Съвети за отслабване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Съвети за отслабване
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1724 пъти
Здравейте. Знам, че има много такива теми, но навсякъде пише все едно и също и бих искала малко по-конкретен съвет от човек, който се е сблъсквал с излишните килограми и е отслабнал. Като за начало-момиче съм, на 14. Висока съм 1. 60 и тежа към 62 килограма, което е над нормата. Имам малко по-изпъкнал, ако мога така да се изразя, корем, паласки, краката ми също не са слаби. Най-голям комплекс винаги са ми били те. Малко по-закръглен корем мога да преживея, но много искам хубави крака. Прави са, но са леко пълни. И то не толкова в бедрата, колкото в прасците. Не казвам, че прасците са ми по-дебели, но бих искала да имам по-слаби крака, а моите не отслабват, а образуват мускули. Никога не съм харесвала жени с мускули, груби са ми. Похапвам си и не спортувам. Не ме бива много в спорта. Въпросите ми към вас са:Ако тичам краката ми ще отслабнат ли? Кои храни сте отбягвали, когато сте отслабвали? Ще съм много благодарна ако ме посъветвате!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 41151ef262
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хей, ще се опитам да ти бъда полезна, но всичко зависи от теб. Първо, според мен ти трябва малко, за достигнеш крайната си цел, защото дори да си 60кг, това според мен е пак добре. Аз започнах като бях в девети клас с нещо като диети, но не беше точно такова, сама си го измислих, но не правех така да не ям по цял ден нищо, ами го карах постепенно и се получи и сега съм доволна. Само, че и аз като теб искам да отслабна в корема и каквото и да правя не става плосък както искам :д та така моето като режим беше: сутрин ядях плод, няма значение какъв, на обяд- кисело мляко с онези фитнес дето ги продават в големи кутии и вечер си ям нормално, но не пържено и такива вредни неща, ами нормална вечеря.. смисъл печени картофи, риба, някакво месо, но печено и пълнозърнест хляб и много вода трябва. И с това хем се чувствах добре, хем се получаваше и то без да спортувам, не че е хубаво така де. А пък киселото мляко по принцип е хубаво да го ядеш, защото помага и за коса, кожа, нокти и ми стана вече навик всеки ден да ям, а и както казах така се чувствам добре. Важното е да не се ограничаваш много, защото като мине месец и почваш да ядеш безразборно и пак качваш, само че двойно. Направи си нещо като режим и си го спазвай, в интернет има страшно много рецепти със диетични продукти, семена и така нататък, вече може да ги намериш и тук в магазините. А колкото до тичането... добра идея, но не знам колко би ти помогнало за това. И аз преди се депресирах, че краката ми са дебели, ама всъщност не са и там отслабнах най-бързо. Иначе ти си тичай, това ще ти помогне, прави клекове, коремни и някакви по-леки упражнения, но първо почни с по-лек режим.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 16017c34d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще започнеш да ядеш протеини и ще спреш въглехидратите. Провери си в интернет въглехидрати и протеини. Ако се храниш така ще си слаба.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5039f98f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   момиче, не се занимавай с глупости. Ако искаш да отслабнеш спортувай, но не прави никакви диети от тях можеш само да си навредиш има какви ли не болести, , така че ако ще го правиш го прави по естествен начин - спорт...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a0a021d077
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! И аз съм момиче на 14, 168см., 51 кг. Всички казват, че съм слаба, но аз не мисля така. Както и да е. От няколко месеца започнах да бягам и да правя упражнения. Забелязвам, че леко ми се стегнаха краката. Има страхотни клипчета с тренировки в интернет. Не се натоварвай много отначало. Прави тренировки за начинаещи, отначало бягай по 10-15 минутки и постепенно започвай да увеличаваш докато свикнеш. Има една фитнес инструкторка Руми ( напиши в търсачката и ще ти излезе ). Има страхотен сайт с тренировки, диети, рецепти и т. н.. Много хора са доволни от нея. Аз лично си спортувам вкъщи, лятото ходя на стадиона, но сега зимата е доста далеч от мен и няма как да ходя. Ако не ти харесва да спортуваш вкъщи пък хвани някой приятелка и се запишете на някакъв спорт. Не разчитай само на диети. С тях не сваляш мазнини а мускули. Пий повече вода, хапвай често, но на малки порции. След 18:00-19:00 вечер недей да ядеш. Избягвай бързите и мазни храни и ще видиш, че ще има резултати. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 270c63923e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   По принцип, здравият организъм е една перфектно работеща машина. Неписано правило е, че ако се чувстваш добре в килограмите, които имаш, то значи организмът е преценил, че това са перфектните за него килограми. По друг начин стои въпросът с това, как изглеждаш, как искаш да изглеждаш, или как си мислиш, че искаш да изглеждаш. Много често, особено жени, още повече в твоята подрастваща възраст, поради ред причини, които сега няма да обяснявам, си набиват едни филми, започват едни бясни диети, едно неконтролируемо "спортуване" и често си навличат много ядове на главата.

Искаш съвет от човек, който е минал през това. Аз съм мъж, на 32 г. До скоро се бях запуснал много сериозно и не си давах сметка за последиците. Докато един ден, преди 3-4 месеца почти не получих инфаркт. Е, тогава ми светна червената лампа и реших, че трябва да взема спешни и сериозни мерки. Не ти препоръчвам нито да правиш диети, които си видяла в интернет, нито пък физически упражнения, които си видяла в интернет, или пък си чувала от приятели. Всеки организъм е строго индивидуален комплекс от различни фактори и се влияе от различни неща. Преди всичко те съветвам да си направиш едни изследвания - пълна кръвна картина биохимия. Ако всичко е наред, не си набивай много филми. Ако имаш завишени стойности в биохимията (холестерол, триглицериди, глюкоза, пикочна киселина) тогава е хубаво да реагираш, защото тези показатели не са шега работа. Покажи резултатите на личния си лекар, НО и на специалист по хранене и диететика. Ако си от София - горещо ти препоръчвам проф. д-р Донка Байкова (до ден днешен се консултирам с нея). Не взима скъпо и се отнася чудесно с пациентите си. За да не съм голословен ще ти кажа, че с нейните хранителни режими (не гладуване!!! ) кардио и леки упражнения в домашни условия, свалих 13 килограма за 70 дни. В момента съм в режим на задържане на теглото.

Мога да ти кажа много неща за храненето и упражненията, защото за тези 3 месеца съм изчел и видял от собствен опит толкова неща, но ще стане прекалено дълго. Съветът ми е, направи си изследвания и ако всичко е наред, не се коси много. Просто избягвай храните съдържащи ТРАНСМАЗНИНИ (маргарини, чипс, бисквити, вафли и т. н., можеш да прочетеш в нета повече за трансмазнините), пий вода, колкото е нужно за организма ти (има калкулатори за това в нета) и се движи! Под движение не разбирай упражнения на всяка цена! Движение във всякаква форма - вървене, тичане, плуване, упражнения и т. н. Достатъчно ти е да правиш между 6000 и 10000 крачки дневно. НЕ ПРАВИ УПРАЖНЕНИЯ И ДИЕТИ ОТ ИНТЕРНЕТ. Ако решиш да се подложиш на хранителен режим и програма от упражнения, прави го под погледа и контрола на специалисти в тези области!

P. S. Някъде в коментарите горе прочетох "Не разчитай само на диети. С тях не сваляш мазнини а мускули. " Това е най-голямата глупост, която съм чувал!!! Което е доказателство на думите ми - не слушай съвети от "разбирачи", а от такива на специалисти! Всяка жаба да си знае гьола :)

Поздрави и успех!

Мъж, 32

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2e617bcdcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Към номер 5 : Не са глупости! Вярно! Само с диети се свалят мускули. Като започне да гладува изведнъж и тялото и се шашка какво става и започва да черпи от мускулите енергия. Трябва да се спортува, за да разбере тялото, че мускулите са необходими и, че трябва да черпи тази енергия от мазнините. И аз не съм голяма "разбирачка", ама като гледам и ти нищо не си знаеш. Не си "специалиста" за който се имаш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker