Фитнес - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Фитнес
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 1817 пъти
Здравейте! Искам да се постегна, защото хич не си харесвам тялото и искам да променя това. В началото на лятото тази година почнах да ходя на фитнес. Поради факта, че почнахме училище и не ми остава време спрях да ходя. За двата месеца, през които посещавах залата, леко повдигнах самочувствието си и се обнадеждих, че мога да постигна поне едно хубаво нещо. Сега като спрях да ходя на фитнес, забелязах много лошо нещо... Не мога да накарам семейството ми да почне да почнем здравословни храни, които не са мазни (баща ми е адски фен на суджук и всякакви такива мазнотии.. ) Освен това, баща ми преди е тренирал и е имал добър релеф (има го на снимки) и ми казва, че не ми трябват нито диети, нито нищо. Правилото за него е "Яж като прасе, блъскай като кон и ще си изградиш тяло".. Е да, ама не. Искам да спра да ям само вредно и мазно, но просто не мога да ги накарам да спрат да готвят тези неща. Когато искам да вземем нещо за пиене е или кола, или някакъв натурален сок, от тези на Joocy, за които знам колко захар имат.. Ще можете ли да ми помогнете по някакъв начин? Ако има значение съм на 14 години, март месец правя 15 и искам от началото на 2017 да стана друг човек.

Благодаря ви предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 80a4ba3c7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, първо поздравления за желанието и усилията. Диетата на Кличко се състои от над 60% мазнини - това представляват ОБРАБОТЕНИ и складирани хранителни вещества. Ти сега си подрастващ и действително трябва да ядеш ВСИЧКО - има си специфични хр. вещества, витамини, минерали, калций желязо и прочее и прочее които се съдърржат само в определени зеленчуци или меса. Не се плаши толкова за лозунга "вредна" храна, гледай сега да пораснеш хубаво пък после като се забави развитието към 25-30 ще започнеш да изчистваш и да търсиш релеф.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b2d7f6c4fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спирай колата. Виж в интернет какво съдържа и какво причинява. Потърси информация и направи разлика между храните. Най вече между това, че те може да са вкусни, може да са полезни и може да са здравословни. Съответно противни, вредни и нездравословни. Не винаги тези елементи са налични, а понякога и не се съчетават. Например противна, но здравословна. Или вкусна, но вредна.
Но ако семейството ти яде НЕЗДРАВОСЛОВНА или направо ВРЕДНА храна, изцяло те подкрепям да ги тормозиш поне на теб да ти дават полезна храна. Това става първо с постоянство и второ - с пример. Защото ако пиеш коли за какъв здравословен живот говориш?

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 077b4faae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ето ме мене на 14 години. В училище имахме 2 или 3 пъти седмично физическо възпитание водено от преподаватели, завършили ВИФ. Всеки час беше по 45 минути, стандартен. По време на физическото бяхме непрекъснато в движение, игри, гимнастика, и изпотяване. Отделно от това в свободното време, посещаваш спорт извън учебното заведение, също ходиш пеша много и играеш вечерно време с приятели пред къщата ти. Тогава така беше.
Никой не е спазвал никакви диети, напротив ядехме като прасета. Имаше и по-слабички, и по-пълнички деца и никой на никого не се е присмивал. Просто човек сам си преценява като се гледа себе си и другите да се подложи на малко ограничения.
Познавах човек, който изпиваше по 6 чаши кока-кола след тренировки, но тогава не държахме на това какво се съдържа в колата, защото беше в стъклени шишета. Аз лично, предпочитам български питиета като оранжада, старата лимонада, етър, ябълка, швепс и някой може да добави още нещо.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 91931c3263
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   здравей, разбирам какво ти е, НО ето няколко съвета ;

1) Започни да тренираш с тежести ( те не само подобряват издръжливостта на мускулите и сухожилията, но и ги развиват ). Тежестите са тези, които "СТЯГАТ" тялото.

2) Започни да избягваш всичко "джънк", газирано, захар, тестените неща, солети, не яж солено

3) НЕ прекалявай с кардиото (ако се прекали, се започва да се гори мускул!!! )

Нещата ще станат, но не за месец-два. Обаче като стнат, ще си мн доволен/доволна

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker