Тийнейджърските промени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Тийнейджърските промени
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2065 пъти
Здравейте! Момиче на 15 съм. Не съм кой знае каква хубавица, но и не мога да се оплача от лицето и тялото си. Но имам няколко много важни проблеми относно красотата. Наскоро забелязах, че имам стрии по бедрата и дупето, имам и на гърдите, но те са 2-3 лентички(още са пресни, розови) докато при дупето и бедрата са избелели... моля за съвет как да ги премахна. Едни казват, че се премахват, а други-не. Искам вашето мнение как да ги премахна?
Вторият ми проблем е целулитът- имам, но е само на бедрата. Как да го премахна?
И третият проблем ми е окосмяването, премахвам си космите на ръцете, подмишниците, дудата и краката, но от скоро забелязах, че имам бая видими и на дупето, а не ги искам... въпроса ми е как да ги премахна, но без да ги бръсна, защото стават гадни, а след време като реша да го направя с човека когото съм решила не искам да се плаши от вида на дупето ми. Пък ме е срам да отида на козметик да се разклеца пред всички.
Моля редакторите да ми споделят историята, защото е спешна...
Моля и без обиди и от сега благодаря за вашето мнение :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 11f4ff5171
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За пресни стрии можеш да изпозлваш крема на Икаров, доста бременни го изпозлват и са доволни. Писах и преди, че ми беше препоръчано едно кремче Терезия ойл, все не стигам до там да го купя и да го пробвам лично, но пък скоро попаднах на тема в бг-мама където има доволни от bio-oil, но трябва много ползване поне година редовно, а аз имам проблем с редовното ползване на някакви неща. Наистина със стойте трябва да си търпелива.
За космите... щом не искаш да се бръснеш. Единия ти вариант е с крем депилатоар, а другия... ами козметик! Не виждам какво срамно има в това да си разтвориш краката пред друга жена. Първо на нея това и е работата, второ каквото имаш ти, там от долу-тя си го има същото! С колата маска ефекта е по-дълготраен и много по-приятен, а ако си я правиш редовно след време косъмчетата ти ще започнат да изтъняват.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3c5767cfbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Когатобях в пубертета и аз имах такива стрии по гърдите. Тогава още не знаех, че се наричат така. С израстването кожата ми успя да се регенерира естествено и изчезнаха. От години съм ги забравила, твоята история ми ги припомни. Не съм ги третирала с нищо. Бих ти препоръчала да ползваш обаче арганово масло, защото съм забелязала, че ускорява регенерацията на кожата. Колагенът също е добра идея, защото той заздравява съединителната тъкан.

Целулит нямам и не съм имала, не знам как се премахва.

За космите мисля, че е най-добре да се пресрамиш и да отидеш на козметик. Това е най-добрият вариант според мен. Аз също много се срамувах, но в един момент си казах, че това им е работата и по цял ден чистят косми от разните места на всякакви хора иедва ли им пука особено. Когато си записвах първия час за кола маска на цяло тяло толкова ме беше срам, че търсех скришно място, откъдето да се обадя по телефона, за да не ме чуе някой:) Сега ми е смешно. И не съжалявам за избора си. Бръсненето не ти го препоръчвам, а не си представям как можеш да си махнеш точно космите около ануса с епилатор.

Alpha, ж. 26

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9cf37f95ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За стриите пробвай с bio oil казват, че помага, аз в момента го ползвам, но предполагам трябва да мине доста време при постоянна употреба, за да даде резултати. Относно целулита не знам как да ти помогна, но за косъмчетата ще ти дам съвет, защото и аз го имам същия проблем. Аз по принцип съм доста окосмена и по дупето си ми личи, и по гърдите и по лицето, говорим нали за черен мъх, но ми е неприятно. За да не ги махам, защото по този начин само бих влошила нещата, си ги изрусявам. Купуваш си изрусител 2-3 лева е и си изрусяваш, хем не си личат, хем не се и влошават :) Дано съм ти била полезна

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 418b1f2ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Говори с майка си по-въпроса. А за козметик... Нямаш нищо специално, от което да се гордееш или срамуваш.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a416dbaadc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Е ти като не ходиш на козметик как се обезкосмяваш на триъгълника

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a5ac846b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От авторката:
#6 с епилатор... не знам за другите момичета, но мен най-малко ме боли на триъгълника да си премахвам нежеланите косъмчета :)
И изключително многооо ви благодаря за съветите

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker