Как се променя тялото след раждане? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как се променя тялото след раждане?
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 2094 пъти
Със съпруга ми от скоро правим опити за бебе. Въпреки това, от години коментираме темата и си споделяме разсъждения. Той все ми казва "не искам да те разочаровам, но не очаквай, че след раждане ще си същата". Аз съм слабичка, нямам излишни килограми, тренирам у дома, храня се правилно, но се притеснявам, че това, което казва може да се окаже истина.
Вие имате ли повече информация? Как ще се развали тялото ми след раждане? Какво трябва да очаквам? Живот и здраве ако стане де.
Чакам коментарите ви с нетърпение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: fbdae5ac28
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не съм раждала но съм виждала жени преди и след раждането. При едната тялото и остана подържано но тя по принцип си имаше доста хубаво тяло със хубаво структура, важно е къде ти се лепят килограмите. При другата напълня а преди си беше добре. Ханшът май ставал по широк и дупето ама не съм сигурна точно за това, ако си много слабичка като натура може пък да има положителен ефект и да качиш малко и така да си по добре. Ако пазиш някакви диети за да подържаш фигура си обаче след като спреш вероятно ще се отрази, останалите коментари ще ти помогнат много повече предполагам.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: fbdae5ac28
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сещам се и за една съученичка, обаче тя си беше малко пълничка, добре оформена не дебела, наскоро я видях и пет месеца след второто раждане се оплакваше че не можела да свали килограмите, бая беше напълняла, но не го мисли толкова за всеки е отделно, след като си слаба по принцип.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 02fa30e96a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Вие сте тотално неподготвени да ставате родители. Майката и бащата мислят бебето им да се роди живо и здраво, а не за подобни глупости. А как се променя тялото, може да се научи от милиони книги, статии в интернет, ама няма кой да чете.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0a51c6448b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това не е негова работа да ти казва как ще изглеждаш след раждане. Попитай майка си, тя ще ти обясни какво се променя. Ако имаш пари за пластични операции и процедури, ще си що-годе същата. Ако нямаш-ако пушиш ще успееш да станеш пак слаба. Е, може да имаш стрии, разширени вени, хемороиди, смъкване на вътрешните органи, херния и разни други такива неща.
Иначе трябва някой да ти гледа детето, а ти да спортуваш и да минеш на диета поне няколко месеца, да не кажа година, за да възвърнеш предишната си форма. Е, вероятно гореописаните неща ще си ги имаш.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 15aa3ab678
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Чувал съм, че след като Ким Кардашиян родила изяла плацентата и сега пак е готина. Ама може и без тия гадости. Има жени, които раждат и пак ги бива. Трябва да тренираш дупето. Не се стряскай от думите на мъжа ти.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0d5f7aceab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Доколкото знам, ханшът се разширява и гърдите стават по-увиснали (от кърменето). Но тялото ти ще се променя, независимо дали родиш или не. Ще се променя кожата, метабозмът, косата... Така че няма от какво да се тревожиш. Прави максимумът за себе си, така че да се чувстваш добре. :)
Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 01880c62b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Колкото си по-млада, толкова по-вероятно е тялото ти да си остане почти същото. Важна е структурата, която си имала преди това. Ако цял живот си била слаба, малко вероятно е да заприличаш на прасе. Моя позната роди на 22 и имаше много стройна фигура и по време на бременето и след това.
Колкото до нещата, които не се забелязват на пръв поглед (разширено влагалище, изпадане на органите, увиснал бюст и прочее) - има операции и спорт, които се справят много добре с тези проблеми. Като цяло нищо кой знае колко драматично, ако се грижиш за себе си.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: f272959804
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 3, как пък го реши? ха - ха
Явно си доста нещастен/на, щом влизаш за да злобееш в на хората историите.
Не знаех, че когато човек има въпроси е неподготвен?
Хората може да имат дом, пари, всичко, кое ги прави неподготвени?
Че се интересуват ли?
Ужас... Понякога изпадам в дупка като си помисля какви ли индивиди стоят зад коментарите.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 02fa30e96a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Темата е не в раздел "Семейство" или "Здраве", а в "Спорт и красота"- много показателно за това, какви са приоритетите на авторката.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 02fa30e96a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм 3 и 9 и твърдо стоя зад думите си. Ако модераторите позволят, ще отговоря на веселяка (или веселячката) номер 8- да, ако задаваш неадекватни въпроси си неподготвен. Да имаш, както ти изтъкваш, дом и пари съвсем не е най-важното и необходимо условие, което те прави узрял и готов да бъдеш майка или баща- това желание идва от сърцето и съвсем не се и сещаш за промените с тялото, които така или иначе си се случват във времето, независимо дали ще раждаш или не. Относно това, злобея ли или не, можеш да изппълзиш от дупката си и да поразгледаш в сайта някои мои коментари. Strinka71

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 55c1718f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Подкрепям коментар 3, 9, 10.
Когато разбереш за малката точица, после я държиш в ръце хич не мислиш за това колко килограма си, каква ти е косата или колко е боляло при раждането. Нека всички сме здрави и радваме на малки съкровища. На първо място е гена, а след него начина на хранене и движението..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker