Моят ужас- лицето ми :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Моят ужас- лицето ми :(
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2319 пъти
Здравейте драги читатели, знам, че сте чели доста подобни теми, но реших и аз да напиша проблемите ми свързани с лицето ми.
Аз съм на 16 години, всичките ми проблеми с лицето ми, започнаха когато бях на 14 години. От тогава започна всичко. През цялото това време непрекъснато излизаха пъпки, малки и голями. Нямаше ден в който да изчезнат поне малко. Първоначално не взимах никакви мерки, и не го приемах за сериозно. Но нещата постепенно се промениха. От доста време използвам кремове за лице, те правят кожата ми толкова мека, и цялата блестя. Но за жалост пъпките ми, просто не се махат. Правя си маски за лице, но нищо.
Това доста се отразява на живота ми. Плача непрекъснато, но това само ме съсипва. Не са огромн пъпки, но ме дразнят. Започнах да ползвам Биодерма, това ми съспипа лицето. Стана толкова сухо, и цялото се люпеше. Беше пълен кушмар...
Моля Ви, помогнете ми.... :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1fbbef2a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   16гр уротропин в 100 мл силицилов спирт/1%/... маже се с памук, само вечер, преди лягане! Това ми е втората тема в която го пускам... от половин година вече нямам пъпки благодарение на това, преди това съм ходил при 5 дерматолога и нищо, родителите ми само харчеха пари за лекарства, мехлеми, гелове и т. н.... пробвай, уротропина и силициловия спирт са наистина евтини, а за седмица/две се оправих напълно! Вярно е, че леко изсушават лицето, но мисля, че си струва...
Момче 16

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ebf75ff82c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!
Споделям с теб една изпробвана от много хора, а и от мен самата рецепта: Купуваш си от аптеката Салицилов спирт 1% (не повече от 1%, защото изсушава кожата хлорнитромицин на капсули. ) Разтваряш 6 капсули в спирта и разклащаш. Трябва да разклащаш съдържанието и преди всяко мазане, тъй като хлорнитромицина се утаява. Хубаво е да се мажеш с разтвора сутрин и вечер на чисто лице, като може и с тоалетно мляко, за да омекотиш кожата. Салициловия спирт струва около 1 лв., а хлорнитромицина (който всъщност е антибиотик), струва не повече от 2 лв. Определено помага много!
Успех!

Ж 23

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c2225057f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Защо не отидеш на козметик да ти ги махне?

Alpha, ж. 26

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 181906f134
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво на биодерма си изполвала? Предполагам, става дума за измиващия гел, който е доста изсушаващ.
Аз видях голяма разлика, месец-два след като започнах да използвам крем bioderma sebium global подходящ лосион/мицерална вода.
Може да пробваш да си правиш маска с зелена глина/хума (купува се от аптеката): две чаени лъжици вода и две чаени лъжици хума, разбъркваш, мажеш, чакаш 10-15 мин. После измиваш. Прави го не повече от два-три пъти седмично.
Също може маски, които съдържат черен въглен или зелена глина. Задължително след това слагай хидратиращ крем, за да не ти се изсуши кожата. Аз съм доволна от този: Jorgobe White Tea Balancing Creme. Мисля, че го има само онлайн обаче.
Важно е сутрин и вечер да почистваш кожата си и да нанасяш крем, като използваш подходящи за твоя тип кожа продукти.
Друг вариант е да посетиш дерматолог, който би ти дал най-правилните за твоята кожа съвети.
И не се вживявай много - това е временен проблем. Като мине пубертета и се научиш какво ти действа добре (при всеки е различно), нещата ще се регулират. ;)
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2345effe9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей мила, на 14 съм и също имам проблем с акнето. Това, което мога да ти кажа е да отидеш на дерматолог който да ти препоръча правилните мазила, а и дори хранителен режим. Не се разстройвай, хората с идеална кожа се броят на пръсти, особено на тази възраст е повече от нормално. Нека не ти е комплекс, може и на козметик да отидеш.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4d5179d250
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз имам мазна кожа и не ползвам кремове, само маска! Веднъж в седмицата най-много! ... и си мия лицето с един гел на Авене, който е много хубав и след продължителна употреба кожата ми е много по-чиста. От биодерма съм ползвала само един ексфолиант от който съм доволна, защото беше доста деликатен, а по-грубичките ми разраняват лицето и се обривам, и един крем за тяло който ми е за зимата и е много приятен, но на мириз не ми допада.
Авен Клеананс почистващ гел се води и това е единственият ми must have в грижата за лице. Друго което мога да ти препоръчам е да си миеш лицето всяка сутрин и вечер и по-леко с кремчетата, защото те омазняват допълнително. Поне аз не мога да изпозлвам крем, много мека ми става кожата, но и много мазна я чувствам! Ако, носиш грим го почивствай добре с хубав дегримьор-не съм ползвала други освен Лореал, много съм доволна, но предполагам, че има и други хубави. Може да пробваш и някакъв продукт с цинк, една приятелка си беше купила крем от германия с цинк в него и много добре и повлия на пъпките, но не знам тук какво има.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 484c59beff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хах, аз съм на 14 години и ми никнат пъпки от 8-годишен и даже се харесвам:). Но щом не се харесваш спри да се мажеш. Пъпките до година-две ще се махнат. А и не е като на мен. Преди 2 години и половина ме оперираха от отит (въспаление на ухото) което се появи именно заради пъпките. Аз обаче не страдам. Опитай и ти. Нито ги мажа, нито се интересуеам какво казват другите, нито нищо. :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 12a0d4386a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Пише се кошмар не кушмар. По въпроса с пъпките имам този проблем откакто навлязох в пуберета още от 11 годишна. Чувствах се ужасно заради тях, макар и да не беше чак толкова зле на моя съученичка бяха червени и огромни. Нещата, които ми помагага бяха салицилов спирт от 1 %, внимавай обаче с него, че много изсушава кожата на мен ми се е лющила понякога. За да не се получава така се мажи след това с някое не мазно кремче. Има едни на „Биофреш ” лекички са и бързо попиват някъде 1. 20 струват. Друго нещо, което ми е помагало е комбинация от пяна за лице „Себа мед ” в комбинация с лосион „Акне аут ”. За около месец и половина два лицето ми видимо се подибри. С лосиона обаче внимавай, когато се мажеш слагай задължително ръкавици. Аз се мазах с голи ръце и ръцете ми известно време бяха сухи от него за сметка на лицето. В момента не се мажа с нищо, когато станах на 18 -19 лицето ми се поизчисти от само себе си. И сега имам някоя и друга пъпка, но е главно в периода да ми дойде цикъла после изчезват. Дано съм била полезна!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4e5e793717
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

9.   Дерматолог ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 20d8f0a64c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не всички хора са родени да са с красиви лице. Повечето са доста зле даже. Няма какво да се плашиш.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: dc4b87a0f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Дано ти се махнат пъпките! Аз мойте когато имам си правя маска за лице, после се мажа със крем, и накрая мажа пъпките с Ихтиол то изсушава пъпките и те изчезват!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ead9c2009f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нaй- обикновен aспирин, товa е решението :)
Aко чукнеш в you tube нa aнглийски "aспирин зa aкне" или "aспирин зa лицето" ще ти излязaт десетки клипчетa.
Стривaш нa прaх 2-3 aспиринa, рaзбърквaш с мaлко топлa водa докaто стaне нa кaшичкa и мaжеш плътен слой нa лицето.
По принцип зa aкне трябвa дa остaне цялa. нощ мaскaтa, но ти виж някои клипчетa и прецени по тях дaли цялaтa нощ или няколко чaсa.
Aспиринът също е "борец" срещу себорея, пърхут, гъбички, тъй- кaто съдържa сaлициловa киселинa се спрaвя ефикaсно с тези и други и други досaдни козметични проблеми.
Пробвaй!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b8d9c6fefe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ще минат, радвай се, че си на 16 и нямаш по-сериозни проблеми. На мен за пъпки ми помага обикновен крем здраве, намазваш го вечер само върху пъпките. Vicy normaderm серията също не е лоша и си вземи хубав фон дьо тен. Не си струва за такива работи да плачеш, никой не е перфектен.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6a6529bd2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Аз ти препоръчвам чаено дърво. Има лосиони, тоници и масла с чаено дърво. Смесено с кремове и лосиони, маслото от чаено дърво се прилага върху кожата и помага за изчистването и от всякакви гъбични, бактериални или вирусни инфекции и има лечебно действие върху циреи, абцеси, акне, ухапвания от животни, пърхот и всякакъв вид обриви.
Предлагат се в oriflame, avon на по-достъпни цени. Трябва да ги има и в аптеката. Наистина помага.
Също така пробвай и крем здраве.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker