Как да спазвам диетата си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как да спазвам диетата си?
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 1621 пъти
Здравейте! От известно време се опитвам да поддържам диета. Успях да издържа 3 дена, после започнах да се поддавам на изкушения и напоследък се тъпча и се чувствам отвратително. Качих си 2-та килограма, които бях свалила за 3-4 дена. Вкъщи нашите постоянно готвят и то вкусни неща. Постоянно ме питат кога съм яла и искат да знаят всичко за моето ядене. Всеки път когато има храна, ме питат дали искам. Толкова ми е трудно да отказвам. Скоро предстои важно събитие и ще предстоят много снимки и трябва да отслабна. Не че съм дебела, просто не съм доволна от начина, по който изглеждам в момента. Трудно ми е да устоя на храната и много обичам да похапвам. Опитвам да съм мотивирана, но мотивацията от години ми липсва. Бях на диета с по ок. 500 калории на ден + упражнения. Сега мисля за ок. 2 дена да не ям нищо или най-много някой плод, защото ми трябват бързи резултати. След това може да продължа с 500 kcal/ден. Само дано издържа поне един ден. Заради моята любов към храната, ям дори и когато не съм гладна. Съвети за това как да не се изкушавам? Как да не мисля за храна по време на диетата? Само не ми казвайте, че е вредно за мен, знам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 1ac47654c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми наскоро видях че са пуснали хапчета без рецепта за намаляване на апетита.Ама съвето ми е че тие диети дето ги правиш са много лоши първо супер малко калории на ден минимун 1000-1200 ама пиши колко килограма си колко си висока и колко години и второ след като свърши тая диета ще има йо-йо ефект тъикато е за кратко и пак ще започнеш след нея да се тъпчеш

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: caa6b79ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зависи на колко години си. Ако си под18 г., то тялото ти още расте и е нормално да ти се яде и да се храниш. Тези 500 ккал на ден са много малко, може да си докараш някоя болест. По-добре се храни нормално, но без хляб, тестени изделия и минимум сладко. В същото време спортувай или ходи на танци активно. Ще видиш, че ще отслабнеш и ще задържиш килограмите.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: fbeb246978
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Как 500 калории на ден? Ще си съсипеш тялото. Отделно психиката. Най-лошото за човек-чревоугодник е диетата. За какво ти е да изглеждаш слаба като ще си нещастна?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 2fd5916d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Диета... това не е решение. Промени си начина на хранене. Яж във възможно най-малка чиния, не смесвайки много храни. Погледни някой клип на д-р Емилов а до обяд само течности и плодове.... и има ефект. На диета ще си цял живот и все ще имаш проблем с кг. Яж бавно, като се на тъпче си много доволна нали. Проблемът е в теб и в семейството ти... живота не е ядене само. А теб това те прави щастлива, защото тушираш други проблеми. Помисли върху това.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 274e8adb74
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6 не си прав :) с глад нищо не се постига. Тя трябва да яде от виско, каквото й харесва, но в умерени количества. Ако прави и упражнения да кажем 2-3 пъти седмично в началото така бавно, но славно ще постигна това което цели :) малките порции не са отговора.
Организма има нужда от определен брой калории. При жените около 2000-2100, а при мъжете ололо 2500.
Заради хора, които се правят, че много разбират и препоръчват диетолози на млади момичета се получават гафовете.
Умерени количества храна, малко повече движение (без пренатоварване, защото не е добре за сърцето), течности и сън около 7-8 часа :)
Всичко това се отразява по един или друг начин на организма и ако свикнеш с тези дребнички неща, като за начало без проблем след това ще си начериш диета, което да спазваш, но да не е такава с малко хранене.
Успех ти желая

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker