Как да кажа на жена ми, че е напълняла и искам да отслабне без да я нараня или обидя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как да кажа на жена ми, че е напълняла и искам да отслабне без да я нараня или обидя
преди: 8 години, 2 дни, прочетена 2539 пъти
Здравейте! Женен съм и имам щастлив брак, но проблема е там, че последните няколко години жена ми качи немалко килограми и се опитвам да и обясня това без да я обидя, понеже си я обичам. Надявам се да не започнете да ме оплювате, просто си я харесвам по стегната (не че искам да е като манекенка). Просто искам да свали качените килограми. Моля посъветвайте ме как да постъпя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 ден
hash: 3490bbf002
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предложи ѝ да спортувате двата и заедно да спазвате някакъв хранителен режим.

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: e8282bb5f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С нея не си ли говорите свободно за всичко, без притеснения? Не съм обвързан, но ми се струва, че в една сериозна връзка всичко трябва да се казва откровено, без детински засягания. Иначе те разбирам - нормално е да не ти харесва визуалната промяна в нея - когато си я избрал е била друга. Ако не е нейна вината за напълняването, тогава трябва да се примириш, но ако е плод на преяждане, имаш пълното право да негодуваш.

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: 591d1b5966
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Първо, ако е качила много кг за кратко време може да има хормонален проблем, второ мисля, че и тя има очи и огледала и сама си знае, че не изглежда като преди. Така, че няма какво ти да и обясняваш.
Ако толкова много искаш да и помогнеш запишете се двамата на някакъв спорт, уж с мотива да прекарвате повече време заедно. Ама не си и помисляй да и купиш карта за фитнес само за нея, защото това ще си е все едно си и изтърсил право в лицето "Дебела си!" и съответно с право ще ти се обиди.
По-добре подметни нещо от типа "Какво ще кажеш в събота да идем на танци? Едни приятели ходят и твърдят, че е забавно." Или "Абе и двамата водим доста заседнал начин на живот, хайде в неделя да идем да поплуваме!" Каквото и да измислиш идеята е да си с нея, за да не се почувства така все едно я намираш за дебела. То не, че и иначе няма да разбере, ама не е чак толкова обидно.
Обаче пак ти казвам, ако е качила за твърде кратко време, не е лошо да иде на ендокринолог, че понякога човек може да си яде нормално, ама да има проблем с щитовидната жлеза.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 ден
hash: b77b0912e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Това е нещо, което всеки мъж трябва да постигне сам в живота си! Иначе, ако не можеш да накараш своята дебелана да отслабне, не си никакъв мъж. Или не си я преценил правилно в началото и трябва да я зарежеш.

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: 176a8bfc09
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Директно и кажи.
По какъвто и начин да кажеш е неприятно и няма да и хареса.
По добре бъди открит и кажи че ще и помогнеш.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 ден
hash: 3b47a7ae0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Еми ако не може да отслабне жената, а преди слаба ли беше или винаги си е била по пълна, ако натурата й си е такава, а някой стават още по пълни след години, трябва да си я приемаш каквато си е!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 ден
hash: c5802bf507
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   аз не виждам какъв е проблема ако я обичаш наистина, както казваш. другото което не разбирам е, как така сте мъж и жена, а не можете да говорите открто един с друг. дай и стимул да свали килограмите, предложи и да ходите да тичате заедно, или заедно да сте на някаква диета, да види че я подкрепяш в това. в крайна сметка и тя трябва да се замисли, защото когато в една връзка липсва нещо, то се намира в трети човек. това не и го казвай, а просто и говори открито. ние жените разбираме от вашите заобиколки, и по зле става когато не говорите открито.
семейството се гради на откритост най- вече.

ж22

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: 65c5629d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Започни да спортуваш да се храниш по-здравословно, кажи ѝ, че така се чувстваш много добре и може и тя да се запали по това

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: 65c5629d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Започни да спортуваш да се храниш по-здравословно, кажи ѝ, че така се чувстваш много добре и може и тя да се запали по това.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 21 часа
hash: 2400c4c3d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами няма нужда да й казваш, тя със сигурност сама го осъзнава. Няма жена, която да качи кила и да не се усети. Иначе, според мен, може да й предложиш да ходите заедно на някакви тренировки или пък на танци (още по-добре, защото си е романтично). Въпросът е да бъдеш с нея в това й начинание, поне в началото. Като свикне, вече сама ще има желание и воля да се поддържа. Успех!

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 часа
hash: b86ded843c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Кажи го директно. Аз съм го казвала на мъжа ми и той на мен в определен период от брака ни. Ефектът беше положителен, не е имало сръдни или нещо подобно.

 
  ...
преди: 8 години, 9 часа
hash: 8d1d884d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Благодаря ви много за съветите! Не съм говорил на открито с нея, поради опасенията ми да не я обидя, а за самото напълняване съм сигурен, че е от застоелия живот - на работа - вкъщи, нездравословно хранене... Сигурен съм че ще я навия да спортуваме и да се храним пълноценно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 часа
hash: 8d1d884d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Относно напълняването, преди беше - бих казал страхотна, а самото напълняване, не е нещо шокиращо, просто развали красивата си форма, както казва номер 2 съм свикнал да я виждам по един начин ( извинявай че не можах да ти дам 6 звезди) В крайна сметка аз си я обичам и ако не поснигнем успех - ще я приема каквато е! Все пак не сме първа младост и от мен има какво да се желае ... Отвово ви благодаря!

 
  ...
преди: 8 години, 1 час
hash: 06be9aa3be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Приеми жената каквото е!!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e669dad6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Задаваш съвсем резонни въпроси. Вероятността да е някакво заболяване е малка, статистиката показва, че едва 3% от напълнелите или направо затлъстелите хора страдат от някакво заболяване, което да е довело до излишните килограми, всичко останало е от начина на живот - хранене, движение, качество на живот. Просто й кажи, че според теб с времето и този наичн на живот усещаш, че и двамата сте позагубили форма и би искал да промените това заедно. Ще разбере намека ти и ако истински те обича и държи на теб, както ти на нея, ще положи необходимите усилия, особено ако ги полагате заедно. В едно семейство трябва да има екипност и да се решават проблемите и задачите заедно.
Успех!
М, 38

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9d907a469e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Можете да отидете на Lazer tag с приятели няколко пъти, ако и хареса и имате възможност, може да ходите по-често, аз лично много се изморявам, а е и адски забавно, има адреналин. Извеждай я по-често на разходки, ходете на къмпинг. Кажи и, че искаш да започнете да се храните и да живеете по-здравословно.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1e8b542905
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Тя трябва сама да пожелае да направи нещо за тялото си. Говоря ти от опит. Бях качила много килограми при първото си раждане. Две години си ходих дебела. Не се чувствах комфортно, никак даже. Мъжът ти нищо не ми казваше, не е искал да ме обиди, но аз осъзнавах, че му липсва слабото и нежно момиче, което бях. Лятото на втората година си стъпих на краката и започнах диета. Не беше никак лесно, но свалих 15кг и от 70 станах 55. Смених си прическата, дрехите. Наградата ми беше възхитения му поглед. По време на втората си бременност не повторих грешката да се тъпча безразборно. Сега се случва понякога да кача някое кило-обикновено през зимата, но навреме се освестявам и вземам мерки. Бих те посъветвала да говориш директно с жена си-нищо страшно няма, вие сте семейство. Мен лично заобиколните подмятания ме дразнят много повече от казаната направо истина. Самата тя ще се почувства много по-добре като се оттърве от излишното си тегло. Успех и желая!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker