За фитнес маниаците - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

За фитнес маниаците
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 2244 пъти
Здравейте! Аз съм на 16 момче и съм 180 и нещо и около 82-5кг. Занимавам се с фитнес от началото на лятото, но не с голям успех. Тренирам вкъщи с домашно направени гира(8 кг ) и щанга (15-17кг).. ( да знам, че трябва да ходя на фитнес, но просто нямам възможност ). Старая се да тренирам всички мускулни групи и си мисля методи ( доста съм изобретателен ). Един приятел ми препоръча да си взема някаква добавка ( изобщо не съм на ти с препаратите на пазара... ). И в последствие разбрах, че това което ми е препоръчал е гейнър, който служи са качване на маса... Единственото, което забелязах от целия си опит от както тренирам е че качвам маса, а не правя някакви мускули ( тоест имам някакви мускули, но са под дебел слой мазнина ). Искам да попитам сериозно фитнес маниаците или разбирачите в тази сфера да ми дадат някакви продукти. Аз разгледах протеини, bcaа, креатини и тн, но както казах си нямам на идея и ми изглеждат еднакво. Целта ми е да покача мускулна маса и да отслабна в същото време с нисък % мазнини... Моля ви спешно е давайте някакви линкове и с обяснение за приема, дозите, кога се приема, по колко се приема ( подробно )... Мога да отделя до 70 лева за нещо :).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 93278a2a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   L carnitine му е майката!!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b02155e016
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Задължително трябва да приемаш протеин поне 150 г на ден, имам в предвид протеин от храната - яйцата, пилешкото и изварата имат най-много протеин и с тях трябва да изградиш дневното си меню. За чистене на мазнини трябва да си на дефицит, когато ги изчистиш минаваш на излишък.
Но вместо да се занимаваш с тези глупотевини учи!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 053d58da12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Препоръчвам ти азот :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e42968832c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оффф... поредният. Как няма да имаш мазнина, като си над нормата? 85 кг са много за 1, 80 височина. Аз съм 186, 80-82 кг и пак съм малко шишкав, какво остава за теб. И ги махни тези химии, на 25 ще си пълна баница

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e12f55a629
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Къде си тръгнал моето дете още в началото да взимаш вещества, ядене и много тренировки това е начина, в началото мускулите растат, на теб може да ти се струва че е бавно но в началото мускулите растат най бързо. Тъй като сега си в началото още мускулите и тялото ти не са се адаптирали към тренировките, един вид ти ги изненадваш с всяка тренировка, постоянното изненадване на мускулите води до растеж. Когато обаче вече мускулите ти свикнат с тренировките растежа се забавя, за това ти започваш да вдигаш по големи тежести правиш по обемни тренировки, след това и това се изчерпва не можеш до безкрай да повишаваш теглото обема на тренировката, чак тогава идва времето на хаповете и прахчетата. Занимаващия се с фитнес освен да вдига железа и да пие хапове трябва да бъде и умен предвидлив и да си прави план за далечно бъдеще, защото от фитнеса се постигат трайни и ефективни резултати само чрез дълготрайни и добре планирани занимания. Във фитнеса има различни методи, добавки, диети, упражнения, всички тях аз ги наричам фитнес плюсчета, целта е да използваш всяко едно плюсче в подходящото време така че то да ти допринесе максимално от своя ефект, ако направиш всичко в началото ако вземеш всички плюсчета в началото, ти губиш възможността да ги използваш по напред когато някои от тях ще ти са нужни, всичко това става заради адаптацията на организма към всички обстоятелства. Моя съвет е да започваш да ядеш здраво месце и да хващаш железата, да тренираш спокойно без претоварвания да изпълняваш упражненията максимално чисто и правилно, гледам не вдигаш много килограми това е добре защото ще имаш за напред да покачваш теглото лека полека, и ще имаш за развитие. Има много сайтове за фитнес потърси в гугъл, тия които излизат най отпред ще ти свършат работа, прочети в тях и разбери какъв тип е твоето тяло, след това пак от информацията от сайтовете си направи диета балансирана спрямо типа ти тяло. След това направи си тренировъчна програма отново спрямо типа тяло и така че с диетата да се допълват. Бъди стриктен и не пропускай яденето или тренировката, при извънредни ситуации като болест или някакво извънредно натоварване или безсъние прескочи тренировка, не се опитвай да наваксваш след това. Това че не ходиш на фитнес не е проблем ако си изобретателен, а ти каза че си, има начини да си направиш различни уреди и у дома. Придържай се към основните упражнения докато си още в началото.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f4eb928212
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ама защо си толкова глупав, недей да си съсипваш здравето, замести химията със спорт и добра храна и ще се изумиш от резултатите. Тези неща изобщо не ти помагат, по-добре не ги купувай и не ги приемай!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5af418be13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Да бе, да... хем да качвал, хем да отслабвал, но да ставало с ядене. :D Забрави ги тия филми. Мазнини се свалят с недояждане, а мускули се правят с тренировки за атрофия и преяждане. Твоята главна цел сега е да си изградиш разумни хранителни навици, преяждане само на празник, но не е задължително! Сигурно ще се наложи да си промениш и менюто, защото едни вафли, пица и сладолед не могат да доставят нужните хранителни съставки. За тренирането първо трябва да си изградиш двигателната култура с общи упражнения без тежести и чак когато добиеш някаква прилична издържливост, тогава може да опиташ тежести, но и това не е задължително. Къде си тръгнал да дигаш щанги, като не можеш 100 клека, 50 лицеви и 15 набирания? "Плачеш" за контузии...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f72e313525
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Вместо да взимаш такива добавки , по-добре първо свали килограми с НВД и към нея може да добавиш л-карнитин или някой друг фат бърнър и свали , след това си качи чиста мускулна маса.Дай си парите са истинска качествена храна , ефекта ще е по-добър.
Разрови се в сайта bb-team.org там има доста теми относно това , което търсиш

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 582c251ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не ги пий тия боклучиви добавки, ще си скапеш хормоните.

Alpha, ж. 26

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e70ac064ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От гейнъра няма смисъл, защото от 100 грама продукт 80 % е захар ;) Креатина действа на всеки различно. Той задържа вода в тялото и при мен се натовариха бъбреците. Спрях го и сега ми е много по - добре. Трябват ти само аминокиселини и протеин и ядене разбира се. Всичко друго е излишно. Щом тренираш у вас си купи допълнително тежести, прав лост или крив лост, може и лежанка. В олкс. бг има много. Не се лъжи да купуваш азотни бустери и простоии които натоварват сърцето. Бцаа има в повечето преотеини ;) сила. бг е твоя сайт.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4bf1abfd30
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не ти трябва гейнър ще се омазниш единственно, вземи си бцаа или креатин Етел Естер, тъй като те ще ти дадът сила и мускулна маса, а гейнъра е като да се нахраниш веднъж и то с дюнер или пица , понеже е пълен с захари (прости въглехидрати, не усвояеми от мускулите, който се складират под формата на вода и мазнини. Фитнес инструктор съм и състезател по културизъм :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c9fdcf4563
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз ходих на лека атлетика за около 8 месеца, като бях на 17 и качих доста мускули без никакви добавки. Добавките са за сериозни спортисти. Ако ще дигаш щанги и такива неща, просто яж нормално. Няма да имаш нужда от допълнителни вещества.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4398ca1132
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Значи, човече... ти искаш да си пълен с химия и след време да станеш двойно по-едър или просто да имаш мускули? Никакви протеини... АКО ИСКАШ МУСКУЛИ, ЩЕ СЕ СТАРАЕШ! Тренирай възможно най-много, но не се пълни с химия, защото ще съжаляваш! Напиши в гугъл "упражнения за мускули", прави ги в продължение на 2-3 месеца без спирачки и бъди постоянен и ЕФЕКТА ЩЕ Е ВИДИМ! И не тренирай само една част от тялото си, защото не е добре. Тренирай цяло тяло. Направи и мускули на корема(плочки) също и на краката ( все пак не искаме да станеш като Фики без крачка). Аз тренирам от половин година и не се тровя с протеини и разни глупости и си имам мускули на цялото тяло без никаква чужда помощ на лайна. ( с извинение ). Постигнал съм ги с търпение и ОГРОМНО постоянство. Бива ме и в фубтола и се записах за да тренирам повече и те съветвам ти също да се запишеш на нещо. Не прави мускули благодарение на химията, а ги направи сам. Това е моят съвет и моето мнение. Надявам се да ме послушаш. Айде успех ти желая. :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0ea53148a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Единствена полза в твоя тип тренировки ще имаш от протеина, омега 3 и витамини. Ако започнеш фитнес си вземи и креатин от другите добавки смисъл няма, гейнъра е чиста захар с протеин не си давай парите.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3f5bb4075e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От автора- Смятам че тренирам правилно и имам зверското търпение :). Тренирал съм и преди година две също, но прекъснах, защото нямах особена водя, но сега имам, щом вдигам и не виждам желаните резултати. Смятам да спра гейнъра и да се храня ( имам диета от около седмица и не ям абсолютно нищо вредно или сладко * да ги откажа ми е все едно вие да откажете цигари.. наистина * ). Иначе тренирам и бойни изкуства, потя се много, но пак ефект никакъв. Хората ми казват че съм станал доста по голям ( е да имам някакви мускули, но както казах са под много мазнина). А и до " разбирачите ", които казват че това са препарати, с които ще стана на баница, леш с дроб на мекица и тн. не помагате с нищо :)

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c24d7155c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Съгласен съм с част от разбирачите по горе :) Моя съвет е без химия! Протеин - месо, яйца, извара, ядки, риба трябва да се ядат или преди или след тренировка, за да могат да се усвоят навреме. За да се покачи мускулната маса ти трябва да помпаш мускула малко над максимума си, демек трябват ти по-големи тежести, няма да стане с тези само, намери фитнеси има за по 20 - 30 лв на месец, това не е чак толкова много. Като повишиш мускулната маса, също и мазнините започват да се топят, но разбира се, за да стане това трябва да се откажеш от вредните захари. Захарите от които се качат мазнините се съдържат в хляб, тестени закуски( 2те са бавни захари разграждат се за дни), шоколади, бисквити, вафли( бързи захари - карат те да ядеш повече и повече) Това са нещата от които се покачват телесните мазнини. Разбира се сладко трябва да ядеш - едниствено можеш да приемаш фруктоза ( плодовете ) и мед, други неща не! Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 178f975d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Приятел, остави разбирачите, химиите и диетите. Всичко от което имаш нужда е тичане и спорт. Не спазвай никакви диети, а просто намали яденето до разумни граници. Другото, което е не преяждай, яж по-често, но по малко. Започни да тичаш или спорт с тичане. Тичай по 40-60 минути на ден или поне през ден, като редувай малки почивки, дълго бавно бягане и къси спринтове от 200-300 метра. Без никакви химии, на 16г. си, метаболизма ти е доста бърз още така, че гаранция, че след месец-два си свалил излишните килограми.
И след като свалиш излишните кила, тоест стигнеш 72-74 кила започни фитнеса с протеини и гейнъри. Ако искаш да имаш хубаво и секси тяло, това е пътя. Сега в момента както си без да свалиш мазнините с тичане нищо няма да направиш, освен ако не почнеш да тренираш по 2 часа на ден във фитнеса и да се боцкаш с анаболи. Но това буквално ти скапва здравето за няколко години, така, че го изключи като вариант.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker