде време любопитството ти да се разпали от контакти с млади мъже, както по някога се случва с зрелите жени. :)
Ако приемеш един съвет от мен - не опитвай контакти на работното място, трудно може да се скрие подобна връзка, особено на по-опитните винаги им прави впечатление.
Щом желанието му е на приливи и отливи, явно си има някакви притеснения и комплекси, което често пъти е основателно, предвид опитът му от предишни контакти, което може да ти донесе разочарование. Мъжете със самочувствие в това отношение си личат, на тях им е ясно, че както казват "жената и тока хлабава връзка не търпят".
Хубаво е наистина нещата да се случват бавно и човек да се наслади на всеки един момент, но да са във възходяща градация.
Другият проблем на работното място е, че такива връзки много трудно се приключват, ако единият от партньорите не желае и се започва една... Някой, който е хлътнал до уши е способен да направи хиляди глупости, които не би си помислил в нормално състояние, това може да ти обърка живота, а нали идеята е подобна връзка да бъде дискретна и ненатоварваща.
По стила на изразяване съдя, че си интелигентна жена, пази си главата на раменете.
Би ми било интересно да комуникираме.
Лек ден засега!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b921f2ecb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   С възрастта мъжете губят либидо и възможност да бъдат в ерекция. Щом искаш да си с мъж на възрастта на баща ти очаквай от всеки следващ в това положение да ти е приятелка с която си говориш и си пиеш кафе, разходки и изпращане до вкъщи. Мъж на възраст - толкова може, толкова и дава.
Вземи обърни внимание на мъж, който още има тестостерон.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 723987cb39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Супер лесно! Бъди ти активната страна, напрви първата крачка, заяви желанието си! Няма кка да ти откажат :)

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8121eb59ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Ти според мен имаш някакъв психически проблем. След като искаш такъв възрастен човек, защо си взела мъжа си, след като не го обичаш? Че даже и дете сте създали. Според мен иди кажи на мъжа си, за това твое желание и вземете решение заедно. Според мене някакъв проблем имаш - но не го осъзнаваш. Но аз все пак си мисля,че темата е фалшива. Да се гледат гневни коментари. Ама знае ли човек , вече има всякакви неща редовно ни пръскат от небето с разни отрови.

Хелга

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 80665f4546
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Очевидно 43 е жена, тъй като е експерт по мъжките въпроси. Мила, някои мъже, които злоупотребяват с алкохола може би влизат в категорията на импотенция. Колкото до тестостерона при мъжа с времето - напротив- увеличава се. Тялото се окосмява все повече и агресията преобладава( страничен ефект от тестостерона).
Моля те не се излагай с некомпетентното си мнение.

Преди 3 дни се запознах с мъж. Живееше в палат. Жена му беше с 16 години по-млада от него. Той беше на 54 год. Имаха 4 деца. За тялото му биха му завидяли много жребци на по 25, със плочки, гърди и всичко както си му е реда. Нямаше и грам тлъстина по себе си. Бяхме във гаража му на раздумка, където си имаше малка фитнес зала и три състезателни мотора.

Вие продължавайте с асоциацията си, че щом е 50 значи е алкохолик има шкембе. Ами не! Реално даже 50% от мъжете на тази възраст не влизат в тази категория. Особено ергените.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 55a2a950fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Много фантазираш...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3237156d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Интересна, но стара тема. И все пак актуална. Съвет към такива жени - всеки мъж би бил поласкан, ако доста по-млада жена бъде сексуално привлечена от него. Моят съвет, бъди директна, обясни си спокойно това, което искаш и защо, обясни и за това, че не го правиш с цел финансово облагодетелстване. Надали ще те върне някой, освен ако не си като крокодила Гена :) А иначе има и мъже и жени, които дори над 50 изглеждат страхотни и сексапилни! Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ef99a54492
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Бе интересен фетиш ма не са ми ясни и няма да го коментирам.... Интересно ми е ако мъжа ти разбере за някоя такава случка какво би последвало

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5831bb4bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   Имах колежка с 24 г. по-млада от мен. И аз и тя имахме семейство, но просто си се нуждаехме един от друг. Разбира се, че най-често само споделяхме неща от живота, давахме си съвети, сръбвахме си канцеларията, проста се забавлявахме се. Няма как, имахме и секс... приблизително 3-4 пъти в месеца. Разбира се, че съм харчил пари покрай нашата връзка, но и тя не оставяше да я издържам (връзката). Това, че дядото е стар хлипник, а тя курве-кариеристка наистина е само в мисленето на хората, нито аз съм си го мислел, нито тя е правила някога намек. Че има такива има ги, но пък колко млади момичета стават мутреси на млади мускулести мутри? !

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5577cfe84d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Абе и аз си фантазирам за шефа, ама нали съм женена и реално няма шанс хаха. Защо си мислите, че човек цял живот не иска поне веднъж нещо чуждо да пробва, с половинката като си свикнал и ти се иска, ама се съобразява и така.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7976ab02be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   48 - ти за андропауза чувала ли си? Глупости пишеш, с годините нивото на тестостерона пада, либидото също, иначе дедковците щяха да са топ любовници, а не да си опикават обувките.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 77158071d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

57.   Мисля че от много чакане и увъртане ще хванеш паяжина там, отдолу!!!
Щом те истресе едно яко този възрастен мъж, тогава ще ревеш защо си чакала толкова дълго, вервай ми!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker