Бенки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Бенки
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 1141 пъти
Аз съм момче, на 16 години. И по тялото ми има много бенки, не са ме обиждали за тях, но аз лично много съм комплексиран от тях и ги мразя и ме е срам да се събличам пред други хора. Почнах фитнес (една от причините е да могат бенките да останат някак на заден план), но никой не съм вжидал в интерент или наживо, който да има хубаво тяло, или да е модел и да има много бенки? Какво е мнението за тях на обществото? Чувал съм, че някой хора го намират за сладко, но аз със сигурност не съм от тях и мразя факта, че съм роден така. Моля ви споделете си мнението относно тях и също така, това, че няма модели с бенки, означава ли, че примерно ако някой с бенки отиде на кастинг ще го отхвърлят заради това? Наистина от сърце моля модераторите да публикуват темата, защото наистина се притеснявам дали хората ще ме приемат нормално... Разберете болката на един тийнеджър с комплекс относно нещо, което не може да се промени. (освен с премахване, но съм чувал, че ще е скъпо, а те са много, апък и май е опасно, не знам)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: c56410c08c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си във възраст, в която е нормално да се компенсираш от всичко, но бемките не са естетически проблем, а здравословен проблем. Проблемът ти е, че не си се пазил от слънцето като дете. От тях така или иначе не можеш да се оттървеш, но хвани и работи да ги предотвратиш, защото носят и ракова опастност. Задължително щом си толкова бял ползвай слънчезащитен крем лятото дори не само на плаж, а лицето така или иначе - предпазваш се и от бръчки. Говоря от собствен опит - аз от 20 г. ползвам специално за лицето дори зимата крем с 20 слънчезащитен фактор, а за тялото 30 ползвам като не съм на плаж, а просто навън лятото, а на плаж 30 до 50 макар че съм с нормална кожа, която си почернява. Днес съм на 30 г. и нямам никакви бръчки, а мои познати изглеждат на 40 г.
Съпругът ми е обаче пълен с бемки, страшно бял и той не се е пазил като млад, но това не му пречи изобщо в живота, освен че е махнал оперативно, но и с лазер съмнителни бемки. Има белези дори от лазерните махкания, така че не ти препоръчвам. Най-добре просто се предпази от нови бемки.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 710e0689a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Стига моля ви с тия бенки, това си е нещо нормално всеки ги има. Ок повече са при теб и какво от това, приеми ги защото цял живот ще са с теб. По-добре от колкото да имаш пъпки определено, погледни го от хубавата страна. И аз на твоята възраст се комплексирах от луничките и бенките си, имах чувството че само аз съм така. Бях с едно момче като теб, но той беше уверен, страстен и възпитан и беше толкова готин. Никой мъж не се комплексира от бенките си. Не познавам такъв, спри да мислиш за това. Тренирай си, осъвършенствай себе си и спри да се вглъбяваш в глупости.
ж. 24

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c1fbb7c401
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре, бенки по тялото не е толкова голям проблем, тялото ти не го гледат всички. Аз имам бенки на лицето, които ми създават комплекси от много години. Искам да ги премахна оперативно, но много хора ме съветват да се откажа от тази идея.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker