Изправяна на коса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Изправяна на коса
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1639 пъти
Здравейте, на 15 съм и имам гъста, тъмно кафява и чуплива коса, наскоро се боядисах тъмно рус, след това средно и сега ми и нормална руса коса и всичко е наред, но има един проблем, косата ми е чуплива, леко вълниста и това не ми е приятно, сега съм с една прическа която седи по - яко на права коса, вече изправях няколко пъти със преса за коса, ходих на фризьор и ми я изправя със сешоар и всичко и наред, но като се изкъпя и се разваля, не мога редовно да я изправям с преса защото ще ми изгори, моля ви ако знаете някакви начини за по - лесно и по - безвредно изправяне да ми пишете в коментарите! Благодаря предварително... :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 437a88744e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Фризьор може да ти я изправи с препарати и химикали и тогава ще ти седи права, дори когато я изкъпеш. Мисля, че процедурата струва около 70-80 лева, не знам с точност. Моята кръстница отиде и си го направи това и в момента косата и е права и ще е права, докато израсне.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b27a423020
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, аз имам същата гъста коса, с твърд косъм, която доста трудно се поддава на прически и ако си направя нещо то се е развалило на другия ден. Аз съм с дълга черна коса до кръста и всеки ден я изправям с преса за коса от 2003-та година насам. Понякога дори се изправям по 2-пъти, ако ми се налага да излизам. Реално аз без прическа не излизам, ако нямам време просто си прибирам косата, или понякога разнообразявам с къдрене с маша. На 30 години съм и до сега проблем не съм имала, освен с едно трайно изправяне, което ми съсипа и накъса косата - НЕДЕЙ да го правиш трайно.
Та за съжаление няма как да си изправяш косата без да използваш сешоар или преса. Купувала съм си какви ли не неща, от сешоари за изправяне до някакви си серумчета, но няма ефект.
Съветвам те да си вземеш една хубава преса за около 200 лева - говоря за професионални, които една идея щадят косата - бих ти препоръчала Филипс. Всичките ми преси са били такива и последната ми също и не я заменям.
Косата ми не е мръднала и нямам никакъв проблем с изгаряния и разни там глупости, а дори не си слагам нищо освен шампоан и маска вече повече от 13 години ( да чукна на дърво)
От фризьори знам, че дори и пяната и лака зверски изтощават косата и дори пресата е идея по-добре от всекидневно мазане с лакове.
Darkmoon

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 840d269ccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спрей за изправяне на коса след миене и после минаване първо с гребен, после леко заглаждане с четка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3436ae697e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бих те посъветвала, ако продължаваш да използваш преса преди това да използваш качествени термозащитни спрейове или кристали. Аз лично съм с тънка, вълниста коса и преди изправях косата си всеки ден, но спрях понеже гривата ми заприлича на метла- суха и адски изтощена. Сега буквално се преродих с шампоана и балсама на John Frieda frizz ease flawlessly straight за мигновено, лесно и безотказно изправяне. Не ми се налага да използвам преса, защото след като изляза от банята косата ми е по-податлива на изправяне и успявам да я оформя само със сешоар, а преди не ми се получаваше.Много съм доволна- косата седи изправена до следващото измиване. Не са от най-евтините продукти, но пък определено си струват и ти ги препоръчвам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker