След секса за една вечер - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

След секса за една вечер
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 5010 пъти
Здравейте!
Ще започна направо - наскоро се запознах с един мъж, с който доста си допаднахме и имаше засилен интерес от негова страна. Писахме си, чувахме се известно време и накрая излязохме.. но неусетно се озовах у тях, макар че нямах такова намерение. Силното привличане съчетано с факта, че повече от година не съм правила секс си казаха думата и нещата си се случиха от само себе си. Както и да е, докато ме караше към вкъщи после намекна, че не желае сериозни ангажименти, но сме щели да се чуем (което обикновено знам, че не се случва). Казах си че няма да имам очаквания от него, но в интерес на истината се усещам, че цял ден мисля за него. Не знам дали е прибързано да си правя изводи, но е факт, че преди ми звънеше всеки ден, а днес, след вчерашната случка не е звънял. Предполагам, че сигурно няма и да го направи, а и аз съм много горда, за да го търся. Внушавам ли си или всичко беше за една вечер?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: c1b73aeaa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вчера сте правили секс „за една вечер“ и ти не си чула днес нищо от него? Ами нормално.
Ще поживееш, ще видиш. И аз съм на мнение, че не бива ти да му се обаждаш поне 1 седмица, но ако си сигурна, че и той не е обвързан и действително ти е харесал секса защо просто не му пишеш ясно какво искаш - срещи за секс. И ти си човек, имаш нуждни, но гледай да не се влюбиш... преди него...
Пиши спокойно, че от 1 г. не си била правила секс и ти е харесало много, а не искаш пак да си „на сухо“ или да бъдеш с други и дали би имал нещо против да се срещате 2-3 пъти на седмица с цел задоволяване на нуждите и без ангажименти.
Ако е обвързан или не му е харесало ще ти огкаже, но ако е сам няма да откаже.
Може да си направите в зависимост от работа/университет/планове някакви срещи само за секс.
С течение на времето ще видиш, че той ще се привърже към теб и всичко е отворено, но за начало не си прави илюзии и просто се наслади на честни и коректни отношения.
Ако е обвързан не се занимавай..., но кой знае -от такива отношения често се ражда повече. Важно е човек да не тръгва с големите очаквания и накрая да си падне на главата. Мъжете обичат ясни, точни ангажименти. Ще оцени ако бъдеш честна с него и поставиш ясна покана без ангажименти. Ти няма какво да губиш - така или иначе може да не се обади, но ако се съгласи поне ще имаш редовен секс, което е много важно за един здрав човек. Сега ще ти е много трудно пак да минеш на модус „без секс“, а и защо? Никому не вредиш. Можете дори да си размените изследвания за ХИВ и венерически болести - защо не?

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: b8591a0630
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той е постигнал целта си, изчукал те е и повече не му трябваш, има и други бройки.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f9eb01431d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Според мен не се занимавай, най-мразя такива мъже-не иска връзка ама секс иска.. Намери някои с който ще бъде и двете неща. А да го приемеш само за секс няма смисъл.. според мен...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 36ceb193df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   в секса за една вечер няма нищо лошо, ако се вземат предпазни мерки, но също така и човек не трябва да влиза в нечие легло с очаквания, ако има нещо то ще се случи след това, бил съм с много жени за една нощ, но също така една от тези жени ми стана съпруга и така вече повече от 15 години

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 14ad69eeab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не знам на колко години си, но ако мислиш за нещо сериозно или усещаш че започваш да испитваш чуства към този мъж , то по - добре е да го забравиш. Това което каза той е имал впредвид, че иска само секс. Да се чувате от време на време ( най - вече когато има желание за секс, никакви ангазименти, въпроси.. да се даржите като гаджета, но само в леглото. Това тука го наричаме (chill) & " Netflix and chill" Много млади тука дори и аз ( 19 ) годична имам ( чилл фриенд ) Говорим си забавлаваме се, но нищо сериозно, не споделчме лични неща от виота ни и т.н
Ти със сигорност си по - голчма от мене, но ще ти кажа да бягаш от него ако не си готова или не шъзприемаш такиша шръзки.

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 14ad69eeab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не знам на колко години си, но ако мислиш за нещо сериозно или усещаш че започваш да испитваш чуства към този мъж , то по - добре е да го забравиш. Това което каза той е имал впредвид, че иска само секс. Да се чувате от време на време ( най - вече когато има желание за секс, никакви ангазименти, въпроси.. да се даржите като гаджета, но само в леглото. Това тука го наричаме (chill) & " Netflix and chill" Много млади тука дори и аз ( 19 ) годична имам ( чилл фриенд ) Говорим си забавлаваме се, но нищо сериозно, не споделчме лични неща от виота ни и т.н
Ти със сигорност си по - голчма от мене, но ще ти кажа да бягаш от него ако не си готова или не шъзприемаш такиша шръзки.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c0c0952527
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо мъжете толкова се напъват, когато искат секс за една вечер - ето това е трагичното в случая.
Свалят те, залъгват те с внимание, мили думи, та да се влюбиш.
Защо е необходимо питам? ! Ето мацката не е била с мъж повече от година, и този вместо да си каже откровено в началото "искам от теб само едно, еднократно изживяване". И ако го беше направил така, сега момичето нямаше да търси съвети из форуми, а щеше да й е хубаво от спомена.

Обаче - не. Господинът трябвало да флиртува, да си играе, да я търси всеки ден.. е, не е ли жалко, господа? !

На такива какви номера обичам да им въртя.
Последният, когато "изиграх" ми написа "винаги ще те обичам и ще те чакам"... голям плейбой, голям играч, голяма работа.

Авторке, сложи си тази история на.. ушите. Ако сексът ти е харесал - иди и си вземи още един път. Направи си хубавото докрай, а после бягай! С неговите камъни, в неговата градинка.
Ако се случи в твоята къща, можеш да го изгониш без да се е измил даже. А на сбогуване да му кажеш: "Ще се чуем някой ден"

Разбира се - това е коментар, завладян от емоция.
Просто си потърси свестно момче и бъди щастлива

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e259d99224
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами като нищо може и да не се чуете повече. Все пак кажи на колко години сте и двамата, защото това има значение. Иначе историята е доста стандартна като цяло.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: cc0bd92b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Благодаря за мненията ви, 7 - най - вероятно го правят, защото шанса да ги отрежеш е по - малък ако в началото изглежда сякаш имат сериозни намерения. Ще изчакам и днес и ако пак се скатае значи всичко е било дотам. Не ми се вярва да стои и за чака аз да го потърся първа.
авторката

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a00cb9f277
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз бях в подобна на твоята ситуация. И аз спах с човек който ме привличаше и на следващия ден си задавах същия въпрос и накарая осъзнах че всичко е било с цел да задоволи потребностите си и постъпих както написа номер 1 писах му и му казах че ми е харесало и стана така че зпочнахме една неангажираща връзка с цел секс която засега устройва и двамата. Та няма лощо и ти да опиташ и да видиш

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c04b2964f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   7, ако го кажем това, на 99% жената ще си тръгне.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 3aba29b129
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11 - а не съзнавате ли какво причинявате на жената, в която сте създали празни очаквания за нещо? Или не ви пука? Това ми се случва за втори пореден път и когато и някой мъж бъде наранен после да не се чуди защо, а да помисли колко ли пъти е използвана тая жена вече.
10 - просто не мога да си причиня унижение втори път
9 - на по 26

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 1b740eb76e
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

13.   11, но ще сте постъпили достойно и мъжки. И не всяка ще си тръгне - ще остане онази, която има същите еднократни интереси и после няма да има наранени, излъгани, залъгвани и т. н.

от 7

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: b2eb3f14ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Зависи от мъжа и от секса. Ако мъжа е боклук и е искал само това, ще ти се обади като му се доебе отново, ако не си намери нещо. Другите 2 варианта са секса. При първия секса не му е харесал и заради това ти е казал това и няма да ти се обади за секс повече. При втория вариант му е харесал, но при пренасищане със секс мъжа е склонен да става един вид темерут и да не иска контакти с жени до ден-два след това. Така, че съвета ми е изчакай ден-два да ти се обади и при всички случаи се изяснете. Опитай се да не изглеждаш отчаяна. ;)

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ad458c0e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ако му пукаше щеше още на другия ден да те потърси той ти е намекнал че неиска нищо какво се чудиш.
Мъжът е искал секс направили сте го и толкова ако поиска пак ще те потърси е явно неиска невиждам какво се надяваш изобщо.
То си е било секс за 1 вечер и толкова в прав текст неиска нищо общо с теб.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 48e737c0ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторке, казваш защо ти се случва за втори път това? Да не би да си имала проблеми с мъжете досега? Явно не си сигурна и ти самата в себе си и в отношенията с мъжете. Разочарована си от мъжкия пол по една или друга причина, имала си проблемна връзка или нещо друго? Сподели, за да разберем проблема ти и да помогнем.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a33b49b36d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ами, ако не те е харесал? – Този въпрос минал ли ти е през ума? По принцип мъжете от хубаво не бягат. Някои само бройкат, но такива не ти трябват, така или иначе. Живей си живота, той, ако те е харесал и не е от бройкаджиите ще ти се обади.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker