Няколко въпроса към жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Няколко въпроса към жените
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 4485 пъти
1 - наистина ли жените искат секс само ако имат чувства към мъжа?
2 - бихте ли изневерили на приятеля си ако сте сигурни, че той няма да разбере?
3 - бихте ли правили секс за една вечер редовно ако знаете, че няма да ви наричат курва, лека жена и т. н.?
Като цяло интересува ме дали наистина жените не са толкова сексуални колкото мъжете или прикриват желанията си, за да не ги заплюят, че са курви и лесни? Всички знаем, че ако един мъж прави секс с много жени хората го мислят за "пич, играч, плейбой", а ако една жена го прави с много мъже я изкарват супер пропаднала. Тук поне всеки може спокойно да споделя защото всичко е анонимно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7a9088d2b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1. НЕ, но това е личен въпрос - хора всякакви
2. НЕ
3. НЕ
Като цяло жените няма как да сме толкова сексуални колкото мъжете, защото сме подвласни на женските хормони, не толкова на тестостерона - с малки изключения, разбира се. Случва се да има по-малко сексуални мъже и по-сексуални жени, но като цяло при жената и целите са други -ние носим 9 месеца плода, търсим несъзнателно човек, с който да го отгледаме и така нататък, докато мъжете гледате несъзнателно да увеличите генетичното разнообразие... да го наречем така
Не случайно женската проституция е жироко разпространена, а жена да плаща за мъж е по-скоро хипер изключение. Просто вие сте по-сексуалния пол и се намират жени, които да осребрят услугите си, просто защото няма начин секст за 1 нощ с произволен партньор да донесе някакво удоволствие на жената и затова тя иска пари като компенсация
Пак казвам - има и изкючения, има и хипер сексуални жени както и по време на овулация като цяло жените сме много секусални, но това са изключения. Като цяло мъжете сте по-сексуалният пол и това се отнася за всички бозайници.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: d1eca1e872
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1. Не.
2. Не.
3. Ако бях необвързана, да бих правила секс за една вечер.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 3eb1f24281
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз да само ако имам чувства.
Не бих изневерила. Защо ми е, като си имам пр?
Не благодаря!
Имам си принципи. Като съм с 1 съм само с него.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: deb4e26094
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всичко си зависи от жената. Аз мога да ти кажа как аз виждам нещата.
1. Аз не бих го направила без чувства, ама пък ако от много време съм на сухо и човекът ми е поне малко симпатичен...
2. Зависи колко добре се справя в леглото. Ако удовлетворява всичките ми нужди и се чувствам задоволена, за какъв бяс да му изневерявам?! Ако обаче редовно ме оставя незадоволена...
3. Пак си зависи. Ако имам човек до себе си, не. Ако нямам, може и да пробвам, но пак ще е само докато намеря човек с който искам да прекарам повече от една вечер и да имам връзка. А и не става дума само за репутацията ми, а за това, че с такова поведение рискуваш да си докараш болести.
И не, мъжете не са по-сексуалния пол, но просто не се срамуват да си признаят желанията, а нас все са ни учили да навеждаме глава свенливо и да си мълчим. Няма да ти казвам какви неща сме обсъждали "по женски", ама пред света всички се правим на много добродетелни. Иначе стой та гледай какви неща може да направи една гореща мацка около 30-те. Ама заради тоя морал, никога ама никога няма да си признаем какви неща сме вършили и какви неща искаме да направим.
И добре, че беше сексуалната революция, че иначе щяхме да сме още по-зле и само при споменаването на думата секс да се изчервяваме, обаче още има какво да се желае преди да почнем да говорим за нуждите и желанията си така открито както мъжете.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8383daa06c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   1. Да. Жените търсят любов, а не просто секс. Искаме някой, който да ни обича и уважава.
2. Не, нали го обичам?
3. Не.

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2ef49c7350
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   1. Чувства- много силно казано, виждах се с един мъж за секс дълго време. В началото нямах чувства, а само симпатия - харесваше ми като държание и беше хубавец. В последствие се влюбих в него, но той не пожела нещо по-сериозно с мен след като му казах.
2. Не бих, това е черта която много ненавиждам в себе си като съм с един мъж за мен никой друг не съществува
3. Не, не бих. Някак винаги ми се е искало да заспивам и да се будя до един същ човек докато ни е писано да сме заедно. Гледам повече удоволствието на душата, отколкото плътското

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ed1291fe36
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз мога да ти кажа лично за мен-
1 при мен е така
2за сега мисля, че не но в живота никога незнаеш какво можеш да направиш, но по-скоро не бих.
3 Предпочитам да се отнасям сериозно и правя секс, ако съм сигурна, че искам да имам продължителна връзка

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c800de0d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   1. И да и не, мога да правя секс без да съм влюбена, не всички се събираме със човека който обичаме, а партньора има нужда от ласки.
2. Да, бих но само ако ми е направено предложение от някой по специален на който не мога да откажа.
3. Не, категорично, секс с мъж който не познавам никога не бих правила, мога да не правя секс цяла година, изобщо не ми пречи. А съм си искала, всъщност съм била пристрастена само към този който съм обичала.. просто само със него ми беше най хубаво. Може би има такива жени които изпитват нужда от секс, не си мисля нищо лошо, че са к.. рви и така нататък, но аз за щастие не съм такава.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: df07ced7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   1 - наистина ли жените искат секс само ако имат чувства към мъжа?
Не! Но го предпочитат, защото като има чувства им е по-хубаво. Сексът си е секс иначе, но когато знам, че ме докосва човек, който обичам ми е по-спокойно някак, по-хубаво.

2 - бихте ли изневерили на приятеля си ако сте сигурни, че той няма да разбере?
Да! Тъжно е, но да! От любопитство. Винаги съм била моногамна и тайничко ми се иска да знам какво е да изневеря, но ме спира горното - не зная дали секса без чувства ще е нещо по-хубаво. а да си разбивам психиката заради нещо по-лошо, просто не си струва. Ако имам чувства към другия - да! Но тогава най-вероятно ще си помисля за прекратяване на настоящата връзка.

3 - бихте ли правили секс за една вечер редовно ако знаете, че няма да ви наричат курва, лека жена и т. н.?
Редовно? Не! Веднъж - определено. Пак от същото любопитство. Няма значение как може да ме наричат другите. По-важно е аз за себе си да знам, че не съм ку*ва. Не защото това е нещо толкова престъпно, а защото е израз на лекомислие, на пошлост, на абдикиране от отговорност. Сексът с непознати всяка вечер е лесен, прекалено лесен - не бих се примирила никога с подобен род живеене, с подобен избор за "лесно" А другата важна причина е, че като жена аз мечатя да бъда майка. и когато си представям бащата на децата си, си мисля, че сме заедно вкъщи, готвим, празнуваме Коледа и сме сплотени. Не си представям, че стоя над двете чертички и се опитвам да си спомня набезите ми през последния месец.

Не е до това как ни наричат. Има едни по-важни неща.
А иначе - сексуални сме. Господи, обожавам секса. Да ти кажа една от женските тайни, за да си знаеш. С една жена можеш да имаш хиляди преживявания, със сто - само сто.
Та "играчите" - на мен ми е жал за тях. Не знаят какво губят милите, заети с това да избират лесното

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 306b2fbfcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   1. не
2. да
3. да

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c800de0d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 4, това си е индивидуално не мисля че всички жени сме така, просто някои са си по сексуални, освен има много готини мацки и под 30-те:D

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c4383b08c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   1. Жените искат секс не по-малко от мъжете. Не само, че искат секс, те имат нужда от него, за добро психическо здраве... Нежният пол е малко по-резервиран, но не винаги жените искат секс, само когато имат чувства. Та дори и да се обвържат с някого, пак няма такива силни, дълбоки чувства в началото. Залагат на емоционалното привличане по-скоро, което няма общо нито със секса, нито с чувствата.

2. Зависи от взаимоотношенията с приятеля ми. Когато сте допуснали да има дупка между вас, не ти пука особено дали ще разбере.. дори като разбере, няма да има нужда да обясняваш причината за раздяла. Глупост, а? Знам.. от личен опит, знам. Взех си поука, но с такава съвест трудно се живее. Не го правете..

3. Не бих правила. Може да ми се случи един път.. и ми се случи де, но естествено човека беше изпитан, което изискваше време. А аз няма да си легна с някой на недостатъчно културно, интелигентно и емоционално равнище.... макар и за една вечер.

Ж21

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: aaf1829db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   1 - наистина ли жените искат секс само ако имат чувства към мъжа? - Не! Спокойно мога да си правя секс и без любов, но работата е там, че след секс у жените много лесно се пораждат емоции...
2 - бихте ли изневерили на приятеля си ако сте сигурни, че той няма да разбере? - За мен не е основното дали той ще разбере... Работата е колко искам другия и какво ме е накарало да го искам толкова...
3 - бихте ли правили секс за една вечер редовно ако знаете, че няма да ви наричат курва, лека жена и т. н.? - Да! Всяка вечер бих била с различни хора (мъже и жени)... Всъщност на мен не ми пука особено как ще ме нарече някой си, важното е как аз виждам себе си и дали близките ми ме ценят. Но ако съм в здрава връзка няма и да си и помисля за изневяра (тройката е друго ;-P )
В заключение: жените същи обичаме секса и сме не по-малко сексуални същества от мъжете, просто по-трудно го признаваме...

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8d7e6d2cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   1- достатъчно е да има сексуално привличане, а не да си влюбен.
2- не! Ако съм с някого, съм само с него!
3- редовно - не. Един път, може би.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 80ec30213d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   1 - наистина ли жените искат секс само ако имат чувства към мъжа?

Аз определено – да. Никога не съм пожелавала мъж, към когото нямам чувства. Мъжете, които съм пожелавала се броят на пръстите на едната ми ръка.

2 - бихте ли изневерили на приятеля си ако сте сигурни, че той няма да разбере?

Да. Защото у мен се появиха чувства към друг мъж. Връзка с него би била абсолютно безперспективна, освен това мъжа си обичам повече и искам да си запазя семейството. Все пак желанието си го има и ако знам, че няма да има наранени хора, бих го удовлетворила. Понякога просто си умирам за това. После се сещам за моя си мъж, чувствам вина и се спирам.

3 - бихте ли правили секс за една вечер редовно ако знаете, че няма да ви наричат курва, лека жена и т. н.?

Не, защото не ме влече. Секс без чувства не мога да си представя. Нито ми е интересно, нито ме възбужда. По принцип секс за една нощ бих правила с човек, когото обичам, но с когото не мога да бъда. Само в този случай, иначе не ми се ляга с непознати.

Честно казано, все ми е едно как ме наричат. Сдържам се да не изневеря, само защото не искам да нараня човек, който с нищо не е заслужил подобно нещо.

Alpha, ж. 25

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: c178f30bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   1 Не.
2 Не. Не бих изневерила на приятеля си. Щом държа той да ми е верен трябва да бъда и аз вярна на него.
3 Не. За мен секса за една вечер е загуба на време. Както смятам и че това е неуважение към човека с който съм го направила. Не съм правила секс за една вечер и никога не бих.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 0801055c01
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   1. Лично аз, да, когато не обичам мъжа.. секса не ми доставя удоволствие
2. Не, макар че като бях по-малка съм го правила напук, но си беше точно с цел да разбере..
3. Не, след такива маратони се появяват доста усложнения, емоционални и физически (да чукаме на дърво ха-ха )

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 4a7e016820
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Анкетата е безсмислена. Всеки отговаря според настройката си в момента. С времето обаче мисленето и чувставата, а от там и действията се променят. Напр. жена ми беше добра, вярна, чудесна жена, и съм сигурен, че на въпросите би отговорила: да, не, не, след 10 г. заедно обаче като развъртя едни извънбрачни истории... стана за смях, колежата гледам - също. Ужас някакъв, жените към 40-те превъртат. Така че - какъв е смисълът от анкетата, на която отговарят момичета и жени на по 18-30 г?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 3548e22a02
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   1 - наистина ли жените искат секс само ако имат чувства към мъжа? - Не, не е нужно да имам чувства... Но е задължително да имам сексуално привличане и да го харесвам като мъж.
2 - бихте ли изневерили на приятеля си ако сте сигурни, че той няма да разбере? - Да бих изневерила, не е възможно години наред да правиш секс само с един и същи човек. Спира да ти действа, както в началото, искаш нещо ново, тръпка, различен стил на секс...
3 - бихте ли правили секс за една вечер редовно ако знаете, че няма да ви наричат курва, лека жена и т. н.? - Да бих правила

Ж 35

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 38daed42b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   До 21 - сексуалното привличане и самото харесване не е ли чувство?

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 89eb3512ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Не отговарям за жените (различни сме), а за себе си и то към настоящия момент:
1. Не, не е вярно. Аз съм сексуална натура, имала съм и имам редовно сексуално желание.
2. В предишни връзки съм изневерявала, на мъжа си не бих, дори и 1000% да съм сигурна, че няма да разбере. Обичам го и самата мисъл, че това би го наранило, не ми позволява, а и получавам всичко, от което се нуждая. Нямам желание за изневяра, но в предишни връзки съм имала и съм го правила.
3. Правила съм секс за една нощ не веднъж или два пъти и то ясната мисъл, че е такъв и съм била доволна. На този етап и с това мислене не бих правила редовно това независимо от статуса ми на свободна или обвързана. Рискът от заболяване остава въпреки кондомите и предпочитам по-малко рисково поведение.
4. Допълнение: Имам вибратор и преди го ползвах. Сега с мъжа ми не ми остава време да се почувствам незадоволена. Но може да го включим в игрите - ще видим.
Това е от мен! :)
Ж 28 с две деца

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8c98ab7390
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   1. Да
2. Не. Ако го обичам не бих, а ако не го обичах изобщо нямаше да сме заедно.
3. Да

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7d722ee9f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Всяка жена е различна :-)
1 не разбира се не и при мен
Веднъж срещнах един сладур който ме сваляше около 2 месеца спахме заедно и си казахме ДОВИЖДАНЕ!!!
2 Според мен зависи от приятеля ако е някой муден с когото ще спа 1 път седмично в мисионерска ЕСТЕСТВЕНО!!! Ако е мъж като МЪЖ друг няма да ми бъде интересен и ще го обичам.
3 С риск да ме нарекът Курва ще кажа ДА стига да ме наричат пич и тем подобни ако се уважаваха жените които спът с всеки бих го направила, НО докато намеря подходящия.
Момиче на 19

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: d2a40987b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   1- не.
2- да.
3- да.

жена на 19

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: ac3df3aeca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   1.Лично аз-Да , но може би почти всеки човек е изпадал в състояние ,в което е склонен да направи нещо,извън рамките на неговото 'нормално' поведение , заради разочарование .Преди да срещнеш някого ,не подозираш през какво е минал ,какво го е променило,какво е оставило трайна следа в съзнанието му,дали някога е почувствал истинска взаимна обич и дали не се е зарекъл ,че няма да позволи отново да разбият сърцето му...Не знаеш на каква страница от живота му си надникнал и дали няма да продължите романа заедно.Не подозираш дали е толкова чиста , ранима и плаха душа или е добре прикрит лицемер-поредния ,който иска да ограби част от душата ти...Дали ще се довериш?!Сам ще прецениш...Успех !
2.Когато обичам с цялото си сърце и душа.Казват ,че идеалите са ,за да ги следваш цял живот и никога да не ги стигнеш.Е,моите идеали за хармонията в отношенията между мъжа и жената са уважение,компромиси,разбирателство,обич и топлота.При тези обстоятелства,няма място за изневери...Когато няма обич е безсмислено да създаваш свят от илюзии и да съсипваш нечии живот!

3.Мисля ,че отг . ми се подразбира ,спрямо 1. и 2.
Не мисля ,че ако един мъж е бил с много жени ,това ще го направи още по-желан или плейбой - ако цял живот си е мухльо ,мухльо и ще си остане ,но със самочувствие(сякаш е направил кой знае каква геройска постъпка ,различна от ограничените човешки възможности!Дрън , дрън ...)
22 год .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker