Проблем с килограмите в горната част на тялото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121564)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18620)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Проблем с килограмите в горната част на тялото
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 1242 пъти
Здравейте, от 1 месец съм на диета ям предимно зеленчуци, пия много вода и правя леки тренировки понеже нямам време и финанси. Значи моя проблем е, че имам повече натрупани мазнини в горната част на тялото рацете и самите ми рамене са широки и това адски много ме дразни мина месец, а аз не виждам разлика навярно греша някаде но къде? Пия си кафето с кафява захар, пия зелен чай, не ям картофи и нищо пържено рядко ям месо и то е на скара( пилешко). Салатите ги овкусявам само с лимонов сок и лъжичка зехтин. Дайте съвет хора греша ли някъде или просто много бързам да постигна желания ефект.
П. п Имам да свалям 20 кг!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: fd6d32a2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Къде грешиш?
Първо трябва да се научиш да се харесваш, защото пропорциите на тялото ти няма как да се променят, а са генетични - тоест ако имаш широки рамене, ще отслабнеш и там, но не само там. Харесвай се!
Грешиш в начина си на хранене и в тренировките. Тренировките нека ти ги обяснява фитнес треньор, но те са 20% от решението. Храната е останалите 80%. В твоята диета липсва най-важното - белтъчини и мазнини. Съветвам те да намалиш въглехидратите до 100 гр. дневно, но само от зеленчуци и 1 плод дневно да кажем, консумирай 0, 5-0, 7 гр. белтъчини на половин кг. тегло, яж богата на мазнини риба, зехтин екстра вържин и така нататък - тоест калориите за живот си ги докарай от мазнини и намали въглехидратите на макс. Не консумирай никакви хлебни произведения, бобови храни, ядки, сладки неща, чипсове, фаст фуд, картофи.. дори грах и тем подобните- само ще ти дразнят стомаха и имат прекалено много въглехидрати. Ако си англоезична, търси в Гъгъл информация за различните видове Low Carb High Fat /LCHF/ начини за хранене. Има различни видове като Paleo, Primal Blueprint, The Zone ect. Решаширай сама и си избери вид ниско въглехидратна и богата на мазнини диета и ще останеш доволна. Почваш да гориш собствените си мазнини като луда, но трябва да пренастроиш целия си огранизъм и не всеки успява да живее без въглехидрати. Внимавай с белтъчините, защото тялото ти може да ги преобразува в гликоген и пак да не отслабваш. Калориите са важни, но не са всичко. Чети и се информирай. Не е толкова просто отслабването и най-вече задържането на постигнатото иначе всички щяхме да сме слаби, стегнати и красиви

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 43c576ad82
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   По принцип резултaти ще имa след вторият месец. Н 1, много се изсили :)
Тичaй вечер поне половин чaс. Тичaй си бaвничко, с и зa удоволствие, не дa се зaдушaвaш, с времето ще свикнеш дa усилвaш. Хрaнaтa, която си посочилa е ок. Включи повечко плодове между хрaнениятa и рaзнообрaзявaй зеленчуците. Пий витaмини В комплекс, по възможност нaтурaлни.
Не прaви никaкви силови упрaжнения към моментa, зaщото ще нaпрaвиш мускули и ще ти е по- трудно отслaбвaнето. Купи си въже и скaчaй докaто вече не можеш, тогaвa скочи поне още 5 пъти. Всеки път ще увеличaвaш с по минутки. Не се стресирaй, трябвa дa ти е приятно зaнимaнието, зaщото стресът ще зaтрудни процесa.
След 2 месецa ще имaш видими резултaти :).
Гледaй из нетa клипчетa зa кaрдио и си хaресaй някои, вaжно е дa ти хaресвaт, зa дa ти е приятно.
Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 715ea585dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   За отслабване трябва да правиш т. нар. интервалови тренировки. Много бързи движения (бягане, скачане) за 1 мин, после 30 сек почивка. И пак наново. Този вид упражнения са най-ефективни.
Кафето трябва да го спреш, както и захарта, независимо, че е кафява. Яж плодове, зеленчуци, бяло месо, риба, ядки.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9703a14bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има доста да почакаш. Представи си колко години си нагъвала безконтролно, сега трябва още толкова да се лишаваш. Бавното остлабване е трайно и здравословно. Това което правиш от месец трябва да ти стане постоянно начин на живот, а не да го приемаш като някакво лишение или геройство и че някой трябвало да те възнагради. За безплатното тичане винаги може да се намери половин час. Успех ти пожелавам, ако успееш да се пребориш след време ще бъдеш горда със себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker