Какво да правя с тялото си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Какво да правя с тялото си?
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 1929 пъти
Здравейте,
Не съм красива, защото съм дебела. Никой не ме харесва. Пробвала съм много диети, но не мога да ги спазвам. За спорт много нямам време и нямам самочувствие да изляза с такъв вид. Нямам и най-добри приятелки да изляза с тях.


Предварително, благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8a2c0533f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Уважаема, просто е - ако искаш да си промениш физиката, ЩЕ ТРЯБВА да намериш време. И ще се потиш, и ще се смазваш от тренировки, и ще ядеш здравословно, и ще се храниш по график, и още сто не особено приятни неща. И ако успееш да си пребориш мързела, първоначалното притеснение и кофти храненето - резултата ще си заслужава, уверявам те ;) Друго решение не мога да ти дам.

bile

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0a045d0d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Смили се над тялото си - спри да преяждаш.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f1fd49178f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Без спорт и правилно хранене няма как да стане. Аз така с години пробвах всякакви диети и не става и не става. И да става е времнно.

Ако те мързи да спортуваш, като за начало гледай да правиш по-дълги разходки. После лека по лека почни да бягаш - в началото на почивки - примерно 100 м бягаш, 100 вървиш. Не е необходимо чак толкова време. 2-3 пъти седмично по 20 мин е напълно достатъчно. Когато спортуваш със средно по интензитет темпо притъпяваш и апетита и така ще започнеш спонтанно да регулираш и начина си на хранене.

Най-важното е да не става рязко, защото ще се пренатовариш и ще изгубиш интерес. Колкото ти е възможно - толкова. Просто започни от някъде, без да се напъваш. После от самосебе си ще се получи лека по лека. Даже колкото по-бавно толкова по-добре, защото ще е по-ефективно.

От личен опит ти казвам, че докато не започнеш от някъде, ще си стоиш цял живот дебела. Ако отслабнеш дори и 2 кг, ще се мотивираш и ще ти става приятно, докато спортуваш и ще става по-лесно нататък. Въпроса е просто да започнеш и постепено да си изградиш навик. В началото може и да е малко насила, но после е лесно.

Забрави диетите. Докато не комбинираш правилно хранене и спорт, ефективни резултати няма да имаш и това ти го гарантирам на 110%. Аз лично си ям от всичко, вкл. и сладко, просто гледам да е една идея по-малко от всичко. Дори само вечерята да намалиш с 20-30%, а през деня да си ядеш нормално и като комбинираш и със леко бягане 2 пъти седмично по 20 мин е достатъчно, за да отслабнеш в рамките на година и да си си нормална.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1b76c6c276
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Начи гледай са. Ще правиш домашни упражнения като те е срам да ходиш на фитнес. Ще ядеш само плодове зеленчуци и некви супички и то без хляб. Вечер пропускаш яденето. Ако пък не можеш и много ти се яде, клъвни си примерно половин бананчи. Ще клякаш. Добре е да си купиш некви гирички, ама не по 2 кг, ами от 5 и 7 кг. Не използвай асансиор. Всяка изгорена калория е важна. Още едно добре нещо е да постиш, ако ти е по силите. Хем ще свалиш, хем ще си изчистиш организма. Газирано и сладко просто забравяш. Най - важното нещо е мотивацията брат ;) Помни, че ако хапнеш едно парченце шоколад, ще си дебела и няма да имаш мъж. Но аз вярвам в тебе, че ще успееш. Само за 6 месеца се свалиш драстично. Кво са 6 месеца? Ей го кога беше нова година. Давай!!! :*

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 263f008e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И ние какво да направим, постарай се да отслабнеш и да имаш добро приятелки за излизане.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: cc632b5534
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Е, никой не е казал, че е лесно. Оня ден бях на йога в най-голямата жега, направо щях да се удавя от пот, а по едно време направо ми се ревеше от умора, ама си струва.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d182d987ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се притеснявай, но ако искаш да промениш нещо в себе си, трябва да имаш желание и воля. Няма да е лесно, но не е невъзможно. Аз бях в същата ситуация, но с много желание, сега вече съм в отлична форма. Винаги съм била против диетити, но за сметка на това спортът е много важен за мен. Аз постигнах желаните резултати, спортувайки и с помоща на хранителни добавки. Спортувах по 2,3 пъти в седмицата и си купих хранителни добавки от https://healthstore.bg/. Аз си ги поръчах онлайн, но ако не си много запозната , може да отидеш на място. Един от магазините им се намира в София на ул. "Акад. Стефан Младенов" №1. На мен този мой режим наистина ми помогна, надявам се и при теб да има ефект. Успех, миличка!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3a217ee00b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   8, и на мен ми се иска да започна да приемам някакви добавки или витамини, които ще ми помогнат да отслабна по-бързо, трябва да отида в този магазин, за да ми обяснат по-подобро кое би било подходящо за мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker