Мечтая си да ме желае - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мечтая си да ме желае
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 5131 пъти
Здравейте, чета историите в сайта и се надявам да намеря отговор за моя проблем...но не намерих, затова реших да споделя. Аз съм на 30 години имам две прекрасни деца -на 4 годинки и на 4 месеца.

Месец след раждането на второто ми дете сексуалните желания в мен се покачиха невероятно. Доколкото разбрах това е често срещано явление при доста жени. Проблема идва от факта, че съпругът ми проявява интерес към мен като жена много рядко. Винаги аз съм била по-активната в нашата връзка, по-инициативната, но това му е допадало.

Може би е добре да кажа, че той определено няма проблем с ерекцията, както и аз не съм се променила визуално почти никак след раждането - от както се помня съм все достатъчно едра, но мъжът ми винаги е казвал, че точно така си ме харесва и това ме е насърчавало да бъда още по-инициативна в опитите да разнообразя сексуалния ни живот. Колкото до разнообразие - сега съм по-креативна от всякога, но нищо не помага.

Получавам отказ след отказ...което ако трябва да бъда честна изключително много накърнява самочувствието ми като жена. Опитвах да поговорим хиляди пъти - все същия отговор - ти съвсем си полудяла, нали скоро правихме секс ( под скоро се разбира веднъж в рамките на изминалата седмица). Може и да съм полудяла, но веднъж седмично никак не ми се струва нормално...а сега и тази буря от хормони съвсем.

Ако някой има идея как да постъпя така, че да получавам необходимото ми внимание вкъщи...ще бъда безкрайно благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: f8bffe3d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При мен се получи същото...5м. след раждането на малкия ми син никакъв секс.Опитах се да поговорим, да попитам какво става...."нали имаш вече две деца и стига си мислила за глупости". Сега вече отдавна съм разведена с него, децата порастнаха, аз съм щастливо омъжена за мъж, който и след 13г.заедно продължава силно да ме желае. Аз лично направих своя избор, ти сама трябва да решиш дали можеш да живееш така.Кой каквото ще да казва, но не върви ли секса в една връзка/брак/ не се надявай и да тръгне.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 2d8a7609b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За съжаление не мога да помогна със съвет...и аз съм така от около година, с тази разлика, че напоследък мъжа ми има проблем и с ерекцията. На 37 е само, не мисля, че е от възраста. Чуствам се много, много зле, но вече се опитвам и да не искам секс, за да не се разочаровам отново и отново. Според мен просто не ме желае...това е.
Аз за себе си не съм намерила решение, не можеш да накараш някой на сила да те желае.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: e737bfd2d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   офффффффф,и аз съм в същото положение,само че съм с приятеля ми от около,абе няма година,а окло 4 месеца интимният ни живот е пълна скръб.правим секс само когато аз поискам,и то маи не винаги,стигнахме до веднъж на една две седмици,което ми се струва ненормално.знам,че ме обича,живеем заедно и не мисля,че ми изневерява,обръща ми много внимание,целуваме и ми се радва непрекъснато,непрекъснато и навсякаде иска да сме заедно,но до там.в леглото се гушкаме като брат и сестра и заспива.а когато се направя на по нахална,и си изпрося секс,всичко е много скучно и монотоно,вече не се старае да разнолбразява,и да ми доставя удоволствие,просто клатене докато свърши и това е.а знам ,че може да ми даде всичко,и че когато реши прави невероятен секс,но не и напоследък.дори убива и моито желание да се старая и дори да си искам напоследък.обичам го,и няма да му изневеря,но ми е страно защо вече не ме желае както преди,като сме заедно от малко време и маи не е нормално да съм му уръзнала в леглото,толкова бързо,а иначе да ме обича и боготвори.много страно.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: b439c3fa15
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм мъж и проблема е, че моята жена след акто роди преди 1 година почти не иска да правим секс . Аз съм винаги инициатора икогато успея да я настроя просто се разтапя от удоволствие. проблемът е, че трудно успявам да е настроя и вече нямам идея как да постъпя за да променя нещата. Далеч съм от мисълта да тръгна д аи изневерявам, искам с нея но...

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 1e12cd4a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз мисля че си има друга

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 0eb6b67796
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Направо ме изумяват хора (да не казвам "жени", че някои ще се засегнат), за които животът им се върти само около единия секс! Вие какво - искате съпрузите ви да ви лашкат ежедневно ли!? Че намесват и "накърнено самочувствие като жена", и външния вид, и едва ли не - конституционните си права... Разберете, че в живота има и много по-интересни, съзидателни, любопитни и т.н. неща, на които наистина си струва човек да посвети времето и енергията си, отколкото единствено да задоволява животинските ви инстинкти и голямото ви его...
Ами разделяйте се! И се събирайте с такива като вас - празни и единствено сексуално ориентирани хора... Майната им и на деца, и на работа, и на наука, изкуство, спорт, техника, хобита, творчество, обществена дейност, туризъм... И когато след края на живота ви Господ (или каквото и да е там) ви попита: "Какво направихте, какво постигнахте през живота си?" вашият отговор да е: "Ами... секс... Той ме желаеше/опъваше ежедневно... Бях най-щастливата жена на света..."
Празна и егоистична консуматорска работа.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 457a10df29
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Авторката: Много благодаря на двете дами, че споделиха своя опит, за жалост никак не обнадеждаващ...мисля че ще бъде от голяма полза ако се зазпозная и с мъжката гледна точка - скъпи мъже какво става след известно време с желанието към съпругата? Разбира се, че причини може да се намерят много, но при все че се стараем да ви интригуваме, къде грешим и има ли начин да върнем времето назад, когато секса беше ежедневно удоволствие, търсено взаимно.

Разбира се, че никой неможе да накараме да ни желае насила, но и да останем без секс - това не е никак здравословно. Решение разбира се има и за това, но се питам трябва ли да се стига до там? И отново към господата питане - не се ли притеснявате, че лишавайки ни вкъщи от внимание и ласки ние ще ги намерим навън? Колкото до опцията развод - не че е невъзможна, но той е прекрасен баща и грижовен съпруг (към дома) - просто не го намирам за оправдано.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: e737bfd2d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   до номер 6.виж какво,хобитата,спорта,изкуството и вс изброени неща от теб,какво общо имат с секса.това,че жената иска да получава и внимание в леглото,не значи че няма други общи интереси с съпруга си или приятеля си.секса е нещо нормално за една двоика и необходимост почти за всеки човек.всички нормални хора имат нужда от секс,някои по рядко,други по често,но това не значи,че единственото нещо което правят е да се клатят по цял ден.твоето изказване звучи доста комплексарско и все едно търсиш оправдание,затова,че ти не правиш достатъчно секс,или че не правиш такъв изобщо.аз лично се интересувам от доста от изброените неща от теб,чакам дете и не съм казала маината му,както ти се изказваш,работя в тористическа агенция,и 8г съм се занимавала с спорт,мъжат ми се интересува горе доло от същите неща,така,че не е да нямаме общи интереси и хобита.но и обичам секса и той е важен,въпреки всичките ни ежедневни занимания,аз искам да бъда желана от съпруга си и като жена,а не само като наи добра приятелка споделяща интересите му.така,че не мисля,че изказването ти е адекватно изобщо.и по добре намери някое друго място кадето да си избиваш комплексите,или се постараи поне коментарите ти да са компетентни и умесни.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 26a991724c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Сексът е също толкова емоционална потребност, колкото киното, театъра, музиката, спорта и т.н. и не мисля, че е удачно да се приравнява е едното клатене.
Съвета ми към авторката е да се опита да се отдръпне поне за известно време и да види евентуално как би реагирал партньора.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 457a10df29
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката: До номер 6 - аз не приемам секса само като едно "лашкане" а като размяна на емоции, ласки, внимание, нежност - все човешки и според мен много нужни неща. Аз имам своята работа, интереси, изкуство, компания и т.н. и това няма общо със сексуалните ми желания.

Благодаря на всички споделили мненията си до сега, на номер 8 и 9 за разбирането и подкрепата. Определено ще се възползвам от съвета на 9 - едва ли има какво да загубя. Колкото до номер 5 - разбира се, че и това го имам като вариант, но много се надявам да не е така.

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 206e603ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Дяволът се опитва да всели раздор в семейството, това е честа практика на Лукавия. Лишава се един от партньорите, от секс докато се озлоби, изнерви и извърши прелюбодеяние или загуби смисъл, воля да дарява с любов близките си хора. Преспиването в манастир в петък срещу събота съчетано с молитва за скрепяване на семейния живот върши работа. Прочетете още псалм 90.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 6add0671d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен пробвай да си намериш работа и така ще си повишиш самочувствието ще се чувстваш полезна и силна и той като види че се развиваш и имаш самочувствие сам ще те пожелае.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker