Красиво тяло - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Красиво тяло
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 2194 пъти
Здравейте! Искам да ви споделя за един мой "проблем". От повече от година насам се опитвам да кача килограми и особено в зоната на дупето и гърдите. Както знаете една от мечтите на да не кажа всяка жена е да има тяло като тези в списанията. Тренирам, не спирам и с тренировките..
Та, молбата ми към вас е дали можете да ми помогнете с нещо, било то хранителен режим или фитнес програма, съвети някакви.. Ще ви бъда много благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1fda2914a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз се опитвам да напълнея, но мила да знаеш че всеки качва на определени места или на цяло, а някой зони като гърди или дупе май са си до ген, но ти трябва да се харесваш и такава каквато си. ж. 27

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ec2b9f1c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз не знам за много жени, които да искат да качват килограми в областта на дупето. Сигурна ли си, че си се изразила правилно, и че това е женската мечта?

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 37ef28e0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Храни се хдравословно наблягай на банани ориз картофи пълнозърнест хляб черен шоколад мед тахан кисело мляко боза ядки череши и други.
Това са някои от здравословните храни който съм обедена че ще ти помогнат.
Също така овеличи броя на храненията и на порциите.
За бозата и черешите в големи количества съм чула най добър ефект.


Skylar

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b28ac9987e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С трениране само дупе може да имаш.. Гърдите се "стапят", защото гориш мазнините. Ако искаш и дупе, и гърди си слагай силикон и прави много упражнения за краката.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2d168e8382
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   мила, първото което е, мечетата на всяка жена не е да има тяло като на тези от списанията. ти добре ли си, ако аз ако имам такова тяло по добре да се хвърля от някъде. красиво тяло не значи слабо тяло, стегнато тяло, дебело тяло, закръглено тяло и т. н., . няма значение как изглеждаш, ако се харесваш. красиво тяло е това, което те кара да е чувстваш добре в кожата си. стига вече с тея кокали. в българия положението е много трагично, защото там се харесват по слабите жени. но например в англия никой няма да ти обърне внимание на тялото ти от списаия. тук мъжете примерно харесват да имаш 5-6 килограма поне над нормата ти. аз съм 156 висока, и съм 51 кг. тялото ми е нормално, дупето ми е малко по голямо. една новина ще ти кажа- на гърди няма как да качиш, нито на дупе, без да качиш навсякъде. лошото е, че първото нещо което се губи когато жената почне да остабва са гърдите, и те последно пълнеят също така. не че е честно, знам >. <, .
ще ми е жените да разберат най накрая, че кокалестата жена не трябва да съществува. вие знаете ли, от къде идва тази мода да са клечки жените- от световните дизайнери, които предсттавят само такива жени на подиумите си. а знаетели, че всички световни дизайнери почти за гейове. е сега ми отговорете- е как може един гей да ми налага стандар за жена? !
както и да е, ако се харесваш слаба, бъди таква, ако искаш повече килограми- качи. но не го прави за никой друг, а за себе си. аз за бившия си какво ли не направих- и руса станах, косата ми изгоря толкова много, че от кръста сега е до раменете ми дължината защото трябваше да я отрежа, отслабнах и какво ли още не заради един педро тъп. и накрая ме остави заради друга! бъди такава, каквато се харесваш.
има упражнения, които могат да ти повдигнат дупето и да изглежда леко- по голямо, но не очаквай чудеса, както разправят. можеш и грудните мусколи леко да повдигнеш, но отново, разликата ти няма да е по- голяма от 4-5 сантиметра- най много, освен ако вече не искаш да приличаш на бодибилдър.

Ж21

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b437c5c039
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Кaжи първо нa колко години си?
Имa хормони с които можеш дa си увеличиш гърдите, мaкaр че, че чрез коректни тренировки с мускул ще увеличиш поне един рaзмер.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 76629f6ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   1. Няма такова нещо като "искам да кача точно там". Няма как да кажеш на организма ти къде точно искаш да качиш килограми. Ако искаш да имаш по-стегнато и оформено дупе започни да тренираш за бедра. За гърдите може да пробваш с малки тежести от лежанка.
2. Има милиони сайтове за фитнес програми и хранителни режими. Аз бих ти препоръчал като за жена да тренираш със собствени килограми и с малки тежести. А и в момента си малка и не е хубаво да тренираш с тежести, все пак имаш още да се развиваш.

За дупето бих ти предложил клякания с/без тежест.
За гърдите с мали гирички от легнало положение.
За корем - коремни и преси.
И т. н и т. н.
Всичко това съчетано с добър хранителен режим. Без сладки неща, газирано и въглехидратни бомби(чипс, пържени картофи и др. )

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1642fea4f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Нееее ти луда ли си, колкото по-слабичка толкова по-добре. Като наближиш 40 така ще се издуеш че ще ти стане лошо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker