Асексуалност или какво? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Асексуалност или какво?
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 4170 пъти
Здравейте на всички!
МОЛЯ ВИ ПРОЧЕТЕТЕ ВСИЧКО, УМОЛЯВАМ ВИ, много съм притеснен за приятелката си!
Аз съм на 18, а приятелката ми е на 16. Заедно сме от 10 месеца като правим секс от 7 месеца. И двамата бяхме девствени. Първите няколко пъти я болеше, но с времето "уж" нещата се изгладиха. Не правим много секс, но да кажем веднъж на седмица-две, донякъде ни спира проблема с терена, но донякъде. Всичките пъти, когато сме правили секс, тя ми казва, че й харесва горе-долу, няколко пъти наистина й е било яко, а няколко пъти не се е подмокряла и я е боляло. Днеска си говорихме и тя ми каза - нямам желание за секс и много ме боли. И това се оказа, че е било през ЦЯЛОТО време. Аз съм си мислел, че на нея й харесва, а всъщност нея я е боляло и го е правила заради мен, само няколко пъти е изпитвала истинско удоволствие. Днеска ми каза, че гледа на секса като на - животинско нещо, от което няма смисъл - така го описа.
Стигнахме до извода, че първия път беше много лош и оттам и се е запаметило в мозъка идеята, че ще я боли винаги. Като се сети за секс и й става гадно, свива се. Мисля, че нещо се е травмирала на психическа основа. Винаги й казвам да се успокои, да не го мисли, да се отпусне, но явно не-.. само няколко пъти сме успявали да го направим като хората. Пробвали сме и орална, всякакви пози сме сменяли. Постоянно е готова за нови пози, защото сякаш се опитва да открие нещо, което ще й хареса. Казва, че не е в мен проблема, кефи я да излизаме, да се целуваме, кефи я да се натискаме, ДОРИ Я КЕФИ ЛЮБОВНАТА ИГРА, но в момента, в който си сложа презерватива и се стяга, ако си притесни и цялата й влага изчезва и не можем да правим секс. Тя казва, че я е страх от всичко, явно с времето сме стигнали до там, че тя просто знае, че ще я боли и просто го прави заради мен. Жалкото е, че аз разбирам за това след 7 месеца секс, когато тя ми казваше - хубаво е, бива, става, горе-долу. Каза ми, че последния път като правихме секс и пробвахме една поза - тя на момента просто каза - това не ме кефи, а днес ми призна, че вътрешно е искала да се разреве. Лубриканти сме пробвали същото е, сега не иска да ги ползваме да стане естествено. Днеска сме хем тъжни, хем щастливи, че поне тя си изля каквото имаше да ми каже. Решихме до Нова година да не правим секс, като тя ме пита няколко пъти - СИГУРЕН ЛИ СИ? . Просто си личи, че е загрижена и за мен и не иска да ме оставя на сухо, но пък аз искам да оправим този проблем. Наистина МОЛЯ ВИ, УМОЛЯВАМ ВИ, помогнете ми. Попитах я да отидем на лекар - отказва, срам я е, казва аз знам от какво е - всичко било на психо основа, страх я е било от секса, имала шок от последния път и затова сега правим пауза до Нова година. През това време и двамата се решихме да изровим интернета за проблема й. Според вас кое е най-вероятно? Да е асексуална, да е просто травмата от първия път, която трябва да преодолее или просто не е узряла достатъчно. Според мен, не е асексуална, след като няколко пъти ми се е подмокряла от натискане. Също така е изпитвала удоволствие и от секса(това съм на 100% сигурен, виждал съм го, имахме един път беше УНИКАЛНО) следователно не мисля, че ще е й от това, че не е узряла. Просто според мен е травмата, разбрахме се да не правим секс за да и отмине в главата шока от последния път. Не иска да ходим на лекар, но аз смятам ако трябва сам да отида и да разпитам за нея, какво може да е. Според Вас какво е? Страх ме е, че това момиче не изпитва удоволствие. Ценя я адски много, тя също мен. През всичкото това време съм искал да й доставя максимално удоволствие, а това не е било така. Чувствам се ужасно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 29ab556e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблемът е и заради твоята неопитност, но и заради нейното отношение към секса. Не спирайте лубриканта като знай, че той бързо изсъхва - ползвай слюнка допълнително и освен това е важно да ѝ правиш орална или да действаш с пръсти.
Няма да те лъжа - ще ти е трудно с това момиче.
Рядкото правене на секс обаче задълбочава проблема. За жената просто означава, че минава в модус „без секс“ и си живее. Не е просто като при вас да нараства желанието, а обратно - намалява и точно при момичета като приятелката ти действително боли. Ако не искаш да я боли ще трябва да правите редовен секс - най-малко 3 пъти седмично. Женската сексуалност не е вродена, а се развива с възрастта и с опита, но трябва правилната нагласа у нея и да - умения у мъжа, но и с много желание става. Просто отделяй повече време за стимулация с устни, ръце, а тя да мастурбира редовно, но насила хубост не става - ако е убедена, че сексът по принцип е нещо лошо, мръсно и така нататък, кой си ти да я промениш?
Има възрастни жени с опит, които имат подобна нагласа и цял живот са така и никой мъж не може да им помогне. Само времето ще покаже

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: fe6a3ca6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че не бива да спирате, а точно напротив. Нека тя да си поиграй със себе си и да открие какво и харесва-какво не. Намалете животинското до минимум-много любовна игра, а може и на загасени лампи в позата която и е най-удобна. Ако, можеш да се въздържиш да не проникваш до край и да не правиш силни тласъци може да и е по-леко. Също малко, подчертавам малко, алкохол-чаша или две вино, колкото да се поотпусне. Но, тя самата трябва да го преодолее-всички жени толкова се впечатляват от първия път, а той никога не е добър особено, ако другия партньор няма опит. Но, за жената винаги е стресиращо. Не обвинявай себе си, защото ти си загрижен и определено много свестен приятел какъвто пожелавам на всяка жена, не е вината в теб, че не си се справил от първия път. Приятеля ми беше девствен и аз отнех девствеността му и в началото секса беше трагедия, но сега се справя отлично и от собствения си опит знам, че най-важното на една жена да и е добре се случва в главата и, така че говори с приятелката си, че е важно да преодолее бариерите си-не заради теб, а заради самата себе си. Дори да не остане с теб така или иначе все някога ще бъде с друг мъж и тогава пак ще я боли и ще се чувства така. Най-вече болката идва от това, че не се овлажнява и, че вероятно все още е много тясна, особено ако пениса ти е малко по-широк това създава проблем. С практиката ще и стане по-лесно, а и ползвайте лубрикант-наистина много помага-не знам какво и пречи, но мисля, че повече помага от колкото вреди. Купете си някакъв качествен на водна основа, за да не остават неизперими петна и действайте!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 3c550a959b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Авторе, голям ферман си изписал, много мисли си вложил, но ползата е нулева.
Това е достатъчно да се прочете:-" само няколко пъти е изпитвала истинско удоволствие. Днеска ми каза, че гледа на секса като на - животинско нещо, от което няма смисъл - така го описа. " Ако от това не си разбрал, че през цялото време си бил само няколко пъти човек, а през другото време си бил като ЖИВОТНО. Как няма да я боли, когато общува със животно. Дори един път да е почувствала удоволствие, значи момичето е съвсем нормално, ненормалният си ти, не търси вината в нея. На големи отворковци се правите, на големи мачовци и още от началото на връзките се опитвате да бъдете големи еба. и. Това е плод на многото порнография която си изгледал, там само животински секс гледате, затова и такъв правите. Остави момичето на мира, то само като ти види физиономията и ще й се отврати от секса ти. По добре се разделете, а ти като се научиш как да ухажваш момичета, тогава си намери друго!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 3a15025c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз мисля, че имах подобен проблем, с тази разлика, че аз съм мъж.
Преди доста години с първата ми приятелка с която правих секс, и двамата бяхме девствени.
То не бяха опити, то не беше чудо, беше много тясна, не можех да я "отворя", болеше я и тн. Най- накрая след няколко опита, взе, че влезе. Ама секса никак не ми беше приятен. И двамата естествено бяхме неопитни, аз не чувствах нищо- никаква стимулация. На нея пък много й харесваше, много се увлажняваше, то не бяха стенания, то не беше чудо. Пък аз ръчкам там, ръчкам и никакъв кеф не изпитвам. Заради това дори не можех да свършвам. И просто исках да спра, защото не ми беше никак хубаво. Знам, доста странно това да го изрече мъж, но както й да е.
Та след време се разделихме с това момиче (по ред други причини, не заради секса). После срещнах една опитна какичка, с която цяло лято правих супер якия секс. Момичето беше с няколко години по- голямо от мен и с доста опит. Тогава за първи път разбрах какво е истински секс, и го правехме по 2-3 пъти на ден, хаха.
Имам предвид, че явно ви трябва време.
Както е казал Номер 1. Стимулирай я по всякакви начини- галене, уста, пръсти, възбуждащи думи ако щеш. Попитай я все пак какво би й харесало и какво не. Предразположи я. Секса не е само да "топнеш чушката" той е много повече. Иска се отношение и отдаване в цялата работа.
Смятам, че след време като поопазнаете телата си и се поотпуснете чисто психически, тогава тя ще започне да се наслаждава. Но както е казал Номер 1, трябва си практика- редовен секс. Колкото по- малко секс правите, толкова повече ще се задълбочава проблема.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 38df8f606d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Спокойно! Не познавам момиче, което да не го е боляло в началото. Всяка от нас малко или много е изпитвала неприятни чувства първите пъти, обаче с времето се преодолява и постепенно болката се заменя с удоволствие. Просто за да не я било толкова гледай да е максимално възбудена и ако трябва ползвайте овлажнители. Така, че бъди нежен, бъди търпелив и нещата ще се оправят с времето.

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 133540ee22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   1, донякъде съм съгласна с теб, но тука става въпрос за 16-годишно момиче, което все още има задръжки, може би срам и т. н. Няма нищо ненормално в нея на тази възраст, нито е асексуална. Ти визираш зряла жена, при която отслабва желанието при рядко правене на секс, трябва да се прави разлика. Момиче на 16 и жена на 25, да кажем, не е едно и също. В случая трябва да се намери баланса, защото ако авторът настоява на тоя етап, тя няма да му откаже, но и ще се чувства притисната и кръгът се затваря.
Авторе, нищо и няма на твоето момиче, а и по това, което пишеш, се вижда, че си загрижен и внимателен към нея. Това за една жена е много важно, за да се отпусне, пък какво остава за едно младо момиче. Не си давайте срокове, няма нужда от графици. Сега, с поставената цел "Нова година" може да я напрегнеш. Изкарайте си весело, може да има секс, може само гушкане, важното е тя да се чувства спокойно и оттам ще се отпусне. Щом веднъж е било уникално, пак ще бъде. Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 67bb298ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора: В момента е само първия коментар, останалите 5 очакват одобрение, затова пиша само до N1

Благодаря ти за мнението. Работата е там, че нямаме постоянен терен, трябва или в нас да е свободно или в тях. Преди във връзката имахме проблеми заради секса. Аз и заявих, че да правим секс веднъж на две седмици не е достатъчно, а тя ми каза, че това е максимума, който може да направи, не заради терена, а че просто повече секс би и дошъл в много - тогава аз не осъзнавах, че тя не харесва секса с мен и че изпитва това, което ми описа вчера. Аз си мислех, че й харесва и се чудех какъв е проблема - в крайна сметка се скарахме много лошо и тя се отдръпна от мен за няколко дена, като каза, че не иска да я търся, но после след това се върна при мен като ме помоли да не я притискам за секс и че наистина повече секс от 1 на две седмици за нея е прекалено много. Понякога ни се получава много як секса. Тя се страхува, аз го виждам в очите й като правим секс. Между другото, когато сме правили секс лееко подпийнали, много помага, тя се отпуска изцяло, започва да става СУУПЕР разгонена, постоянно ме дърпа, натиска ми се, все едно иска да ме изнасили - това и тя го знае, алкохола й действа добре. Попринцип не иска да правим секс пияни, защото я е страх от грешно слагане на презерватив или че на мен няма да ми стане. Решихме да пробваме веднъж като тя е подпийнала, а аз само на една две глътки, с цел да не объркам нещо. Когато се одобрят и другите коментари ще пиша и относно тях.

Иначе с ръце МРАЗИ да й бъркам. Като я лижя ми казва, много ми харесва. Вчера като говорихме ми вика - честно да ти кажа, не усещам нищо, само ОТ ВРЕЕЕМЕ на ВРЕМЕ лееко удоволствие. Пък аз да ви кажа си прерових стабилно целия интернет как да доставяш удоволствие, как да правиш орална. Аз съм си такъв, като правя нещо искам да е хубаво, така, че може би моята неопитност е проблем, но в никакъв случай не е липса на знания. Чудех се да не е асексуална, да гледа така на секса, да не иска да поема инициатива, просто да лежи и да я чукам, защото в повечето случаи, мисионерската е така, лежи просто, гледа настрани и така, рядко се целуваме, просто е напрегната. Друго нещо - ВИНАГИ сме слушали музика по време на секс, понякога тя си подпява, имам чувството, че това е средство да се разсейва от болката и не ми харесва. Мисля, че тя трябва да не избягва проблема така, а да го срещне. Сто пъти й казвам, отпусни се, нека правим секс, да се задоволим, да не мислим за странични неща, но и да не мислим прекалено задълбочено за секса, просто да се отпуснем и да си прекараме една хубава вечер. Явно не става.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: df8153a4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Кaтегорично НЕ съм съглaснa с н 1!
Нямa дa се зaнимaвaм дa оспорвaм или обяснявaм нейнaтa позиция, a минaвaм към вaшият проблем.
Дa, никaкъв секс, но ДA, много интимност, петинг, когaто ТЯ го зaпочне. Никaкво нaтискaне зa секс от твоя стрaнa, дa не те виждa с презервaтивa в ръкa/ другото.
Много нежности, много целувки и гушкaния, всеки път. Ние жените сме емоционaлни съществa. Трябвa дa успокоиш и спечелиш хормоните и в същност. Стрaхът дa отстъпи място нa любовтa и желaнието. Повтaрям- никaкъв секс. Дори когaто тя го зaпочвa- ти се дръпвaш, кaзвaш нещо от родa "не милa, обичaм те и тaкa, не искaм дa се притеснявaш зa мен", докaто тя сaмaтa те увери, че искa ТЯ, че имa нуждa ТЯ от тaзи близост. Имaй търпение, a когaто се случи я остaви дa води. Не сменяйте пози през 2 минутки, остaви я просто дa води и се нaглaся кaкто ще се чувствa добре. Не стой кaто пън, гaли я, целувaй я, придържaй нежно крaкaтa/дупето и, но твоите движения дa се огрaничaт до минимaлни, в синхрон с нейните.
Докaто отпaдне този неин стрaх, секс сaмо когaто тя пожелaе и кaкто тя го пожелaе, изцяло по нейнa инициaтивa. Aко се стресне и спре, гушни я и кaжи, че е прекрaснa и дори товa дa я имaш в прегръдкaтa си е чудесно зa теб.
Успокои ли и се съзнaнието, мине ли този неин стрaх, повярвa ли, че нямa дa имa вече болкa, a и дa имa може дa спре без дa нaрaни чувствaтa ти и ще бъде рaзбрaнa, обичaнa и подкрепенa, ще имaш любящa женa със силно желaние зa близост, секс, интимности без стрaх, a сaмо с желaние и любов.
Aко послушaш н 1 и нaтискaш зa секс, знaейки зa проблемa, нaистинa ще се превърнеш в животно зa нея и тогaвa ще зaгубиш и емоциятa, която изпитвa към теб. Тя вече ще е негaтивнa.
A, и докaто трaе процесът без секс, не покaзвaй пред нея, че те болят топките примерно, ще се чувствa виновнa и може би ще го нaпрaви зa теб, но вътре в нея ще рaсте товa чувство нa стрaх и "животинско нещо".
Виждaм колко любов и рaзбирaне имa в постa ти, товa е сигурен знaк, че ще се спрaвите и не след дълго ще имaте стрaхотен секс, с много стрaст и любов. Просто бъди търпелив. Довършвaй зaпочнaтото с нея у вaс си нaсaме, дa не рaзбирa тя, че дa не сaботирa сaмa "оздрaвявaнето" от стрaхa и дa те зaдоволи зa сметкa нa товa.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: df8153a4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Току- що писaх нa aвторa, но не ме сдържa дa попитaм н 1- товa дa не ти е проститукa бе? ! Ще го нaбутвaш нaсилa и все някогa ще свикне, бек тaкъв.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 34e0430a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Човек, не искам да те засегна и разбирам че и ти си бил неопитен и така нататък ама ти казвам в прав текст че просто явно си много зле в секса. Ако си и свършил за 2 минути и половина просто за какво това момиче да иска секс с теб? Асексуалността е нещо съвсем различно не си измисляй някакви определения за да оправдаеш собствената ти издънка. Толкова ли не видя какво и харесва дали и харесва толкова ли момичето нямаше реакции, че нещо явно не е както трябва? Но важното е да го вкараме и да ни е кеф. Охх какъв прекрасен живот :х Не ви разбирам. Никога няма да ви разбера:х Казваш че един път е било много яко ами тогава го направете както е било тогава и вземи се рови малко в нета какво и харесва на една жена или направо попитай някоя лесбийка, че май иначе няма да стане. Скоро ще престанем да се възпроизвеждаме заради такива глупости.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a47a6b8519
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Да не би предвид твоята неопитност да не успяваш да я "отвориш" и все още да е девствена. Кървяла ли е първия път след като го направихте?

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 4a342db793
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бих те посъветвала известно време да се съсредотичите върху нея - любовна игра, без същински секс. В един момент тя сама ще го пожелае. Но трябва да си търпелив, да не се случва нищо насила, а с удоволствие и желание.
Тя се бои да не я оставиш, според мен. Затова не ти е казала. Сигурно и затова се стяга и приема нещата като задължение.
Затова трябва с думи и действия да и докажеш, че няма да я изоставиш.
Всичко е на психична основа и няма какво да разсъждавате повече. Просто я предразполагай, без да стигате до края. И споко, просто трябва време ;) При жените всичко е в главата.
Ж27

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 67bb298ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   От Автора - отговарям до 12-ти номер.

Значи, не мисля, че проблема е в мен. Не не чукам като животно, напротив, винаги съм правил бавни движения, когато съм забързвал по навик ми е казвала и съм забавял отново. Когато тя е отгоре, тя бърза изключително много - така казва, че й харесва - на мен така също ми харесва и най-често така свършвам - въпроса е дали го прави бързо, защото на нея й харесва или защото на мен ми харесва и като свърша - спираме секса - един вид се опитва по-бързо да свърши секса.

Наистина няма да я притискам, разбрахме се с нея, че до Нова година няма да правим секс, но това не значи, че след това ще правим, аз й казах - кажи ми КОГАТО си готова. Наистина мисля, че се страхува да не я оставя предвид мисълта, че не искаше да спираме секса, само заради мен. Наистина смятам да направя така, много целувки, много ласки, много гушкания, ако трябва по бельо ще се натискаме, ще я извикам в нас само да се целуваме и да правим всичко, но не и секс, докато тя не пожелае. Поне се уверих, че не е асексуална.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8bd10edc55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   И аЗ имам такъв проблем, когато мъжа ми прониква достс си ме боли, но след няколко минути нещата си идват на мястото. Решението е много прегръдки, целувки, повече любовна игра, използване на овлажнители. Нека момичето започне да възприема секса като нещо нормално между двама души, които се обичат. Той не е нещо мръсно, това е сливане с човека, когото обичаш, поне аз така го възприемам. Ясно е, че от първия път няма да изпита удоволствие, но е важно да подхожда с желание, защото ако няма, акта ще й носи само болка. Правете по често любов и нещата ще си дойдат на местата.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 38ae930caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз съм момиче също на 16, колкото твоята приятелка.
И аз мисля, че е на психическа основа. С тази нагласа, която тя явно има - че секса не е удоволствие за нея, че се жертва за теб - според мен човек с такава нагласа няма да изпитва удоволствие от секса. За съжаление познавам много такива момичета, не знам защо е така, кой се опитва да ни го втълпява това.
Може би трябва да се концентрирате повече върху нейното удоволствие - да мастурбира, да я лижеш, да я галиш, да я глезиш. Пробвайте да се наслаждавате един на друг, на любовна игра, да се гушкате, целувате, галите, да си лежите голи, но без да й го вкарваш. Така си опознавате телата, отпускате се, но няма да има напрежение за нея, да се стяга, когато знае, че задължително ще следва секс.
Също така според мен е трудно да приемеш идеята, че ти вкарват нещо в тялото, чисто психически, да свикнеш с това. Не си мисли, че само защото такава е анатомията на едно момиче, то по "default" e oк с мисълта че нещо ще й влиза. Аз лично още не съм се престрашила тампон да си сложа, просто при мисълта да си вкарам нещо чуждо в тялото ми иде да се разплача. Надявам се, че като дойде време да правя секс с момче, ще съм свикнала достатъчно с тялото му, за да не го възприемам като нещо "чуждо".
Колкото и тъпо да звучи, за мен физическата близост с някой (целувки, гушкане, да му "опитвам" кожата с устни, ръце, просто да му усещам тялото и топлината) ме карат да се чувствам по... комфортно с този човек. Комфорт е точната дума.
Според мен и при нея може да се получи така. И също да мастурбира, да открива начини да си доставя удоволствие за себе си.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: ec33199c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Как ще е узряла на 16, бе момче? То и ти не си узрял дори... Пък и на тази крехка възраст как се преживяват нещата?

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 50722c719d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторе, надявам се, че ще влезеш отново тук. Пиши дали вече всичко е наред и как преодоляхте проблема.
Аз съм момиче на 17 години и се чувствам по същия начин. За радост и моят приятел мисли като теб и се опитва за разреши проблема.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 68c4a4198f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Много упоритост трябва. Браво на момчетата като автора. И аз имах същия проблем. Минаха повече от 10 месеца редовен секс преди да изпитам удоволствие. Приятелят ми просто не спираше. Как ли не ме стимулираше и накрая успя. Отначало изобщо не можех да стигна до оргазъм. Първия път, когато изпитах оргазъм беше с орална любов. Приятелят ми отдели над половин час докато стигна до самия край. После няколко месеца само с орална ставаше номера. Това, което той направи - докарваше ме с език почти до края и като усети, че почти съм готова и започваше със самия акт. Първите няколко пъти не разбирах защо го прави - да спира когато ми е най-хубаво. Но след няколко опита аз успях да стигна до оргазъм по време на самия полов акт. И беше разтърсващо. Един път като се получи после е лесно и нагласата се променя и всичко. Накрая започнах без дори да ме е стимулирал с език преди това да си свършвам сама по време на акта и то по 2 пъти. Но отне много време. Ако той не беше толкова упорит и да ми обръща толкова внимание сигурно и до ден днешен нямаше да съм изпитала удоволствие.
Ж23

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c5398f3f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Авторе, като човек с опит М43 с две деца и жена. Моят съвет е - късай и бягай с 200. Сега, когато сте млади и здрави приятелката не иска секс, ако направиш грешката да създадеш и деца, след тях секса спира. Ще има само да гледаш и да пръхтиш като кон на празна ясла. Почват изневери, развода, рестарт на живота. Децата само страдат. После ще се чудиш и маеш как си сбъркал. Секса за мъжа е важен, не толкова за жената, ако няма разбирателство в това отношение, няма да върви и семейството. Така че - зарязвай я.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 50722c719d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Номер 20 имаш много ограничено и повърхностно мислене. Знаеш ли?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker