Ринопластика на 18 години? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Ринопластика на 18 години?
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1652 пъти
Здравейте, момиче на 17 години съм. Знам, че темата ми е малко необичайна, но е много важна за мен. Ще бъда кратка. Още от много малка (12-13 годишна) се чувствам много несигурна, грозна заради носа си, защото именно носа е това, което променя най - много визията ти (говоря за лицето). Гледам клипчета в ютюб - преди и след операцията и виждам че всички са много доволни. Не ме е страх от болката, която ще изпитвам за седмица-две, страх ме е от това, което ще се случва по време на операцията, защото гледах клипчета как се прави и е меко казано отвратително. Да, знам, че ще бъда под влиянието на упойка и че няма да усещам болка, но изпитвам ужасен страх, че това може да ми се случи на мен. Не знам дали нещо ми е сбъркано, но е факт. Също така ме е страх и че резултата няма да бъде какъвто желая. Въобще имам много страхове, но си мечтая от малка да си направя тази операция. Говорила съм с родителите си и имам разрешението им за нея като стана на 18, въпреки че не са много за, но просто не съм сигурна. Моля ви публикувайте историята ми, искам да видя мненията ви, защото не съм говорила с никой за това освен с родителите си. Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 623d49bed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз бих ти казала да се харесваш каквато си и да не променяш нищо, но стига с клишета, ако това ти се отразява зле на самочувствието - направи операцията. Ако отидеш при сигурен и добър пластичен хирург, няма как да се прецака каквото и да било. Няма от какво да те е страх, просто внимавай, защото след първата операция се развива нещо като зависимост при много жени, които искат още и още да се променят и накрая се обезобразяват. Ако си промениш носа, друго не променяй и не се вманиачавай.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1ff0406e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хубаво си решила да се оттървеш от този свой недостатък, но се подготви добре относно резултатът, който желаеш. Не прави грешката, която правят много от подлагащите се на таква операция - недостатъчно премисляне и подбор на форма за бъдещия нос. Всички искат просто да е перфектен, но не вникват в детайлите, а те определено се различават от визията на хирурга. Поне няколко месеца разглеждай в нета снимки на хора, чиито носове ти харесват. Намери си прогтама за редактиране на лице и виж как ще ти стоят на теб тези носове. Обърни внимание на детайлите - степен на извивките, дали и колко да е разширяващ се или равен до долу, дали и колко да е вирнат, оформянето на върха и т.н. След като си харесаш нос за твоето лице, принтираш го голям формат и носиш с теб на операцията - работата на хирурга е напрегната и по-добре да се концентрира върху нея отколкото да се притеснява дали не е изпуснал нещо от желанието ти относно оформянето на носа, улесни го за твое добро.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: eee0a7d295
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ринопластика може да се прави след 14 годишна възраст, като тя се прилага за проблеми с дишането, кисти и т. н. Аз моята я направих на 18 по същата причина като теб знам какво е да се чувстваш ужасно. Когато го искаш толкова много въобще не ти пука дали ще те боли. Има страх вече като си на операционната маса и ти вкарват иглите за опойката, но малко след това заспиваш мноогоо дълбоко. Винаги може да се наложи повторна операцията да не кажа в 70% от случаите. Попринцип съм много доволна, много по-добре е от преди просто нищо общо, но моят нос не е чупен не е отварян само е изпилен и има да се доизпилва, защото на едно място имам малка гърбица. Съответно имам нужда от втора, която вече 4 година отлагам, защото не знам дали мога да изрърпя пак да съм като болна 20 дена и само да лежа. Преди нямах нито една снимка в профил, само една си направих преди операцията да си имам. Много съм щастлива дори и да не е перфектен мога да се снимам в профил имам си чипо носле чувствам се мноого добре. Просто не се измъчвай повече, целия ти живот ще се промени към хубаво. Догодина да пишеш пак как е минало успех и не се страхувай, защото като го искаш много не ти пука, а вече нямаш търпение да ти махнат конците и бинтовете и да се видиш.
Ж. 24

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: eee0a7d295
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 много филми гледаш. Всеки нос си е строго индивидуален и ако се стремиш към някакъв идеал от Холивуд например може и 5 операции да ти се наложат и пак да не е едно към едно. Просто няма как.
По- скоро трябва да обсъдиш с хирурга ти кое ще стои на твоето лице най-добре не да стои като отрязан носа. Носа трябва да е максимално естествен, без гърбица, да не е широк и да е леко чип, но не прекалено защото пак стои много неестествено. Вземи едно огледало и се опитай с пръсти да закриеш и повдигнеш, което не ти харесва. Огледай се добре и в профил пак пробвай същото нещо. И не очаквай кой знае какво, но дори и с малка промяна пак ще е по-добре от преди. И въпреки всичко крайния резултат е в ръцете на хирурга така, че нямай нереалистични очаквания. При мен като се видях беше мноого по-добре от колкото си го представях.
Номер 3

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1ff0406e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами аз затова написах няколко месеца да подбира и да преценя как ще стои на нейното лице, не съм казал непременно да се вманиачава в някой чужд нос. Ако не подбира дълго и внимателно, да и улегнат впечатленията, след това ще се тюхка за два милиметра разлика. Повечето са така - избират набързо и емоционално и след това пак драми.
От номер 2.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker