Приятелката ми не иска секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелката ми не иска секс
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 8492 пъти
Здравейте, имам връзка от повече от 2години, с приятелката ми сме около 20те с една година разлика /без уточнения поради съображения за придържане към анонимността/, в началото на нашата връзка правехме секс навсякъде и постоянно не можех да го вдигам след 5тия път, като свършвах не фърлях изцеждаше ме до капка всеки ден нправо ме болеше х. я... Просто беше уникално. След като мина една година тя започна да не иска толкова много. Един път дневно беше минимума. Тогава стана един път седмично. А преди това чакахме и двамата да и свърши месечното неразположение с такова нетърпение... Сега не сме правили секс от 4месеца. Нито иска да си говорим за това, нито иска да го правим даже не иска орални ласки, все ще и се спи или няма да е в настроение и т. н. разбирате ме... Все оправдания... Питам я като човек, "не те ли привличам вече, не ти ли харесва, омръзнах ли ти" не та не все не и се прави все не и се занимава. Изневярата я изключвам, 24/7 сме заедно и просто я познавам. Нормално ли е според вас едно младо красиво здраво момиче да не иска секс от приятеля си, който е с добра визия също, винаги я карам да свършва, това е моето удовлетворение - партньорът ми да е задоволен, в това отношение не съм егоист винаги мисля само за нея пък аз мога и на ръчна да си свърша не е проблем, тя е важна да е доволна. И въпреки всичко не иска... Как да я накарам да поеме инициативата и всичко да си стане по старому? Благодаря Ви за отделеното време :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 50e58d4582
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Не знам за приятелката ти, но моята бивша жена също не искаше секс. Всичко опитвах, включително глезене с почивки, скъпи бижута, внимание с години. Имах много любовници, а като децата порастнаха се разведох и се ожених за последната си любовница, с която бях 9 години вече. Колкото и да е странно аз съм моногамен мъж, но просто имам нужда от редовен секс, внимание, ласки, а бившата ми жена се отнасяше към мен като към натрапник особено след раждането на второто ми дете. Много мислих, но реших да рискувам. Днес имам две деца от втората си съпруга и нямам такъв проблем с нея. Съжалявам, че аз навремето направих компромис и останах с бившата си толкова дълго. Всъщност още като ходехме даваше трудно секс. Първата година при всяка връзка е добре, но после? Ами вие сега като нямате секс какво правим като остареете, като се появят пък деца. Ти решаваш. За мен беше глупаво половин живот да се крия с любовници и хубаво, че имах все пак някого до себе си, за да почна на ново, но не всеки има този късмет
м50

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 0afe8da5e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Преди 20 години и при мен се появи този проблем. Но след като се оженихме и след първото бебе. Моя съвет е простичък - изчезвай с максимално ускорение. Разкарай я да си търси друг абдал. Няма оправия. А ти си намери нормално момиче.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: b6e32fd64c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Вече сте си омръзнали и връзката ви се изчерпва, очаквай раздяла скоро.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 1246b531da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Пренаситила се е

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7d09482cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Е как така от две години сте във връзка, а не ти казва каква е причината? Все си мисля, че хора в сериозна връзка трябва да си споделят искрено всичко, което засяга отношенията им и да намират решения на проблемите, за да им е приятно да живеят заедно. То така все едно живееш с непознат.

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 4ae1215ad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Пич, тая история все едно аз съм я писал, честно. С моята сме от две години й нещо заедно и от известно време не ми пуска. Мъча се да я предразположа, но без успех. За последния месец, сигурно 1-2 пъти сме го правили, и то пак по моя инициатива.
Напоследък сме и много заети- работа, лекции и тн. ама все пак за млади хора това не трябва да е оправдание.
И при нас в началото всичко беше супер. Секс и орални ласки по няколко пъти на ден, а сега сме станали като пенсионери.
Лично аз вече започнах да се заглеждам по чужди жени, вървя по улицата и направо ми се извива врата от зяпане и надничане. Пък да ти кажа, колкото й нескромно да звучи, привлекателен млад мъж съм си. А вече усещам леки намеци от 1- 2 момичета.
Не ме разбирай погрешно, обичам приятелката си и съм много привързан към нея. Но липсата на секс, или по скоро липсата на близост ме побърква.
После защо мъжете изневерявали... Еми като не усещаме топлота и внимание, как няма да изневеряваме, и ние имаме чувства, нищо, че не сме от нежния пол.
Дано се справите с твоята, успех ти пожелавам.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: c2086ea516
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "нправо ме болеше х. я... Просто беше уникално."

Извинявай, че започвам с това, но мъжете много ме кефите като говорите така. Вчера моя мъж ми се оплаква, че го боли и аз такава притеснена "Извинявай, бях малко груба" и той "а нееее, беше си супер"
та и ти - болеше ме, беше уникално

Сега по проблема:
Или има друг (не казвам изневяра, но може да е влюбена итова да я обърква).
Или..възможно ли е малко да си я обсебил. Казваш постоянно сме заедно...дай й малко пространство. Излизай сам с приятели, прави повече неща за себе си, бъди пак секси-непознатия, който да иска да впечатли и за който да иска да се бори. Защото май това сега не е така - да, омръзнало й е. Съжалявам. И това няма общо с теб и с това какъв си, какъв секс правиш и какво сърце носиш - човек понякога се отегчава от "лесното", от рутината, от еднаквото (дори то да е прекрасно) и мечтае за приключения, за рестарт, за нови мечти, за открития, заради себе си. И в много от случаите това не се осъзнава, човекът отсъства сякаш от собствения си делник, нещо му убива, но не знае какво се случва. В тези моменти..разни неща ти стават безинтересни..

Опитай да се дръпнеш малко от нея - това е.
Но не изключвай варианта, че има друг в мислите й.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 155749cb07
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Тя не те обича! Влюбената жена никога няма да каже, че си я "обсебил" или най-голямата глупост - "станал си прекалено лесен"....

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 1246b531da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Вие от толкова секс сте превърнали връзката си в изцяло физическа, изгубил се е смисълът и. Останал е само секса. А прекаления секс в един момент писва и сега връзката ви няма основа. Първо сте изместили фокуса от любов на секс и сте убили любпвта, а после инсексулното влечение е изчезнало, зашото е писнало. Изпитал съм го и ти казвам, че връзката ви е изчерпана завинаги. Въпрос на време е да се разделите. Секса е хубаво нещо, но както всяко нещо, хубаво е в разумни граници. Дори витманите в прекомерни количества са вредни. Така е в живота, трябва да опиташ от всичко, но с мярка.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8a7fab331f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Ами може да си комбинация и от двете, като мен с хубава външност и и добър характер, но пак е възможно да предпочетът другата.. зависи на какви принципи ще избира! Ако е за сериозна връзка, може би първата, но това не означава че няма да залитне към втората-смисъл изневяра със по красива например, до голяма степен зависи от мъжът.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: be81ffff46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Направете нещо ново, вмъкнете нещо ново и не съм във връзката си ами и в интимен план!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 37d83b37c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   няма какво да те лъжа - не я привличаш вече - от женска гл точка ти го казвам. Вярваме ти, че си привлекателен, но не и за нея. Съжалявам за директността

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8aeb809c7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Чета и се смея всеки с проблемите си. Ти не можеш да накараш приятелката ти да иска секс, аз не мога да обедя гаджето си че веднъж седмично е малко. Луда работа!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 81bf75456f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   При всяка по-дълга връзка идва такъв момент. Това не значи, че не те обича, а просто, че с времето се появяват и други неща за които да мисли и наистина може да е уморена. Пишеш, че сте на 20 и няколко, значи сравнително скоро е почнала първата си работа или пък още учи, ако е така, има куп неща за които да мисли и е нормално, че вечер иска само да си легне и да се наспи. От значение е също дали живеете заедно или не. Ако живеете заедно това също оказва влияние върху желанието и, защото трябва да мисли и за домакински задължения, които също отнемат от времето и енергията й. Постави се на мястото на една жена работеща на пълен работен ден. Цял ден си на работа, вечерта трябва да сготвиш, да поизчистиш нещо, да изгладиш... е накрая се замъкваш в леглото буквално смазана от умора и последното, ама наистина последното нещо, което искаш да чуеш е "скъпа, хайде да правим секс! " Не, не че не обичаш мъжа си, но в този момент си толкова уморена, че буквално би го убила! Та помисли и за това. Едно е да се виждаш с някого само за да си прекарате добре, друго е да живеете заедно и да обсъждате всякакви битови глупости като сметки, седмичен пазари и т. н. Колкото и да е кофти сметките, пазаруването и хвърлянето на боклука се отразяват зле на любовта. Така, че не очаквай всичко да е като в началото на връзката ви когато не сте живели заедно, но пак ти казвам това не значи, че те обича по-малко. Просто главата и е пълна с други проблеми и мисли, които преди е нямала.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 503f140de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   На мен също не ми се прави секс с мъжа ми, не знам защо и аз все съм изморена все ми се спи, но аз наистина се изморявам с детето, но за млади хора като нас това не би трябвало да е причина. НО СЕ случва и при мен, просто нямам желание, а всеки път като го правим си ме задоволява, но докато почнем голям зор все насила, да не говоря, че и съм много пасивна все чакам на него, а него вече му омръзна да ме търпи и ми казва в очите, че ще си търси друга. и аз пак нищо не поправям себе си до къде ще стигнем не знам

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 792050037d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   "Изневярата я изключвам, 24/7 сме заедно и просто я познавам. " - хахахахахаха. Това всеки мъж поне веднъж в живота си го е казвал, доакто не си отовори очите за истината. Дано в твоят случай наистина си прав, но...


Пич, мъж съм, но ти казвам, че жена държи ли се така, вероятно има замесен друг мъж. Не е задължително да ти изневерява, но е възможно да е привлечена от друг. Жените нямат контрол върху емоциите си и някой вероятно и е влязъл в главата. Връзката ви е зациклила откъм емоции, това и липсва някой друг може би я кара се ЧУВСТВА различно. Всичко в отношенията с жените се свежда до това как се ЧУВСТВАТ с един мъж. Не я напъвай, просто и кажи, че това не е нормално и ако продължи да се държи по тоя начин и бий шута. Но разбери каква е работата без да се издаваш, че подозираш нещо. Ако си изиграеш правилно картите, тя сама ще се издаде, вярвай ми. Женните се мислят за много хитри, но всъщност са елеменатарни и просто има прекалено слепи, наивни и твърде влюбени мъже, които са лесни за манипулиране. Ако ми е на мене до сега да съм разбрал всичко и да съм и бил шута. 4 месеца!!! Алоооооооооо, пич, вие брат и сестра ли сте? Приемам младите, които пазят целомъдрие, дори считам, че девството преди брака е нещо прекрасно (макар и вече много рядко), но след като сте се ебали толкова време, номерцата и се дължат на фактът, че вероятно вече не те обича (съжалявам за горчивата истина, ама... вероятно е това) и вероятно има замесен друг (това последното не е задължително). 4 месеца да те разиграва некоя дето си ебал не говори добре за теб. Свали картите на масата и и кажи, че тоя абсурд не бива да продължава. Тя и без това обмисля раздяла. Просто я изпревари. Номер 7 ти е писала мъдри неща, но от опит знам, че дори и сега да рестартираш, след време пак ще се бъгне връзката ви. Пич, тая путка не е единствена. По света има милиарди жени, които чакат някой да ги изчука и всеки ден мрънкат, че няма истински мъже. Има жени, които реват за потентен мъж като теб. Щом чукаш по 5-6 пъти ще задоволиш доста изпопремалели за кур женици. Чукал съм жени, които са малък опит с некадърни и слабо потентни мъже са се чудели дали не съм сбъркан, че ги чукам толкова много. Казвали са ми: "ми с бившия ми приятел го правехме 2-3 пъти в месеца, а дори и по рядко". И изведнъж с мен секс до дупка. Твоята мадама е увлечена по друг, това е моето скромно мнение, може и да греша...

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8a6fd4e155
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Ми тя за какво ти е "приятелка" тогава? Само за кафе и сладки приказки ли? Поне да готвеше добре...

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7f0f8e2c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   До номер 16. Сексът не е всичко, има хиляди неща, които са по-важни! Авторът си обича момичето и не иска да я оставя, иска да направи всичко възможно, за да оправи връзката си, а ти му казваш че има милиард жени, които може да "чука". Авторе, обичай я.. това е най-важното, според мен и тя те обича. Номер 7 е напълно права.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 792050037d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   16 съм до 18.

Виж са мацка, сексът може да не е всичко, но без секс връзка няма. Приемам изключения при уважителни причини (болест, възстановяване от операция и т. н. ), но хората са сексуални същества и имат нужда от секс. Да живееш с жена и да не правиш секс с нея е мъчение. Говориш глупости. Един мъж ако не се празни повече от месец превърта. Да прави чикии при жива жена е унижение за мъжа. Верно, че не става с ултиматум, но за мене жена ако почне да ми върти такива номера или я разкарвам и намирам друга, или просто и давам отсрочка за известно време и после бай! Щом се държи така, просто тя не го обича. Няма как да обичаш някой и да не искаш да се любиш с него, просто е невъзможно! Такива платонични любови съществуват само в нечии болни мозъци! Скъпи дами, запомнете едно, МЪЖЕТЕ ИСКАТ 2 ПРОСТИЧКИ НЕЩА - ДА СА НАХРАНЕНИ И СЕКСУАЛНО ЗАДОВОЛЕНИ! От жена с добри кулинарни умения и страстна любовница никой мъж не бяга!!! И тъй като готвенето вече не е толкова проблемно, много мъже умеят да готвят или просто вече има всичко готово в големите хранителни вериги и ресторанти, то наблегнете на второто - чукайте мъжете си качествено и бъдете сигурни, шанса да ви изневерят драстично намалява! Самият аз имах чудесно гадже, което се чукаше страхотно, изцеждаше ме до последната капка и не можеше да готви, но пък аз мога и това компенсираше. Ако не беше толкова млада и ако не се бяха разделили пътищата ни, сигурно щях да се оженя за нея. Просто такъв секс и свирки не се забравят!!! След раздялата ни през следващите години преди да се обвържа сериозно с друга жена, в рамките на около 2 години се чукахме няколко пъти, просто само тогава тя беше в БГ! Днес знам, че има мъж до себе си и определено пича е щастливец! Всеки мъж иска страстна жена, кяото да го чука здраво! Та 18, разправяй ги тия глупости на някой друг!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 07d19463ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Пуберски истории. Като не ти пуска от 4 месеца, ти защо стоиш? Аз детствено момиче съм чакал само толкова преди първия път. Нещата ще загрубеят доста повече ако се ожените, тогава ще имаш една опаковка от Дюрекс Плей (4 презерватива) за цялата година, струва ми се. Тия да ги нямаме. Говори с нея и ако продължава със старата песен - довиждане. Любовта си е любов, физическите нужди са си физически нужди. Още повече, че ако скъсате, дълбоко ще съжаляваш за изгубеното време и сухия режим.
АКАТИМ

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: bb2dc969bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Честито колега - вече си се превърнал в най-добрата и приятелка

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 28f67f6e28
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Напълно е нормално да не иска. Удоволствие, удоволствие но всяко нещо писва влючително и секса. Трябва да го правите рядко за да сте жаден един за друг. А не всеки ден и дори поняколко пъти на ден. За мен това е животинско и ивратено и ненормално. Нормално е да си и писнал, секса и е втраснал защото е видяла, че много го обичаш..
Ако всичко друго е наред, причини за притеснение нямаш.

Вярна на себе си.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4a5bd6af6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Има друг мъж-бъди сигурен в това. Възможно е още да не са стигнали до секс, просто да се е влюбила. Няма жена, която обича мъжът до себе си, да му отказва системно. Съжалявам за откровенноста. Пише ти жена....

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6049727737
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   и при мен е така, моят съпруг не ме е докосвал от цели три години, за мен това не е нормално, не знам защо изобщо сме още заено.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 58400837e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   И при мен е така за жалост. Лошото е, че даже не сме и пробвали.

Връзката ни по-сериозно потръгна от около 7-8 месеца, но никога не сме правили секс. И двамата сме на над 20 години. Това не е нормално. Някои ще кажат, че има друг. Изключвам тази възможност. Просто си познавам момичето.

Всеки път като останем насаме се заиграваме. Там няма проблем. В началото си мислех, че е девствена. Тя има малко такъв тип. Затова и не съм упорствал много. Но след време ми позволи да прониквам с пръст. Та явно не е девствена... Мисля си, че ме обича. Говори за брак, семейство, деца, щастие. Изглежда искрена. Аз също не съм против, да речем след 2-3 години. Но и аз си имам някакви нужди все пак, на над 25 г. съм. Обичам я, но очите ми взеха постоянно да шарят по други жени, просто не се издържа. Когато си говорим с приятели и когато темата е секс аз само леко се усмихвам и си мълча. Срам ме е да кажа дори на приятелите си, то е направо за подигравка.

Та това е. Не мога да помогна на автора, исках просто да споделя анонимно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker