Секс с гей веднъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс с гей веднъж
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 21220 пъти
Здравейте, на 32 г. съм. Като бях на 24 стоях много пред компютъра и най вече гледах порно и маструбирах. Имах профил в сайтове за запознанства като Гепи. Бях самотен и от време на време ходих на проститутка. Като сърфирах и си чатех в Гепи обаче редовно ми се лепваше някой гей да ми се предлага. Веднъж се престраших да се заприказвам с един просто ей така. От дума на дума поиска да му пратя снимка прави ми комплименти говореше много разбрано. От порното което гледах по няколко часа на ден и от слдакото и колата може би имах много силна ерекция през повечето време и обикновенно маструбирах няколко пъти на ден. Правише ми се много секс /с жена/ но нямах гадже и нямах пари за проститутка. След няколко дни се пуснах пак в този сайт писах си с гея и се видяхме. Дойде в къщи направи ми свирка после го чуках анално но не можах да свърша. След това той си тръгна а аз си легнах и заспах. На другия ден се почуствах много гадно и го изтрих и повече съм нямал контакти с него. Оттогава до сега повече не съм спал с гей - ходя по платени и тук там хващам някое гадже. Не съм женен още и често си мисля за тази ми случка но не смея да я разкажа на никой, Дотежава ми и мисля че ми се отразява по някъв негативен начин на живота. Благодаря ви за възможноста да споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 891794226b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ами първо кой каквото си прави в леглото си е негова работа - на кого трябва да кажеш?
Да ти се отрази зле в живота? Изключено, освен ако ти не се вкараш във филм. Много хетеросексуални мъже са имали хомосексуални преживявания най-вече в казармата, в затвора, в интенати, в училище или под въздействие на алкохол да кажем, но никому това не е навредило. Сексът си е просто секс - имал си нужда от човешка топлинка и си я намерил. Голяма работа не се е случила...тялото си е твое... всеки носи бисексуалността в себе си, а и при подобни ситуации често съвсем хетеросексуални хора постъпват като теб. Просто не се филмирай, продължи с живота си и секса такъв, какъвто ти се прави и ти харесва. Просто е важно да ползваш кондоми при всичките си полови контакти.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: fb630f3f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ми то орган, нуждае се. Кат ти се ебе и никоя не ти пуска, ми еби го тоя. A и мъжете нали много искате анален да правите, ето отворила ти се е възможност, възползвай се. Да н' та ибьее.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: fb630f3f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ми то орган, нуждае се. Кат ти се ебе и никоя не ти пуска, ми еби го тоя. A и мъжете нали много искате анален да правите, ето отворила ти се е възможност, възползвай се. Да н' та ибьее.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: d0776c5354
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   , , Голяма работа не се е случила, , ... и по-добре, защото тогава спомените ти щяха да са още по-натрапчиви. Не си объркан, а сбъркан. Секса не е просто да си го напъхаш в някоя дупка, за да се изпразниш. Подходил си към това прекрасно нещо по най-глупавия начин и сега... сам си си виновен. Не ме убеждавай че си хетеро.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 1b18289579
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Женa съм, хетеросексуaлнa съм, привличaт ме и ме възбуждaт определено мъжете. Но си имaх крaткa, прекрaснa история с женa.
Бях свободнa, тя си е лесбийкa и просто се случи. Нaслaждaвaх се без дa си тормозя съзнaнието, използвaх времето прекaрaно с нея зa удоволствие, секс и стрaхотни моменти извън сексa.
И до днес сме си близки, aз омъженa с децa, тя с нейното си момиче. Не рaзбирaм зaщо те тормози толковa случкaтa.
Имaл си нуждa- нaпрaвил си го. Aко беше се и нaслaждaвaл, вместо дa изпитвaш угризения и съмнения, щеше дa имaш един хубaв спомен вероятно.
Стигa си се "човъркaл" зa минaлото. Целтa е дa обичaме и дa бъдем обичaни. Но между временно тялото си имa свои нужди, кaквa е рaзликaтa дa плaтиш нa проституткa зa мехaничен секс без чувствa или дa го нaпрaвиш с мъж, с който все пaк сте рaзговaряли и ти е бил приятен, тоест е имaло някaквa емоция? !
Живей и остaви другите дa живеят е кaзaл някой!

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 106e1eae8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Номер5, при вас жените е по-различно и някак си по-приемливо. Но мъж да го, или да се... двамата, за мен е отвратително и извратено. Е, все пак авторе нищо кой знае какво не се е случило, но на тези години вземи и си намери жена и се задоми. Недей се занимава с глупости.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e91ec9b10e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   #6, кое е извратеното мъж с мъж? Кривите ти разбирания за нормално и не ли?

Точно това не ми харесва, че източноевропейските мъже критикуват хомосексуализма и го третират като прокаженост.

Да, не е нормално човек да е хомосексуален, но това не значи че човека е лош и не заслужава едва ли не да живее и да бъде третиран като боклук.

Хомосексуализъм има както при хората, така и при животните. Така че това се дължи изцяло на биологията и хомосексуалните не са виновни че са родени такива. Разбира се, невежеството и това че хората са необразовани няма как да доведе до мислене извън кутията.

Допълнителен ефект със сигурност е оказал и комунизма, въз основа на това че тогава е било забранено да си гей. Типична пропаганда, експеримент който е целял психологически контрол, по същия смисъл че няма Бог, а самият лидер на надията е такъв.

Гей или не, какво на вас ви влиза в работата? А, да.. български манталитет, да не си гледаме в канчето ами винаги да гледаме паницата на другия, да коментираме, да злорадстваме и да мразим някой с цел обединение.

Не виждам какво лошо има в това да си гей. Аз съм такъв и съм в пъти по-добър от хетеро сексуалните. Мога да кажа че съм успял, образован и с изключително висок стандарт на живот. Никога не съм мамил или използвал хората, което е типично за българският манталитет, винаги съм бил любезен - и като казвам любезен, имам в предвид винаги, защото моите проблеми никой не го засягат, на никой и не му пука за тях. Така както на никой не му пука за чуждите, независимо колко се оплакват.

Аз съм грижовен, чаровен, чистоплътен, разбран и не съм егоист.

Ако бях хетеро, със сигурност жена ми щеше да е много щастлива да има мъж като мен.

Отдавна се махнах от комунистическа България, дори съм омъжен и съм много щастлив. Хич не ми пука кой какво говори, защото аз не живея за другите а за себе си!

Айде със здраве на всички дето мразят различните.. :)

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 06aee1ce4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Много хубави коментари, наистина помага човек да разкаже само номер 5 малко критичен - искам да кажа че мъжа гей не е като мъж има по различно излъчване, нямъл съм някво влечение към приятели или колеги но това момче с което бях имаше някъв магнетизъм и нямах чуството че съм с мъж а просто като различно същество. После съм го гледал по телевизионни предавания знам че е талнтлив и му желая всичко добро. Ако можех да се върна тогава нямаше да го направя но както и да е. Поздрави. :)

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 193de4f628
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За да разведря малко обстановката ще разкажа виц подобен на историята на автора.

Един гей все молел комшията (хетеросексуален) да правят секс. Той все отказвал с аргумента, че не е педераст. Един път, два пъти, три пъти и на края веднъж на пияна глава взел, че се съгласил. Геят опънал комшията, но той след време като поизтрезнял, се почувствал виновен и питал гея: "Комшу, аз сега педераст ли станах? "

- Спокойно, от един път педераст не се става.

След време геят пак го поканил за секс, онзи отвърнал: "Ама, комшу, моля ти се, аз не съм педераст. "

- Спокойно, от два пъти педераст не се става. - и пак преспали.

На другия ден този звъни на вратата на гея, той му отваря:

- Комшу, от три пъти педераст става ли се?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: affc0ff73f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Хората са го казали! Г*з пол няма! Споко! Всичко ти е ок!

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 9afdb260f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Дупе пол няма. Станалото - станало, какво тоилкоз го мислиш

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 1b82e52470
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Аз пък от плод на комплекси се бях комплексирал до такава степен, че все не можех с жена да направя нищо и си представяш в последствие как лапам голям член на мъж, стигна се до там, че обувах и прашки, снимах се така и се пусках по сайтове, побърквах се от възбуда когато си пиша с мъж за секс, с някой по-голям от мен, но на улицата единственото, което можеше да привлече моето внимание, възбуда и чувства бяха само и единствено жените, но във фантазиите ми мъже, а реално ги чувствах като приятели или някакви съперници. Имам член малко над 15 см, но винаги съм си мислил, че е много малък, защото гледането на порно води до там, да се комплексираш, че едва ли не имаш най-малкия член на света и че не можеш да задоволиш жена, та тогава започнах да се възбуждам в някакъв момент от чуждите големи такива, да си представям, че аз духам. След време опитах и свирка, но около 5 минути, но не ме изкефи, тези фантазии бяха докато свърша и повече ги нямаше след това, не ме изкефи да ме пипа и целува мъж и след време видях, че мога да побъркам една жена сексуално и че въобще не ми е малък члена и сега съм освободен от тези си комплекси, никой не знае какво съм правил, но и не ми тежи, даже ми олекна, така че гледай нагоре, а и гей да бях щях да живея някак, но не съм и би вероятно, въпреки че лапах и си представях кур и сега ако имам суша с жена сигурно пак ще дойдат комплексите и ще мисля за големи патки, но такъв е живота :) има и по-извратени неща, като скат например хах

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 54c5e4317f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Абе, то хората са си казали: "... а от два пъти става ли се...? ". Ти си прави сметка.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a4d76b2d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Какво пък толкова, в живота всичко трябва да се пробва! :) Аз пък съм жена и от време на време гледам лесбийско порно и ми се прищява да пробвам с жена, но не мисля, че имам нужда, мъжът ми си е №1 и нямам такава нужда, дори не изпитвам желание и за самозадоволяване. Ще ми се от любопитство, знам ли и аз... аз малко или много съм на принципа, че живеем само 1 живот и трябва да пробваме колкото може повече неща, ако имаме възможност, за да не се чудим никога какво е щяло да бъде. Направил си го, не ти е било особено приятно до колкото разбрах и не си го повторил никога. Край. Забрави го и не се измъчвай.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 4b04eee876
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Важното е, че не те е оправил той теб.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 6a98b11349
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Божее! Вие го изкарахте пълен гей! Той е правил секс с мъж един път! Ако е бил гей щяло да се повтори, потрети и т. н.
До автора:Мисля че много се филмираш. Аз съм на 27 момиче. Обичам да правя свирки на мъже, а ако искам лижа путките на жени. Аз обичам секса. Много обичам да духаам.. Аз си имам приятел но той не знае, че му изневерявам с жени. Аз съм много по-зле от теб.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 04ece8c0e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Ок си пич, стига си се притеснявал. Аз съм женен мъж на 37 г. и отвреме на време правим тройки с мъже... аз и жена ми. При тези тройки и свирки им правя и те на мен и чукаме женами и е готино. И аз съм е... л мъжко дупе и мен са ме е... ли. Секса си е секс кефи се каквото дойде, махни излишни предрасъдаци. А и жена ми много се кефи на мъжки свирки и чукане и после става още по еб... ва и ни оправя и двамата с другия пич.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a134f20424
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   Ами не си гей! Аз съм и ще ти кажа от личен опит, с партньора ми с когото се срещам 1-2 пъти месечно, докато ме... Успявам да свърша поне 2 пъти. Щом при теб не става въобще не се занимавай

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker