Моля Ви за помощ! Трябва да напълнея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Моля Ви за помощ! Трябва да напълнея
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1319 пъти
Здравейте на всички! Аз съм момиче на 14 години, висока съм 1. 60 и тежа 40 кг. (39. 7). Ще започна с това, че проблемът според мен не е в гена, защото майка ми и баща ми не са кльощави, дори изобщо. Имам две сестри, които са с нормални килограми. Имам доста голям апетит и редовно си хапвам, в големи количества. Също така нещата, които ям не са нискокалорични. Някои познати са ми казвали, че е от метаболизма, и че с времето ще се забави. Но аз не мога да чакам. Майка ми и баща ми казват, че изглеждам добре, но знам че е само за да не се чувствам гадно. Една моя приятелка тренира във фитнес от около година и половина и отслабна с около 10 килограма, след което натрупа мускулна маса. И ми каза, че с протеинова диета (или по-скоро режим) и яки тренировки ще успея да натрупам мускулна маса. Искам да уточня, че съм си правила изследвания и имам 13 % мазнини в тялото, а минимумът е 10%, и след като не качвам мазнини от храната съм се насочила към варианта за мускулна маса. Искам да кажа, че не гоня някакви норми и килограми, а просто като се погледна в огледалото искам да се харесам (да имам форми, а не стърчащи кокали и разстояние между краката), но може би, ако трябва да съм точна около 48-50 килограма ме устройват. Знам, че е много трудно да натрупам толкова много килограми от мускули, но искам да кажа че съм гледала невероятни трансформации на кльощави момченца към добре оформени момчета, затова се чудя какъв е проблемът и аз да го постигна. Искам да кажа, че съм много мотивирана, имам силна воля и съм на принципа, че винаги има начин, просто стойностните неща в живота се постигат най-трудно, но пък за сметка на това си струват и ще съм горда със себе си и постигнатия резултат. Искам да помоля всеки, който може да ми е от полза да сподели своя житейски опит и метод. И специално се обръщам към хората, които наистина разбират от фитнес и т. н. за съвети, режими и всичко, което може да ми е полезно или ако има някой който е бил в моята ситуация и се е оправил, моля да ми сподели как. Аз искам да постигна видим резултат от около 5-6 кг за една година. Моля кажете ми долу-горе по колко мога да кача с фитнеса.
Моля да ме извините, ако съм допуснала правописни или пунктуационни грешки. Благодаря предварително на всички, които са отделили от времето си, за да прочетат историята ми и да ми помогнат! Желая приятен и усмихнат ден на всички.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: e418339908
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изчакай още 3-4 години. Сега си още с детско тяло.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6c01a1017d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче, здравей! Разбирам проблема ти. Не мога да ти помогна с кой знае какво, но се надявам да съм ти полезна.
За натрупване на мускулна маса трябва постоянство, много тренировки и много време. Можеш да си избереш някой фитнес център в твоя град и да се посъветваш с фитнес инструктор, той ще ти каже какво точно да правиш. Освен това, предполагам, че съществуват книги със специални такива упражнения. Колкото до храната - това че си слаба, не означава, че трябва да се тъпчеш! Най-добре яж нормално 3-4 пъти на ден и гледай да се храниш здравословно и да използваш много витамини и храни, подходящи за имунната система. И ограничи до краен предел, всякакви чипсове, газирано и така нататък. Просто са вредни за теб.
Не ти казах много, даже само формални неща, но се надявам поне малко да съм ти помогнала. А и съм съгласна с 1. Още си малка, но въпреки това предполагам, че можеш да се оправиш. Желая ти късмет и всичко хубаво!

Арси

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: da93a8eb9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сега растеш и тялото ти се променя. Храни си се нормално. Ако искаш спортувай във фитнеса, но без да пазиш диети и без да се пренатоварваш. След 3-4 години всичко ще си дойде на мястото по естествен път.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7148b01b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Миличка, аз съм на 27 години и съм доста слаба, дано да успея поне 4, 5 кг да кача. Първо стреса също е много важен, има хора който не могат да качат и от това, други пък пълнеят, бях свалила един килограм но за щастие успях да го кача и сега ще видим дали ще имам напредък, пий прясно мляко сутрин когато се събудиш. Но ти си още много малка, вероятно просто все още не си пораснала.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker