Белези по лицето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Белези по лицето
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1856 пъти
Здравейте, аз съм момче на 16 с доста тежко акне /пъпки, черни точки /, от години пробвам всичко, мазал съм се с много мазила, пил съм хапчета, но нищо не помага... вече съм се примирил с това, но проблемът е, че имам много белези, буквално цялата ми буза е в дупки от черните точки... не са широки, виждал съм хора с доста широки дупки по лицето, но си нямам и на представа как и с какво трябва да се мъча да ги махам, разбира се когато се махне акнето, понеже сега няма смисъл... бих искал малко помощ от хора в моето положение, знам, че лицето ми едва ли ще се оправи напълно, но все пак...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3d9286712b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Задължително искай от личния си лекар да те прати на дерматолог. Тези белези ще избледнеят с времето, има и избелващи кремове за лице в аптеката, НО трябва да нямаш в момента пъпки - искай крем избелващ, те знаят.
ВАЖНО - ползвай крем за лице със слънчезащитен фактор поне 30 ако ще избелваш белезите, защото иначе ще стане по-лошо

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d7c5174783
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Избелващ крем... щели да избледнеят... пълни глупости!
Взимай бележка от личен лекар и отивай в частна клиника... ако имаш спестени пари или сте по-заможни ще можете да си го позволите.
Първо, ако имаш възпаления ти правят 2-3 месеца макс(може и 1) различни процедури като пилинг и други подобни. Продължава 30 минути и представлява мазане с разни маски и кремове и различни подобни, което разбира се е напълно безболезнено, освен че щипе, но не е болка за умиране. Зависи дали ти е много възпалено лицето(те трябва да решат). Може да се наложи 2-3 процедури, но ако възпалението е в повече може и 5-6. Една процедура струва 70-80 лева. Ако можеш да си го позволиш отивай или започвай да събираш пари и примерно след 1-2 години, ако дай боже възпалението се е премахнало отиваш, но вече не за пилинг, а за лазерна процедура, която е доста скъпичка, но след нея белезите почти изчезват. Малко по дълготрайна е процедурата, те ще ти обяснят, ако отидеш, и струва от 200-300 лв до 700-800 лв макс(зависи). Надявам се да съм помогнал. Ако не можеш да си го позволиш сега, събирай пари и след няколко години отивай за белезите... проучи това с лазера, на много хора е помогнало, има и снимки

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0d41f20e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Шест месеца роакотан и ще се оправиш!! Но задължително след консултация при ОПИТЕН дерматолог!! :) Аз така се оправих!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d7c5174783
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Роакутана силно НЕ ти го препоръчвам, много дерматолози също. Само на първия, при който отидох при предложи програма с определен срок, докато не ми се премахнат пъпките, но корема ме болеше има много странични ефекти и струваше доста скъпо и ефект никакъв, по-добре, ако ще си даваш парите някъде последващи съветите на коментар 2

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e72b3f9264
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Купуваш си един сапун - "Imex", миеш си лицето всяка сутрин и вечер с него. След като свършиш сапуна - мажеш си лицето с мед (1-2 месеца), задръж колкото се може повече (8-9 часа).

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 8a2b2208d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Виж, за тези вдлъбнатини по лицето не знам, и аз имам няколко и то големи, но си живея с тях, но за пъпките ти препоръчвам да започнеш диета. Спри сладкото, пий поне 2 литра вода на ден, спри всякакви млечни продукти, яж страшно много плодове и зеленчуци. Прочети в нета кои плодове и зеленчуци, както и други храни са добри, също гледаи и в Ютуб клипчета и хора, разберете че тези кремове, за които давате луди пари само ви влошават състоянието, спрете да се мажете с тях, производителите им не искат акнето ви да се оправи, а да става все по-лошо и по-лошо, за да може да печелят още и още пари на ваш гръб, замислете се... За мен лично мога да кажа, че имам доста лошо акне и от 2 седмици се храня здравословно, без пържено и т.н. и с много плодове и зеленчуци и има положителен ефект, но трябва търпение. Има много излекували се по този начин, не мисля, че с някакви кремчета ти и много други хора ще се оправите, това е начина-здравословен начин на живот, опитайте!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 1399d00446
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дермабразио или химически пилинг според преценка на дерматолога. Ще ти махнат горния слой кожа, за да се покаже нова и здрава. Обикновените мазила няма да ти помогнат за дупките.
Черните точки се оправят само с внимателно изстискване, което можеш да правиш и сам след парна баня. Изисква се редовно почистване.
За пъпките ползвам Акне Аут Актив от 10 години, пращам го и на приятели в чужбина. Не лекува акнето завинаги, но с профилактична употреба, ми излизат само по 3-4 пъпки преди да ми дойде. Много е ефикасно и след бръснене или всякакъв друг вид обезкосмяване.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e77cde7be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Дълбок химичен пилинг би ти подействало добре. Мажат те с една киселина, която буквално изгаря кожата, ще усещаш парене, но се търпи. След това още на другия ден ще усетиш как ти се стяга лицето и след още един ден ще започне леко да се бели. И така докато се обели цялото лице. По този начин сменяш няколко слоя кожа и след поне 2 процедури съм абсолютно сигурна, че ще видиш ефект, а да не говорим след 5-6 процедури какъв ще е резултатът. Процедурата е около 80 лв за 20 мин в месеца е добре 2 пъти да се прави. Наистина не може да се каже, че е безвредно, но според мен и всички тези кремове, които аз съм използвала са били вредни и с много малко въздействие.

Ж18

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5ee859da54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Здравей, аз съм на 30 години и проблема с пъпките и белезите ги имам от 12 годишен. Бях много зле в лицето, пъпките бяха ужасни и при премахването им оставаха много белези. По това време - през 1999 г. нямаше много информация за това как да се справя с проблема. Още повече че живеех на село, и единственото което имах беше едно огледало. Подигравките на децата и погледите им бяха ужасни, постоянните подхвърляния и обиди ме правеха затворен в себе си. Друг е въпроса че нямах гадже и истински приятели защото никой не искаше да дружи с мен. Минаха години и сега белезите седят все още не изчезнаха! Аз обаче се научих да превъзмогвам проблема и да живея с него, имам прекрасна жена и дете. Разбрах че живота е изпитание което трябва да преодолеем, ако имаш шанс се лекувай за да си спестиш всичкото това което ти описах.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker