Имам въпрос за коремните преси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Имам въпрос за коремните преси
преди: 8 години, 12 дни, прочетена 2148 пъти
Здравейте на всички!! :) Аз съм момиче на 16 години.
Искам да попитам един въпрос относно правенето на коремни преси през ежедневието ..
Та въпросът ми е ако от 23 май до 4 юли правя по 147 коремни преси всеки ден, ще има ли някакъв резултат след правенето им ???
Аз вече ги започнах да ги правя вече съм на 3-ти ден от програмата.. Питам ви ,само за да знам дали ще има някакъв ефект след това ... също така ще спортувам и с гирички през деня , ще се ограничавам от вредните храни, ще се движа активно всеки ден, ще плувам, ще се разхождам, също така ще правя някакви упражнения (като например шпагат, стоене на ръце и други т.н.)
.. Благодаря ви за отделеното време, просто исках това да ви питам ,защото искам да вляза във форма , не че съм дебела, но просто да се стегна за лятото (корем, крака, дупе, ръце)
Дано само не ми се образуват плочки ,защото аз не искам , а искам само стегнат корем.. също така и за ръцете искам да са добре оформени (смисъл да са с леки мускули и стегнати, но не прекалено) ... Очаквам мнението ви и съветите ви по въпроса.
Приятен остатък от деня и моля редакторите да публикуват историята ми възможно най-бързо :) Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 дни
hash: f9c5a6a969
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябвало е да започнеш да мислиш за това още от преди 4, 5 месеца. Иначе за този период, който си си поставила е почти невъзможно да видиш някакви видими промени, и то само с коремни. В тубата е пълно с упражнения, хранителни режими и други неща свързани със здравето и добрата форма. И не, няма начин да заприличаш, на Джон Сина или други нацепени атлети, освен ако не приемаш стероиди! Желая ти успех и силно са надявам да не съм убил мотивацията ти!

 
  ...
преди: 8 години, 11 дни
hash: bcca8d63af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще има резултат - износване на гръбначни прешлени и някакво подобряване на издържливостта за правене на коремни преси. Ако си слаба и нямаш мазнини на корема може да се появи и някакъв мижав релеф. Има по-безвредни и ефикасни упражнения за коремните мускули - повдигане на крака от лег, вис, успоредка или планк.

 
  ...
преди: 8 години, 11 дни
hash: e28f4d8b06
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   За това което искаш най доброто е плуването, танците също са хубаво нещо, ти искаш нещо сложно хем да тренираш хем да не ти се получават големи мускули, трябва ти нещо с много движения и по малко усилие и тежест, интересно ми е защо точно 147 коремни преси, също ми е интересно 147 на един път ли, на два ли, на всеки час по 6 ли, как? Ти питаш ще има ли ефект, но не знам точно какъв искаш да е ефекта, какъв ти е сега корема и какъв трябва да стане според твоите очаквания с тези коремни преси? какво се случва на 4 юли? Човешкото тяло не е цифрова машина и всеки човек е различен, ние не можем да кажем на еди коя си дата колко ще тежиш и колко мазнини ще си свалила и колко мускули ще си натрупала. Все пак си мисля че ако не си много дебела, може би за около месец е възможно да се появят някакви малки разлики в положителна насока, но не мисля че за месец ще може да отслабнеш много или да се промениш значително. Моя съвет е да погледнеш на тренирането по друг начин, повечето хора тренират за някакъв повод, например за почивката на морето да са хубави на плажа, за абитюренската за да влезнат в тоалета, въобще правят го от повод до повод, през другото време не тренират, и когато дойде повода се напъват влагат всичките си сили изтощават се физически и психически, много по лесно е да тренираш всеки ден по малко, да ти стане начин на живот да ти е леко, то се натрупва ефектът с времето нищо че помалко и се чувстваш добре постоянно си във форма, няма ги тия резки напъни за отслабване и екстремни диети, които всъщност нямат ефект защото организма като му стане екстремно се свива става икономичен, пести енергията си както арменец паричките си.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 дни
hash: 0eaaef353d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че ще има резултат. При мен имаше. За 2 седмици бях влезнала във форма, но постоянно спортувах. И все пак всяко нещо, което вършиш сега, се отразява на бъдещето. А за плочки мисля, че не е мн възможно за 10 дни.

 
  ...
преди: 8 години, 11 дни
hash: cab76c2daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   100% ще има някакъв резултат, на мен за един месец ми се махна коремчето напълно и го бях стегнала (по 100 на ден правех). Други хора дори плочки правят за толкова време, зависи си от организма и програмата. Успех, радвам се, че има и други, спортуващи и поддържащи фигура млади хора!

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 дни
hash: 46b899f06d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мила не се претоварвай , най сигурно е с пилатес и йога , защото дават супер резултати. Специално при мен и моите приятелки.☺

Ако искащ тренировки виж на този сайт: http://fitnesinstruktor.com/

Внимавай ,ако получиш мускулна треска. Прекрати докато не мине!
Ако не прекратиш можеш да се травмираш силно!

Бързата работа, срам за майстора.

Радвам се да съм ти била полезна!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 дни
hash: c3f738f3b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   няма смисъл от 147 коремни преси :D. 20-30 за заздравяване на пояса са ти предостатъчни. Ако искаш да отслабваш си исчисли калорийния прием и се храни според него. Толкова много повторения не само че са безмислени но може и да ти навредят

 
  ...
преди: 8 години, 11 дни
hash: 7c9ca8c0d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   не знам защо си решила да правиш точно по 147 преси на ден (защо не 150 например:-0), но искам да те успокоя, че с толкова няма опасност да направиш плочки :-))
ефект може да се очаква след около 2 месеца интензивно движение, и то комплексен от всички упражнение и правилното хранене.
успех!

 
  ...
преди: 8 години, 11 дни
hash: f4fd06779f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Най-много кръста да те заболи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 дни
hash: cca50ed1f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За да имаш хубава фигура, трябва да тренираш всички части от тялото. Ако правиш много коремни преси, а не тренираш гърба, след това мускулите на корема натежават на гърба, той не може да ги носи и в резултат се получават болки в кръста.
Най-добре тренирай всички мускулни групи по малко. 147 коремни преси не са чак толкова много, но не са и малко. Без друго натоварване е безсмислено да ги правиш. И аз като бях на твоята възраст си мислех, че с коремни преси се отслабва, но това не е вярно. Дори да стегнеш мускулите на корема, ако отгоре има слой мазнина, те няма да си проличат. Коремни плочки не се правят толкова лесно, някои хора с години не успяват.
По-добре прави интервални тренировки, прочети какво означава това в интернет. Има много клипчета, аз лично харесвам тези на Gym Ra, виж ги в youtube. Резултатите са бавни, но за сметка на това трайни. На килограми няма да отслабнеш, но сантиметрите ще се стопят - гаранция.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: bdd5ed6aab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ама вие сериозно ли си мислите, че с коремни преси ще се направят мускули по ръцете? Задникът не се стяга с ходене на ръце. Стяга се със здравословна храна и клекове. А относно плочките- те се показват в следствие на никък процент мазнини под кожата. Тук видях само "ще... ще.... ще... ще... и ще.... ". Вероятно цяла зима си си стояла удобно в креватчето и си поствала снимки във фейсбук с тема за храна. И да те успокоя, че мускули не се правят лесно. Ако беше така, то аз нямаше всеки ден да си броя белтъчините, въглехидратите и калориите, които съм приел. Нямаше да блъскам във фитнеса... и щях да пусна тема със заглавие като твоето, един месец преди лятото да настъпи.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8fc74c8a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе не говерете глупости на момичето, щели да ти се изхабят прешлените на куково лято, за 2 месеца с абсолютно всеки ден коремни и малко ограничение направих уникална преса, а си имах коремче, почнах с 450 в последствие стигнах до 1000 на ден

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker