Как да ускоря процеса на отслабване? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как да ускоря процеса на отслабване?
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1828 пъти
Здравейте от два месеца спазвам хранителен режим а не диета просто съм си определила правила, които спазвам свалих 10 кг. Преди мерките ми бяха 125, 108. 128, а сега са 110, 90, 110. Обаче проблема ми е, че много малко хора виждат разликата и нашите ми викат постоянно, че аз никога няма да отслабна и губя много кураж. Целта ми е да сваля още, но искам изваено женствено тяло, а не тракащи кости. За спорта-да тренирам 2 пъти в седмицата у дома и правя разходки на около 10 км. Това е ще съм благодарна за съветите Ви. Извинете ме ако има грешки пиша от мобилен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: a93f56436f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Aми далеч си от кокалесто тяло. Дай все пак повече данни като тегло/височина, защото мерките са относителни - има високи жени, има ниски жени, но като цяло щом си отслабнала 10 кила те съветвам да продължаваш с това, което правиш. Моля също за информация какво правиш
2 месеца са малко време обаче. Резултатите са ти добри за това време.
Като цяло може би вече сама знаеш, но спри хляб, сладко, всякакъв вид преработена храна, тестено, фаст фуд, сокове, включително натурални, газирани напитки (е, газирана вода може). Пий много течности.
Не ползвай олио, а го замести със зехтин и масло. При готвене масло, кокосово олио или маз. Всички други растителни мазнини се окисляват и стават карценогенни
Яж обилно яйца, риба, месо, включително червено, свинско, а на пилето яж кожата, защото съдържа много полезни мазнини, цинк.
Зеленчуци добри за теб са зеле, броколи, салати, краставици, домати, общо взето всички зеленчуци са идеални БЕЗ КАРТОФИТЕ.
Внимавай с плодовете! 1 път на ден плод и то с мярка, защото това са захари и ще ти пречат при отслабването. Яж зеленчуци без мярка, но с плодовете внимавай.
Спри и ориз и картофи специално във фазата на отслабване.
Внимавай с млчените продукти, но аз лично не мога да се откажа от тях и ям НЕОБЕЗМАСЛЕНО кисело мляко - ако можеш да намериш направо домашно с над 5% масленост. Нискомасленото мляко е пълно с нишесте и по-добре не консумирай ако нямаш хубав продукт.
За спорта също си ОК. Не прекаляваш и това е добре!
Не слушай вашите обаче, а като си поставиш цел не се отказвай! Килата са от години преяждане, ще имаш нужда от повече време от 2 месеца, но поздравления за резултатите. На правилен път си! НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ. Не ти трябва по-бързо отслабване. Дори по-бавно. Половин кг. до 1кг. са ОК, повече не е здравословно. Ти си супер и дори бързо отслабваш
Не се притеснявай. Тялото ти иска да бъде слабо и здраво. Дай му време за това и се обичай, глези!
Спането е много важно -8 часа на ден ТРЯБВА да спиш, така както и избягването на стреса.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 43004a0dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж във фейсбук Simone's Journey to Health. Но. 1 е прав/а. Каквото правиш е добро, просто трябва да продължиш достатъчно дълго. Намери начин да се мотивираш, не да ускоряваш отслабването. Сменяй спорта. Или пък иди на някакъв масаж, антицелулитен и подобен, да раздвижи тъканите, да стане оросяването по-добро. Мисля, че ще помогне.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f38aa46342
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Разходките според мен хич не помагат за това, което искаш. Щом искаш изваяно тяло си трябва клек със щанга. Много момичета го правят. Нали трябва топене на мазнини и извайване? С разходка как да стане? Хубаво е да се разхождаш, ама не е достатъчно. Клекът оформя дупето и бедрата, както и част от прасците. Свинско внимавай точно от коя част на животното е, защото има мазнини в свинското не знам, майстора над мен защо те е насочил.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 289513f6f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката-до номер 1 Хранителния ми режим е точно както го описа ти, Благодаря ти за съветите много! аз съм висока 172, бях 96 кг вече съм 86 ☺

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2ae7e5cee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Най-добре е да се отървеш от хора дето ти казват такива неща. Те те правят нещастсна не килограмите.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a93f56436f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   oт 1 до Авторката

Първо, поздравления за резултатите. Не слушай кой какво ти казва - щом отслабваш значи си на правилния път и разходките са също чудесни, защото ти си с наднормено тегло и не можеш от сега да спортуваш интензивно, да вдигаш тежести и прочие, защото ще си разбиеш коленете, ще се контузиш.
Най-важно е да се движиш в ежедневието -примерно не ползвай асансьора, а стълбите - дори да живееш на 8ми етаж. Ползвай стълби винаги.
Внимавай при хранането само да не се храниш с прекалено малко мазнини! Това е много голяма грешка, защото си разбиваш метабилизма.
Ограничи въглехидратите както до сега, но не се страхувай от зеленчуци!!! Аз много обичам броколи примерно - лесно се приготвя - розичките просто с малко вода, много малко вода в тенджерата, похлупак горе и след 10 мин е готово. Масло и подправки - воала.
Яж ЦЕЛИ яйца не само белтъците!!!
Не се притеснявай от мазнините - ако паднеш много с калориите, тялото ще намали метаболизма с 30-40% и ще спреш да отслабнеш.
Сега тялото ти много бързо гледа да се освободи от тези тежки кила, но по някое време ще спреш да отслабваш ПРЕДИ да си стигнала своята цел. НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ.
Докато отслабваш като сега, дори по-малко - дори 300 гр. седмично да отслабваш е ОК, но спреш ли да слабееш на мерки най-вече дълго време е време да пробваш нещо друго в комбинация с режима си за хранене
intermittent fasting
Има много инфо ако напишеш в интернет, а в youtube има и видеа, най-вече на фитнес-маняци.
Това е вид гладуване, при което се освобождаваш от мазнините.
Като цяло не яж и сега по-често от 2 пъти дневно, за да е тялото 2/3 от времето в условия на пост. Само, когато няма непрекъснато нова храна, тялото почва да ползва твоите мазнинки за гориво.
Пак напомням - ЯЖ МАЗНИНИ, за да се научи тялото ти да ползва мазнини и като казвам мазнини имам в предвид животински мазнини в месо, риба, масло, не олио. Не готви с олио!!! Маз ползвай, кокосово олио, а за салатата високо качествен зехтин. Купи си следните хранителни добавки
- ОМЕГА 3 таблетки или рибено масло от Аптеката.
Магнезии задължително Витамин Д като последният е много важен за да почне тялото да гори мазнинки. 10 мг. Не е нужно да взимаш витамин Д ако си ходила на море, ако си се пекла, но ако не си, почни да взимаш.
ЯЙЦАТА са уникална храна и имат всичко, необходимо ти!!!

И пак предупреждавам - много лесно на режим като твоя попадаш в режим с прекалено много белтъчини, малко мазнини и въглехидрати. Избягвай това, защото белтъчините могат да бъдат преработени от черния дроб и да се превърнат в глюкоза - глюкогенезия се казва този процес и пак тялото продължава да се храни на захари, вместо да годи мазнинките.
Яж 1-2 лъжици зехтин просто така ако ядеш малко мазнини, не пести масло, купи си маз. Мазта е много полезна мазнина, идентична по химичен състав с мазнината в майчиното мляко - СТАБИЛНА МАЗНИНА при нагряване! Олиото се окислява, дърпа свободни радикали от въздуха и после като го ядеш е карценогенно! Олио, маргарин - НЕ ЯЖ.
Зехтим, маз, ядки, масло, кокосово олио са добри за теб. Кокосово олио има в био-магазините, към 5-6 лв е бурканчето и е уникална мазнина.
Яйца ЦЕЛИТЕ - 3-4 може да ядеш на ден, парче месо със зеленчуци за вечеря и готово.
При intermittent fasting режимът е до толкова различен, че се яде само в прозорец от 6-8 часа. Най-препоръчително е да ядеш първото си хранене 6 часа след като си се събудила.
Примерно ставаш в 7 ч. сутринта, първото ти ядене е в 13 ч., а последното ти ядене е в 19 ч.
Това е уникален начин на пост, при които не гладуваш.
Свалят се много мазнини, защото тялото е в режим на „пост“ дълго време, изгаря глюкозата и опира до телесните мазнини.
Ако не ядеш въглехидрати, освен богатите на фибри зеленчуци, 1 порция плодове, тялото ти няма да има с какво да зареди резервите от глюкоза и започва да се храни на паржолки - твоите коремни паржолки! Това е перфектната храна за тялото, защото се състои само от полезните за него мазнини! Тялото е перфектно, то не съхранява енергия във вредна за него форма. Глюкозата е токсична, затова и като ядеш нещо сладко, веднага ти се вдига инсулина, за да изчисти кръвната захар в кръвта ти.
При здрав човек в кръвта има 5 гр. захар. Това е 1 чаена лъжичка. Тоест въглехидратите, които са си захари, не са необходими за теб.
Като ядеш зеленчуци, ти ще си набавиш всички витамини, микроелементи за тялото. Яж ако искаш мултивитамин препарат, но по принцип може да ядеш мега много зеленчуци, дори моркови, които са богати на въглехидрати. 1 бутилка кола са ти обаче 2 кила моркови. Ти яла ли си 2 кила моркови???
Тоест със зеленчуци не можеш да преядеш, но САМО ЦЕЛИ ЗЕЛЕНЧУЦИ, НЕ НА СОК, НЕ НА СМУТИТА!
Плодовете ги ограничи на макс. Яж сезонни плодове, защото поне са богати на витамини - най-добри са за теб плодове като боровинки, касис, ягоди, костилковите плодове без праскови (каисии са ОК). Дори диня е ОК, защото може да е сладка, но трябва да изядеш мега много от нея, за да стане опасно за теб.
Яж 1 път на ден плод като десерт
и най-важното - НЕ ЯЖ АКО НЕ СИ ГЛАДНА.
Слушай тялото си.
Който ти казва, че се отслабва с ядене по 6 пъти на ден и тем подобни глупости - лъже.
И спортът няма да ти помогне особено специално в отслабване, защото повишава апетита и се горят изключително малко калории. Затова хората във фитнеса на кардио уредите са дебели и след 1 година ще са дебели - харчат 300 калории, ядат 500 след това!
Не прави много спорт с твоето тегло. По-добре се движи.
Отделно е доказано, че хората, които ходят на фитнес в ежедневието стават по-мързеливи - вместо стълбите взимат асансьора и така нататък

Но като цяло докато отслабваш, си ти.
Чети, интересувай се, има много поучителни истории на чудесни хора в youtube.
напиши просто
LCHF
Intermittent fasting
Paleo
Fat burning man - Abel James

За момиче канал
HealthfulPursuit

много мотивиращ канал е
Fat meets Fire
на момче, което е отслабнало над 50-60 кг. и дава супер добри съвети.
Неговата приятелка също е отслабнала. виж видео, където са двамата - тя е руса шведка, мноооого дебела е била

С две думи хората отслабват. Ти също ще отслабнеш, но трябва постоянство. Това е най-важното. На правилен път си, но не се отказвай и бъди търпелива, защото имаш поне 20 кила още за отслабване. Не се демотивирай ако по-бавно почнеш да отслабваш - това е ОК. Това е добър знак, че гориш само мазнини. Не е лесно. Ако беше лесно, всички навън щяха да са слаби и спортни, но ти ще се справиш, сигурна съм в това. Не се оставяй никой да те разубеждава.

Най-важното е да ядеш правилната храна, да не пише безалкохолни, сокове, да не ядеш през 18 ч. от деня, да не ядеш ако не си гладна и да се движиш, да си в движение просто през деня.
Това е. търпение.
С десетилетия си ги трупала тези кила, дай им месеци, за да ги изгориш. Не се отказвай!
Друг позитивен ефект е, че пестиш доста пари като не си купуваш джънк фуд, фаст фуд навън! Ако си ученичка дори можеш така да се храниш само у дома - като се върнеш от училище вечеря и воала - отслабваш.
Ако не можеш да издържиш си взимай с теб варени яйца, нарязана краставица и чушка да кажем - перфектно
Не пести солта, защото тялото изхвърля течности и можеш да се обезводниш.
Ако ти стане лошо, ВЕДНАГА пий вода с 1 лъжица сол, пий магнезии също, за да не се обезводниш.
Виенето на свят, гадене, лошо е заради обезводняването, не заради отслабването
Пий 3 литра поне минерална вода на ден.
Успех

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0161e5fa7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   1 номер, много ти Благодаря и на всички други дадохте ми много надежда и мотив да не спирам всичко най-добро Ви желая мили хора!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker